- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.081
bence turkıyede olan olayların etkısınde kalıyorsun kalmicak kadar da degıl ınsanlar nekadar kotuleşmiş ben sahsen ıdama karşiyim oyle ınsanlari 24 saat yayın yapan bır kanalda ışkence yapıcaklar ve oyle tacızcılere tecavuzculere ibret olucak idam kolaya kacmak olucak malesef :/Bende rüyamda hayırdır insallah down sendromlu iste engelli çocuklar gördüm bağırarak ağlaya ağlaya uyanmısım..kuzenimde engelli benim Allah yardımcıları olsun kendilerinin anne babalarının..bazen rüyamda cıplagım tacize ugruyorum offf çok garip rüyalar görüyorum ben
kalp atisi 172 oldugunu naisl anladin ?Biz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Ayyy masallahhh gözün aydın ben kalbimizi duyduk şükür de 8+6 inşallah benim ki gunuyle ayni cikarBiz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Masallah canim.bekledigine degdi cok guzel haber :)Biz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Doktoe soyluyo onu cnmkalp atisi 172 oldugunu naisl anladin ?
Sgll cnmm inss bende tam gunu gunune olmasina sasiridm buyumus minikAyyy masallahhh gözün aydın ben kalbimizi duyduk şükür de 8+6 inşallah benim ki gunuyle ayni cikar
Cok sukur cnm bakalim agustostada diger testten sag saglim.guzel sonclar alalimMasallah canim.bekledigine degdi cok guzel haber :)
Kizlar Gunaydin ruyamda bu kac keredir patlican görüyorum patlican gormek kiz cocugudur der hep annem gerçektende kizimdada sürekli görürdüm şimdide goruyorum♥ 2. Kizim olacagi bu ruyamlada tam kesinlesti
Sizlerde bu tür ruyalar goruyormusunuz
MasaAllah sizeBiz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
masallah canım gözünaydınBiz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Allahım hepimize bebegımızı kucagımıza almayı nasıp etsın masallahBiz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Aynı durumu bende de var canım
Acaba ondan mi gaz problemi falan mi var tuhaf bi durum hic yaşamamıştm kizimda doğumdan sonra bile gaz sancısı olur anneden bebebege bebekten anneye geçer derler hic olmamıştı kizimda çok rahatti ama bu baya gaz sancısı gibi sancı gibi oluyordu sanırım doğduğunda gazlı bi bebek olucak( inşallah bu tezlerim yanlış çıkar
Bir iki kişi değiliz anlaşılan demekko doğru kaslar saldı kendini gobekler se çıktı meydana
Gecende bende ruyamdanpatlican gordum fakat esim atiyordu patlicanlari tam da hatrlamiom goreli cok oldu hayrlisi insallahKizlar Gunaydin ruyamda bu kac keredir patlican görüyorum patlican gormek kiz cocugudur der hep annem gerçektende kizimdada sürekli görürdüm şimdide goruyorum♥ 2. Kizim olacagi bu ruyamlada tam kesinlesti
Sizlerde bu tür ruyalar goruyormusunuz
ben de tanimadigim birini hamile gordum ruyamda. kizi olacakti adi bile belliydi.Allah Allah belki bana da ayan olmustur dedimsanmiyorum ama neyse. senin ruyalar gercek cikabilir dogru :)[/QUOTQUOT
hâkkimizda hayirlisi cnm
Maşallah maşallah darısı Pazartesi bize inşallah 8+0 olcak:)Biz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Amin cnm hayir olsun♥Gecende bende ruyamdanpatlican gordum fakat esim atiyordu patlicanlari tam da hatrlamiom goreli cok oldu hayrlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?