2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canim sen alerji icin testi devlet hastanesindemi yaptırdın özel hastanedemi benim kızın kakası mukuslu ve hiç durmuyor ya bende yaptırmak istiyorum
Gaita verdik canım kanda ki unek sütü allerjisi bizim ki laktoz intoleransı özel hastanede yaptırdım git bi yaptır bakalim viral biseyde olabiliyomus bu bebeler bizi zorluyor ya

Gaita verdik canım kanda ki unek sütü allerjisi bizim ki laktoz intoleransı özel hastanede yaptırdım git bi yaptır bakalim viral biseyde olabiliyomus bu bebeler bizi zorluyor ya
Viral birsey gibi değil de çok gazlı olunca bide mukuslu kafama takıldı bugün arayayım doktorunu bakalım sağol canim

2 cocuk büyüttüm boyle zorlanmadım gaz sancisi bile hafif geliyor yasadigim korkunun yaninda kullandigimiz mama kabızlik yapıyor kusmaso durmuştu diye seviniyordum dun gece ust uste kusmalar ve kabızlik bu bebelac lf kabızlik yapiyor acayip kötüyüz uzerine kusarken boguluyor az ve sık besliyorum yarım saat dik tutuyorum eşimde bende korkumuzdan öldük bu tıkanmalar çok kötü imiş mama almasin baska bi mama ariyoruz baska marka laktozsuz mama yok tek carem laktoz gitsin kendimi çok caresiz hissediyorum kizlar surekli mutsuzum ve ağlıyorum Allah dan yardım istiyorum hepimize insallah bu gunleride atlatiriz

Çok iyi anlıyorum seni ya insallah toparlayacaklar canim söyle bir 3. Ayı geçsek rahatlayacaklar baya kendini yıpratma dermansız dert verip sınamasın rabbim bunlar geçici şeyler

Canım sen hiç üzülme. Hepimiz benzer sorunlar yasıyoruz. Mama kabız yapıyor. Benimki de hafif oldu. Takılma lütfen. Sen iyi ol bebeğinin sana ihtiyacı var.

AH kuzum benim üzülme ağlama bak her şey düzelecek zamanla yoluna girecek. Az biraz daha sabır . Golden goat mı ne öyle bir mama varmış çok iyiymiş ama laktoz var mı bilmiyorum birde ona bak istersen. Doktoruna danışsan sana önerse başka mama. Kabızlık her bebekte oluyo ama. Sıkma canını güçlü olmak zorundayız. Bugünler geçicek ve biz hatırlamıcaz bile.

Çok iyi anlıyorum seni ya insallah toparlayacaklar canim söyle bir 3. Ayı geçsek rahatlayacaklar baya kendini yıpratma dermansız dert verip sınamasın rabbim bunlar geçici şeyler
Canım sen hiç üzülme. Hepimiz benzer sorunlar yasıyoruz. Mama kabız yapıyor. Benimki de hafif oldu. Takılma lütfen. Sen iyi ol bebeğinin sana ihtiyacı var.
Kizlar çok sagolun evet hemen hemen aynı seyleri yasiyiroz ama ben gazı falan gectim ustuste 3 kez boğulur mu bebek o da korkuyir bizde dr kusma yi normal karşılıyor ama bize ciddi sıkıntı valla bilmiyorum surekli kaygı halindeyiz basında brkliyoruz biraz büyüyup 3. Ayı gorseydik cigdemasya canim arastirdim golden goat güzel eminim laktoz olmasa onu alirdim anne sutune en yakin mama malesef keçi sutunde de laktoz var hatta ilginc bisey ogrendim laktoz orani en yuksek olan anne sütü imiş yani anne sütünün enerji degeri çok yüksekmiş

V volveron kuzum ağlama, biz buradayız dök içini. Mamadan sonra hemen yatırma, az ve sık besle bakalım ne olacak? Gündüz bi şekilde idare ediliyor da gece zor geliyor dimi?

bugünlerde geçer canm az sabır,o boğulma durumunun en beterini iki evladımızda yaşadık şükür ki kızım da olmadı ama eşim paronayak olmuş durumda bir kaç günde bir bi bağırtı koparıyor boğazına kaçtı kaçacak bişey olacak diye adam yıllar geçmesine rağmen atlatamadı.
Besledikten sonra yatırma yada yatağını meyilli yap biraz dik dursun yada tekrar doktora danış elbet bi çözümü vardır canm

Beni anlarsın o zaman canım ben bogulma aninda hemenyüzüstü çevirip sırtına vuruyorum alnını yukari çekiyorum sen nasıl yapiyodun ve neden boguluyordu ? Insallah gecer canım ya Allah beterini vermesin halimize hamdolsun ama laf değil zorlanıyorum

V volveron kuzum ağlama, biz buradayız dök içini. Mamadan sonra hemen yatırma, az ve sık besle bakalım ne olacak? Gündüz bi şekilde idare ediliyor da gece zor geliyor dimi?
Aynen canim valla yakın olsak şöyle bi sarilip aglayasim var size cocuklarima sarilip agliyorum paranoyaga bagladim insallah geçicek eminim böyle kalmıycak dedigin gibi gece uykuda bisey olur mu acaba diye diye sabahladık basinda bekledik yatagi egimli besledikden sonra yatirmiyorum yatkrmayi birak yavas hareketlerle kucagima aliyorum birden midesi kalkmasin diye bu günler bi gitsin bi sevip tadını tadacagimz guzel gunler yakın inşallah

Bizimkinde de bir-kac defa oldu yalnızdım evde ne yapacagimi bilemedim şimdi korkudan memeyi yavaş yavaş veriyorum ağzında biriktirmesin diye

Günaydın kızlar dün misafir geldi gelen kucağa aldı birde misafir çocukları parmaklarını yüzüne sürdü çocuğumun valla zor kaptım ellerinden misafir olayından şuan itibaren tiksinmiş durumdayım en yakın arkadaşım aldı çocuğu öptü bir anlık elinden alayım diye zor kaptım ya bu insanlar bir tuaf gerçekten Allah bebeğimi korusun inş bir hastalık kapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…