2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Arkadaşlar günlük bakım kremleri kullanıyormuydunuz. Benim göz çevresi serum ve kremim vardı. Markada bilindik adını vermem belki sıkıntı olabilir yazmadım. Şimdi bebiş için sorun olur diye bıraktım ama sizler ne düşünüyorsunuz

Ya bende hemen karin çıkar mi demiştim basta daha 9.haftada benim de ayni karnim gayet belli hamile olduğum ve hic de kilo almamisim ama gobek belli kişinin vücut yapısına gore değişiyor da olabilir
benim yengem fizik olarak cok zayif bir kiz birinci hamileliginde 5 ayda gobegi cikmaya baslamisti ve cok cabuk dogumdan sonra kilolari gitti aradan 5 sene sonra tekrar hamile kaldi 8 haftada gobegi belirgindi
burda demek istedigim ikinci hamilelikte sanirim daha belirgin oluyor ve onemlı olan bana gore gobegın cıkıp cıkmaması degıl bebegın ıyı olması

Tabiki önemli olan bebegin sağlığı canım bende ilk de 4.ayda belli olmuştu

Benim bugün çok şiddetli mide ağrım var. Sanki biri midemi çekiyor gibi. Birde batma oluyor alttan hiç böyle olmazdı sebebi ne olabilir

bu arada birşey dicem ben hic bir şekılde aclik hisetmiotum zorunlu oldugum ıcın yıorum tiksinme oldu yirceklere bulantılarım yok hamilelik belırtısı olarak tek gogus agrıdı var
Herkes de bulantı kusma olacak die birşey yok ki canım kaç haftaliksin 6haftaya kadar bende oyleydim 6sonrasi açlık yok bulantı kusma vardı bende istesemde yiyemiyordum 9haftadayim şükür bulantı bitti diyecek kadar az ve artik acikmaya başladım 9haftadir ilk defa bugünlerde acikiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…