- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.901
Benimkine meme verdiğim an uyudu 12.15 gibi 3 e kadar beşiğinde uyudu sonra emzirmek için yanıma aldim şimdi uyuyor bende biraz kestireyim:))Nasıl geçti geceniz 01.30 dan sonra uyudu bizimki şükür rahat gecti sonrası ama o saate kadar da mızmızlandı durdu uykuya dalma da zorlanıyor uyku var ama dalamıyor
Çok geçmiş olsun benimkide kıvranıyor dün akşamdan beri yapmadı ama emebiliyor uyuyor da. BekliyorumYavrum kabız olmuş Lahman yaptılar acilde sonra rahatladı emdi
bu yaptıklarınla geçmişti canm benim bildiğim de bukadar,mikostatin geçerir büyük ihtimalle,birde mama veriyorsan 1 tatlı kaşığı su verebilirsin gün içinde o da pamukçuk olmasını engellermişGünaydın kızlar kızımın ağzı pamukcuk olmuş cok fazla degil daha yeni gibi karbonatli su yaptim gazli bezle sildim 2 kere bir de mikostatin damla aldırayım diyorum sizin bildiginiz bi yöntem var mi ilerlemesini istemiyorum
Sağol canım takipte kal sende. Duruma göre sende götür. Yarım saat içinde rahatladı yavrumÇok geçmiş olsun benimkide kıvranıyor dün akşamdan beri yapmadı ama emebiliyor uyuyor da. Bekliyorum
Maşallah canım aşı sikintisindanda kurtuldunuz 2 bacak 1 kol demi oy ben bu bebeklere igne yapilmasina dayanamıyorum bence de ateş olursa ver gerci halsizlik huysuzluk da yapar o aşı agrisida olur agri kesici iyi gelebilir bilemedim şimdievet aşılarımızı da olduk 4300 çıktı kilosu 58 cm boyu 38 de kafamız olmuş.Türkiye genelinde aşılarda sıkıntı var dedi 3 tane vuruluyor 2 bacak bide kola verem aşısı 3 gün banyo yapılmayacak ateşlenir dedi ateş düşürücü verecekmişim ama ben bekleyeceğim ateş olursa veririm
Canım mama yapıyor anne sütü verince gecıyorGünaydın kızlar kızımın ağzı pamukcuk olmuş cok fazla degil daha yeni gibi karbonatli su yaptim gazli bezle sildim 2 kere bir de mikostatin damla aldırayım diyorum sizin bildiginiz bi yöntem var mi ilerlemesini istemiyorum
pamukcuk olmasinin mamayla ilgisi olabilir mi acaba dun biyerde yine okudum su verin diye insallah geciririz diger kizimda 40 gün sürmüştü gecirememistimbu yaptıklarınla geçmişti canm benim bildiğim de bukadar,mikostatin geçerir büyük ihtimalle,birde mama veriyorsan 1 tatlı kaşığı su verebilirsin gün içinde o da pamukçuk olmasını engellermiş
Sen de oyle diyosun demek alakasi var gerci anne sutude aliyorCanım mama yapıyor anne sütü verince gecıyor
Ohh masallah şimdi uyuyacak Umut'cum da :)Benimkine meme verdiğim an uyudu 12.15 gibi 3 e kadar beşiğinde uyudu sonra emzirmek için yanıma aldim şimdi uyuyor bende biraz kestireyim:))
Bende bı kaç kişiye sormuştum onlarda da oluyormuş normal dogumda olur demişti bir kadın dogum doktoru daBenden de arada kaçıyor, merak ettim normal mi diye, değilse dra gidecektim.
