- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.041
Benım ılk lekelerım 25 hazıran oldum bana kese nın yanında kanama var dusuk rıskın olabılır demişlerdi herhalde yada duşuk riskin var demişti valla o gunu korkuyla gıttım kalp atişini duyunca dedıklerını cok dıkat etmedımKızlar sanırım çok kişinin lekelenmesi var.dr hangi önlemleri almanızı söyledi bu konuda neler kullanıyorsunuz
Gurupta ki 2 çocuklu annelerde çoğalmış :) hoşgeldin sende. Benimde 2 çocuğum. Var biz hep 4 çocuk hayali kuruyorduk ams çocukların eğitimi daha ağır bastı 3 çocukta duralım dedik artık kolejleton fiyatları malum. O yüzden 4 çocuk hayal oldu bizde artık. 3. Çocuğumuza da sağlıkla kavuşsak kapatacağız bu devri artık. :) benim de bir kızım bir oğlum varm 3 hafta sonra yeni cinsiyeti de öğreneceğiz ama muhtemelen oğlum olacak
Eşime kalsa o da 4 tane istiyor ama dediğin gibi şartlar falan 3 iyi bence Rabbim sağlıklarını versin.ben hiç tahminde bulunamıyorum oğlan olursa farklı olur güzel olır kız olsa da güzel olur
Benım ılk lekelerım 25 hazıran oldum bana kese nın yanında kanama var dusuk rıskın olabılır demişlerdi herhalde yada duşuk riskin var demişti valla o gunu korkuyla gıttım kalp atişini duyunca dedıklerını cok dıkat etmedım
-saat 8 de folık asıt kulanıorum
-8:30 da progestan 200 alıyorum
-12 de coraspın kulanıorum
-20:30 da tekrar progestan200 alıyorum
Ve ilk duşukten sonra korktugum ıcın evden dışari cikmiyorum tuvalet duş haric yataktayım tv başinda dun işte bunaldim icin ciktim ve kasık agrım oldu gitmeden once psıkolojıkmı bılmıorum[
Hcg yüksek olunca da pozitif oluyor. Ben hamile olduğumu yine ovülasyon ile öğrendim. Yumurta catladıktan bir 8 gün sonra tekrar koyu oldu. 2-3 gün devam ettim hep koyu çıktı. Gebelik testi yapınca da pozitif oldu. Şuan yaptığımda değer yüksek olduğu için. T Cyi bayağı geçiyor. Simsiyah olacak neredeyseProgesteron içeren hap ya da jel kullanıyorsan o ovulasyon testi pozitif çıkar ama gerçekte ovulasyon şuan yok zaten hamilesin bidaha yumurta atılmaz ki...
Canım benim sıkıntım çift rahimli olmam ve bunu daha ikinci gebeliğimde öğrendim ilk gebeliğimde hiç böyle bişe duymamıştım bebeğin olduğu rahimde bişe yok sağlıklı gayet ama diğer rahimde kanamam var ve doktor düşüğe sebep olabilir dedi devamlı yatıyorum dr sadece tuvalet için kalkacaksın dedi iğnelerle ilaçlarla atlatmaya çalışacaz inşallahGurupta ki 2 çocuklu annelerde çoğalmış :) hoşgeldin sende. Benimde 2 çocuğum. Var biz hep 4 çocuk hayali kuruyorduk ams çocukların eğitimi daha ağır bastı 3 çocukta duralım dedik artık kolejleton fiyatları malum. O yüzden 4 çocuk hayal oldu bizde artık. 3. Çocuğumuza da sağlıkla kavuşsak kapatacağız bu devri artık. :) benim de bir kızım bir oğlum varm 3 hafta sonra yeni cinsiyeti de öğreneceğiz ama muhtemelen oğlum olacak
Çok ilginç. Bende patlıcan gördüm geçen rüyamda. Ama %1 ihtimal.bile vermiyorum kıza. Bakalım az kaldı öğrenmeye
Ne yaşadın bılmiyirum ama uraza hamileyken bie arkadaşım 20 haftalık belki dağa fazla olana kadar her adet dönüşünde şiddetli bir kanama yaşardı sağlıkla kavuştu kızına. İçini ferah tut kesede sıkıntı yoksa bebeğini kucağına alacağına eminim.
