2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cnm ev bosalsin bas basa kalın her sey daha güzel oluyor ben annem gidince ne yapacam diyordum 3 güne düzenimizi kurduk darısı başına ins.

Geçmiş olsun cnm bobregin de ne var?

İlk doğumun di mi canım senin? Benim ilki de normaldi ve dikişliydi. Merak etme hiçbir ağrı sızı kalmıyor. Öyle olsa 1 tane doğuran 2. Çocuğu yapamazdı:)
6 sene lazer için uzun değil mi bitmedi mi hala?

Ben kızımı kreşten aldım iyi ki de öyle yapmışım. Sabah yanından kıpırdasam uyanıyor çünkü minik kuzu. Kalkıp büyüğü hazırlamak mümkün olmazdı. Uyanınca ortalığı yıkıyor sağolsun Elif hanım. Büyük evde olunca eziyeti, uğraşması ayrı tabi de, olsun. Kreşte sümüğü bitmiyor eve de taşıyor hastalığı. Uğraşamam dedim aldım.
Bugünler geçince yaşanmamış gibi oluyor sen de biliyorsun; ilk çocuğundan pay biç.

Hayırdır canım böbrek meselesi nedir kaçırmışım ben? ?
Biz de gitcez yarın hastaneye kalça ultrasonu için. Bir yaygara kopacak yine

@wendy- Kızlar ben sling'i iade ettim bugün trendyol'a. Durmuyor içinde çünkü hiç, avazı çıktığı kadar ağlıyor. Her türlü ağlıyor da, sling işe yaramadı yani. Benim işime şurda birkaç ay lazım. Şu an içinde durmuyorsa bir anlamı yok benim için. 5 buçuk kilo nerdeyse şu an. 2 aya ben onu taşıyamam zaten onun içinde, 50 kiloluk kadınım ben
116 lira da para verdim yazık işime yaramayan şeyi ne yapayım. İade ettim, bez alırım o parayla.

Bebişlere arada su veren var mı?kızım için okunmuş su var evde biraz veriyim mi

Ben vermiyorum canım hiç. Mama kullananlara öneriyor doktorlar çok az miktarda ama sadece anne sütü alıyorsa gerek yok.

Cnm ev bosalsin bas basa kalın her sey daha güzel oluyor ben annem gidince ne yapacam diyordum 3 güne düzenimizi kurduk darısı başına ins.

Ay hadi inşallah. İlk kızım da böyle ağlaktı, hep kucakta durur, aynı böyle kucakta uyurdu. 52 günlükken memlekette mevlütleri yapıp yalnız dönmüştük. Sonra 7 aylıkken ben işe başlayacağım için annem gelmişti bakmak için. 2-7 ay arası hep yalnızmışız. Nasıl idare etmişiz acaba o arada hiç hatırlamıyorum şu an. Ağlasa da dursa da yemeğimi yapcam karnımı doyurcam yapacak bir şey yok. Alışır di mi ya stres yapıyorum biraz nasıl olacak durumumuz diye. Hiç bıraktırmıyor kendini kucaktan, kucakta bile ağlıyor. Ama bırakınca iyice krize giriyor, morarıyor, katılıyor resmen ağlamaktan bir iki dakikanın içinde

Kangurunun modelini resmini bi atsan canım bende alıcam ne alsam karar veremedim
En baştaki beyaz olanı aldım canım başka modelleri de var internette sitesinden bakabilirsin

Eklentiler

• 380C224D-D524-4136-818B-990CC6BEF576.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım ergonomik kanguru denedin mi onda da durmuyor mu?

Cnm ev tipi ana kucağı var mi sende bak onda duruyor benimki müzikli titreşimli falan hoşuna gidiyor bende yemek yapiyorum ondayken bir bak netten istersen resmen benim kurtaricim oldu

Kızlar bizim kabızlık devam ediyor. Niye ola ki. Yarın doktora gidicex. Birde ben hamilelikte 20 kg almıştım. 10 kg gitti. Süt yapsın diye yemediğim şey kalmadı. 10 kg daha duruyor. Artık evime de geldim. Dikkat edicem asırı yemicem. Süt te var cok şükür. Ben gibi olan var mı gider mi bu on kilo

En baştaki beyaz olanı aldım canım başka modelleri de var internette sitesinden bakabilirsin
Şulecim bende almayı düşünüyorum ama yeni doğan aparatı olmasın zaten 2 aylık olduk diye düşünüyorum sen nasıl aldın kaç cm den itibaren kullanabiliyoruz? momfort baby ye benziyor fiyat olarak nasıl hangisini alsam karar veremedim :)
Sizede hayırlı olsun bol bol gezin paşayla

o 20 kiloyu alanlardan biride benim 6 kilo fazlalık kalmıştı şuanda çok az yiyorum vermek için,lokum büsküvi yi deli gibi yedim durdum süt olsun diye şimdi o tarz yiyecekleri ağzıma sürmüyorum sabah kahvaltımı güzel yapıp öğlen salata tarzı yiyorum akşamda sadece yoğurt yiyorum gidecek inş.

20 kiloda ben aldım 10 kilosu gitti 10 u duruyor Adana’da havalar dahada sıcak olmadan vermem lazım bende sut olsun diye habire yedim ya

Aynen cok yedim bende inş gider Bi yerde dur demek lazım

20 kiloda ben aldım 10 kilosu gitti 10 u duruyor Adana’da havalar dahada sıcak olmadan vermem lazım bende sut olsun diye habire yedim ya
Vericez canım inşallah böyle olmaz

Bak sen kuzey paşaya :) yerim onu yavrum ya o da daha küçük annesi napsın iktidar oyken ortak çıktı tahtına :) iyi olunda kuzucum . Ay bizim kızda öyle em em em hiçbir yere gidemiyorum herkes emzir 2 saat çık dolaş diyolar. Benimki 2 saat durmuyo ki @engteacher86’nın dediği gibi geçen kuaföre 33 dakikada gidip gelmek zorunda kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…