2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
merhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisniz
Bende de var cnm.sali gunu ilk oldugunda doktora gottim kese etrafinda kanama alani varmis.igne ve progestan hap verdi.bolca dinlen dedi.kanamanin tek caresi dinlenmek dedi.

merhaba bende 7 haftalık hamileyim 8 haftalık olucam bu hafta ıcınde kanamam oldu dun doktora gittim ve kahve rengi akintim var bugun bu durumda olan varmi ? yardimci olabilirmisisniz

Canim sende mi Yurtdisindansin?
Bende 7 haftaligim .. Haftaya 8 haftalik olacagim. Benim arkadasim da ayni seyleri yasiyor. Doktoru böyle bir durumda Magnesium hapi vermisti ona. Bebegin durumu da cok iyi -hersey yolunda yani. Olabiliyor böyle seyler.
Icini ferah tut. Dinlen bol bol .. Yorma fazla kendini

Peki hamilelik sayacinda neden 8 hafta olarak gorunuyor? Acaba son adet tarihinin ilk gununu yanlis hatirliyor olma ihtimalin var mi?

Peki hamilelik sayacinda neden 8 hafta olarak gorunuyor? Acaba son adet tarihinin ilk gununu yanlis hatirliyor olma ihtimalin var mi?
günümü biliyorum eminim de 22 nisan ama muhtemel doğum tarihimizi yazıyoruz oraya benim şuan da nekadar olduğunu bilemediğimden öylesine bi tarih

Hem duyar hem görürsün Allah in izni ile:) tv programlarına yemek sitelerine hic bi şey Diyemeyiz isini yapıyor herkez ben yerken gösteriş maksatlı paylaşmayi sevmiyorum isteyen de istediğini yapar tabii orası da ayri

Günaydın kızlar gece uyuyamıyorum sizde de var mı bu sorun? Yüzükoyun uyurdum şimdi kasığım acıyor yan da uykuya dalamıyorum bide hep mi sola yatıyorsunuz
Ya bu uyku problemi bende de var kizima hamileyken gozumu acamiyor dum bu da da uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…