2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bizde kalça
Kızlar bugün bebegim çok uyudu ya hep uykulu 48 günlük olduk çok uyumak bir sıkıntı belirtisi mi acaba? Ateş-i falan da yok ama daha önce böyle olmadığı için korktum arada kalkıyor emiyor gene uyuyor
kız daha ne istiyorsun ne güzel maşallah ona.

kalça ulrasonu yaptırdık bera testimiz de oldu işittiğinden emindim aslında da yinede erken doğum olduğu için şüphe kalmasın dedim,kilomuz 4200 çıktı bu ay az kilo aldı dedim biz 2 aydır aldığına bakarız yeteri kadar almış gayet sağlıklı,mamayı hiç verme dedi kusuyor dediğimde de 6 ay boyunca kilo alıyorsa normal bebek reflüsü deriz 6 aydan aonrqdevam ederse ilaç başlarız,az az daha sık emzir dedi bizden de böyle durumlar

Yok canım baharat tan uzak duruyorum.asitli içecek filan ağzıma sürmem.anlamdım eden oldu.kakası çok su gibi birde çok sık yapıyor ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorum
Olablr canm.bizimkide cok sik yapiyo su gbi evde saat basi bez degisiyo allahtan bizimki altni acinca yapiyo onceden yapsa poposu persn olur gecms olsn sizede canm

Maşallah cnm prensese aynen öyle ya önemli olan saglikli olmasi valla masallah diyelim de gece de güzel uyuyor artık büyüdüler valla ya bakışlar değişti tanıyor herkesi

Maşallah cnm prensese aynen öyle ya önemli olan saglikli olmasi valla masallah diyelim de gece de güzel uyuyor artık büyüdüler valla ya bakışlar değişti tanıyor herkesi

Gece uykuları ne zaman düzrldi canım yoksa baştan beri düzenli miydi ?

Bizde kalça ultrasonu çektircez de hemen sonuçlar çıkıyor mu canım

Kızlar bugün bebegim çok uyudu ya hep uykulu 48 günlük olduk çok uyumak bir sıkıntı belirtisi mi acaba? Ateş-i falan da yok ama daha önce böyle olmadığı için korktum arada kalkıyor emiyor gene uyuyor
Ay canim ne guzel benimkide uyusa nerde bence normal korkma

Maşallah canım testler i de bitirdiniz demekki kusmayi cok onemsemiyor dr lar bizimkide önemsemedi pek ama bize sıkıntı işte siz 2 aylık mi oldunuz zaman nasıl da geçmiş daha bize 1 ay var kilosuna üzülme erken doğduğu icin oyle dir galiba dr da yeterli görmüş zaten

Aybizimkide buyuse heyecanla bekliyoruz bize tepki verse agu lara başlasa istiyorum artık

Maşallah canım sen mamayı ne kadar veriyordun toplamda ne kadar kilo aldı

Canjm kac gunluk oldunuz kalca ultrosyonu cektirdinjz

Y Yslysl canım yolunuz açık olsun, sağ salim varın evinize
sagol canım cok şükür geldik evimize:))

Krem ağrı kesici falan verirsen daha hafif atlatırsınız cnm ben biraz katiyim o konuda aşıdan Sonra da ateş düşürücü vermedim hiç. Hayırlı yolculuklar bu arada insanın evi gibisi yok
Veririm agri kesici dayanamam canının yanmasına. Kesinlikle evime geldim nasıl rahatladim bilemezsin:))
Hadi gözün aydın canım evinde çok mutlu sağlıklı olun inşallah :)
Amin canım inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…