- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 31
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.421
Düşük riskin varsa bol bol dinlen uzan canım. Denizde de insanın hoplayası zıplayası geliyor. Yok dalıyorsun yok yüzüyorsun. Bebişlerin tehlike durumu geçince sıkıntı olmaz :)Bende 8 haftaligim ve agrım var düşük riskim.de var girmicem sanirim ama iyi olursam ağustosta girerim. Oğlum çok ısrar ediyor denize gir diye. Aynen bende deniz kenarına gidip deniz görünce giresim geliyor hamile olduğumu unutuyorum.bazen.
Gunaydin canim.Hep oyleyiz valla ...Günaydın kızlar yine erkenden uyandım tekrar uykuya dalamıyorum
Amin amin aminBenim kontrol de taa pazartesi valla vakit geçmiyor çok merak ediyorum bebeğim iyi mi rabbim herkese şifasını versin
Ben canim...yatak bile ates gibi oluyo.kendi sicagimdan rahatsiz oluyorum :))Kizlar vucut isisinin cok yuksek olmasi normalmi geceleri sicaktn uyuyamiorm vucudumdan ates cikiyor sanki bu sekilde olan vrmi ?
Aynı ben 7 de uyanuyrm eşimde 12 de uyanıyor ben de tekrar 1 de uyuyormm saçma sapan bi hal aldı durumuzzGünaydın kızlar yine erkenden uyandım tekrar uykuya dalamıyorum
Bana doktorum haftada bir vurul dedi igneyi va progestan hiç kullanma dedi .Günaydın, ben bir defa vuruldum proluton depot, hafif bir lekelenme oldu, koyu bej renkli açık pembe bile sayılmaz, doktora telefonda tarif etmiştim, daha önce kayıp yaşadığım için vurduralım demiştik, bu iğnelei sürekli tekarlamak mı gerekiyor canım, sen kaç defa vuruluyorsun, bende artık lekelenme yok mesela, yine vuulmalı mıyım, kontrol de taa cuma günü, çok geçmiş olsun sana da, sağlıklaa gelsinler inşallah.
Ben varımiyi akşamlar annişler.Akşam olunca beni üşüme tutuyor hatta donuyorum sabaha kadar da böyle var mı bi fikriniz neden olabilir
Ayakları üşüyen hamilenin erkek bebeği olur derler :)Ben varımdonuyorum ayaklarım hep soğuk doktora söyledim gebelikle alakalı bişey söylemedi.
Bana geçen hafta doktorum kuzenim yani yüzde 70 erkek demişti ama bakalım hayırlısı :) sağlıkla gelsin bebeklerimiz.Ayakları üşüyen hamilenin erkek bebeği olur derler :)
iki oğluşumun hamileliğinde yanıyordum sürekli menapozlu kadınlar gibiydim onunda cinsiyetle alakası yokturAyakları üşüyen hamilenin erkek bebeği olur derler :)
acaba demir eksikliğimiz mi varBen varımdonuyorum ayaklarım hep soğuk doktora söyledim gebelikle alakalı bişey söylemedi.
bende öyleyim burnum tıkalı gibi hep biryandan da seviniyorum her kokuyu almıyorum tıkalı oluncaKızlar ya sizin ağzınızda,burnunuzda kuruma tıkanıklık var mı ben hep ağzımdan nefes alıyorum.burnum hep kapalıherşeyi gebeliğe mi yoruyorum acaba
Demir eksikliğim çok fazla ama doktor o tarz bi yorum yapmadı.ilk 3ay folic dışında ek vitamin YÖK dedi olabiliyormuş :) bu arada bende çevreden hep duydum ayak üşümesi erkek çocuk muhabbetini.aman hayırlısı olsun tabi her cinsiyet muhabbetindeki yaptığımda kendime kızıyorumacaba demir eksikliğimiz mi var
Ben kocakarıların yalancısıyımiki oğluşumun hamileliğinde yanıyordum sürekli menapozlu kadınlar gibiydim onunda cinsiyetle alakası yoktur
Aynen bende :) hiç koku alamıyorum ama nefeste alamıyorumbende öyleyim burnum tıkalı gibi hep biryandan da seviniyorum her kokuyu almıyorum tıkalı olunca
sağlıklı olsunlar ama ben daha önce yaşamamıştım işte her hamilelik kendine özgü etkiler çıkarıyor demek kiDemir eksikliğim çok fazla ama doktor o tarz bi yorum yapmadı.ilk 3ay folic dışında ek vitamin YÖK dedi olabiliyormuş :) bu arada bende çevreden hep duydum ayak üşümesi erkek çocuk muhabbetini.aman hayırlısı olsun tabi her cinsiyet muhabbetindeki yaptığımda kendime kızıyorum6sene tüp bebek tedavisi oldum mucizem kendiliğinden geldi çok şükür
merhaba canım geçmiş olsun..acaba 2 tane bebek vardı biri tutunamadı kanamayla düştü mü diye düşündüm sen çift rahim diyince..doktor ne dedi neden olurmuş böyle bişi..Kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı hemen bebeğin sağlıklı dedi kalp atışını duydum ama ilginç olan bişe var bende çift rahim görünüyor bebeğin olduğu rahimde bişe yok diğer rahimde kanamam var bu yüzden düşükte yapabilirsin dedi iğne vuruldum hemen ilaç yazdı yatacaksın dedi yemeğini bile yatakta yiceksin dedi çok şaşırdım rahim olayına ilk gebeliğimde hiç böyle sorunum olmamıştı nasip herşey Allah’tan inşallah bebeğim bırakmaz beni
Doğuştan olan bişey dedi sadece bizim anlamadığımız ilk gebeliğimde 4 tane dr gezdim kimse bana böyle bişeyden bahsetmedi ve gayet sağlıklı bi hamilelik geçirdim şok oldum yani şu düşük tehlikesini bi atlatayım hayırlısıyla bi detaylı araştırcam bu çift rahim olayını canımmerhaba canım geçmiş olsun..acaba 2 tane bebek vardı biri tutunamadı kanamayla düştü mü diye düşündüm sen çift rahim diyince..doktor ne dedi neden olurmuş böyle bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?