- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.801
bikacgun yatmisti yanlis degilsem. kotu degil korkma,hastanede cok guzel ilgileniyorlar dusuyor surekli kontrol ediyorlar. oyle her isini kendi yapabiliyor olunca zor gelmedi. annemde hala var hastaligi,arada yukselir sonra duser. stres yapma diyorlar. sinir de var. vucut kendi kendine yukseltiyormus otomatikman.buraya gelirken stresten sekeri yukselmis cok korkuyodu. tahlil yaptirdik seker yokmus sukur. biz kolesterol tahlili de istedik doktor gerek bile gormemis. demis hemen o sekilde mudahale edecek bise degil.ilaci var zrn dems. yukselse de dikkat edip ilacini da kullansin gidince kontrole gitsin diyebilirm anca demis.babanin baya yuksek cikmis su an iyi dimi sukur? yani yarini bekliyor ya vucudu tolere edebiliyordur o zaman. yarin hayirlisiyla kontrolunu yaptirirKaç gün yattı canım ne oldu peki süreç nasıldı annen nasıl oldu şimdi
Doğrudur küçük kardeşim böbrek rahatsızlığı vardi onun stresi var sürekli gel git ameliyat falan
Mesajın için sağol canım.mesajı okumadan önce akşam yemeği için öyle bir menü vardı.et sütün olmasında az biraz etkiliyor ben de.yalnız benim pek sütüm yok.yani kızım memeyi ilk aldığında yutkunma sesi oluyor ancak 5 yutkunma sayısını geçmez.sonrası boş ve memeyi bırakıyor da süt gelmeyince.her gün mü yapıyorsun?Bak ben yaptığımı söyleyeyim canım benimde sütum az baya ama yaramış bebeğe etli suya bagliyorun sebebini. İlikli kemikli et alıyorum düdüklü tencerede 2saat kaynatıyorum. Kemiklerinden etleri ve ilikleri suyun icine doğuruyorum. Öğlen ve aksam 1 kase içiyorum sütun kalitesini arttırıyor. Sende dene istersen
Cokk gecmş olsn benim kızımında aynen boyleydi annem arko sur dedi garıpsesim bende ama ilk kullanımda kızarıklık yarısı gecmişti iki defa faln kullandm galıba sonra ıslak mendili bıraktım pamukla sıldm her alt açmasn da ya hametan ya da destini kullandm ve arada yıkadım kuzum ya sende her şeyi dene bak ne geçiriyrKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Bizde sabah yola çıkacağız persembe bizde randevu alacağız bakalım bizede gun verirlerse aradan cikar işallah. Anestezi vermeden nasıl olur ki canım canları yanmaz miGozunaydin cnm bizde perşembe sünnet için randevu aldik kontrole gidecez çocuk cerrahina uygun görürse sünnet için randevu vericek fazla hareketlenmeden yaptıralım bence anestezi uyguluyorlarmis 4 aydan sonra.
10 gunlukken basladim hergun yapiyorum canım cok faydasini gördüm. Bizdede yok 3-4 dk kadar yutkunma sesi anca geliyor gerisi keyfi emiş ondan bence.Emzirme sıklığını bilmiyorum ama biz sık şık emisme halindeyiz.3 haftafa bu sekilde 1kg almışız,sende dene bana onerene her seferinde cok teşekkür ediyorumMesajın için sağol canım.mesajı okumadan önce akşam yemeği için öyle bir menü vardı.et sütün olmasında az biraz etkiliyor ben de.yalnız benim pek sütüm yok.yani kızım memeyi ilk aldığında yutkunma sesi oluyor ancak 5 yutkunma sayısını geçmez.sonrası boş ve memeyi bırakıyor da süt gelmeyince.her gün mü yapıyorsun?
Maşallah Asya'ya boşa canını sıkmışsın bak herşey cok güzelmiş:)) Gece uyudu mu 3 saate kadar uyandirmiyorum gerci suana jadar 2 kez 2.5 saat uyudu. Zaten aciktigi icin uyanıyor benimkiKızlar ben dayanamayıp bugün doktora gittim kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastanede başka doktora gittim. 3 hftada 1100 gram almışız 4 cm uzamışız . Gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür. Tiroit değerimizde 8’den 3.89’a düşmüş. Doktora bebek çok sık emmek istiyo dediğimde o ne zaman isterse ver kimi bebek 2 saatte bir ister kimisi 10 dkda bir ister. Bunu bebek belirler anne değil dedi. Sadece 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir dedi. Yani uykusuzluk bizde devam edicek anlaşılan ya da bi yerde Asya düzene girecek diye umut ediyorum. Kalbindeki üfürüm devam ediyormuş ama masum gibi duruyo isterseniz bi kardiyologa bi ara gösterin dedi. Bizden haberler böyle bugğn 28. Günümüz bu arada. İlk hafta Asya 500 gram almıştı ama o zaman günde 1 kez 40 cc mama vermiştim sonra sarılık bitince mamayı kesmiştik. İşte ondan sonraki 3 haftada da anne sütüyle 1100 gram almış çok şükür.
