- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.941
Cnm ev bosalsin bas basa kalın her sey daha güzel oluyor ben annem gidince ne yapacam diyordum 3 güne düzenimizi kurduk darısı başına ins.Yaşasın bugün 43. Günümüz
Peşinizden gelir miyiz dersin?
Canım kaç günlük oldunuz? Benimkiler 1 ayda falan tamamen döküldü. Şu an daha iyiyim. 43 gün oldu. Ağdaya gitmem lazım kuaföre ve sonra da doktora. Ama nasıl gitcem kuaföre, kara kara düşünüyorum. 1 saatten fazla duramıyor benimki emmeden. En fazla 1.5 saat
Burdayım canım ya. Kv burdaydı, kp de geldi. Biliyosun bir de kızım var 5 yaşında. Gün içinde oturuyoruz salonda hep birlikte, onlar kızımı oyalarken tlf elde hoş olmuyor ondan fazla bakamıyorum. Pazar günü gidecekler. Bir başımıza kalcaz. Aç mı kalırız artık susuz mı göreceğiz
@Yslysl canım varmışsın evine gözün aydın. Valla kendim evime gitmiş kadar sevindim. Oğluş naptı? Alıştınız mı, zor oluyor mu yalnız?
Geçmiş olsun cnm bobregin de ne var?Ay inşallah canım insanin evinin huzuru bir baska inanki
Oh oh masallah cok güzel toparlamis minik. Sağol canım valla huzurum yerine geldi inanki
Aa aynı gün doğum yapmışız seninle.İstediğin yerde yatırabilirsin canım bir zorunluluk yok.
Eşimle cok sevindik duygulandık evimize geldik diye tek tek her odanın kapısını açıp dolaştık bildiğin. Zaten oglusa ilk günden beri ben yanlız baktım eşim askerden gelene kadar kimsenin bir yardımını görmedim. Kv hastanede bile gelip bakmadı. Sadece sevme şımartma işiyle uğraştılar ve laf sokup kıyaslamaylan. Oglus dün güzel uyudu bugün gündüzde böbrek için hastaneye gittik yarinda gideceğiz gündüz pek evde değildik yani aksam 7 ile 10varasi agladi baya gaz sancısı vardı baya şimdi uyuyor bakalım gece ne yapacak. Uykumuzu alırız işallah sabahta hastaneye gidilecek çünkü. Su islerdr bitseydi inşallah el kadar cocugu hastane hastane dolastiriyoruz bildiğin.
Bir meme bir Mama verdiğim için arada su da veriyorumBebişlere arada su veren var mı?kızım için okunmuş su var evde biraz veriyim mi
Bugün 28. Gün canım, daha hepsi dökülmedi dikişlerimin ama arada ben görmeden düşenler de olmuş olabilir. Ben lazere gidiyorum 6 senedir, evime de çok yakın ama bu dikiş olayı tramva oldu bende. Sanki dokunsam canım acıyacak gibi geliyor.
@engteacher86 bugun bizim de 41. Gün ama eskisinden daha kötüyüz.dün gece aglaması hiç durmadı eşim de ben de çileden çıktık.eşim artık komşular bize yardıma gelecek diyor :)bugun tası tarağı topladım aynı mahalledeki anneme yatıya geldim:) 1 günlük değişiklik de olsa iyidir diye.
5 yaşında bir de kızım var,aynıyız,ona da ilgi kreş hazırlığı vs sabah tam curcuna :)
Bugünler de gececek değil mi canlar? Birkaç yıl sonra forum eski canlılığını yitirir ama belki yine yazarız gülerek bu zamanlara.
Ay inşallah canım insanin evinin huzuru bir baska inanki
Oh oh masallah cok güzel toparlamis minik. Sağol canım valla huzurum yerine geldi inanki
Aa aynı gün doğum yapmışız seninle.İstediğin yerde yatırabilirsin canım bir zorunluluk yok.
