2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar sanırım çok kişinin lekelenmesi var.dr hangi önlemleri almanızı söyledi bu konuda neler kullanıyorsunuz
Benım ılk lekelerım 25 hazıran oldum bana kese nın yanında kanama var dusuk rıskın olabılır demişlerdi herhalde yada duşuk riskin var demişti valla o gunu korkuyla gıttım kalp atişini duyunca dedıklerını cok dıkat etmedım
-saat 8 de folık asıt kulanıorum
-8:30 da progestan 200 alıyorum
-12 de coraspın kulanıorum
-20:30 da tekrar progestan200 alıyorum

Ve ilk duşukten sonra korktugum ıcın evden dışari cikmiyorum tuvalet duş haric yataktayım tv başinda dun işte bunaldim icin ciktim ve kasık agrım oldu gitmeden once psıkolojıkmı bılmıorum

Progesteron içeren hap ya da jel kullanıyorsan o ovulasyon testi pozitif çıkar ama gerçekte ovulasyon şuan yok zaten hamilesin bidaha yumurta atılmaz ki...
Hcg yüksek olunca da pozitif oluyor. Ben hamile olduğumu yine ovülasyon ile öğrendim. Yumurta catladıktan bir 8 gün sonra tekrar koyu oldu. 2-3 gün devam ettim hep koyu çıktı. Gebelik testi yapınca da pozitif oldu. Şuan yaptığımda değer yüksek olduğu için. T Cyi bayağı geçiyor. Simsiyah olacak neredeyse

Canım benim sıkıntım çift rahimli olmam ve bunu daha ikinci gebeliğimde öğrendim ilk gebeliğimde hiç böyle bişe duymamıştım bebeğin olduğu rahimde bişe yok sağlıklı gayet ama diğer rahimde kanamam var ve doktor düşüğe sebep olabilir dedi devamlı yatıyorum dr sadece tuvalet için kalkacaksın dedi iğnelerle ilaçlarla atlatmaya çalışacaz inşallah

Günaydın kızlar, inşallah bulantısız, lekesiz, kanamasız bi gün olsun hepimize.

Dışarıdayken yine bişiler atıştırıyorum da evdeyken hiç bişi yiyemiyorum ben ya.

Sizde durumlar nasıl?

Patlıcan kız demek miymiş? Hiç bilmiyodum.

Çok geçmiş olsun ilk defa duydum çift rahim drun ne dediyse yap canım.sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah

Tupbebek konusunda baya bilgilisiniz tsk ederim cevabınız için. Yoksa sizinde mi tup bebek

Evet canım 2 tane kızım var 7 ve 4 yaşlarında.en baştan beri 3. Çocuk istiyoduk yaşım da fazla geçmeden olsun istedik.size de kocaman maşaAllah.sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi inş
Amin çok tsk ederim. Çocukları çok severim ne güzel genç anne olmussunuz ozmn.sizlere de maşallah

Dışarıdayken yine bişiler atıştırıyorum da evdeyken hiç bişi yiyemiyorum ben ya.

Sizde durumlar nasıl?
Bugun bende kahvalti bile yapamadim iki lokma aldim midem kalkti..kalktim yurudum biraz cikarmamak icin

Bu grupta ilk sen ogrenecen galiba cnm♥

Sizde durumlar nasıl?[/QUOTE
günaydın 8. Haftamiz bitti şükür bulantimiz yok denecek kadar az halsizlik falan da Azaldı bide şimdiden göbek çıkar mi demiştim bayanlara ama bende de çıkmaya başladı gibi ilkinde 4aylikken hafifçe belliydi şimdi hemen belli gibi acaba bana mi öyle geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…