2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bence turkıyede olan olayların etkısınde kalıyorsun kalmicak kadar da degıl ınsanlar nekadar kotuleşmiş ben sahsen ıdama karşiyim oyle ınsanlari 24 saat yayın yapan bır kanalda ışkence yapıcaklar ve oyle tacızcılere tecavuzculere ibret olucak idam kolaya kacmak olucak malesef :/

kalp atisi 172 oldugunu naisl anladin ?

Ayyy masallahhh gözün aydın ben kalbimizi duyduk şükür de 8+6 inşallah benim ki gunuyle ayni cikar

Masallah canim.bekledigine degdi cok guzel haber :)

ben de tanimadigim birini hamile gordum ruyamda. kizi olacakti adi bile belliydi.Allah Allah belki bana da ayan olmustur dedim sanmiyorum ama neyse. senin ruyalar gercek cikabilir dogru :)

MasaAllah size

Masa
masallah canım gözünaydın

Allahım hepimize bebegımızı kucagımıza almayı nasıp etsın masallah

Aynı durumu bende de var canım

Göbekler fora

Gaz problemi yaşamıyorum ya, benim de kızım rahat bi bebekti (gerçi şu an dediğini yaptıracak illa ki, pekte rahat değil artık) inşallah gazlı olmazlar.

Bir iki kişi değiliz anlaşılan demekko doğru kaslar saldı kendini gobekler se çıktı meydana

Gecende bende ruyamdanpatlican gordum fakat esim atiyordu patlicanlari tam da hatrlamiom goreli cok oldu hayrlisi insallah

Maşallah maşallah darısı Pazartesi bize inşallah 8+0 olcak:)
Güneş kremi konusunda ben de aynı düşünüyorum ya çilliyim ben yıllardır yaz kış yüzüme kullanırım inçe yapılı ve yüksek korumalı olmasını tercih ediyorum solante kireç gibi :/
La Roche kullandım yves roches kullandım LR kullandım ( içlerinde bu ince değildi kireç gibiydi ) şuanda ROC kullanıyorum hepsi 50 faktör UVA UVB koruması var 80 küsür birşeydi ben indirim yakalamıştım 50 liraya aldım
Nemlendirici krem gibi hiç beyazlık Yok memnunum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…