2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
aynen canm 2 kilo doğdu anca o kadar alıyor demek ki,oğlanlar 2 aylıkken tosuncuk gibi olurdu onlarla kıyaslıyorum biraz ama canı sağolsun kızım çıtı pıtı olacak diyeyim :)

Maşallah canım sen mamayı ne kadar veriyordun toplamda ne kadar kilo aldı
o gün sütün durumuna bağlı çok varsa hiç vermiyorum ama bazen çok azaldığını hissedip 60 cc 1 yada 2 defa yapıyorum hepsini bitiremiyor,kiloda ilk ay 1400 gr 2.ay 700 gr almış

41. Gündeyim ama hiç umudum yok çok sancısı car ne meme ne mama hiç birini almıyor,uyku yok zaten.size maaşallah.
Cnm bizde öyle idik gerçekten zamanla alışıyorlar benimkinin de gazi oluyor ama anne ve bebek uykusunu alip dinlenince o gaz çok yormuyor ikisini de. Sanki birde bebek alışkanlık yapiyo tam düzen kurma zamanindayiz mesela benimki gece 12 de uyuyacağını biliyor tam gece 3 de kalkıp meme emiyor sabah 6 da tekrar kalkıyor bunu 3 gündür yapiyo demek alışkanlık oldu. Tabi arada bu düzen bozulacak bol gazlı olduğu günlerde birde kendi kendime nazar edersem kesin bozulur:))))

Benimkide suan debeleniyo uyumadi henüz meme versem uyucakta çok kustu korkudan vermedim meme sindirdin diye bekliyorum
Nasıl geçti geceniz 01.30 dan sonra uyudu bizimki şükür rahat gecti sonrası ama o saate kadar da mızmızlandı durdu uykuya dalma da zorlanıyor uyku var ama dalamıyor

Günaydın hanımlar..
Çocuk bakmak çok zor işmiş, eylem olarak değil de vicdan olarak zor. Yok doydu mu, yok emiyor mu, yok sütüm yetiyor mu, uzun mu uyusa kısa mı uyusa gibi normalde “ne saçmalıyor bu deli?” Diyeceğim herşeyi düşünüp, telaşlanıyorum.
Hele birden çok çocuğu olan arkadaşlarıma allah sabır versin. Cidden bana bir çocuk bile şu an çok zor geliyor.
Bir de normal Doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak, bu dikişlerim yavaş yavaş düşmeye başladı ama normale ne zaman döner? İç dikişim yok, hepsi dış kısımda bir de hapşırırken minik idrar kaçırma normal mi? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Umut da bir buçuk ikiye dogru uyuyor 5 de kalkıyor 11 de uyursa 3/5 yapıyor demek yavas yavas oturacak düzenler

Her zaman degil ama arada kaçıyor benden de dikişler de bir ayda anca düzelmişti canım

Günaydın kızlar kızımın ağzı pamukcuk olmuş cok fazla degil daha yeni gibi karbonatli su yaptim gazli bezle sildim 2 kere bir de mikostatin damla aldırayım diyorum sizin bildiginiz bi yöntem var mi ilerlemesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…