2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
evett ilk gebeliğimde şok olmuştum bu haftalarda gidince . Eli kolu ayagı herşeyi oluşmuştu. Unutamıyorum o anı. Bu 2. olmasına rağmen yine ilk gibi heyecanlıyım valla. hatta çok hareketliydi :)
Ayy mükemmel, benim ilk bebeğim Bir sonraki randevum 1 ay sonra ve 3 aylık olcak dolu dolu. Kim bilir ne farklı görünür. Kalbini gördüğümde bile yemek istemiştim onu ekrandan. Çok tatlılar.

Kızlar ya tartıya çıkıyorum kilo yok..ama karnım özellikle gögsüm ve kalçam kocaman oldu sanki hormon basılmıs gibi su estetik yaptırıyorlar kocaman oluyo ya öylecok rahatsız edici bi oğlum olsun bi kızım var diyodum ama bi kız daha mı geliyo acaba diye düsünmeden edemiyorum sağlıklı olsun gerisi önemli değil zaten bize sürpriz oldu bebeğim ama göğüs ve kalça kocaman oldu

Oyyyy göbüş hayırlı olsun çok güzel :)
Valla ben istemiyodum kuzum saklıyorum ya hamileliğimi..şimdi göğüs ve kalçamda kocaman oldu aslında kilo artışımda yok..sen saglıkcıydın demi bilirsin neden acaba göğsüm kalçam 2 beden artmıstır göbekte var ama kilo yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…