- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.581
Teşekkür ederim bide öyle deneyimSut tazyikli gelince yutamiyorlar. Geri yaslanip bebeği üzerinize koyarak ve elinizle memeye makas yaparak emzirmeyi tavsiye ediyorlar. Googlefen biyolojik emzirme pozisyonu yazıp bakin isterseniz.
Canım biz bugün yaptırdık uyuması cok zor oldu. Keske bastan gştseydık. Poz vermeleri zor oluyorBen yaptırıcam evet ilk 20 gün yapıyormuş gaz sancısı olmuyor diye ama ben toparlamasını istedim biraz bizimki zayıf
Kızlar benim bebek kucağa alışmış çok fena sekilde hatta sadece kucakta yetmiyor alıp gezdir beni diyor resmen. Kucakta uyuyor yerine koyunca yaygara kopuyor ay ben nasıl edicem bu cocukla sinirlerim bozuldu resmen
Merhaba kızlar, uzun zaman girip yazamadım kusura bakmayın. Eski mesajları da okuyamadım. 04.03.2019'da doğum yaptım sezaryenle. Normal doğum diye gittik ama yeterli açıklık olmadı, kemik yapımın da dar olduğunu söyledi doktor. Biz de riske atmayalım sezaryen olsun dedik. 3330 gr, 52 cm oğlum @wendy- beni de listeye yazabilirsiniz artık. Doğumdan sonraki süreç beni çok yıprattı. Oğlumun kanında crp değeri yüksek çıktı, yoğun bakıma aldılar. 7 gün hastanede yattık. Ama ben zaten sezaryen nedeniyle çok zorlandım, yanıma refakatçi almadılar. Yani kendime bakamayacak durumdayken hastanede tek başıma kaldım. Çok zorlandım, bunaldım, oğlumu bırakıp gelemedim de. Emzirmeyi beceremedim tek başıma. Her şey üst üste geldi anlayacağınız. Evimize geleli 5-6 gün oluyor şimdi iyiyiz çok şükür. Ancak kendime geldim diyebilirim. Yine de çok zorlanıyorum. Hiç bir şey yapmaya vakit kalmıyor bebekle ilgilenmekten. Bizden haberler böyle. Merak eden, yazan herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz :))
Kizlar biz dun gece acildeyken cocuk gece gunduz agliyo hic durmuyodu hafif idrar yolu enfeksiyonu cikti birde aglamasi gazdan muhtemelen cok gaz sancisi oldu damla verdiler insallah bi faydasi olur. Birde rezene cayini deneyen varmi gaz icin alcam da cocuga verilmes sanirim ben icicem benden gecer ona heralde kullanan faydasini goren varmi nasil kullaniliyo acaba
Kızlar çekimi yaptırdık bunu ben kendim çektim
Olmaz dediğimiz ne varsa olduruyor canım bu bebelerHoşbulduk sağol canım, son mesajlara bakıyorum da herkesin bebişi kucakcı olmuş bizimki de kucakta omuzda uyuyor, yerine koyduğum anda kıpır kıpır bazen gündüz hiç uyumuyor böyle yenidoğan mı olur
Fb'ta emzirme akademisi var. Orada bu duruma meme terbiyesi diyorlar ve iyi bir şey. Tas gibi olmuş memede sadece önsüt oluyormuş ama bebek yumuşak memeyi emince daha iyi besleniyormus. Sut hazır bekleyen değil emne sürecinde üretilen bir şeymiş.Bizde 27 olduk bugün :) salı günü 1. Ay kontrolü var. Ben sütümün azaldığını düşünüyorum bazen göğüslerim taş oluyo akıyo ama çoğu zaman yumuşak. İyi uyuyunca doluyo ama her zaman uyumak be mümkünuyuyamadıkçada azaluyo. Çok üzülüyorum ama ben elimden geleni yapıyorum
Fb'ta emzirme akademisi var. Orada bu duruma meme terbiyesi diyorlar ve iyi bir şey. Tas gibi olmuş memede sadece önsüt oluyormuş ama bebek yumuşak memeyi emince daha iyi besleniyormus. Sut hazır bekleyen değil emne sürecinde üretilen bir şeymiş.
