2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben bugün rüyamda boydan boya yatan bi erkek gördüm cinsel organı da dahil simdi baktım yorumlara erkek çocuk doğurmaya diyor illaki kızım veya oğlum olsun demiyorum ama bi kızım var ve bide oğlum olmasını isterim acaba bilincaltima erkek çocuk die mi yerleşmiş yoksa hamileler görürmus ya bazen rüyada öyle mi oldu oğlum olacakda bugün onun rüyasını mi gördüm ayy sağlıklı ve hayırlısı olsun da inşallah

Allah gonlune gore versin tatlim.Bende kiz cocugu gordum canim...ve ayni babasina benziyordu cok sinir oldum :)))))

Hayırlısı diyelim canim bende gecen erkek bebek gördüm dr bak buda pipisi diye gosteriyordu benim ruyalarim hep tam tersi cikar senin ruyalarin cikar mi

Hayırlısı diyelim canim bende gecen erkek bebek gördüm dr bak buda pipisi diye gosteriyordu benim ruyalarim hep tam tersi cikar senin ruyalarin cikar mi
Değişiyor ki bilemiyorum psikolojik de olabilir bak arse de aklım kalmis dunde cevap vermedi rüyamda onla da konuşuyordum bebegi ile ilgili bak bebegin iyi falan benim isim pek belli olmuyor :)

bende ruyamda tuvuk ayagı ve tuylerı gordum ( tuylu havanlardan fobım olmasına ragmen bıde ruya tabirlerine bakiorum ama inanmiorum kimse hz yusuf gibi ruyalari bire bir yorum'ayamaz diye dusunuyorum
ondan inanmiorum aslinda hayirlisi neyse o olsun benim tek dilegim bebegim beni ternetmesi bebegimin bana sag salim gelmesi bitek bunu istiyorum w tabi sag salım sahşıklı bi bebek olsun ufacıcık elerı ayakları masum halerı

Ya benim de kızımda taa 4 aylıkken çıkmaya başlamıştı, 12. Haftada falan hamile pantolonu alıp giymiştim o da karnım çıktığından değil pantolon tam bebeğin üstünde duruyo gibiydi o yüzden.

Bunda karnım resmen var, ki daha 7 haftalık

Bende çok uzun sürmez hamile pantolonlarına falan geçerim, ikinci de kaslar hemen bırakır daha çabuk çıkar karnın demişlerdi doğruymuş valla.

Aynı durumu bende de var canım

Bende rüyamda hayırdır insallah down sendromlu iste engelli çocuklar gördüm bağırarak ağlaya ağlaya uyanmısım..kuzenimde engelli benim Allah yardımcıları olsun kendilerinin anne babalarının..bazen rüyamda cıplagım tacize ugruyorum offf çok garip rüyalar görüyorum ben

Acaba ondan mi gaz problemi falan mi var tuhaf bi durum hic yaşamamıştm kizimda doğumdan sonra bile gaz sancısı olur anneden bebebege bebekten anneye geçer derler hic olmamıştı kizimda çok rahatti ama bu baya gaz sancısı gibi sancı gibi oluyordu sanırım doğduğunda gazlı bi bebek olucak ( inşallah bu tezlerim yanlış çıkar

Biz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…