- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.461
Valla yürüyemiyorum bile o derece birazcık yattım dinlendim biraz azaldı gibi ama yine hafiften devam ediyor sancımNoldu canım ya neden böyleyiz biz benim de bidaha başladı kahverengi
Uzandım dinlendim biraz ama hafiften devam ediyor yine Allah’tan kanamam falan yokbirden mi oldu canm korkma biraz sol tarafına uzan geçmesse git doktora
Biraz hafifledi bakalım akşama kadar geçer inşallah canımCanım doktora git istersen
İnternete girmeyince insan daha rahat oluyir dimi? kendisine vakit ayirabiliyor daha çok. Ben kitap okumayı çok severimde ona vakit daha çok buluyorum bu ara. Ama işte burayı da çok özledim. Bugün bakayım dedim.canım hoşgeldin :) Benim sıpa tlefonumu wcye attıgından beridir yapıyorum o detoksu. Şuan eski tuşlu telefon kullanıyorum ve çok mutluyum:) Elbette gerekli günümüzde ama acele etmiyorum almak için. Valla bendemi sıkıntı var dedim iyi bari çünkü bende bi kaç şeyimi giyemiyorum :)
Urazda kanamam olduğunda kanama alanım kaybolana kadar sanırım 12. Haftaya kadar alttan bakmıştım doktor bende sinir olmuştum ne oluyor artık diye. Doktoru degistirmistim. Saçma gerçekten ama öyle daha net gözüktüğü söylemişti doktorzaten 7inci haftadasın di mi öyle görünüyor takvimde..baktırma alttan artık..5inci haftadan snra gerek yok ki..ondan önce baksa da alttan zaten bi işe yaramaz diye düşünüyorum..geçti di mi kanaman olmadı bi daha?
Benimde kızımda kapkara olmustu göğüs uclarim oğlumda tık yoktu renkte şimdi yine hiç bir değişiklik yok. Kayinvalidem aradı bugün. Kız olacak rüyamda öyle gördüm diyor yok dedim olmayacak. Boz baya baya erkek hissediyoruz hatta berkan oğlum oğlum diye seviyor karnimi desim ooo siz şimdiden kabullenmissiniz bile bize bir şey düşmez artık dedi bir sitem etti. Oysa ki Urazin erkek olacağını duyduğunu doktorun kapısında sevinçten aglamisti.Canim hemen bu teoriyi bozayimkizimda kapkara olmustu göğüs uclarim
Elbiseler evet çok rahatlar ama benim elbiselerin genelde dar. Bol olanlar da biraz kalın şort giymek istedim ki çok severim sortlarimi giyemedim öyle dar geldi. Bebeğimi sıkıyorum kesin diye düşündüm hemen değiştirdim. Şimdi bol bir şort buldum onunla takılıyorum ama kıyafet almam lazım biraz sabah onu farkettimgünaydın canım..iyiyiz şükür sen nasılsın?ben en çok elbiseyle rahat ediyorum..geniş fln da olsa pantolon rahatsız ediyor..nasıl beklicen ağustosa kadar
Evet baya zor geçiyor günler. 1 ağustos diye düşünüyorduk ama 1 ağustosta sanırım istanbulda olacağız temmuz sonu gibi de gidebiliriz. 3 hafta var işte. 3 hafta diye kendimi teselli ediyorum :) cidden çok sıcak antalya da hele yasamal baya zor bu ayHosgeldin cnm benimde agustosun ilk haftasina al randevuyu demisti daha 1ay var zamanda gecmiyor havalarda sicak piştik ♥
45 ile başladım 46 oldum bende bazen 46,5 u da görüyorum ama. Sanırım ben hala emzirdigim için çok kilo alamiyorumBen çok hızlı kilo aldım herhal 48 le başladım 52 oldu kilo cok mu yiyorum ne
Erken konusmusum canım şuan da midem bulanıyor a önceki kadar değil tabiki ve o kadar halsizim ki yattigim yerden kalkamiyorumGözün aydın canm. Bende sabah kusunca rahatlıyorum yemeklerden sonra gene başlıyor. Pazar bende 8 haftalik olucam hadi inşallah darısı bize.
