- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.881
Lahman yaptılar acilde sonra yavrum normale döndü çok sükürBazi gunler iştahsız olabiliyorlar belki oyle biseydir iyi düşün bişey olmaz inşallah
Ağlama arkadaşım sen sakin ol ki bebeğine bakabilesin ateşine bi bak ateş de uyku yapar(inşallah yoktur ),ayaklarını gıdıkla uyanır annesi
Yavrum kabız olmuş Lahman yaptılar acilde sonra rahatladı emdiŞimdi nasılsınız emdi mi yaramaz
aynen canm 2 kilo doğdu anca o kadar alıyor demek ki,oğlanlar 2 aylıkken tosuncuk gibi olurdu onlarla kıyaslıyorum biraz ama canı sağolsun kızım çıtı pıtı olacak diyeyim :)Maşallah canım testler i de bitirdiniz demekki kusmayi cok onemsemiyor dr lar bizimkide önemsemedi pek ama bize sıkıntı işte siz 2 aylık mi oldunuz zaman nasıl da geçmiş daha bize 1 ay var kilosuna üzülme erken doğduğu icin oyle dir galiba dr da yeterli görmüş zaten
o gün sütün durumuna bağlı çok varsa hiç vermiyorum ama bazen çok azaldığını hissedip 60 cc 1 yada 2 defa yapıyorum hepsini bitiremiyor,kiloda ilk ay 1400 gr 2.ay 700 gr almışMaşallah canım sen mamayı ne kadar veriyordun toplamda ne kadar kilo aldı
2 aylık olduk biz :)Canjm kac gunluk oldunuz kalca ultrosyonu cektirdinjz
Cnm bizde öyle idik gerçekten zamanla alışıyorlar benimkinin de gazi oluyor ama anne ve bebek uykusunu alip dinlenince o gaz çok yormuyor ikisini de. Sanki birde bebek alışkanlık yapiyo tam düzen kurma zamanindayiz mesela benimki gece 12 de uyuyacağını biliyor tam gece 3 de kalkıp meme emiyor sabah 6 da tekrar kalkıyor bunu 3 gündür yapiyo demek alışkanlık oldu. Tabi arada bu düzen bozulacak bol gazlı olduğu günlerde birde kendi kendime nazar edersem kesin bozulur:))))41. Gündeyim ama hiç umudum yokçok sancısı car ne meme ne mama hiç birini almıyor,uyku yok zaten.size maaşallah.
Nasıl geçti geceniz 01.30 dan sonra uyudu bizimki şükür rahat gecti sonrası ama o saate kadar da mızmızlandı durdu uykuya dalma da zorlanıyor uyku var ama dalamıyorBenimkide suan debeleniyo uyumadi henüz meme versem uyucakta çok kustu korkudan vermedim meme sindirdin diye bekliyorum
Benım ki 2den 5e kadar uyudu masallah 6dan 7ye kadar uyudu sonraNasıl geçti geceniz 01.30 dan sonra uyudu bizimki şükür rahat gecti sonrası ama o saate kadar da mızmızlandı durdu uykuya dalma da zorlanıyor uyku var ama dalamıyor
Maşallah maşallah Allah'ım nazarlardan korusun bizde arkanızdan geliyoruz :)2 aylık olduk biz :)
Umut da bir buçuk ikiye dogru uyuyor 5 de kalkıyor 11 de uyursa 3/5 yapıyor demek yavas yavas oturacak düzenlerCnm bizde öyle idik gerçekten zamanla alışıyorlar benimkinin de gazi oluyor ama anne ve bebek uykusunu alip dinlenince o gaz çok yormuyor ikisini de. Sanki birde bebek alışkanlık yapiyo tam düzen kurma zamanindayiz mesela benimki gece 12 de uyuyacağını biliyor tam gece 3 de kalkıp meme emiyor sabah 6 da tekrar kalkıyor bunu 3 gündür yapiyo demek alışkanlık oldu. Tabi arada bu düzen bozulacak bol gazlı olduğu günlerde birde kendi kendime nazar edersem kesin bozulur:))))
Hadi ya çok geçmiş olsun ben kulak çubuğuyla zeytinyağı suruyorum makad bölgesine bolca kati da olsa oyle yapıyoruz geçecekmiş insallahLahman yaptılar acilde sonra yavrum normale döndü çok sükür
Masallah iyi ne güzel hemen hemen aynı saatlerde bızım bebe de aynıydı bugün şimdi geri uyuduBenım ki 2den 5e kadar uyudu masallah 6dan 7ye kadar uyudu sonra
Her zaman degil ama arada kaçıyor benden de dikişler de bir ayda anca düzelmişti canımGünaydın hanımlar..
Çocuk bakmak çok zor işmiş, eylem olarak değil de vicdan olarak zor. Yok doydu mu, yok emiyor mu, yok sütüm yetiyor mu, uzun mu uyusa kısa mı uyusa gibi normalde “ne saçmalıyor bu deli?” Diyeceğim herşeyi düşünüp, telaşlanıyorum.
Hele birden çok çocuğu olan arkadaşlarıma allah sabır versin. Cidden bana bir çocuk bile şu an çok zor geliyor.
Bir de normal Doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak, bu dikişlerim yavaş yavaş düşmeye başladı ama normale ne zaman döner? İç dikişim yok, hepsi dış kısımda bir de hapşırırken minik idrar kaçırma normal mi? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Aynen benim ki de uyuyor suanMasallah iyi ne güzel hemen hemen aynı saatlerde bızım bebe de aynıydı bugün şimdi geri uyudu
Benden de arada kaçıyor, merak ettim normal mi diye, değilse dra gidecektim.Her zaman degil ama arada kaçıyor benden de dikişler de bir ayda anca düzelmişti canım
Aynen benim ki de uyuyor suanMasallah iyi ne güzel hemen hemen aynı saatlerde bızım bebe de aynıydı bugün şimdi geri uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?