- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.841
yaa bende aksine çok seviyorum bozayı bi bardak kesmiyor şişe elimde içip duruyorum,sevemdiysen ne katsan hoşuna gitmez canmYa bende artık arada doymazsa veririm ya yoksa uykusuzluktan ölücem:) bozayı içemiyorum ben jeya yaçok koyu bimden aldım midem çok bulandı. Nasıl güzelleştirebilriiz onu leblebiyle yedim ama çok zorlandım. Bir bardak içebildim.
Gelecekmis ama bizim ebe bizden once bekleyenler var diye once onlara yapicak sırayla cagiracam dediSağlık bakanlığını aradım en geç pazartesi asi dağıtılmış olur dedi
Tek çocuk mu zor 2 mi 3 mu bilemedim sanki bizim sorumluluklar bi tık önde demek sizde 40 da pek de değişen biseyolmadi amn artmasinda bu haline de razıyım kızımda bunun daha siddetlisini yaşamıştıkbenimki de abisini uyandirdi. cocuk sabahin4unden beri ayakta. az sonra dus aldirip uyutacam,babasi ise gidecek diye erken girdirtmedi dusa,seveyim dedi. allah kolaylik versin cnm sana da vallahi bugn bn de asiri yorgunum. bizmki 40indan sonra duzelmemisti ama kotulesmemisti de aman inanma
Canım içine ceviz parcala kuru üzüm de katabılirsın tatlı kaşığı ile ye ben o şekil üç litre bitirdimYa bende artık arada doymazsa veririm ya yoksa uykusuzluktan ölücem:) bozayı içemiyorum ben jeya yaçok koyu bimden aldım midem çok bulandı. Nasıl güzelleştirebilriiz onu leblebiyle yedim ama çok zorlandım. Bir bardak içebildim.
ilk cocukta ayy ayy diyor insan ama 2. olunca ilkini ariyor :) valla cocuk arttikca zorlugu da artiyor bu bi gercek. sen simdi 3 cocukla cok daha yipraniyorsun. dogru buyuyunce guzel oluyor ama bebekken ozellikle yipratici. allah saglik sihhat versin insallah,dayaniyoruz oyle ya da boyle. bizm demir efendi simdi 22gunluk,bakalim ins uyku ritmi falan gelir,bunda da 40indan bi beklentim yok:)Tek çocuk mu zor 2 mi 3 mu bilemedim sanki bizim sorumluluklar bi tık önde demek sizde 40 da pek de değişen biseyolmadi amn artmasinda bu haline de razıyım kızımda bunun daha siddetlisini yaşamıştık
Aslında bende hep kuruluyorum.işitme testinden bu sefer geçsin diye 4 gün banyo yaptırmadım ne olduysa bu 4 günde oldu.sudokrem vardı aslında evde bulabilirsem kulanıyım canım.sağolasın.pamukka temizliyorum.bepanthol işe yaramadı .molfixten prima ya geçtim işe yaramadı..şimdi de zeytin yağ kullanıyorum.çok canı yanıyor kuzumunMaşallah kuzuya ne güzel bak rahatlamışsındır artık canım
Kuzum ya kıyamam( canım dediğin ya da sudocrem tavsiye ederim her ne kadar sudocrem içerik olarak iyi demeseler de ilk oğluma kullandım aşırı memnunum şimdi aşırı pişik durumunda yine kullanıyorum hemen geçiriyor altını mutlaka bi bezle kuruluyorum nemli bırakmıyorum gerekirse biraz hava aldırıyorum sende bu kremlerden birini deneyebilirsin canım sudocrem eczanelerde satılıyor ufak boyları mevcut denemek için alabilirsin
Normalde sezeryandan sonra agrim olmadi benim öyle rahatsiz edici.son 3 gundur agri vardi dikislerimde.bende aynada baktim kirmizi bir nokta gördum sanki delik gibi.aksam esime gösterdim bakti ve iltihap var dedi baktim cok ufak akinti var arda.saglik ocagina gittim doktorum ve ebem bakti yuzeysel aciklik olmus cok minik ve iltihap var dedi.merham verdi temizleyip kapatti dikisimi.bir süre kendim pansiman yapicam.Nasıl anladin cnm iltihap kaptığını belirti neydi?
