2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim bebek kucağa alışmış çok fena sekilde hatta sadece kucakta yetmiyor alıp gezdir beni diyor resmen. Kucakta uyuyor yerine koyunca yaygara kopuyor ay ben nasıl edicem bu cocukla sinirlerim bozuldu resmen

Biz de yapışık yaşıyoruz canım kendini yalnız hissetme. Bir ara direndim ama çocukla inatlaşmayı bıraktım. Şimdilik nasıl isterse öyle. Bu dönem sıkıntılı geçerse benden kopma süresi de uzar biliyorum. Az sabret. Dönmeye başladığı zaman, yaklaşık 3 aylık olduklarında durmak istemiyorlar kucakta sen istesen de.

Hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım. Ben hiçbir şey kullanmıyorum ne kendime ne çocuğa. Sadece yediklerime dikkat ediyorum.

Kızlar çekimi yaptırdık bunu ben kendim çektim

Oy maşallah kuzuya ne güzel durmuş:))
Bizim için o tren kaçtı. İlk gün olsa belki olurmuş:)

Fb'ta emzirme akademisi var. Orada bu duruma meme terbiyesi diyorlar ve iyi bir şey. Tas gibi olmuş memede sadece önsüt oluyormuş ama bebek yumuşak memeyi emince daha iyi besleniyormus. Sut hazır bekleyen değil emne sürecinde üretilen bir şeymiş.

İçiniz rahat olsun yani, sutum azaldı diye stres yapmayın.

Çok teşekkür ederim . İnşallah öyledir içim rahatladı bi nebze o kulube bende üye olayım.

Ben denedim canım sade tadı hoşuma gitmedi o yüzden içine ceviz ve kuru üzüm de katıyorum ve gercekten faydasını gördüm

Eşime aldırıyorum bu akşam bende denicem. Leblebiyle birlikte tüketince gazıda azaltıyormuş. Günde kaç kere içiyorsun canım?

Masallah oglusuna canım. Seninki en azindan gece uyuyor 3 gündür benim oğlan gece gündüz kucakta uyuyorsa uyuyor yerine bıraktın mı açıyor gozlerini başlıyor aglamaya genelde. Kanguru bende düşünüyorum ama nasil birsey almam gerektiği konusunda fikir sahibi değilim maalesef

Teşekkür ederim canım hepimizin bebişleri gece uyur inşallah da rahatlarız hepberaber. Oğlum biraz tombulcana olduğu için slingler olmadı. Boynum ve sırtım baya ağrıdı taşırken o yüzden bize kanguru daha uygun. Neko switch ve boba 4g leri beğeniyorum. Burdan birkaç kişi boba 4g den memnundu yenidoğan aparatı da varmış. Fiyatı biraz pahalı ama ikinci el alınabilir.

Fb'ta babywearing türkiye sayfası var. Oraya bakabilirsiniz. Ben neko switch baby size almayı düşünüyorum.

Arkadaşım sling verdi, gündüz orada bir iki saat uyuyabiliyor ama çıkarmamak kaydıyla. Aksamlari kanguruda uyutanlar varmış ama daha ileriki aylarda sanırım. Simdi ben slingte çıkarmaya kalkışınca hemen uyanıyor. Ama ayaktaysam en az 1 saat uyuyor

Bu arada ilk 10. Gün demedim durmadı, sonra hemen hemen her gun denedim, 15. Gün slingte uyumaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…