2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet ben de doktordan duydum ıkınc gebelık te karın daha çabuk çıkar cünku kaslar gevsemiştr diye açıklama yaptı

Ben ölüyorum deniz için ya. Havuz oldukça zararlı deniz zararsız diyorlar ama gebeliğin daha bası olduğu için girmeyi düşünmüyorum ben
Bende 8 haftaligim ve agrım var düşük riskim.de var girmicem sanirim ama iyi olursam ağustosta girerim. Oğlum çok ısrar ediyor denize gir diye. Aynen bende deniz kenarına gidip deniz görünce giresim geliyor hamile olduğumu unutuyorum.bazen.

Günaydın herkese bugün iğnem var vurulacak proluton kanamam falan yok gerçi yine de olmalı mıyım?
Günaydın, ben bir defa vuruldum proluton depot, hafif bir lekelenme oldu, koyu bej renkli açık pembe bile sayılmaz, doktora telefonda tarif etmiştim, daha önce kayıp yaşadığım için vurduralım demiştik, bu iğnelei sürekli tekarlamak mı gerekiyor canım, sen kaç defa vuruluyorsun, bende artık lekelenme yok mesela, yine vuulmalı mıyım, kontrol de taa cuma günü, çok geçmiş olsun sana da, sağlıklaa gelsinler inşallah.

Canım bana 3 günde bir olacaksın dedi ilk iğnemi hemen hastanede vurmuştuk kanamam çok olduğundan sonra hemen kesildi zaten bugün 3.gün oldu vakti geldi ama kanamam falan yok bilemedim bende vurulcam herhalde

Benim kontrol de taa pazartesi valla vakit geçmiyor çok merak ediyorum bebeğim iyi mi rabbim herkese şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…