- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.861
Canım emdi ama. Kabız yavrum cok aglıyor acile geldikŞimdi nasılsınız emdi mi yaramaz
kız daha ne istiyorsun ne güzel maşallah ona.Kızlar bugün bebegim çok uyudu ya hep uykulu 48 günlük olduk çok uyumak bir sıkıntı belirtisi mi acaba? Ateş-i falan da yok ama daha önce böyle olmadığı için korktum arada kalkıyor emiyor gene uyuyor
Olablr canm.bizimkide cok sik yapiyo su gbi evde saat basi bez degisiyo allahtan bizimki altni acinca yapiyo onceden yapsa poposu persn olur gecms olsn sizede canmYok canım baharat tan uzak duruyorum.asitli içecek filan ağzıma sürmem.anlamdım eden oldu.kakası çok su gibi birde çok sık yapıyor ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorum
Maşallah cnm prensese aynen öyle ya önemli olan saglikli olmasi valla masallah diyelim de gece de güzel uyuyor artık büyüdüler valla ya bakışlar değişti tanıyor herkesikalça ulrasonu yaptırdık bera testimiz de oldu işittiğinden emindim aslında da yinede erken doğum olduğu için şüphe kalmasın dedim,kilomuz 4200 çıktı bu ay az kilo aldı dedim biz 2 aydır aldığına bakarız yeteri kadar almış gayet sağlıklı,mamayı hiç verme dedi kusuyor dediğimde de 6 ay boyunca kilo alıyorsa normal bebek reflüsü deriz 6 aydan aonrqdevam ederse ilaç başlarız,az az daha sık emzir dedi bizden de böyle durumlar
Cnm size yazdım uyandı hemen suan gülücük saciyor her yere dedigin gibi sanirim gececiyiz bugun:))Gece uyumayacak canım sen geceye hazırlan
Maşallah cnm prensese aynen öyle ya önemli olan saglikli olmasi valla masallah diyelim de gece de güzel uyuyor artık büyüdüler valla ya bakışlar değişti tanıyor herkesi
Bizde kalça ultrasonu çektircez de hemen sonuçlar çıkıyor mu canımkalça ulrasonu yaptırdık bera testimiz de oldu işittiğinden emindim aslında da yinede erken doğum olduğu için şüphe kalmasın dedim,kilomuz 4200 çıktı bu ay az kilo aldı dedim biz 2 aydır aldığına bakarız yeteri kadar almış gayet sağlıklı,mamayı hiç verme dedi kusuyor dediğimde de 6 ay boyunca kilo alıyorsa normal bebek reflüsü deriz 6 aydan aonrqdevam ederse ilaç başlarız,az az daha sık emzir dedi bizden de böyle durumlar
evet artık güzel bakıyorlarMaşallah cnm prensese aynen öyle ya önemli olan saglikli olmasi valla masallah diyelim de gece de güzel uyuyor artık büyüdüler valla ya bakışlar değişti tanıyor herkesi
evet hemen çıkıyor,sizinde iyi çıkar inşallahBizde kalça ultrasonu çektircez de hemen sonuçlar çıkıyor mu canım
Benımki de şimdi uyudu birazdan uyanır bizde gececiyız babam geldi bugün hazırlan gece cocuk bakıcaksn ben uyuycamm dedimCnm size yazdım uyandı hemen suan gülücük saciyor her yere dedigin gibi sanirim gececiyiz bugun:))
Ay canim ne guzel benimkide uyusa nerde bence normal korkmaKızlar bugün bebegim çok uyudu ya hep uykulu 48 günlük olduk çok uyumak bir sıkıntı belirtisi mi acaba? Ateş-i falan da yok ama daha önce böyle olmadığı için korktum arada kalkıyor emiyor gene uyuyor