Kullanıyorum canım günde 3 defa haftada iki kez iğnemde varCanım sanırım bu bır donem bende bu sabah hafıf lekeleme oldu dun bırsey yoktu bugun tekrar var progestan kulanıorsan devam et inşallah sag salim alırız bebeklerımızı ama tek degılsın bu durumda canım
Kizlar Gunaydin ruyamda bu kac keredir patlican görüyorum patlican gormek kiz cocugudur der hep annem gerçektende kizimdada sürekli görürdüm şimdide goruyorum♥ 2. Kizim olacagi bu ruyamlada tam kesinlesti
Sizlerde bu tür ruyalar goruyormusunuz
Çok geçmiş olsun ilk defa duydum çift rahim drun ne dediyse yap canım.sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahCanım benim sıkıntım çift rahimli olmam ve bunu daha ikinci gebeliğimde öğrendim ilk gebeliğimde hiç böyle bişe duymamıştım bebeğin olduğu rahimde bişe yok sağlıklı gayet ama diğer rahimde kanamam var ve doktor düşüğe sebep olabilir dedi devamlı yatıyorum dr sadece tuvalet için kalkacaksın dedi iğnelerle ilaçlarla atlatmaya çalışacaz inşallah
İnşallah canım sadece tuvalet için kalkıyorum diğer sebepler için kalkmam yasaklandıÇok geçmiş olsun ilk defa duydum çift rahim drun ne dediyse yap canım.sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah
Tupbebek konusunda baya bilgilisiniz tsk ederim cevabınız için. Yoksa sizinde mi tup bebekCanım sen 3 ay mecbur kullanıcan. Tüp bebekte yumurta toplanıp dışarda dölleniyor biliyorsun yumurtayı alırken sadece yumurtayı almıyorlar etrafındaki hücreleri de alıyorlar... normalde yumurta atıldığında ve sperm ile döllenip hamile kalırsa yumurtalıkta kalan etrafındaki hücreler progesteron ve östrojen üretiyor hamilelik devam etsin diye... 3 ay geçince plasenta tamamen oluşmuş ve artık progesteron ve östrojeni plasenta üretiyor... tabi tüp bebek yaparken tek yumurtayı alamıyorlar o hormonları üreten hücreleri de aldıkları için dışarıdan ilk 3 ay o hormonları almak zorundasın.... Allah kolaylık versin hepimize
Amin çok tsk ederim. Çocukları çok severim ne güzel genç anne olmussunuz ozmn.sizlere de maşallahEvet canım 2 tane kızım var 7 ve 4 yaşlarında.en baştan beri 3. Çocuk istiyoduk yaşım da fazla geçmeden olsun istedik.size de kocaman maşaAllah.sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi inş
Bugun bende kahvalti bile yapamadim iki lokma aldim midem kalkti..kalktim yurudum biraz cikarmamak icinGünaydın kızlar, inşallah bulantısız, lekesiz, kanamasız bi gün olsun hepimize.
Dışarıdayken yine bişiler atıştırıyorum da evdeyken hiç bişi yiyemiyorum ben ya.
Sizde durumlar nasıl?
Bugun bende kahvalti bile yapamadim iki lokma aldim midem kalkti..kalktim yurudum biraz cikarmamak icin
Evet canim oylemis ben ilk kizimdada görüyordum simdide görüyorumPatlıcan kız demek miymiş? Hiç bilmiyodum.
Bu grupta ilk sen ogrenecen galiba cnm♥Gurupta ki 2 çocuklu annelerde çoğalmış :) hoşgeldin sende. Benimde 2 çocuğum. Var biz hep 4 çocuk hayali kuruyorduk ams çocukların eğitimi daha ağır bastı 3 çocukta duralım dedik artık kolejleton fiyatları malum. O yüzden 4 çocuk hayal oldu bizde artık. 3. Çocuğumuza da sağlıkla kavuşsak kapatacağız bu devri artık. :) benim de bir kızım bir oğlum varm 3 hafta sonra yeni cinsiyeti de öğreneceğiz ama muhtemelen oğlum olacak
Çok ilginç. Bende patlıcan gördüm geçen rüyamda. Ama %1 ihtimal.bile vermiyorum kıza. Bakalım az kaldı öğrenmeye
Ne yaşadın bılmiyirum ama uraza hamileyken bie arkadaşım 20 haftalık belki dağa fazla olana kadar her adet dönüşünde şiddetli bir kanama yaşardı sağlıkla kavuştu kızına. İçini ferah tut kesede sıkıntı yoksa bebeğini kucağına alacağına eminim.
günaydın 8. Haftamiz bitti şükür bulantimiz yok denecek kadar az halsizlik falan da Azaldı bide şimdiden göbek çıkar mi demiştim bayanlara ama bende de çıkmaya başladı gibi ilkinde 4aylikken hafifçe belliydi şimdi hemen belli gibi acaba bana mi öyle geliyor :)Günaydın kızlar, inşallah bulantısız, lekesiz, kanamasız bi gün olsun hepimize.
Dışarıdayken yine bişiler atıştırıyorum da evdeyken hiç bişi yiyemiyorum ben ya.
Sizde durumlar nasıl?[/QUOTE
Önemli olan sağlığınız geçici bir süre için geçicek inşallah.benimde karın ağrım çok fazla belime doğru umarım bişey yoktur.bir sonraki randevum ağustos 2 deİnşallah canım sadece tuvalet için kalkıyorum diğer sebepler için kalkmam yasaklandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?