Yok canım foto internetten hem benimki oğlan zaten.bunun gibi oldu diye koydum.fotoğrafı kaldır istersen bu konuda çok detay düşünürüm pedofili maalesef çok yaygın bir durum. Gerçekten çok kotu durumda normal pisik kremleri fayda etmez buna ıslak mendil kullanma bir sure pamukla sil bezini değiştir bezden olabilir madecassol merhem yada terramiycn merhem alıp eczaneden hemen sür kıyamam çok cani aciyordur
Yok canım baharat tan uzak duruyorum.asitli içecek filan ağzıma sürmem.anlamdım eden oldu.kakası çok su gibi birde çok sık yapıyor ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorumOyy yavrm.cok kotu olms aci falan mi yemistn canim neden bu kadr kotu olms burd abi kac kez yazdm.yinede bi doktra danisarak kullan ama kizim agir antpytk kllndgnda bu kadr olmasada cok kotuydu hemen gecrdi dermorest ve hematni karstp sur kalin bi tabaka halinde hemej gececktr insallah
Anladım cnm cok geçmiş olsunNormalde sezeryandan sonra agrim olmadi benim öyle rahatsiz edici.son 3 gundur agri vardi dikislerimde.bende aynada baktim kirmizi bir nokta gördum sanki delik gibi.aksam esime gösterdim bakti ve iltihap var dedi baktim cok ufak akinti var arda.saglik ocagina gittim doktorum ve ebem bakti yuzeysel aciklik olmus cok minik ve iltihap var dedi.merham verdi temizleyip kapatti dikisimi.bir süre kendim pansiman yapicam.
Uyku duzeni olmasi çok onemli ya insallah düzen olustururz aynen cocuk artinca sorumlulukda artiyor eakiler nasıl cocuk büyütmüş onlardq gaz sancisi falan yokmuymus ust üste dogurmuslar ilginc geliyor bana bizim nesil bebeğe dayanamıyor valla hic de kolay gelmiyorilk cocukta ayy ayy diyor insan ama 2. olunca ilkini ariyor :) valla cocuk arttikca zorlugu da artiyor bu bi gercek. sen simdi 3 cocukla cok daha yipraniyorsun. dogru buyuyunce guzel oluyor ama bebekken ozellikle yipratici. allah saglik sihhat versin insallah,dayaniyoruz oyle ya da boyle. bizm demir efendi simdi 22gunluk,bakalim ins uyku ritmi falan gelir,bunda da 40indan bi beklentim yok:)
Bazi gunler iştahsız olabiliyorlar belki oyle biseydir iyi düşün bişey olmaz inşallahYavrum beni emmiyor. Sürekli uyku halinde. Mamada pek yemiyor. Kakasını hiç yapmadı bugün. Gaz çıkarınca kokuyor kaka yaptı sanıyoruz ama yok. Çok üzülüyorum ağlıyorum
İnş canım kabız oldu galibaBazi gunler iştahsız olabiliyorlar belki oyle biseydir iyi düşün bişey olmaz inşallah
canm kakasını yapmadığı için şişkinliği vardır belki üzme kendini emecektir elbet biraz popişini pıtpıtlayarak emzirmeye çalışYavrum beni emmiyor. Sürekli uyku halinde. Mamada pek yemiyor. Kakasını hiç yapmadı bugün. Gaz çıkarınca kokuyor kaka yaptı sanıyoruz ama yok. Çok üzülüyorum ağlıyorum
Hadi gözün aydın canım evinde çok mutlu sağlıklı olun inşallah :)Cok sağol canım 8de çıktık 3 kez mola verdik. Sıkılıyor zaten biraz anakucaginda yatti mi sıkılıyor beyfendi.
Sağol canım evet baya sakin şimdilik.
Kesinlikle nasıl özledim evimi anlatamam cok mutluyum evime gidiyorum diye
Çok sağol canım inşallah huzursuzluk cikarmaz.
Aa cok iyimis canım kac gunde iyilesiyor peki. Yazık el kadar bebelere ya canlari acıyacak.
Bebekler biliyor işlerini canım acıktılar mi kendilerini hatirlatiyorlar. Sağol canım cok mutluyum freedyden kurtuldum
Ağlama arkadaşım sen sakin ol ki bebeğine bakabilesin ateşine bi bak ateş de uyku yapar(inşallah yoktur ),ayaklarını gıdıkla uyanır annesiYavrum beni emmiyor. Sürekli uyku halinde. Mamada pek yemiyor. Kakasını hiç yapmadı bugün. Gaz çıkarınca kokuyor kaka yaptı sanıyoruz ama yok. Çok üzülüyorum ağlıyorum
Şimdi nasılsınız emdi mi yaramazYavrum beni emmiyor. Sürekli uyku halinde. Mamada pek yemiyor. Kakasını hiç yapmadı bugün. Gaz çıkarınca kokuyor kaka yaptı sanıyoruz ama yok. Çok üzülüyorum ağlıyorum
Gece uyumayacak canım sen geceye hazırlanKızlar bugün bebegim çok uyudu ya hep uykulu 48 günlük olduk çok uyumak bir sıkıntı belirtisi mi acaba? Ateş-i falan da yok ama daha önce böyle olmadığı için korktum arada kalkıyor emiyor gene uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?