- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #42.281
Canım benim de oyleydı şuan bile cıyaklıyıor yutube den Orhan buzukı nın videolarını dinlet ilk başta olmazsa da zamanla bu muzkle daha kolay uyuur inşlh
Ilk defa duydum o nasıl oluyo muş ki ?Merhaba,
Bizim oğlanın yeşil kaka, aşırı kusma, kilo alamama, uykuya dalamama, gibi şikayetleri var. Doktor 1 ay süt diyeti yap dedi. Ben de başladım.
Yalniz dun gece bebeği gören bir büyüğümüz bunun geyreği batmış, bizim hanıma götür düzeltsin dedi. Ben de biraz forumlarda baktım bizim nesil yok öyle bir şey diyor ama yapılınca da çocuklar hep rahatlamış. Siz duydunuz mu, geyregi batmak ya da iyesi\ iyeleri batmak deyimini?
oyle teyzesi iste benim tostos masallah cok iciyor cok da cis yapiyorAnladım canım o zaman kaçış yok tabi mecburen değişecek.
Benimki direkt kalkıyor nerdeyse ayaklarının üstüne basacak kadarBebişleri ellerinden tutup kaldırdığınız da kafasını kaldırıyor mu?
Benimki kalkmıyor canım. 69 günlük.Bebişleri ellerinden tutup kaldırdığınız da kafasını kaldırıyor mu?
3 aylık oldu yastıktayken biraz kalkıyor sadeceBenimki kalkmıyor canım. 69 günlük.
Maşallah canım benim ki dönme hareketleri yapıyor ama kafayı kaldıramıyor ne yapmam lazım kiBenimki direkt kalkıyor nerdeyse ayaklarının üstüne basacak kadar
Bende şans eseri farkettim. Ama bir iki kalktı sonuncusunda ağlayınca bir daha yapmadım acaba canı mı yandı diyeMaşallah canım benim ki dönme hareketleri yapıyor ama kafayı kaldıramıyor ne yapmam lazım ki
Kontrolde doktora sorarsın canım.Maşallah canım benim ki dönme hareketleri yapıyor ama kafayı kaldıramıyor ne yapmam lazım ki
Bende daha başlamadı ama beklemedeyimKontrolde doktora sorarsın canım.
Benim saçlarım dökülüyor kızlar ya. Ne güzel hamileyken dökülmüyordu, şimdi oluk oluk dökülmeye başladı.
benim de 2 haftadir basladi. 1-2 telle basladi simdi 9-10tel dokuluyor. sonra avuc avuc gelir eminim"/Kontrolde doktora sorarsın canım.
Benim saçlarım dökülüyor kızlar ya. Ne güzel hamileyken dökülmüyordu, şimdi oluk oluk dökülmeye başladı.
oyle teyzesi iste benim tostos masallah cok iciyor cok da cis yapiyor
Bizimki de kaldırmıyor, dönmüyorda henüz.Bebişleri ellerinden tutup kaldırdığınız da kafasını kaldırıyor mu?
Sabretmek lazım bence, kıyas ve acelecilik iyi değil canım.Maşallah canım benim ki dönme hareketleri yapıyor ama kafayı kaldıramıyor ne yapmam lazım ki
Kontrolde doktora sorarsın canım.
Bunlar senin kuzular sanırım resimdekiler. Maşallah süphanallah annesi çok tatlılar.benim de 2 haftadir basladi. 1-2 telle basladi simdi 9-10tel dokuluyor. sonra avuc avuc gelir eminim"/
Canım benim ablamın oğluda korkından sonra gece çiş yapmadı hep kurudu bezi .Kilo almakla alaklı bi sıkınto yoktu ayda hep 2kilo alırdı maşallah.Günaydın Hanımlar. Bugün Asya yinehiç uyumadı her saat başı ber saat başıya çok fazla ellerini yalıyo şap şup hiç durmadan alıyorum beşikten memeyi veriyorum ağzında bekletip yine uykuya dalıyo. Sorun ne ben anlamıyorum. Bide 3-4 gündür gece çiş yapmıyo sabah kalkınca yapıyo bu normal mi ? Doktora götüreyim mi? Diyelim akşam 7.30 gibi bezini değişiyorum emziriyorum yatırıyorum gece yine kalkıp emiyo yatıyo falan sabah 6’da bi kalkıyorux hala çiş yok aradan 1 saat geçiyo yapıyo çişini.
Ben de yeni duydum. Çocuğu yüz ustu yatırıp sol eliyle sağ ayağını, sağ eliyle sol ayağını birbirine degdirip sonra çocuğu ayaklarından tutup kaldiriyorlar benim anladığım. Normalde o çapraz el ayağın birbirine degebilmesi lazimmis, ama iyesi batanda değmiyormuş, çocuk rahatsız oluyormuş.Ilk defa duydum o nasıl oluyo muş ki ?
Çok ilginç miş ya bebek olunca herseyi deniyoruz Allah dermansız dert vermesin ama.buyuklerin de var bi bildikleri sonucda onların zamanında dr a gidilmezdi evde boyle benzeri yöntemlerle çocuk büyütmüşler o sebeble çok uç sacma.bisey olmadığı süreceBen de yeni duydum. Çocuğu yüz ustu yatırıp sol eliyle sağ ayağını, sağ eliyle sol ayağını birbirine degdirip sonra çocuğu ayaklarından tutup kaldiriyorlar benim anladığım. Normalde o çapraz el ayağın birbirine degebilmesi lazimmis, ama iyesi batanda değmiyormuş, çocuk rahatsız oluyormuş.
Bizimki hic sırt ustu yatmiyor, sirt ustu koyunca bez değişirken, giydirirken ya da keyifliyken sırtı yere değince ortalığı yıkıyor. Ben gazdan diye düşünüyordum ama Ondan da olabilir, bilemiyorum. Bilenini bulacağız inşallah.
Canım benimkide 5’de başlar 6’da tam uyanır. 7’yi hiç göremedik ki:)Bu saatte kalkılmaz ki yaa 4.45ten beri inliypr. Artık beşte aldım kucağıma. Ya bu çocuk beden 7yr kadar uyumuyor. Sürekli gaz çıkardı acaba ondan mı?
Gazdan mı acaba ?Canım benimkide 5’de başlar 6’da tam uyanır. 7’yi hiç göremedik ki:)
Canım benim ablamın oğluda korkından sonra gece çiş yapmadı hep kurudu bezi .Kilo almakla alaklı bi sıkınto yoktu ayda hep 2kilo alırdı maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?