2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar. Folik asit dışında doktorunuz vitamin vs verdi mı? Hamilelikte bebek için kullanılıyormuş ama bana vermedi. Yarın sağlık ocagina gitsem yazar mı
canm doktor 3 ay folikasit 4.ayda da vitamine başlatıyor gerekli bi durum olsa verirdi bana ilk defa hemen başladı vitamini hatta d vit3 ampul verdi 2 tane doktor gerekli görse verirdi

canm doktor 3 ay folikasit 4.ayda da vitamine başlatıyor gerekli bi durum olsa verirdi bana ilk defa hemen başladı vitamini hatta d vit3 ampul verdi 2 tane doktor gerekli görse verirdi
D vitamini ve omega3 dedi sonra vermedi

bi kere yatağı ayırırsan devamı gelir derdi ananem o yüzden çok büyük kavga bile etsem ardimi döner yatarım yapma sende bak bebiş geliyor ilerde sizi ayrı görürse üzülür
Ay benim esimde hayatta gitmez canım hatta ben sinirlenip giderim o yanıma gelirdi de dün kovdum hahahha hiç bişe yokken hormonlar tavan..kızımda sureklı düşkünlük cinsel istek vardı bundada tam tersi yazık adamcağıza

Ay inşallah iyidir 10 gün sonra gel dedi ilacımı içiyorum hala iğnemde var yat yat zaman geçmek bilmiyor çok merak ediyorum durumunu
Aynen canm ya yatmaktan kuruyorum kafada hep. Benimde düşük iğnesinden sonra hemen kesildi lekelenmem ve ağrımda vardi o da yok oldu. Oğlumda böyle şeyler yasamamistim gezmiştim tozmuştum riskimde yoktu Çok sukur yaz tatiline denk geldi ilk 3 ay

Aynen bende oğlumda çok rahattım ama bunda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum kanamam iğneden sonra kesildi şimdilik bişey yok ama merak ediyorum iyi mi diye bide sanki kız gibi geliyor bana

Aynen bende oğlumda çok rahattım ama bunda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum kanamam iğneden sonra kesildi şimdilik bişey yok ama merak ediyorum iyi mi diye bide sanki kız gibi geliyor bana
Bana erkek gibi geliyor. Ultrasonda gördüğüm an erkek hissettim. Oğlumda erkek istiyor playsation oynamak için sağlıklı olsun da benim başka risklerimde var sağ salim kucagimiza alırız inşallah bunlarda tatlı bir anı olarak kalır. Kiz olursa da çok sevinirim erkek olursa da insan merak ediyorum ama hep oğlum diye seviyorum istemdışı

su 3 ayı atlatalım sendeki istek geri gelecektir ne kaldı surda de idare etsin azıcık

Ben oğlumda anlamıştım erkek olacağını hiç kız hissetmemiştim ama sanki bu kız gibi geliyor bana oğlumda yaşamadığım ne varsa bunda yaşıyorum ondan kız gibi hissediyorum Allah bilir tabi sağlıklı olsunlar yeterki

Bana ilk gebeliğimde folik asit sonrada decavite baslamıstık yüzde 80 öyle olmustu sanırım kısiye göre vitamin oluyor canım ben öle ağır vitaminler kullanmadım hamilelik baslarında
Hmm korktum biran. Ben herkese verilen bir şey sandım. 9 gün sonra randevum var sorarım o zaman :)

aa dediyse unutmuş olabilir
Folik asit aspirin ve progestan yazdı sadece. Sanmam unutsun. Yazmadan önce dedi. Sonra bunları yazdı. Kan tahlilinde de her şey normal çıktı ondan vermedi diye düşündüm. 9 gün sonraya randevum var sorarım

Ayy evet ya bi de okul zamani rapor alsam benim müdür soylenirdi heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…