2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nasıl geçti geceniz 01.30 dan sonra uyudu bizimki şükür rahat gecti sonrası ama o saate kadar da mızmızlandı durdu uykuya dalma da zorlanıyor uyku var ama dalamıyor
Benimkine meme verdiğim an uyudu 12.15 gibi 3 e kadar beşiğinde uyudu sonra emzirmek için yanıma aldim şimdi uyuyor bende biraz kestireyim:))

evet aşılarımızı da olduk 4300 çıktı kilosu 58 cm boyu 38 de kafamız olmuş.Türkiye genelinde aşılarda sıkıntı var dedi 3 tane vuruluyor 2 bacak bide kola verem aşısı 3 gün banyo yapılmayacak ateşlenir dedi ateş düşürücü verecekmişim ama ben bekleyeceğim ateş olursa veririm

bu yaptıklarınla geçmişti canm benim bildiğim de bukadar,mikostatin geçerir büyük ihtimalle,birde mama veriyorsan 1 tatlı kaşığı su verebilirsin gün içinde o da pamukçuk olmasını engellermiş

Maşallah canım aşı sikintisindanda kurtuldunuz 2 bacak 1 kol demi oy ben bu bebeklere igne yapilmasina dayanamıyorum bence de ateş olursa ver gerci halsizlik huysuzluk da yapar o aşı agrisida olur agri kesici iyi gelebilir bilemedim şimdi

bu yaptıklarınla geçmişti canm benim bildiğim de bukadar,mikostatin geçerir büyük ihtimalle,birde mama veriyorsan 1 tatlı kaşığı su verebilirsin gün içinde o da pamukçuk olmasını engellermiş
pamukcuk olmasinin mamayla ilgisi olabilir mi acaba dun biyerde yine okudum su verin diye insallah geciririz diger kizimda 40 gün sürmüştü gecirememistim

evet canm öyle oluyor bide acıtıyormyoş nasıl ağladı yavrum ama onların sağlığı için,duruma göre bakıp verecem canm takip edeyim bakalım

Kızlar bugün bebegim çok uyudu ya hep uykulu 48 günlük olduk çok uyumak bir sıkıntı belirtisi mi acaba? Ateş-i falan da yok ama daha önce böyle olmadığı için korktum arada kalkıyor emiyor gene uyuyor
Emiyorsa sıkıntı yok canım uykusu gelmistir birak uyusun

Masallah canım 2400doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bencede güzel kilo almış Aysima. O kusmalar bizdede var takip ettim fazla yediğinde cikariyor sonra hıçkırık tutuyor.
Y Yslysl ne güzel evine varmışsın,kendi evin gibisin yok.
Cok sağol canım cok güzel uyuduk bu gece ailecek evimizde.
Nasıl geçti geceniz 01.30 dan sonra uyudu bizimki şükür rahat gecti sonrası ama o saate kadar da mızmızlandı durdu uykuya dalma da zorlanıyor uyku var ama dalamıyor
Biz guzel uyuduk yol yorgunluğundan mi,evimize geldik huzurlandik bilemem ama 3 kez emmek icin kalkti sadece maşallah diyeyim.

Amanın masallah nazar degmesın hep böyle devam etsin yol yorgunlugudur canım bide sen rahatlatıcı otomatikmen bebe de rahatladı tabii

Ohhh maşallah maşallah. Hadi gözünaydın kuzum kurtuldun çok şükür. Güzel musmutlu günleriniz olsun yuvanızda inşallah.

Sulemrahkuzey E engteacher nerelerdesiniz cankuşlar nasılsınız? @engteacher86

Benden de arada kaçıyor, merak ettim normal mi diye, değilse dra gidecektim.
benim ilk dogumda 1.5ayi gecmisti diye hatidliyorum dikislerin tam dusmesi. cok da dikis yoktu ama iyilesmesi gec olmustum ha agrim da hic olmamisti. bunda da 23.gunum daha bikaci duruyor. sanidm benim dikisler gec dusuyor. agri sizi iltihap olmadiktan sonra sorun yok. arada yaniyor kurudukca kasinti hissi geliyor o da normali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…