Eşimle cok sevindik duygulandık evimize geldik diye tek tek her odanın kapısını açıp dolaştık bildiğin. Zaten oglusa ilk günden beri ben yanlız baktım eşim askerden gelene kadar kimsenin bir yardımını görmedim. Kv hastanede bile gelip bakmadı. Sadece sevme şımartma işiyle uğraştılar ve laf sokup kıyaslamaylan. Oglus dün güzel uyudu bugün gündüzde böbrek için hastaneye gittik yarinda gideceğiz gündüz pek evde değildik yani aksam 7 ile 10varasi agladi baya gaz sancısı vardı baya şimdi uyuyor bakalım gece ne yapacak. Uykumuzu alırız işallah sabahta hastaneye gidilecek çünkü. Su islerdr bitseydi inşallah el kadar cocugu hastane hastane dolastiriyoruz bildiğin.
Bebişlere arada su veren var mı?kızım için okunmuş su var evde biraz veriyim mi
Cnm ev bosalsin bas basa kalın her sey daha güzel oluyor ben annem gidince ne yapacam diyordum 3 güne düzenimizi kurduk darısı başına ins.
En baştaki beyaz olanı aldım canım başka modelleri de var internette sitesinden bakabilirsinKangurunun modelini resmini bi atsan canım bende alıcam ne alsam karar veremedim
Canım ergonomik kanguru denedin mi onda da durmuyor mu?İlk doğumun di mi canım senin? Benim ilki de normaldi ve dikişliydi. Merak etme hiçbir ağrı sızı kalmıyor. Öyle olsa 1 tane doğuran 2. Çocuğu yapamazdı:)
6 sene lazer için uzun değil mi bitmedi mi hala?
Ben kızımı kreşten aldım iyi ki de öyle yapmışım. Sabah yanından kıpırdasam uyanıyor çünkü minik kuzu. Kalkıp büyüğü hazırlamak mümkün olmazdı. Uyanınca ortalığı yıkıyor sağolsun Elif hanım. Büyük evde olunca eziyeti, uğraşması ayrı tabi de, olsun. Kreşte sümüğü bitmiyor eve de taşıyor hastalığı. Uğraşamam dedim aldım.
Bugünler geçince yaşanmamış gibi oluyor sen de biliyorsun; ilk çocuğundan pay biç.
Hayırdır canım böbrek meselesi nedir kaçırmışım ben? ?
Biz de gitcez yarın hastaneye kalça ultrasonu için. Bir yaygara kopacak yine
@wendy- Kızlar ben sling'i iade ettim bugün trendyol'a. Durmuyor içinde çünkü hiç, avazı çıktığı kadar ağlıyor. Her türlü ağlıyor da, sling işe yaramadı yani. Benim işime şurda birkaç ay lazım. Şu an içinde durmuyorsa bir anlamı yok benim için. 5 buçuk kilo nerdeyse şu an. 2 aya ben onu taşıyamam zaten onun içinde, 50 kiloluk kadınım ben
116 lira da para verdim yazık işime yaramayan şeyi ne yapayım. İade ettim, bez alırım o parayla.
Ben vermiyorum canım hiç. Mama kullananlara öneriyor doktorlar çok az miktarda ama sadece anne sütü alıyorsa gerek yok.
