- 10 Nisan 2017
- 103
- 208
- 103
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.561
Kızlar benim bebek kucağa alışmış çok fena sekilde hatta sadece kucakta yetmiyor alıp gezdir beni diyor resmen. Kucakta uyuyor yerine koyunca yaygara kopuyor ay ben nasıl edicem bu cocukla sinirlerim bozuldu resmen
Canım hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun refakatçi nasıl almıyorlar anlamadım ameliyatlı insansın sonuçta neyse canım senin için baya zorlu olmuş ama şükür sağ sağlim dönmüşsünüz evinize :))Merhaba kızlar, uzun zaman girip yazamadım kusura bakmayın. Eski mesajları da okuyamadım. 04.03.2019'da doğum yaptım sezaryenle. Normal doğum diye gittik ama yeterli açıklık olmadı, kemik yapımın da dar olduğunu söyledi doktor. Biz de riske atmayalım sezaryen olsun dedik. 3330 gr, 52 cm oğlum @wendy- beni de listeye yazabilirsiniz artık. Doğumdan sonraki süreç beni çok yıprattı. Oğlumun kanında crp değeri yüksek çıktı, yoğun bakıma aldılar. 7 gün hastanede yattık. Ama ben zaten sezaryen nedeniyle çok zorlandım, yanıma refakatçi almadılar. Yani kendime bakamayacak durumdayken hastanede tek başıma kaldım. Çok zorlandım, bunaldım, oğlumu bırakıp gelemedim de. Emzirmeyi beceremedim tek başıma. Her şey üst üste geldi anlayacağınız. Evimize geleli 5-6 gün oluyor şimdi iyiyiz çok şükür. Ancak kendime geldim diyebilirim. Yine de çok zorlanıyorum. Hiç bir şey yapmaya vakit kalmıyor bebekle ilgilenmekten. Bizden haberler böyle. Merak eden, yazan herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz :))
Sut tazyikli gelince yutamiyorlar. Geri yaslanip bebeği üzerinize koyarak ve elinizle memeye makas yaparak emzirmeyi tavsiye ediyorlar. Googlefen biyolojik emzirme pozisyonu yazıp bakin isterseniz.Kızlar bu bebeler niye emerken tıkanıyor burnundan agzından süt gelıyor korkuyorum
Evet ben de süt yapıyor. İlk oğlumda da içmiştim. Cevizli sucuk, kabak tatlısı ve acıbadem kurabiyesi de güzel süt yapıyor.KıZlar boza aşırı süt yapıyomuş deneyen var mı ?
Biz doktora gittiğimizde kilosu azaldığı için mama vermemizi söyledi çok şükür meme de emiyor ama demekki yetmiyor önce meme verip sonra mama veriyorum enfeksiyon var mı diye idrarına baktılar birşey çıkmadı süt yetmediği içinmiş kilo azlığı sağlık ocağında da ebe sadece emsin emiyorsa diyor kafalar karışık ama mama yiyince susuyor yavrum hem emsin hem mama yesin ne yapalımDoymuyorlar mı acaba anlamıyorum ki . Benimkide 2 saatte bi emmek istiyo. Salı günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor. Doymuyosa mamaya başlayalım da çocuk da rahat etsin bende .
Ben sleepy kullanıyordum eşim goon almış denemek için evet kalıpları büyük ama ben sleepy den daha memnunumEvet ben de süt yapıyor. İlk oğlumda da içmiştim. Cevizli sucuk, kabak tatlısı ve acıbadem kurabiyesi de güzel süt yapıyor.
Bu arada kızlar ben Goon diye bir bez aldım çok memnunum molfix ve sleepyden daha yumuşak dokusu ve daha geniş kalıpları taşırma yapmıyor. Japon teknolojisi kullanılmış ben avm de bebek mağazasından aldım ama internette vardır büyük ihtimalle.
Ben yaptırıcam evet ilk 20 gün yapıyormuş gaz sancısı olmuyor diye ama ben toparlamasını istedim biraz bizimki zayıfKızlar yeni doğan bebek çekimi yaptırdınız mı 300 TL dedi yaptırasım geldi büyümüş dedi ama olsun
Biz doktora gittiğimizde kilosu azaldığı için mama vermemizi söyledi çok şükür meme de emiyor ama demekki yetmiyor önce meme verip sonra mama veriyorum enfeksiyon var mı diye idrarına baktılar birşey çıkmadı süt yetmediği içinmiş kilo azlığı sağlık ocağında da ebe sadece emsin emiyorsa diyor kafalar karışık ama mama yiyince susuyor yavrum hem emsin hem mama yesin ne yapalım
Evet ben de süt yapıyor. İlk oğlumda da içmiştim. Cevizli sucuk, kabak tatlısı ve acıbadem kurabiyesi de güzel süt yapıyor.
Bu arada kızlar ben Goon diye bir bez aldım çok memnunum molfix ve sleepyden daha yumuşak dokusu ve daha geniş kalıpları taşırma yapmıyor. Japon teknolojisi kullanılmış ben avm de bebek mağazasından aldım ama internette vardır büyük ihtimalle.
Yalnız bu ücret sadece 5 poz fotoğraf için diye biliyorum içinde albüm yok ben ilk kızımda albümlü yaptırdım dediğiniz gibiValla 300 tl hiç bir şey, 5 yıl önce kızımda çektirmiştim. Şimdi de bu kızıma yaptıracağız, 2000 tl. Gerçi bu çekim yaptırdığımız kişi artık iyice profesyonel oldu hatta eğitim falan veriyor ama normal çekim yapanlar bile 1000 tl istiyor. Gerçekten çok güzel bir anı oluyor. Büyümesi uyumaması adına sıkıntı, uyursa problem yok aslında.
Eki Görüntüle 2245220
Bu ilk kızımdan bi foto mesela.
32 günlük olduk siz?Bence doktorunu dinle. Çocuk doymuyosa mama verilmesi en doğru olsnı. Şuan onun büyümek için besine ihtiyacı var. Napalım meme+mama şeklinde gitmek gerekiyosa gideriz. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Kaç günlük sizin bebiş ?
Bünyeden bünyeye değişebilir ben de çoğu şey gaz yapıyor ama azar azar da olsa yiyorum ya da içiyorum süt için. Oğlum gazlı baya ama alttan zort zort çıkarabiliyor üstten de ben dik tutup çıkartıyorum. Birkaç aya hepimizin geçecek bu gaz olayı inşallah.Peki gaz da yapıyor mu
32 günlük olduk siz?
Bünyeden bünyeye değişebilir ben de çoğu şey gaz yapıyor ama azar azar da olsa yiyorum ya da içiyorum süt için. Oğlum gazlı baya ama alttan zort zort çıkarabiliyor üstten de ben dik tutup çıkartıyorum. Birkaç aya hepimizin geçecek bu gaz olayı inşallah.
Size sleepy olduysa ne güzel daha bulunabilir bir bez. Ben de molfix ve sleepy sızıntı yaptı. Goon un bel ve karın kısmı daha yuksek olduğu için sanırım şimdilik sorun yaşatmadıBen sleepy kullanıyordum eşim goon almış denemek için evet kalıpları büyük ama ben sleepy den daha memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?