- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #42.341
Sağol canım benim aynen herşey daha güzel olur inşallahÇok sevindim canım kilo almasına maşallah. Ya sen elinden geleni yaptın anne sütü için olmuyorsa vardır Rabbimin bi bildiği. Hiçbir bebek rızıksız kalmaz. Mamaysa mama napalım aldığı kdarda anne sütü. Allah sağlık versin. Mamayla büyüyen hiç anne sütü alamayan bir sürü çocuk var. Bence artık tadını çıkar bebeğinin.
Ben geçen hafta tüm belirtileri yaşadım olucam diyordum olmadım ama tuafKızlar bu arada hala regl olmayan var mı benim gibi
Ahh canım işt e basindan beri bende bunu demeye çalıştım aslinda yazik yavru ac kalmiş bak benimde sütüm akiyor ama bakiyorum sulu ve kanaat gerirdim artık benim sütüm kilo yapmiyor o emzirme danismanlarinin dedigini yaptım kızim ac kaldı başdan mama takviyesi yapsaydim kızim enaz 800 gr artıda olurdu sizin adiniza cok sevindim ya gercekten bak kuzuya maşallah kilo almiş 41 kere maşallahKızlar 15 gündeki farka bakar mısınız kilo konusunda. 1 haftadır mama veriyorum bariz kilo aldı. Benm sütüm yetmiyormuş o kadar sürekli emziriyordum. Gak meme guk meme ama almadı yavrum kilo. İşte kanıtı. Ben yine de sütümü vermek artırmak istiyorum ama olmuyor
Sağol canım benim. Tecrübesizim acemiyim neye inanacağım şaşırdım herkes Birseyler dedi inş doğru olanı yapıyorumdurKızlar biz dün 2. Ay aşısı olduk
Ahh canım işt e basindan beri bende bunu demeye çalıştım aslinda yazik yavru ac kalmiş bak benimde sütüm akiyor ama bakiyorum sulu ve kanaat gerirdim artık benim sütüm kilo yapmiyor o emzirme danismanlarinin dedigini yaptım kızim ac kaldı başdan mama takviyesi yapsaydim kızim enaz 800 gr artıda olurdu sizin adiniza cok sevindim ya gercekten bak kuzuya maşallah kilo almiş 41 kere maşallah
Öyledir yaa kalbini ferah tut en azindan mamayi almiş ona da sevin mamayi almayan bebeklerde var biliyosun bu arada mama markaniz ne ?Sağol canım benim. Tecrübesizim acemiyim neye inanacağım şaşırdım herkes Birseyler dedi inş doğru olanı yapıyorumdur
İlkten golden goat verdim şimdi hip aldım ama tekrar golden goata devam edicemÖyledir yaa kalbini ferah tut en azindan mamayi almiş ona da sevin mamayi almayan bebeklerde var biliyosun bu arada mama markaniz ne ?
Bende olmadim halaolmadim olmak da istemiyorum uuzuuunca bi sure :)
Sanırım bende grip oldum burnum akıyo hapşırıyorum bebişte hapşırıp duruyor burnu tıkanırsa yandım hiç beceremem açmayı sanırımBen grip bebişim grip
Ben grip bebişim grip
cok cok gecmis olsun kizlarSanırım bende grip oldum burnum akıyo hapşırıyorum bebişte hapşırıp duruyor burnu tıkanırsa yandım hiç beceremem açmayı sanırım
Bende olmadım canımKızlar bu arada hala regl olmayan var mı benim gibi
Bizimki de 3 şubat doğumlu. Geceleri 2 veya 3 kere emiyor canım.Iyi akşamlar kızlar takip ediyorum ama yazamıyorum çokgece kac kere emziriyorunsuz artik.1 subat doğumlu biiznki bu arada
Ben grip bebişim grip
Geçmiş olsun canlar, dikkat edin kendinize bebişlere de. :))Sanırım bende grip oldum burnum akıyo hapşırıyorum bebişte hapşırıp duruyor burnu tıkanırsa yandım hiç beceremem açmayı sanırım
cok cok gecmis olsun kizlarAllah yardimciniz olsun cabucak atlatrsiniz insallah
Teşekkürler kızlar, sizde dikkat edin kendinize.Geçmiş olsun canlar, dikkat edin kendinize bebişlere de. :))
Canim cok gecms olsn haytta hersey bizim icin ... Bak bebislerde buyuck dertleri azalacak insSlm kızlar nasilsiniz ? Bebisleriniz nasil? Uzun zamandır giremedimsezaryen doğum sonrası pıhtı atması oluştu hastanede 2 gün kalıp eve gelip hemen ayaklandim. Kendime dikkat edemedim açıkçası. Ve hergun ağlıyordum sanırım lohusalık sendromu yaşadım. Bilmiyorum sizlerde oldu mu böyle birşey ama olabiliyormuş. Gerçekten zor günlerdi antibiyotik kullandigim için 20 gün boyunca emziremedim ve sütü azalttıgi yazıyordu ilacın. Mama vermek zorunda kaldım sonra sütüm tamamen kesildi. Çok üzüldüm emziremedim diye ama sonra bebeğim sağlıklı olsun gerisi önemli değil dedim nasip böyleymiş. Benim kiz mayıs in 5 inde 3. Aya giricek. Artık büyüyoruz. Hepsini atlattık çok şükür. Bugünleri gordum yavrumu kucağıma alıp kokusunu içime çektim ya hamdolsun. Hepsi gelip geçti. Rabbim yinede kimseye yasatmasin. Artık buradayım. Sizlerle paylaşmayı sohbet etmeyi özledim.
Bende olmadmmmKızlar bu arada hala regl olmayan var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?