2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gözün aydın canım sizin adınıza çok sevindim bak boşuna evham yaptın demekki göğsün şiş olmamasi sütun olmadığı anlamina gelmiyor sağlıkla büyüsün asya

Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah.

1 kereyle hiç etkilenmiyor korkma 1 hatta baze 2 verdim boza çok iyi gelmişti bana şimdide sütüm maşallah gayet iyi durumda

Ya bende artık arada doymazsa veririm ya yoksa uykusuzluktan ölücem:) bozayı içemiyorum ben jeya ya çok koyu bimden aldım midem çok bulandı. Nasıl güzelleştirebilriiz onu leblebiyle yedim ama çok zorlandım. Bir bardak içebildim.

Maşallah Asya'ya boşa canını sıkmışsın bak herşey cok güzelmiş:)) Gece uyudu mu 3 saate kadar uyandirmiyorum gerci suana jadar 2 kez 2.5 saat uyudu. Zaten aciktigi icin uyanıyor benimki

Evet uyanıyolar zaten :) sağolasın canım. Hadi sizde hayırla kavuşun evinize inşallah kurtulun şu kadından.

Canım kazasız belasız varın inşallah sık sık molalar verin bebiş uzun süre aynı pozisyonda kalmasın
Cok sağol canım 8de çıktık 3 kez mola verdik. Sıkılıyor zaten biraz anakucaginda yatti mi sıkılıyor beyfendi.
İyi yolculuklar,bebiş de bol bol uyur inş.araba sancısını da iyi gelir
Sağol canım evet baya sakin şimdilik.
İnsanın evi gibisi yok. Bende eve gitmek istiyorum kendi annemdeyim tam gidecekken grip oldum
Kesinlikle nasıl özledim evimi anlatamam cok mutluyum evime gidiyorum diye

hayırlı yolculuklar canm,bebişler arabayı sever inşallah rahat gidersiniz
Çok sağol canım inşallah huzursuzluk cikarmaz.

Lokal yapiyorlar cnm igne yapiyorlar pipi çevresine uyuşturuyorlar öyle yapiyorlar. Ben büyük oglumu böyle yaptirmistim genel anestezi istemiyor
Aa cok iyimis canım kac gunde iyilesiyor peki. Yazık el kadar bebelere ya canlari acıyacak.

Evet uyanıyolar zaten :) sağolasın canım. Hadi sizde hayırla kavuşun evinize inşallah kurtulun şu kadından.
Bebekler biliyor işlerini canım acıktılar mi kendilerini hatirlatiyorlar. Sağol canım cok mutluyum freedyden kurtuldum

Gözün aydın canim inan cok sevindim evin en güzel yer bak şimdi sütün ne kadar cok artacak mutlulukdan

Kizlar biz saglik ocagina gittik aşı yokmuş 2. Ay aşısıyla birlikte olabilimisiz kilo alimimiz iyi cok şükür 11 gunde 650 gr almışız 3 cm uzamışız 37 bascevresi terazi hassasdi bizim sağlık ocagi nin malzemeleri kaliteli guvenilirdi birde bisey sorucam siz tartarken kıyafet le mi olcuyosunuz ben 250 gr kiyafetini düşüp söylüyorum yoksa 3900 geldi çok şükür bizde mama işe yaramış kabız lık yapıyor ama napalim aglaya aglaya yaptiriyorum kakasini

Dun gece den beri bizde öyleyiz çıldırttı beni ya bu hep böyle mi gidecek gece uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni meme yi aktif emmiyor ama emzik gibi agzimda kalsın istiyor hala iş lerimi yapamadım kızim da hasta saçını bile tarayamadim cidden zor mus ya birde bunlarin uzerine misafirlerim başladı kafayi yemek uzereyim çok bunaldim ha birde gelenler 40 in çıkın ca duzelecek sanma demez mu daha çok artarmis sıkıntılar ayy nolur oyle olmasin