Ay hadi inşallah. İlk kızım da böyle ağlaktı, hep kucakta durur, aynı böyle kucakta uyurdu. 52 günlükken memlekette mevlütleri yapıp yalnız dönmüştük. Sonra 7 aylıkken ben işe başlayacağım için annem gelmişti bakmak için. 2-7 ay arası hep yalnızmışız. Nasıl idare etmişiz acaba o arada hiç hatırlamıyorum şu an. Ağlasa da dursa da yemeğimi yapcam karnımı doyurcam yapacak bir şey yok. Alışır di mi yastres yapıyorum biraz nasıl olacak durumumuz diye. Hiç bıraktırmıyor kendini kucaktan, kucakta bile ağlıyor. Ama bırakınca iyice krize giriyor, morarıyor, katılıyor resmen ağlamaktan bir iki dakikanın içinde
Bizde yarin kirkimizi dolduruyorduyoruz 45 gunlukken yaptircam kalca ultrasyonunu doktora kalsa 1 aylikken yaptir dedi canim2 aylık olduk biz :)
Cnm ev tipi ana kucağı var mi sende bak onda duruyor benimki müzikli titreşimli falan hoşuna gidiyor bende yemek yapiyorum ondayken bir bak netten istersen resmen benim kurtaricim olduİlk doğumun di mi canım senin? Benim ilki de normaldi ve dikişliydi. Merak etme hiçbir ağrı sızı kalmıyor. Öyle olsa 1 tane doğuran 2. Çocuğu yapamazdı:)
6 sene lazer için uzun değil mi bitmedi mi hala?
Ben kızımı kreşten aldım iyi ki de öyle yapmışım. Sabah yanından kıpırdasam uyanıyor çünkü minik kuzu. Kalkıp büyüğü hazırlamak mümkün olmazdı. Uyanınca ortalığı yıkıyor sağolsun Elif hanım. Büyük evde olunca eziyeti, uğraşması ayrı tabi de, olsun. Kreşte sümüğü bitmiyor eve de taşıyor hastalığı. Uğraşamam dedim aldım.
Bugünler geçince yaşanmamış gibi oluyor sen de biliyorsun; ilk çocuğundan pay biç.
Hayırdır canım böbrek meselesi nedir kaçırmışım ben? ?
Biz de gitcez yarın hastaneye kalça ultrasonu için. Bir yaygara kopacak yine
@wendy- Kızlar ben sling'i iade ettim bugün trendyol'a. Durmuyor içinde çünkü hiç, avazı çıktığı kadar ağlıyor. Her türlü ağlıyor da, sling işe yaramadı yani. Benim işime şurda birkaç ay lazım. Şu an içinde durmuyorsa bir anlamı yok benim için. 5 buçuk kilo nerdeyse şu an. 2 aya ben onu taşıyamam zaten onun içinde, 50 kiloluk kadınım ben
116 lira da para verdim yazık işime yaramayan şeyi ne yapayım. İade ettim, bez alırım o parayla.
Ben vermiyorum canım hiç. Mama kullananlara öneriyor doktorlar çok az miktarda ama sadece anne sütü alıyorsa gerek yok.
Ay hadi inşallah. İlk kızım da böyle ağlaktı, hep kucakta durur, aynı böyle kucakta uyurdu. 52 günlükken memlekette mevlütleri yapıp yalnız dönmüştük. Sonra 7 aylıkken ben işe başlayacağım için annem gelmişti bakmak için. 2-7 ay arası hep yalnızmışız. Nasıl idare etmişiz acaba o arada hiç hatırlamıyorum şu an. Ağlasa da dursa da yemeğimi yapcam karnımı doyurcam yapacak bir şey yok. Alışır di mi yastres yapıyorum biraz nasıl olacak durumumuz diye. Hiç bıraktırmıyor kendini kucaktan, kucakta bile ağlıyor. Ama bırakınca iyice krize giriyor, morarıyor, katılıyor resmen ağlamaktan bir iki dakikanın içinde
Yslysl canim evine gitmissin gozun aydin cok sevundim senin adinasagol canım cok şükür geldik evimize:))
Veririm agri kesici dayanamam canının yanmasına. Kesinlikle evime geldim nasıl rahatladim bilemezsin:))
Amin canım inşalalh
