2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yaa bende aksine çok seviyorum bozayı bi bardak kesmiyor şişe elimde içip duruyorum,sevemdiysen ne katsan hoşuna gitmez canm

Tek çocuk mu zor 2 mi 3 mu bilemedim sanki bizim sorumluluklar bi tık önde demek sizde 40 da pek de değişen biseyolmadi amn artmasinda bu haline de razıyım kızımda bunun daha siddetlisini yaşamıştık

Canım içine ceviz parcala kuru üzüm de katabılirsın tatlı kaşığı ile ye ben o şekil üç litre bitirdim

Tek çocuk mu zor 2 mi 3 mu bilemedim sanki bizim sorumluluklar bi tık önde demek sizde 40 da pek de değişen biseyolmadi amn artmasinda bu haline de razıyım kızımda bunun daha siddetlisini yaşamıştık
ilk cocukta ayy ayy diyor insan ama 2. olunca ilkini ariyor :) valla cocuk arttikca zorlugu da artiyor bu bi gercek. sen simdi 3 cocukla cok daha yipraniyorsun. dogru buyuyunce guzel oluyor ama bebekken ozellikle yipratici. allah saglik sihhat versin insallah,dayaniyoruz oyle ya da boyle. bizm demir efendi simdi 22gunluk,bakalim ins uyku ritmi falan gelir,bunda da 40indan bi beklentim yok:)

Aslında bende hep kuruluyorum.işitme testinden bu sefer geçsin diye 4 gün banyo yaptırmadım ne olduysa bu 4 günde oldu.sudokrem vardı aslında evde bulabilirsem kulanıyım canım.sağolasın.pamukka temizliyorum.bepanthol işe yaramadı .molfixten prima ya geçtim işe yaramadı..şimdi de zeytin yağ kullanıyorum.çok canı yanıyor kuzumun

Nasıl anladin cnm iltihap kaptığını belirti neydi?
Normalde sezeryandan sonra agrim olmadi benim öyle rahatsiz edici.son 3 gundur agri vardi dikislerimde.bende aynada baktim kirmizi bir nokta gördum sanki delik gibi.aksam esime gösterdim bakti ve iltihap var dedi baktim cok ufak akinti var arda.saglik ocagina gittim doktorum ve ebem bakti yuzeysel aciklik olmus cok minik ve iltihap var dedi.merham verdi temizleyip kapatti dikisimi.bir süre kendim pansiman yapicam.

Yok canım foto internetten hem benimki oğlan zaten.bunun gibi oldu diye koydum.

Yavrum beni emmiyor. Sürekli uyku halinde. Mamada pek yemiyor. Kakasını hiç yapmadı bugün. Gaz çıkarınca kokuyor kaka yaptı sanıyoruz ama yok. Çok üzülüyorum ağlıyorum

Yok canım baharat tan uzak duruyorum.asitli içecek filan ağzıma sürmem.anlamdım eden oldu.kakası çok su gibi birde çok sık yapıyor ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorum

Anladım cnm cok geçmiş olsun

Uyku duzeni olmasi çok onemli ya insallah düzen olustururz aynen cocuk artinca sorumlulukda artiyor eakiler nasıl cocuk büyütmüş onlardq gaz sancisi falan yokmuymus ust üste dogurmuslar ilginc geliyor bana bizim nesil bebeğe dayanamıyor valla hic de kolay gelmiyor

Yavrum beni emmiyor. Sürekli uyku halinde. Mamada pek yemiyor. Kakasını hiç yapmadı bugün. Gaz çıkarınca kokuyor kaka yaptı sanıyoruz ama yok. Çok üzülüyorum ağlıyorum
canm kakasını yapmadığı için şişkinliği vardır belki üzme kendini emecektir elbet biraz popişini pıtpıtlayarak emzirmeye çalış

Hadi gözün aydın canım evinde çok mutlu sağlıklı olun inşallah :)

Ağlama arkadaşım sen sakin ol ki bebeğine bakabilesin ateşine bi bak ateş de uyku yapar(inşallah yoktur ),ayaklarını gıdıkla uyanır annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…