- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.921
Şimdi çıktık canım 500 çıktı ilaç verdi kötü de konusmadı bir ay sonra tekrar bakalım dedi tesekkur ederim canım :)Y Yslysl gozunuz aydin sag salim vardini cok sukur :) bol bol uykular
@Hirosum ve kardesi naptiniz canim baban doktora gitti mi?
Şimdi çıktık canım 500 çıktı ilaç verdi kötü de konusmadı bir ay sonra tekrar bakalım dedi tesekkur ederim canım :)
Sagol canım cok teşekür ederimÇok sevindim canım çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babacığına
2200 dü canm ama 1 hafta içinde 2100 e düştü şişlik değilde beslenmediği için.Gözün aydın evine kavuştun sonunda bundan sonra kafan rahat olur herşey güZel olur inşEmiyorsa sıkıntı yok canım uykusu gelmistir birak uyusun
Masallah canım 2400doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden bencede güzel kilo almış Aysima. O kusmalar bizdede var takip ettim fazla yediğinde cikariyor sonra hıçkırık tutuyor.
Cok sağol canım cok güzel uyuduk bu gece ailecek evimizde.
Biz guzel uyuduk yol yorgunluğundan mi,evimize geldik huzurlandik bilemem ama 3 kez emmek icin kalkti sadece maşallah diyeyim.
Çok sağol canım bilgiler için. Benim de dikişler geç düşüyor, 1 ay oldu 2 dikişim düştü daha. Ağrı, sızı yok şükür. Beklicez bakalım.benim ilk dogumda 1.5ayi gecmisti diye hatidliyorum dikislerin tam dusmesi. cok da dikis yoktu ama iyilesmesi gec olmustum ha agrim da hic olmamisti. bunda da 23.gunum daha bikaci duruyor. sanidm benim dikisler gec dusuyor. agri sizi iltihap olmadiktan sonra sorun yok. arada yaniyor kurudukca kasinti hissi geliyor o da normali
Bizim zaten midemiz hep bulaniyor kusuyoruz ara ara o yuzden bisey diyemiycememmesi zorlaşıyor canm bulantıyı hatırlamıyorum ben Aysima da olmadı ama Eymen de yaşamıştık,@volv daha iyi bilir
Sen üşütmüş olabilir misin sütüne soguk gecerse kisma olur der büyükler 1 cay kasiği naeyi 1 bardak suya ısla 1 tatli kaşığı bebege icir oda iyo geliyorMerhaba arkadaşlar iki gundur kızım emdiği gibi tekrar hepsini kusuyor önerisi olan var mı nedendir ne yapmam lazım
Benimkide aynı.canım ama sağmıyorum.ben ilk bebeğimde sağmaktan çok çektim.kilo alımı iyiyse sıkma canını.yakında herşey düzene girecektir.benim göğüs öyle daş gibi sert de olmuyor ama bebek emdikce süt geliyor.Sabahın 7sinden beri emzirme iye calışıyorum. İki çekiyor uyuyor. Çıldırıcam. Mama yaptım artık sütümü sagıyorum. Ya sabır işi annelik ya. Yerine yatırıyorum aglıyor. Kucagıma alıyorum iki çekip uyuyor ne yapacağımı sasırdım.
43.günden sonra düzeldi cnm gece 2 kere emmeye kalkıp tekrar uyuyo
Günaydın hanımlar..
Çocuk bakmak çok zor işmiş, eylem olarak değil de vicdan olarak zor. Yok doydu mu, yok emiyor mu, yok sütüm yetiyor mu, uzun mu uyusa kısa mı uyusa gibi normalde “ne saçmalıyor bu deli?” Diyeceğim herşeyi düşünüp, telaşlanıyorum.
Hele birden çok çocuğu olan arkadaşlarıma allah sabır versin. Cidden bana bir çocuk bile şu an çok zor geliyor.
Bir de normal Doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak, bu dikişlerim yavaş yavaş düşmeye başladı ama normale ne zaman döner? İç dikişim yok, hepsi dış kısımda bir de hapşırırken minik idrar kaçırma normal mi? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ohhh maşallah maşallah. Hadi gözünaydın kuzum kurtuldun çok şükür. Güzel musmutlu günleriniz olsun yuvanızda inşallah.
Sulemrahkuzey @engteacher nerelerdesiniz cankuşlar nasılsınız? @engteacher86
Arkadaşlar merhaba bende 23 şubatta doğum yaptim. 3 yaşında bir kizim daha var. Ailemden farkli bir sehirde oturuyorum. Çocuklara bakmak tek başıma zor oluyor. Anneme gitmeyi düşünüyorum. Hem yardımı olur hemde bana degisiklik olur diye. Ancak bebegin aşı gunleri geldiğinde ne yapacagim. Gittigim sehirde aşı yaparlar mi. Boyle bir durumla karşılaşan oldumu. Yani aşıyı illa kayıtlı oldugumuz saglik ocaginda yaptirmak zorunlu mu
Bugün 28. Gün canım, daha hepsi dökülmedi dikişlerimin ama arada ben görmeden düşenler de olmuş olabilir. Ben lazere gidiyorum 6 senedir, evime de çok yakın ama bu dikiş olayı tramva oldu bende. Sanki dokunsam canım acıyacak gibi geliyor.Yaşasın bugün 43. Günümüz
Peşinizden gelir miyiz dersin?