Ah kuzum cok fena pisik olmus. Hematenle geçti bizim pisik bizdede cok kötüydü. Ama ben bezde degistirdim ve saf pamukla siliyorum. Bezi değişince pisik gecmeye başladı. Simdi elimdekileri arada kullanarak bitirmeye çalışıyorum. Seninkide kisa zamanda gecer inşallahKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
isirme testinden 1 kulak gecti biri kaldi. Onun icin bekliyorduk esim orda goturelim dedi. Sabah yola çıkıyoruz hazırlandık. Nasip olursa aksama evimize varacağızCanım ne zaman gideceksiniz evinize
Kazasız belasız gidin insallah canım doğru söylemş eşin onun için beklemeye gerek yok götürürsünüz ordaisirme testinden 1 kulak gecti biri kaldi. Onun icin bekliyorduk esim orda goturelim dedi. Sabah yola çıkıyoruz hazırlandık. Nasip olursa aksama evimize varacağız
Sağol canım, anladığım kadarıyla eşimde kalmak istemiyor,biranönce gidelim derdinde adam,kendi ailesi banada birşey diyemiyor. Gidince derin bir oh çekip ertesi gün bizim pasayi ilk is böbrek neftoloji bölümüne götürmek olacak sonrada sünnet icin gün aliveririzKazasız belasız gidin insallah canım doğru söylemş eşin onun için beklemeye gerek yok götürürsünüz orda
Canım kazasız belasız varın inşallah sık sık molalar verin bebiş uzun süre aynı pozisyonda kalmasınisirme testinden 1 kulak gecti biri kaldi. Onun icin bekliyorduk esim orda goturelim dedi. Sabah yola çıkıyoruz hazırlandık. Nasip olursa aksama evimize varacağız
Bugun düzenli şekilde başlıyorum o halde:)10 gunlukken basladim hergun yapiyorum canım cok faydasini gördüm. Bizdede yok 3-4 dk kadar yutkunma sesi anca geliyor gerisi keyfi emiş ondan bence.Emzirme sıklığını bilmiyorum ama biz sık şık emisme halindeyiz.3 haftafa bu sekilde 1kg almışız,sende dene bana onerene her seferinde cok teşekkür ediyorum
İyi yolculuklar,bebiş de bol bol uyur inş.araba sancısını da iyi gelirisirme testinden 1 kulak gecti biri kaldi. Onun icin bekliyorduk esim orda goturelim dedi. Sabah yola çıkıyoruz hazırlandık. Nasip olursa aksama evimize varacağız
İnsanın evi gibisi yok. Bende eve gitmek istiyorum kendi annemdeyim tam gidecekken grip oldumSağol canım, anladığım kadarıyla eşimde kalmak istemiyor,biranönce gidelim derdinde adam,kendi ailesi banada birşey diyemiyor. Gidince derin bir oh çekip ertesi gün bizim pasayi ilk is böbrek neftoloji bölümüne götürmek olacak sonrada sünnet icin gün aliveririz
hayırlı yolculuklar canm,bebişler arabayı sever inşallah rahat gidersinizisirme testinden 1 kulak gecti biri kaldi. Onun icin bekliyorduk esim orda goturelim dedi. Sabah yola çıkıyoruz hazırlandık. Nasip olursa aksama evimize varacağız
Insallah güzel sonuçlar alırsınız canımSağol canım, anladığım kadarıyla eşimde kalmak istemiyor,biranönce gidelim derdinde adam,kendi ailesi banada birşey diyemiyor. Gidince derin bir oh çekip ertesi gün bizim pasayi ilk is böbrek neftoloji bölümüne götürmek olacak sonrada sünnet icin gün aliveririz
Lokal yapiyorlar cnm igne yapiyorlar pipi çevresine uyuşturuyorlar öyle yapiyorlar. Ben büyük oglumu böyle yaptirmistim genel anestezi istemiyorBizde sabah yola çıkacağız persembe bizde randevu alacağız bakalım bizede gun verirlerse aradan cikar işallah. Anestezi vermeden nasıl olur ki canım canları yanmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?