2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
2200 dü canm ama 1 hafta içinde 2100 e düştü şişlik değilde beslenmediği için.Gözün aydın evine kavuştun sonunda bundan sonra kafan rahat olur herşey güZel olur inş

Çok sağol canım bilgiler için. Benim de dikişler geç düşüyor, 1 ay oldu 2 dikişim düştü daha. Ağrı, sızı yok şükür. Beklicez bakalım.

Arkadaşlar merhaba bende 23 şubatta doğum yaptim. 3 yaşında bir kizim daha var. Ailemden farkli bir sehirde oturuyorum. Çocuklara bakmak tek başıma zor oluyor. Anneme gitmeyi düşünüyorum. Hem yardımı olur hemde bana degisiklik olur diye. Ancak bebegin aşı gunleri geldiğinde ne yapacagim. Gittigim sehirde aşı yaparlar mi. Boyle bir durumla karşılaşan oldumu. Yani aşıyı illa kayıtlı oldugumuz saglik ocaginda yaptirmak zorunlu mu

Benimkide aynı.canım ama sağmıyorum.ben ilk bebeğimde sağmaktan çok çektim.kilo alımı iyiyse sıkma canını.yakında herşey düzene girecektir.benim göğüs öyle daş gibi sert de olmuyor ama bebek emdikce süt geliyor.

43.günden sonra düzeldi cnm gece 2 kere emmeye kalkıp tekrar uyuyo

Yaşasın bugün 43. Günümüz
Peşinizden gelir miyiz dersin?

Canım kaç günlük oldunuz? Benimkiler 1 ayda falan tamamen döküldü. Şu an daha iyiyim. 43 gün oldu. Ağdaya gitmem lazım kuaföre ve sonra da doktora. Ama nasıl gitcem kuaföre, kara kara düşünüyorum. 1 saatten fazla duramıyor benimki emmeden. En fazla 1.5 saat

Burdayım canım ya. Kv burdaydı, kp de geldi. Biliyosun bir de kızım var 5 yaşında. Gün içinde oturuyoruz salonda hep birlikte, onlar kızımı oyalarken tlf elde hoş olmuyor ondan fazla bakamıyorum. Pazar günü gidecekler. Bir başımıza kalcaz. Aç mı kalırız artık susuz mı göreceğiz

Y Yslysl canım varmışsın evine gözün aydın. Valla kendim evime gitmiş kadar sevindim. Oğluş naptı? Alıştınız mı, zor oluyor mu yalnız?

Allah bağışlasın canım bebeğini.
Ailenin (annenin babanın) kayıtlı olduğu aile hekimliğine yaptırabilirsin misafir hasta olarak. Biz yaz tatilinde öyle yapıyorduk ilk kızımda. Birini kendi annemin birini de kv'nin aile hekiminde yaptırmıştık.

Bugün 28. Gün canım, daha hepsi dökülmedi dikişlerimin ama arada ben görmeden düşenler de olmuş olabilir. Ben lazere gidiyorum 6 senedir, evime de çok yakın ama bu dikiş olayı tramva oldu bende. Sanki dokunsam canım acıyacak gibi geliyor.

@engteacher86 bugun bizim de 41. Gün ama eskisinden daha kötüyüz.dün gece aglaması hiç durmadı eşim de ben de çileden çıktık.eşim artık komşular bize yardıma gelecek diyor :)bugun tası tarağı topladım aynı mahalledeki anneme yatıya geldim:) 1 günlük değişiklik de olsa iyidir diye.
5 yaşında bir de kızım var,aynıyız,ona da ilgi kreş hazırlığı vs sabah tam curcuna :)
Bugünler de gececek değil mi canlar? Birkaç yıl sonra forum eski canlılığını yitirir ama belki yine yazarız gülerek bu zamanlara.

Ay inşallah canım insanin evinin huzuru bir baska inanki

2200 dü canm ama 1 hafta içinde 2100 e düştü şişlik değilde beslenmediği için.Gözün aydın evine kavuştun sonunda bundan sonra kafan rahat olur herşey güZel olur inş
Oh oh masallah cok güzel toparlamis minik. Sağol canım valla huzurum yerine geldi inanki
Aa aynı gün doğum yapmışız seninle.İstediğin yerde yatırabilirsin canım bir zorunluluk yok.

Eşimle cok sevindik duygulandık evimize geldik diye tek tek her odanın kapısını açıp dolaştık bildiğin. Zaten oglusa ilk günden beri ben yanlız baktım eşim askerden gelene kadar kimsenin bir yardımını görmedim. Kv hastanede bile gelip bakmadı. Sadece sevme şımartma işiyle uğraştılar ve laf sokup kıyaslamaylan. Oglus dün güzel uyudu bugün gündüzde böbrek için hastaneye gittik yarinda gideceğiz gündüz pek evde değildik yani aksam 7 ile 10varasi agladi baya gaz sancısı vardı baya şimdi uyuyor bakalım gece ne yapacak. Uykumuzu alırız işallah sabahta hastaneye gidilecek çünkü. Su islerdr bitseydi inşallah el kadar cocugu hastane hastane dolastiriyoruz bildiğin.

Buradayım kuzum bakıyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum 4 yaşındaki oğlum biraz kıskançlık yapıyor gibi pek nazlanıyor herşeye onunla uğraşıyorum küçüğü zaten doğmadan nazlıydı şimdide öyle tam bir ana kuzusu :)) ayrıca tam bir yamyam doymak bilmiyor çoluk çocuk uğraşıyorum işte canım senin nasıl gidiyor

Kangurunun modelini resmini bi atsan canım bende alıcam ne alsam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…