Canım kaç günlük oldunuz? Benimkiler 1 ayda falan tamamen döküldü. Şu an daha iyiyim. 43 gün oldu. Ağdaya gitmem lazım kuaföre ve sonra da doktora. Ama nasıl gitcem kuaföre, kara kara düşünüyorum. 1 saatten fazla duramıyor benimki emmeden. En fazla 1.5 saat
olabilir canım bakalım sakinlik ne kadar sürecekAmanın masallah nazar degmesın hep böyle devam etsin yol yorgunlugudur canım bide sen rahatlatıcı otomatikmen bebe de rahatladı tabii
Ay inşallah canım insanin evinin huzuru bir baska inankiOhhh maşallah maşallah. Hadi gözünaydın kuzum kurtuldun çok şükür. Güzel musmutlu günleriniz olsun yuvanızda inşallah.
Oh oh masallah cok güzel toparlamis minik. Sağol canım valla huzurum yerine geldi inanki2200 dü canm ama 1 hafta içinde 2100 e düştü şişlik değilde beslenmediği için.Gözün aydın evine kavuştun sonunda bundan sonra kafan rahat olur herşey güZel olur inş
Aa aynı gün doğum yapmışız seninle.İstediğin yerde yatırabilirsin canım bir zorunluluk yok.Arkadaşlar merhaba bende 23 şubatta doğum yaptim. 3 yaşında bir kizim daha var. Ailemden farkli bir sehirde oturuyorum. Çocuklara bakmak tek başıma zor oluyor. Anneme gitmeyi düşünüyorum. Hem yardımı olur hemde bana degisiklik olur diye. Ancak bebegin aşı gunleri geldiğinde ne yapacagim. Gittigim sehirde aşı yaparlar mi. Boyle bir durumla karşılaşan oldumu. Yani aşıyı illa kayıtlı oldugumuz saglik ocaginda yaptirmak zorunlu mu
Eşimle cok sevindik duygulandık evimize geldik diye tek tek her odanın kapısını açıp dolaştık bildiğin. Zaten oglusa ilk günden beri ben yanlız baktım eşim askerden gelene kadar kimsenin bir yardımını görmedim. Kv hastanede bile gelip bakmadı. Sadece sevme şımartma işiyle uğraştılar ve laf sokup kıyaslamaylan. Oglus dün güzel uyudu bugün gündüzde böbrek için hastaneye gittik yarinda gideceğiz gündüz pek evde değildik yani aksam 7 ile 10varasi agladi baya gaz sancısı vardı baya şimdi uyuyor bakalım gece ne yapacak. Uykumuzu alırız işallah sabahta hastaneye gidilecek çünkü. Su islerdr bitseydi inşallah el kadar cocugu hastane hastane dolastiriyoruz bildiğin.Yaşasın bugün 43. Günümüz
Peşinizden gelir miyiz dersin?
Canım kaç günlük oldunuz? Benimkiler 1 ayda falan tamamen döküldü. Şu an daha iyiyim. 43 gün oldu. Ağdaya gitmem lazım kuaföre ve sonra da doktora. Ama nasıl gitcem kuaföre, kara kara düşünüyorum. 1 saatten fazla duramıyor benimki emmeden. En fazla 1.5 saat
Burdayım canım ya. Kv burdaydı, kp de geldi. Biliyosun bir de kızım var 5 yaşında. Gün içinde oturuyoruz salonda hep birlikte, onlar kızımı oyalarken tlf elde hoş olmuyor ondan fazla bakamıyorum. Pazar günü gidecekler. Bir başımıza kalcaz. Aç mı kalırız artık susuz mı göreceğiz
Y Yslysl canım varmışsın evine gözün aydın. Valla kendim evime gitmiş kadar sevindim. Oğluş naptı? Alıştınız mı, zor oluyor mu yalnız?
Buradayım kuzum bakıyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum 4 yaşındaki oğlum biraz kıskançlık yapıyor gibi pek nazlanıyor herşeye onunla uğraşıyorum küçüğü zaten doğmadan nazlıydı şimdide öyle tam bir ana kuzusu :)) ayrıca tam bir yamyam doymak bilmiyorOhhh maşallah maşallah. Hadi gözünaydın kuzum kurtuldun çok şükür. Güzel musmutlu günleriniz olsun yuvanızda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?