- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.321
Aydınlatıcı olmus benimde akıntım oluyor sürekliEki Görüntüle 2166495 Eki Görüntüle 2166496 canlar guzel.bi yazi okudum.biraz.icim rahatladi sizde okuyun istedim. Benmde sadece beyaz akintim.var hep
Walla canım bende öyle diyordum ama kısımda 4ayliktim hafiften belliydi az bi göbek kaldı ilk doğumdan ama bu kadar değildi bi kaç gündür baya baya göbek belli nedeni bilmiyorum ama baya belli8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Aynı rüyayı bende görmüştüm arkadaşım Allah korusun bebeklerimize bişeymolmasın ben eşimle tartışmıştım o sıkıntı oldu galibaHayırdır inşallah bende rüyamda kar yağdığını gördüm kar mevsiminde değilse üzüntü ve kedere işarettir diyo bu düşük tehlikesi beni korkutuyor umarım bebeğim iyidir
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün iyi olsun.Aynı rüyayı bende görmüştüm arkadaşım Allah korusun bebeklerimize bişeymolmasın ben eşimle tartışmıştım o sıkıntı oldu galiba
Şu sıkıntılı günlerimizi bi atlatsak rahatlicaz inşallahAynı rüyayı bende görmüştüm arkadaşım Allah korusun bebeklerimize bişeymolmasın ben eşimle tartışmıştım o sıkıntı oldu galiba
Aynen cnm benimde midem aynı birşey de yiyemiyorum hep karbonhidrat.Günaydınlar. Bende sıcaktan uyuyamıyorum. Ve midem nasıl anlatsam kelimeler eksik kalıyor hep bi tuhaf bulanmakla bulanmamak arası değişik ya
Oyyyy göbüş hayırlı olsun çok güzel :)Bize abartıyo diyen arkadas için foto cektim..Ayrıca hasta olan insanlar için abartıyosun yazıyorsun ya büyük konusuyosun hamilelik 40hafta sende bişe yasarsın umarım yasamazsında şurda sana abartıyo deriz haberin olsun büyük konusma..burda herkes hammis kimsenin günahını alma bence..
Hayırlısı canım çok s vindim tüp bebek ya da değil bebişlerimiz kucağımıza gelsinde sağlıkla...Merhaba paylaşımınızı okuyunca bende yorum yapayım dedim. Benim de eşim kaynaklı olmuyordu. Sayı ve hız sorunumuz vardı bi ara morfoloji 1 di son testte 3 olmustu. Derken doktorlar varikosel ameliyatı olmassa cocuk sahibi olamazsınız dedi. 2 doktor da aynı şeyi söyleyince ameliyat olmaya karar verdi eşim. Ben ne olur ne olmaz diye ovulasyon günlerimi geçirip öyle ameliyat gününü ayarladım. Tam derler ya ümidini kestiğin anda. Aynen öyle oldu. Sadece 2 kere denedik. Eşim ameliyat oldu o ay. Meğer ikisinden biri tutmuş. Allahın işi. Eşimde Boşuna ameliyat oldum diyor. Ama demekki nasip bu zamanaymış. Hala inanamıyorum. Rabbimin mucizesi. Ki bize de ameliyat sonrası hemen tüp dediler yaşınız geciyor dediler.
Yok cnm vermedi 3 aydan sonra verecekmisGünaydın kızlar. Folik asit dışında doktorunuz vitamin vs verdi mı? Hamilelikte bebek için kullanılıyormuş ama bana vermedi. Yarın sağlık ocagina gitsem yazar mı
Ya bende hemen karin çıkar mi demiştim basta daha 9.haftada benim de ayni karnim gayet belli hamile olduğum ve hic de kilo almamisim ama gobek belli kişinin vücut yapısına gore değişiyor da olabilirYa bisey diyim mi bende ayni boyleyim ama kilom ayni duruyo sisiyorm. Millet hemen hamilemisin diyo sonra 2 aylik olunca nkdr bellinolmus hemen diyolrbiz buna hormonlar diyoruz tüm tezleri cürütup sasirtabiliyor bizi. Herkesin bir olmaz tabi
Canım sağlık ocağı demir ve kan hapı veriyor ama kadın dogumcu sadece folikasit veriyor demir ve kan hapı kokuyor bulantısı olana galiba o yüzden 3aydan sonra veriyorYok cnm vermedi 3 aydan sonra verecekmis
kiloları alıcaz hep karbonhidratla yakindirAynen cnm benimde midem aynı birşey de yiyemiyorum hep karbonhidrat.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuHayırlısı canım çok s vindim tüp bebek ya da değil bebişlerimiz kucağımıza gelsinde sağlıkla...
Iyi o zaman. Ben de herkese veriliyor da ben almadım sandım :))Yok cnm vermedi 3 aydan sonra verecekmis
Perşembe günü doktora gittim ama daha kalp atışını duyamadık önümüzdeki perşembe duymak için tekrar çağırdı.Herşey iyi sağlıklı gözüküyor dedi keseyi gorduk.Şimdilik iyi gidiyor inşallah böyle geçer ilk hamileliğinde kusma çok olmuştu bunda olmaz insallah.NBL alg yagi coraspin ve folik asit verdi.
Kızlar sizin son adet tarihiniz 19 mayıs mıYok cnm vermedi 3 aydan sonra verecekmis
Delinin zoruna bakHayırdır insallah benimde rüyamda sürekli koca aldatıyo adama catıyorum bende ahhahahahah:)gece almadım yanıma sonra niye zorla gelip yatmadın diye kızdım hahahahhaha:))
Biliorum cnm dr dan dr a gorende degisiyor fakat ben zaten hayatimda cok ilac icmek taraftari olan biri deilim drbumda cok ii cok dr gezdim ona uyacagim tercih meselesi tabi...Canım sağlık ocağı demir ve kan hapı veriyor ama kadın dogumcu sadece folikasit veriyor demir ve kan hapı kokuyor bulantısı olana galiba o yüzden 3aydan sonra veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?