Canım maşallah kilo alımı ne güzel olmuş. Sağlık ocağı kıyafetle tartıyor bizimde. Aşı banada yok dediler inş sorun olmaz. Ah bu bebeler bizi cok yoruyor. Uykusuzluk çok zor. Ne yapcaz bilmem

Aynen ya cok huysuz oluyorlar 2 3 gun sürekli memedeydi büyük oglum agrisi oldukça memeyi emdi hiç ağrı kesici de vermedim meme verdim onun yerine krem yerinede doktor zeytinyağ sür demişti ve 4 günde tamamen geçmişti 3 aylıkken yaptirmistim. Bunda daha erken yaptircam 2 aylık ins 3 güne gecer bende kıyamıyorum ya sunneti de bir atlatsam diyorum ama 10 dakkalık bir operasyon

Gözün aydın canim inan cok sevindim evin en güzel yer bak şimdi sütün ne kadar cok artacak mutlulukdan
Evime varmadan artti canım sütüm mutluluktan aynen öyle hic bir yer insanin evi gibi olmuyor.

Asi nasıl olmaz canım devletin sağlık ocaginda tüm Türkiye'de yokmuş sacma geldi bana . Maşallah yavrucuk toparliyor annesi biraz rahatlamissindir. Kabızlık için sen kayısı ve erik kurusu ye ordan bebegede gecer rahatlar çocuk biraz

Ay ya 10 dkda olsa içim gidiyor kan aldiriken bile nasıl üzüldüm Krem falan olsa ağrıyı alacak daha güzel olabilr ama 3-4 günde iyileşmesi de çok iyimis onuda atlatırız isallah

Krem ağrı kesici falan verirsen daha hafif atlatırsınız cnm ben biraz katiyim o konuda aşıdan Sonra da ateş düşürücü vermedim hiç. Hayırlı yolculuklar bu arada insanın evi gibisi yok

Bizim elbisesiz tartılıyor. Maşallah böyle devam etsin. Bizim sağlık ocapına cuma gelecekmiş aşı. Benim kuzu da tam bir aylık olacak Cuma günü

Sabır canım sabır. Ben de sabahtan beri emziriyorum uyuyor benimli de sonra uyanıveriyor.

Canım maşallah kilo alımı ne güzel olmuş. Sağlık ocağı kıyafetle tartıyor bizimde. Aşı banada yok dediler inş sorun olmaz. Ah bu bebeler bizi cok yoruyor. Uykusuzluk çok zor. Ne yapcaz bilmem
Bizim elbisesiz tartılıyor. Maşallah böyle devam etsin. Bizim sağlık ocapına cuma gelecekmiş aşı. Benim kuzu da tam bir aylık olacak Cuma günü
Kızlar çok sağolun ya içim rahatladi biraz insallah böyle devam eder dr umuzda elbiseyle tartti ama sadece atlet ve zıbın bide bez i saglik ocağı dr a nazaran daha kalın giyinik tartti yslys canım dedigini yapayim bi kayisi hoşafı yapayim bakalım nasil etki edicek

kizlar bugun 24 günluk oldu kizim.2640 ile hastaneden cikmistik.dun tartildi 3.430gr olmus.2900 dogmustu kilo verdi hastanede korkmustm neyseki toparladi.sürekli emiyor.cok yoruluyorum hatta kendimi cok zorlamisim iş güc 2 cocuk.dikisim acilmis cok az iltihap olmus.doktora gittim.bundan sonra yormucam ama gözüm korktu.

Sağlık bakanlığını aradım en geç pazartesi asi dağıtılmış olur dedi

Nasıl anladin cnm iltihap kaptığını belirti neydi?

benimki de abisini uyandirdi. cocuk sabahin4unden beri ayakta. az sonra dus aldirip uyutacam,babasi ise gidecek diye erken girdirtmedi dusa,seveyim dedi. allah kolaylik versin cnm sana da vallahi bugn bn de asiri yorgunum. bizmki 40indan sonra duzelmemisti ama kotulesmemisti de aman inanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…