bi bağlantısı olabilr diye düşünüyorum ben canmpamukcuk olmasinin mamayla ilgisi olabilir mi acaba dun biyerde yine okudum su verin diye insallah geciririz diger kizimda 40 gün sürmüştü gecirememistim
Pamukcuk mide bulantisi yapar mi canm çocukta ne gibi etkileri olurbi bağlantısı olabilr diye düşünüyorum ben canm
evet canm öyle oluyor bide acıtıyormyoş nasıl ağladı yavrum ama onların sağlığı için,duruma göre bakıp verecem canm takip edeyim bakalımMaşallah canım aşı sikintisindanda kurtuldunuz 2 bacak 1 kol demi oy ben bu bebeklere igne yapilmasina dayanamıyorum bence de ateş olursa ver gerci halsizlik huysuzluk da yapar o aşı agrisida olur agri kesici iyi gelebilir bilemedim şimdi
emmesi zorlaşıyor canm bulantıyı hatırlamıyorum ben Aysima da olmadı ama Eymen de yaşamıştık,@volv daha iyi bilirPamukcuk mide bulantisi yapar mi canm çocukta ne gibi etkileri olur
Emiyorsa sıkıntı yok canım uykusu gelmistir birak uyusunKızlar bugün bebegim çok uyudu ya hep uykulu 48 günlük olduk çok uyumak bir sıkıntı belirtisi mi acaba? Ateş-i falan da yok ama daha önce böyle olmadığı için korktum arada kalkıyor emiyor gene uyuyor
Masallah canım 2400doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bencede güzel kilo almış Aysima. O kusmalar bizdede var takip ettim fazla yediğinde cikariyor sonra hıçkırık tutuyor.kalça ulrasonu yaptırdık bera testimiz de oldu işittiğinden emindim aslında da yinede erken doğum olduğu için şüphe kalmasın dedim,kilomuz 4200 çıktı bu ay az kilo aldı dedim biz 2 aydır aldığına bakarız yeteri kadar almış gayet sağlıklı,mamayı hiç verme dedi kusuyor dediğimde de 6 ay boyunca kilo alıyorsa normal bebek reflüsü deriz 6 aydan aonrqdevam ederse ilaç başlarız,az az daha sık emzir dedi bizden de böyle durumlar
Cok sağol canım cok güzel uyuduk bu gece ailecek evimizde.
Biz guzel uyuduk yol yorgunluğundan mi,evimize geldik huzurlandik bilemem ama 3 kez emmek icin kalkti sadece maşallah diyeyim.Nasıl geçti geceniz 01.30 dan sonra uyudu bizimki şükür rahat gecti sonrası ama o saate kadar da mızmızlandı durdu uykuya dalma da zorlanıyor uyku var ama dalamıyor
Amanın masallah nazar degmesın hep böyle devam etsin yol yorgunlugudur canım bide sen rahatlatıcı otomatikmen bebe de rahatladı tabiiEmiyorsa sıkıntı yok canım uykusu gelmistir birak uyusun
Masallah canım 2400doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bencede güzel kilo almış.
Biz guzel uyuduk yol yorgunluğundan mi,evimize geldik huzurlandik bilemem ama 3 kez emmek icin kalkti sadece maşallah diyeyim.
Emiyorsa sıkıntı yok canım uykusu gelmistir birak uyusun
Masallah canım 2400doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bencede güzel kilo almış Aysima. O kusmalar bizdede var takip ettim fazla yediğinde cikariyor sonra hıçkırık tutuyor.
Biz guzel uyuduk yol yorgunluğundan mi,evimize geldik huzurlandik bilemem ama 3 kez emmek icin kalkti sadece maşallah diyeyim.
benim ilk dogumda 1.5ayi gecmisti diye hatidliyorum dikislerin tam dusmesi. cok da dikis yoktu ama iyilesmesi gec olmustum ha agrim da hic olmamisti. bunda da 23.gunum daha bikaci duruyor. sanidm benim dikisler gec dusuyor. agri sizi iltihap olmadiktan sonra sorun yok. arada yaniyor kurudukca kasinti hissi geliyor o da normaliBenden de arada kaçıyor, merak ettim normal mi diye, değilse dra gidecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?