2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhabalar;
Günaydın Kızlar bugun ilk kez gece wc içn kalktım başım döndü kapıları zor buldum o derece yattım sabah kalktım yine başım dönüyordu bikaç üzüm attım dolapdan agzıma sonra geçdi bayılcak gibiydm ama byle bişi yaşıyan varmı aranızda ..

Kızlar ya sizin ağzınızda,burnunuzda kuruma tıkanıklık var mı ben hep ağzımdan nefes alıyorum.burnum hep kapalıherşeyi gebeliğe mi yoruyorum acaba
günaydın :) Valla benimde okadar tıkanıyoki kendimi gebeliğin sonlarında sanırıyorum nefes nefese kalıyorum :)

Hızla kalktığımda ben de bir kaç kerr baş dönmesi yaşadım canım

Hızla kalktığımda ben de bir kaç kerr baş dönmesi yaşadım canım

Bayılıcam sandım cok yogundu ya hatta eşime dedim ben kızımı kaldıramıcam sen alırmısın coık başım dönüyor oda korktu Tansiyonum çıktı herhalde inş. devam etmez. Her hamilelik başka işte kızımda hiç bir sorun yaşamamıştım ben bu çok fena ya

Günaydın kızlar, erken kalkmak bana hiç yaramıyor, midem çok bulanıyor. Hafta sonu 10-10.30 gibi kalkıyorum, hiç bulantım olmuyor. Haftaiçi işe geldiğim için erken kalkıyorum ve ben pert.

Siz neden bu kadar sinirlisiniz ?
esasında sinirli değilim ama şu var ben burda doktordan habersiz bir işlem sonucu hastanın canı daha çok yanacağını düşünüp doktora danışmadan hareket etme dedim. karşılıklı konuşma sonucu o cevap çıktı. herkes kendinin doktoru olabilir. fakat daha dün bir bayan kanama olduğu için doktoru coraspirini bırak 3 gün demiş oda 4ve 5günler hiç başlamamış gereği yok diye ne yazıkkı bebeğini kayıp ediyor arkadaşımın kardeşinin başına gelmiş. yani ben bunu anlatmak istedim fakat hormonları sıkıntılı olanda taşlananda ben oldum. yoksa herkesin iyiliğinden başka birşey istemem ben.

işte bende sadece fikrimi söyledim ama olay oldu. yani herkes fikrini söyleyebilmeli. ama sağlıklı sıhhatli olmaları için dua etmemiz gerekiyor. uğraşmak gerçekten zor yorucu bir süreç bende geçirdim ve saygı duyuyorum. fakat insanlar yanlış anlamak için uğraştılar inan...
sert cevabı hamile bir kadına ilaçlarını doktordan habersiz bırakmaması gerektiğini anlatmak için verdim. ben zaten o arkadaş ile konuşuyordum fakat bir çok arkadaş kendine yordu. Allah herkesin yardımcısı olsun. ama siz burdaysanız yorum yapıyorsanız bende burdayım bende yorum yaparım yapabilirim. herkes saygı duymalı birbirine...

Kızlar ağzıma lokma bile koyamıyorum midem çok kötü tansiyonum 11e 5 olmuş o bile yüksek geliyor bana baş ağrısı yapıyor ilacımı da içemedim iğnemde var ayakta duracak halim yok ne zaman atlatcaz acaba bunları ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım

Şimdi kocaman olmuştur o, hareket bile ediyodur. Benim hamile arkadaşalrım öyle diyordu
evett ilk gebeliğimde şok olmuştum bu haftalarda gidince . Eli kolu ayagı herşeyi oluşmuştu. Unutamıyorum o anı. Bu 2. olmasına rağmen yine ilk gibi heyecanlıyım valla. hatta çok hareketliydi :)

Pprogestan yapıyor canm ya ağızdan alıyorsan ben bir kere ağızdan aldım o gün mahvolmuştum. Şimdi de bulantım var ama normal düzey. 8.haftadan sonra azalıyormuş bulantı

bende öyleyim, hayattan soğudum resmen çok mutsuzum

alla alla ne kadar enteresan bir şey..
hayırlısıyla bi sorun olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…