Hayırdır insallah gecen gün bende de olmuştu bisey yok demişti Dr. İnşallah sende de birşey yokturAllah’ım sancıdan ölcem çok kötüyüm oturamıyorum bile bıçak gibi saplanıyor
Anladım kuzum, yat dinlen güzelce hiç bi iş yapma.Biraz hafifledi bakalım akşama kadar geçer inşallah canım
ama cok zayif baslamissiniz. ablam sizden de zayifti ama 30 kilo almisti. sonra ztn hepsi gitti yine cop gibi oldu. genelde zayiflara pek bir sey demiyorlar. bunye mi aliyor acaba diye dusunuyorum.. tabi zararli seylerden fazla yememek lazim. hamilelik bedeni agirlastiriyor ilerde zor geliyorBen çok hızlı kilo aldım herhal 48 le başladım 52 oldu kilo cok mu yiyorum ne
İnşallah birşey yoktur ara ara azalıyor bazen çoğalıyorHayırdır insallah gecen gün bende de olmuştu bisey yok demişti Dr. İnşallah sende de birşey yoktur
alla alla..arada bende de olmuştu ama bu kadar şiddetli değil..rahim büyüdükçe de batma yaparmış..Allah’ım sancıdan ölcem çok kötüyüm oturamıyorum bile bıçak gibi saplanıyor
zatn bir anda geliyor bu tiksinme/bulanti.tak bi bakmissin 10dk once iyiyken simdi kusasin var. malesef hamileligin dogasi. ins cok yormaz diyecegim ama 1 gun bile yetiyorİnşallah canım, dün geceye kadar benim de ne bulantım vardı ne kokuya hassasiyet. Dün akşamüstü dışarda giderken burnuma bir yemek kokusu geldi, o andan beri fenayım.
İnşallah birşey yoktur ara ara azalıyor bazen çoğalıyor
Urazda kanamam olduğunda kanama alanım kaybolana kadar sanırım 12. Haftaya kadar alttan bakmıştım doktor bende sinir olmuştum ne oluyor artık diye. Doktoru degistirmistim. Saçma gerçekten ama öyle daha net gözüktüğü söylemişti doktor
Elbiseler evet çok rahatlar ama benim elbiselerin genelde dar. Bol olanlar da biraz kalın şort giymek istedim ki çok severim sortlarimi giyemedim öyle dar geldi. Bebeğimi sıkıyorum kesin diye düşündüm hemen değiştirdim. Şimdi bol bir şort buldum onunla takılıyorum ama kıyafet almam lazım biraz sabah onu farkettim
Sağol canım benimgecmis olsun
Hapı napıyor canım bilemiyorum ama bende hamilelik belirtileri yok, sadece iğneyi vurulduğum gün kustum ce 2 gündür de çok yorulduğum için tansiyonum düştü, başka bir şey yaşamadımProgestan iğnesi hapı gibi etki gösteriyor mu canım hap beni mahvetmişti iğnesinin etkisi yoksa iğne isteyim doktordan olmazsa etkisi yoksa
Allah gönlüne göre versin canım, gönlündekini hakkınızda hayırlı etsin inşallah, öyle derler ama bilemiyorum ki benim de 22 aylık oğlum var, biz o zaman da iyiydiklimdi de istek azaldı diyemem:)Yaa ilk defa duydum bunu şuan şok oldum biz ilk çocuğumuzda gayet iyiydik ve oğlumuz oldu şuan 3.5 yaşında şimdi 6 haftalık hamileyim ve cinsel ilişkimiz neredeyse azaldı canım pek istemiyor acaba kız mı geliyor çok istiyorum çünkü :)
İnşh sağlıkla evladına kavuşursun canım ben de şaşırdım değerine gercekten benim tam 4 haftalık Ken yanı beklenenn adetten bir gun sonra 729 çıkmşti bana da düşük gelmişti belkı senin Kı ıkızdırben 2.hamileliğimde ilk testi yapıtığımda çok silik çıkmıştı bhcg de 83 dü ve 4 buçuk haftalık demişlerdi ama şimdi 6 haftalık da 3 hafta önce öğrendim gebe olduğumu ozaman çıkan sonuç 2800 lü bi orandı yani anlamadğım 3 haftalık gebelikti de oran nasıl okadar oluyor.bidaha 1 ay sonraya gel dedi artık kısmet bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip bekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?