- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.441
Hadi bakalim yeni bir tez daha ilk kim çürütecek bu teziAyakları üşüyen hamilenin erkek bebeği olur derler :)
günaydın :) Valla benimde okadar tıkanıyoki kendimi gebeliğin sonlarında sanırıyorum nefes nefese kalıyorum :)Kızlar ya sizin ağzınızda,burnunuzda kuruma tıkanıklık var mı ben hep ağzımdan nefes alıyorum.burnum hep kapalıherşeyi gebeliğe mi yoruyorum acaba
Hızla kalktığımda ben de bir kaç kerr baş dönmesi yaşadım canımMerhabalar;
Günaydın Kızlar bugun ilk kez gece wc içn kalktım başım döndü kapıları zor buldum o derece yattım sabah kalktım yine başım dönüyordu bikaç üzüm attım dolapdan agzıma sonra geçdi bayılcak gibiydm ama byle bişi yaşıyan varmı aranızda ..
Hızla kalktığımda ben de bir kaç kerr baş dönmesi yaşadım canım
esasında sinirli değilim ama şu var ben burda doktordan habersiz bir işlem sonucu hastanın canı daha çok yanacağını düşünüp doktora danışmadan hareket etme dedim. karşılıklı konuşma sonucu o cevap çıktı. herkes kendinin doktoru olabilir. fakat daha dün bir bayan kanama olduğu için doktoru coraspirini bırak 3 gün demiş oda 4ve 5günler hiç başlamamış gereği yok diye ne yazıkkı bebeğini kayıp ediyor arkadaşımın kardeşinin başına gelmiş. yani ben bunu anlatmak istedim fakat hormonları sıkıntılı olanda taşlananda ben oldum. yoksa herkesin iyiliğinden başka birşey istemem ben.Siz neden bu kadar sinirlisiniz ?
Sessizce yazılanları okuyup durdum... şimdi yazacaklarımı yanlış anlama lütfen eminim burada senden daha uzun düredir çocuk isteyip daha çok uğraşıp mesela ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım yinede olmadı artık yaşımda 37 olduğu için acaba evlatlık çocuk mu almayı mı araştırsam derken kendiliğinden mucize eseri ilk çocuğuma hamile kaldım... tabiki burası sadece ilk çocuğu olanların veya zorluklarla çocuğuna kavuşanların topiği değil... burada 2. Ve 3. Çocuğu olan arkadaşlar var... onlar tecrübelerini hislerini hatta kalplerini paylaşıyorlar... sen bunlarla aynı paralelde değilsen burada insanları eleştirmen çok yersiz bu topiğe yazmazsın... eğer burada yazılanlara bu kadar rahatsız oluyorsan girmezsin okumazsın... yada okudan bile insanlara böyle sert cevaplar vermen yersiz... göbeği çıkmışsa çıkmıştır yada öyle hayal edip mutlu oluyordur... ya da cinsiyet konusunda tahminde bulunuyordur hayal kuruyordur... tabiki cinsiyeti Allah biliyor şuan ama insanların bunu konuşmasını garip bulman da bana göre garip sen bunları buradaki diğer insanlarla aynı seviyede heyecanlı hissetmiyorsan senin adına üzüldüm ama inan burada neredeyse tüm herkesi eleştirmen bence doğru davranış değil... sadece fikrimi söyledim...
İyidir canım, iyidir, merak etme.Kızlarr bugün kontrolüm var 3 haftanın sonunda bebeğimi görcem . Umarım iyidirr
yaa çok heyecanlıyım valla:)İyidir canım, iyidir, merak etme.
Şimdi kocaman olmuştur o, hareket bile ediyodur. Benim hamile arkadaşalrım öyle diyorduyaa çok heyecanlıyım valla:)
Ben varım canm burnum hep kuruyor netten bakmıştım gebelikten imisKızlar ya sizin ağzınızda,burnunuzda kuruma tıkanıklık var mı ben hep ağzımdan nefes alıyorum.burnum hep kapalıherşeyi gebeliğe mi yoruyorum acaba
evett ilk gebeliğimde şok olmuştum bu haftalarda gidince . Eli kolu ayagı herşeyi oluşmuştu. Unutamıyorum o anı. Bu 2. olmasına rağmen yine ilk gibi heyecanlıyım valla. hatta çok hareketliydi :)Şimdi kocaman olmuştur o, hareket bile ediyodur. Benim hamile arkadaşalrım öyle diyordu
Kızlar ağzıma lokma bile koyamıyorum midem çok kötü tansiyonum 11e 5 olmuş o bile yüksek geliyor bana baş ağrısı yapıyor ilacımı da içemedim iğnemde var ayakta duracak halim yok ne zaman atlatcaz acaba bunları ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım
Kızlar ağzıma lokma bile koyamıyorum midem çok kötü tansiyonum 11e 5 olmuş o bile yüksek geliyor bana baş ağrısı yapıyor ilacımı da içemedim iğnemde var ayakta duracak halim yok ne zaman atlatcaz acaba bunları ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım
alla alla ne kadar enteresan bir şey..Doğuştan olan bişey dedi sadece bizim anlamadığımız ilk gebeliğimde 4 tane dr gezdim kimse bana böyle bişeyden bahsetmedi ve gayet sağlıklı bi hamilelik geçirdim şok oldum yani şu düşük tehlikesini bi atlatayım hayırlısıyla bi detaylı araştırcam bu çift rahim olayını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?