Maşallah canım testler i de bitirdiniz demekki kusmayi cok onemsemiyor dr lar bizimkide önemsemedi pek ama bize sıkıntı işte siz 2 aylık mi oldunuz zaman nasıl da geçmiş daha bize 1 ay var kilosuna üzülme erken doğduğu icin oyle dir galiba dr da yeterli görmüş zatenkalça ulrasonu yaptırdık bera testimiz de oldu işittiğinden emindim aslında da yinede erken doğum olduğu için şüphe kalmasın dedim,kilomuz 4200 çıktı bu ay az kilo aldı dedim biz 2 aydır aldığına bakarız yeteri kadar almış gayet sağlıklı,mamayı hiç verme dedi kusuyor dediğimde de 6 ay boyunca kilo alıyorsa normal bebek reflüsü deriz 6 aydan aonrqdevam ederse ilaç başlarız,az az daha sık emzir dedi bizden de böyle durumlar
Aybizimkide buyuse heyecanla bekliyoruz bize tepki verse agu lara başlasa istiyorum artıkMaşallah cnm prensese aynen öyle ya önemli olan saglikli olmasi valla masallah diyelim de gece de güzel uyuyor artık büyüdüler valla ya bakışlar değişti tanıyor herkesi
Maşallah canım sen mamayı ne kadar veriyordun toplamda ne kadar kilo aldıkalça ulrasonu yaptırdık bera testimiz de oldu işittiğinden emindim aslında da yinede erken doğum olduğu için şüphe kalmasın dedim,kilomuz 4200 çıktı bu ay az kilo aldı dedim biz 2 aydır aldığına bakarız yeteri kadar almış gayet sağlıklı,mamayı hiç verme dedi kusuyor dediğimde de 6 ay boyunca kilo alıyorsa normal bebek reflüsü deriz 6 aydan aonrqdevam ederse ilaç başlarız,az az daha sık emzir dedi bizden de böyle durumlar
43.günden sonra düzeldi cnm gece 2 kere emmeye kalkıp tekrar uyuyoGece uykuları ne zaman düzrldi canım yoksa baştan beri düzenli miydi ?
Çabuk büyüyorlar ya abisine bi gülücükler saciyo anlatamam birde sohbeti seviyo onla konuşmamı istiyoAybizimkide buyuse heyecanla bekliyoruz bize tepki verse agu lara başlasa istiyorum artık
Benimkide suan debeleniyo uyumadi henüz meme versem uyucakta çok kustu korkudan vermedim meme sindirdin diye bekliyorumBenımki de şimdi uyudu birazdan uyanır bizde gececiyız babam geldi bugün hazırlan gece cocuk bakıcaksn ben uyuycamm dedim
Canjm kac gunluk oldunuz kalca ultrosyonu cektirdinjzkalça ulrasonu yaptırdık bera testimiz de oldu işittiğinden emindim aslında da yinede erken doğum olduğu için şüphe kalmasın dedim,kilomuz 4200 çıktı bu ay az kilo aldı dedim biz 2 aydır aldığına bakarız yeteri kadar almış gayet sağlıklı,mamayı hiç verme dedi kusuyor dediğimde de 6 ay boyunca kilo alıyorsa normal bebek reflüsü deriz 6 aydan aonrqdevam ederse ilaç başlarız,az az daha sık emzir dedi bizden de böyle durumlar
sagol canım cok şükür geldik evimize:))
Veririm agri kesici dayanamam canının yanmasına. Kesinlikle evime geldim nasıl rahatladim bilemezsin:))Krem ağrı kesici falan verirsen daha hafif atlatırsınız cnm ben biraz katiyim o konuda aşıdan Sonra da ateş düşürücü vermedim hiç. Hayırlı yolculuklar bu arada insanın evi gibisi yok
Amin canım inşalalhHadi gözün aydın canım evinde çok mutlu sağlıklı olun inşallah :)
41. Gündeyim ama hiç umudum yok43.günden sonra düzeldi cnm gece 2 kere emmeye kalkıp tekrar uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?