Ben de solomombaby aldım bugun ulaşır elime,yorumlara gore aldım ama denerim, yazarım inş iyi çıkar.Kangurunun modelini resmini bi atsan canım bende alıcam ne alsam karar veremedim
Şulecim bende almayı düşünüyorum ama yeni doğan aparatı olmasın zaten 2 aylık olduk diye düşünüyorum sen nasıl aldın kaç cm den itibaren kullanabiliyoruz? momfort baby ye benziyor fiyat olarak nasıl hangisini alsam karar veremedim :)En baştaki beyaz olanı aldım canım başka modelleri de var internette sitesinden bakabilirsin
çişten çok kaka yapıyor halaKızlar 1 ayı gectik ya artık hala bebekleriniz aynı sıklıkla mı kaka yapıyor
o 20 kiloyu alanlardan biride benim 6 kilo fazlalık kalmıştı şuanda çok az yiyorum vermek için,lokum büsküvi yi deli gibi yedim durdum süt olsun diye şimdi o tarz yiyecekleri ağzıma sürmüyorum sabah kahvaltımı güzel yapıp öğlen salata tarzı yiyorum akşamda sadece yoğurt yiyorum gidecek inş.Kızlar bizim kabızlık devam ediyor. Niye ola ki. Yarın doktora gidicex. Birde ben hamilelikte 20 kg almıştım. 10 kg gitti. Süt yapsın diye yemediğim şey kalmadı. 10 kg daha duruyor. Artık evime de geldim. Dikkat edicem asırı yemicem. Süt te var cok şükür. Ben gibi olan var mı gider mi bu on kilo
20 kiloda ben aldım 10 kilosu gitti 10 u duruyor Adana’da havalar dahada sıcak olmadan vermem lazım bende sut olsun diye habire yedim yaKızlar bizim kabızlık devam ediyor. Niye ola ki. Yarın doktora gidicex. Birde ben hamilelikte 20 kg almıştım. 10 kg gitti. Süt yapsın diye yemediğim şey kalmadı. 10 kg daha duruyor. Artık evime de geldim. Dikkat edicem asırı yemicem. Süt te var cok şükür. Ben gibi olan var mı gider mi bu on kilo
Adana'ya yaz geldi bile canm dün piştik resmen oğluşla haziran ı düşünemiyorum bile20 kiloda ben aldım 10 kilosu gitti 10 u duruyor Adana’da havalar dahada sıcak olmadan vermem lazım bende sut olsun diye habire yedim ya
@engteacher86 bugun bizim de 41. Gün ama eskisinden daha kötüyüz.dün gece aglaması hiç durmadı eşim de ben de çileden çıktık.eşim artık komşular bize yardıma gelecek diyor :)bugun tası tarağı topladım aynı mahalledeki anneme yatıya geldim:) 1 günlük değişiklik de olsa iyidir diye.
5 yaşında bir de kızım var,aynıyız,ona da ilgi kreş hazırlığı vs sabah tam curcuna :)
Bugünler de gececek değil mi canlar? Birkaç yıl sonra forum eski canlılığını yitirir ama belki yine yazarız gülerek bu zamanlara.
o 20 kiloyu alanlardan biride benim 6 kilo fazlalık kalmıştı şuanda çok az yiyorum vermek için,lokum büsküvi yi deli gibi yedim durdum süt olsun diye şimdi o tarz yiyecekleri ağzıma sürmüyorum sabah kahvaltımı güzel yapıp öğlen salata tarzı yiyorum akşamda sadece yoğurt yiyorum gidecek inş.
Vericez canım inşallah böyle olmaz20 kiloda ben aldım 10 kilosu gitti 10 u duruyor Adana’da havalar dahada sıcak olmadan vermem lazım bende sut olsun diye habire yedim ya
Buradayım kuzum bakıyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum 4 yaşındaki oğlum biraz kıskançlık yapıyor gibi pek nazlanıyor herşeye onunla uğraşıyorum küçüğü zaten doğmadan nazlıydı şimdide öyle tam bir ana kuzusu :)) ayrıca tam bir yamyam doymak bilmiyorçoluk çocuk uğraşıyorum işte canım senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?