İçiniz rahat olsun yani, sutum azaldı diye stres yapmayın.
Ben denedim canım sade tadı hoşuma gitmedi o yüzden içine ceviz ve kuru üzüm de katıyorum ve gercekten faydasını gördümKıZlar boza aşırı süt yapıyomuş deneyen var mı ?
Ben denedim canım sade tadı hoşuma gitmedi o yüzden içine ceviz ve kuru üzüm de katıyorum ve gercekten faydasını gördüm
Gaz yapan etkisini görmedim normalde de gazlıyz zaten ekstra bişi olmadı genelde aksamları bir kupa bazen iki de oluyor Bim'de varEşime aldırıyorum bu akşam bende denicem. Leblebiyle birlikte tüketince gazıda azaltıyormuş. Günde kaç kere içiyorsun canım?
Ben denedim bende yaptı sende dene istersenKıZlar boza aşırı süt yapıyomuş deneyen var mı ?
Ben denedim bende yaptı sende dene istersen
Masallah oglusuna canım. Seninki en azindan gece uyuyor 3 gündür benim oğlan gece gündüz kucakta uyuyorsa uyuyor yerine bıraktın mı açıyor gozlerini başlıyor aglamaya genelde. Kanguru bende düşünüyorum ama nasil birsey almam gerektiği konusunda fikir sahibi değilim maalesefŞimdi kendi kendime nazar değdirmeyeyim malum annenin nazarı değermiş bizim oğlan geceleri neredeyse doğduğundan beri bir uyku düzeni tutturdu hemen hemen aynı saatlerde uyanıp emiyor. Yalnız bizim sıkıntımız gündüz sabah 7 gibi kalkıp akşam 8 e kadar falan toplasan 1-2 saat ancak uyuyor. Emiyor yatırır pozisyona koyuyorum bir süre ağlamadan bakınıyor etrafa sonra başlıyor ağlamaya kucağa alınca susuyor. Emzik de alıyor ama gündüz iş yapamıyorum. Diyeceksiniz ki ne güzel gece uyuyorsun evet o açıdan şanslıyım tabi böyle devam ederse. İlkokula giden bir oğlum daha var ev işleri falan bir şekilde yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Boba 4g kanguru almayı düşünüyorum. Sling vardı evde oğlumdan kalan ama onda iki büklüm oluyor daha sert kumaş olması gerekiyor. Kanguru alırsam gündüz işlerimi yapabilirim diye düşünüyorum.
Dene bakalim sendeki etkisi ne olacakEşim alıcak canım bu akşam içicem hemen
Teşekkür ederim canım hepimizin bebişleri gece uyur inşallah da rahatlarız hepberaber. Oğlum biraz tombulcana olduğu için slingler olmadı. Boynum ve sırtım baya ağrıdı taşırken o yüzden bize kanguru daha uygun. Neko switch ve boba 4g leri beğeniyorum. Burdan birkaç kişi boba 4g den memnundu yenidoğan aparatı da varmış. Fiyatı biraz pahalı ama ikinci el alınabilir.Masallah oglusuna canım. Seninki en azindan gece uyuyor 3 gündür benim oğlan gece gündüz kucakta uyuyorsa uyuyor yerine bıraktın mı açıyor gozlerini başlıyor aglamaya genelde. Kanguru bende düşünüyorum ama nasil birsey almam gerektiği konusunda fikir sahibi değilim maalesef
Fb'ta babywearing türkiye sayfası var. Oraya bakabilirsiniz. Ben neko switch baby size almayı düşünüyorum.Masallah oglusuna canım. Seninki en azindan gece uyuyor 3 gündür benim oğlan gece gündüz kucakta uyuyorsa uyuyor yerine bıraktın mı açıyor gozlerini başlıyor aglamaya genelde. Kanguru bende düşünüyorum ama nasil birsey almam gerektiği konusunda fikir sahibi değilim maalesef
Maşallah,ne güzel olmuşKızlar çekimi yaptırdık bunu ben kendim çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?