2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim bebek kucağa alışmış çok fena sekilde hatta sadece kucakta yetmiyor alıp gezdir beni diyor resmen. Kucakta uyuyor yerine koyunca yaygara kopuyor ay ben nasıl edicem bu cocukla sinirlerim bozuldu resmen

Slingi bütün annelere tavsiye ederim.
Önce bir iki mıkırdıyor ama sonra çok güzel duruyor ve uyuyor slingte.

İkinci elleri 50 lira filan. Herkese tavsiye ederim.

Canım hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun refakatçi nasıl almıyorlar anlamadım ameliyatlı insansın sonuçta neyse canım senin için baya zorlu olmuş ama şükür sağ sağlim dönmüşsünüz evinize :))

Kizlar biz dun gece acildeyken cocuk gece gunduz agliyo hic durmuyodu hafif idrar yolu enfeksiyonu cikti birde aglamasi gazdan muhtemelen cok gaz sancisi oldu damla verdiler insallah bi faydasi olur. Birde rezene cayini deneyen varmi gaz icin alcam da cocuga verilmes sanirim ben icicem benden gecer ona heralde kullanan faydasini goren varmi nasil kullaniliyo acaba

Kızlar bu bebeler niye emerken tıkanıyor burnundan agzından süt gelıyor korkuyorum
Sut tazyikli gelince yutamiyorlar. Geri yaslanip bebeği üzerinize koyarak ve elinizle memeye makas yaparak emzirmeyi tavsiye ediyorlar. Googlefen biyolojik emzirme pozisyonu yazıp bakin isterseniz.

KıZlar boza aşırı süt yapıyomuş deneyen var mı ?
Evet ben de süt yapıyor. İlk oğlumda da içmiştim. Cevizli sucuk, kabak tatlısı ve acıbadem kurabiyesi de güzel süt yapıyor.
Bu arada kızlar ben Goon diye bir bez aldım çok memnunum molfix ve sleepyden daha yumuşak dokusu ve daha geniş kalıpları taşırma yapmıyor. Japon teknolojisi kullanılmış ben avm de bebek mağazasından aldım ama internette vardır büyük ihtimalle.

Doymuyorlar mı acaba anlamıyorum ki . Benimkide 2 saatte bi emmek istiyo. Salı günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor. Doymuyosa mamaya başlayalım da çocuk da rahat etsin bende .
Biz doktora gittiğimizde kilosu azaldığı için mama vermemizi söyledi çok şükür meme de emiyor ama demekki yetmiyor önce meme verip sonra mama veriyorum enfeksiyon var mı diye idrarına baktılar birşey çıkmadı süt yetmediği içinmiş kilo azlığı sağlık ocağında da ebe sadece emsin emiyorsa diyor kafalar karışık ama mama yiyince susuyor yavrum hem emsin hem mama yesin ne yapalım

Ben sleepy kullanıyordum eşim goon almış denemek için evet kalıpları büyük ama ben sleepy den daha memnunum

Bence doktorunu dinle. Çocuk doymuyosa mama verilmesi en doğru olsnı. Şuan onun büyümek için besine ihtiyacı var. Napalım meme+mama şeklinde gitmek gerekiyosa gideriz. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Kaç günlük sizin bebiş ?

Şimdi kendi kendime nazar değdirmeyeyim malum annenin nazarı değermiş bizim oğlan geceleri neredeyse doğduğundan beri bir uyku düzeni tutturdu hemen hemen aynı saatlerde uyanıp emiyor. Yalnız bizim sıkıntımız gündüz sabah 7 gibi kalkıp akşam 8 e kadar falan toplasan 1-2 saat ancak uyuyor. Emiyor yatırır pozisyona koyuyorum bir süre ağlamadan bakınıyor etrafa sonra başlıyor ağlamaya kucağa alınca susuyor. Emzik de alıyor ama gündüz iş yapamıyorum. Diyeceksiniz ki ne güzel gece uyuyorsun evet o açıdan şanslıyım tabi böyle devam ederse. İlkokula giden bir oğlum daha var ev işleri falan bir şekilde yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Boba 4g kanguru almayı düşünüyorum. Sling vardı evde oğlumdan kalan ama onda iki büklüm oluyor daha sert kumaş olması gerekiyor. Kanguru alırsam gündüz işlerimi yapabilirim diye düşünüyorum.

Peki gaz da yapıyor mu

Yalnız bu ücret sadece 5 poz fotoğraf için diye biliyorum içinde albüm yok ben ilk kızımda albümlü yaptırdım dediğiniz gibi

Peki gaz da yapıyor mu
Bünyeden bünyeye değişebilir ben de çoğu şey gaz yapıyor ama azar azar da olsa yiyorum ya da içiyorum süt için. Oğlum gazlı baya ama alttan zort zort çıkarabiliyor üstten de ben dik tutup çıkartıyorum. Birkaç aya hepimizin geçecek bu gaz olayı inşallah.

32 günlük olduk siz?

Bizde 27 olduk bugün :) salı günü 1. Ay kontrolü var. Ben sütümün azaldığını düşünüyorum bazen göğüslerim taş oluyo akıyo ama çoğu zaman yumuşak. İyi uyuyunca doluyo ama her zaman uyumak be mümkün uyuyamadıkçada azaluyo. Çok üzülüyorum ama ben elimden geleni yapıyorum

İnşallah canım bende bi deneyeyim boza napalım denemeden bilemeyiz

Ben sleepy kullanıyordum eşim goon almış denemek için evet kalıpları büyük ama ben sleepy den daha memnunum
Size sleepy olduysa ne güzel daha bulunabilir bir bez. Ben de molfix ve sleepy sızıntı yaptı. Goon un bel ve karın kısmı daha yuksek olduğu için sanırım şimdilik sorun yaşatmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…