2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlarr hep diyosunuz ya su haftalari bi atlatsak diye sonra bulantilar biticek diye.. nezaman o haftalar. Ben daha toplasan 7 8 kere kusmusumdur. Ee o haftayada geldiysem gectimi yani

Doktorum bana ilkinde normal yapalım bi skntı görülürse detaylı yapılır demisti görülmedi şükür..inşallah bundada gerek kalmaz
İnşallah canım gerek kalmaz.benim doktorum da detaylı yaparız istersen dedi ve artık 35 yaşa indi sınır dedi.ben 31 yaşındayım ama nedense buradaki doktorum yapalım dedi

evett ilk gebeliğimde şok olmuştum bu haftalarda gidince . Eli kolu ayagı herşeyi oluşmuştu. Unutamıyorum o anı. Bu 2. olmasına rağmen yine ilk gibi heyecanlıyım valla. hatta çok hareketliydi :)
ay gözün aydın normalde aynı gün olmamız gerekiyor benimde bugün 11+1 olmam gerekiyor ama daha 7+1 görünüyor :/

mide bulantım çok fena. bulantı hapıda aldım ama fayda etmiyor.ilk hamileliğimde bu kadar yemekten soğumamıştım. bu sefer çok kötüyüm. kafamı kaldıramıyorum. işyerinde çok zorlanıyorum. allaha dua ediyorum şu bulantı dönemi bi an önce bitsin. kızımı çok özledim. hayattan zevk almıyorum adeta

Kızlar ben 8. Haftamda doktora gidip kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben en az 4 5 hafta gitmemeyi düşünüyodum hani gitmişken belki cinsiyetide öğrenirim testler yapılır hepsi aradan çıkar diye zaten hastane ortamını hiç sevmiyorum.. 10. Haftada neden çağırdı acaba ikili test yapılmaz o haftada sizin bilginiz varmı test tahlil yapılıyormu o haftada

aynıyız ((

Mrb kizlar cocugu olanlar ne yapiyorsunuz kizim 3yasina girecek daha yeni sabah kahvaltisini kaldirdim yemek yemek istemiyor resmen pesinde dolanip yediriyorum hic istahi yok bi yemegide severek yedigini gormedim insallah 2. Bebegim istahli olur istahsiz bebek cok zor:-(

Bende 7+4 te duydum 1 ay sonraya çağırdı ikili testi de o zaman yaparız dedi zaman geçmiyo bi kaç arkadaşı da kalp atışı duyulunca 1 ay sonraya çağırmıştı sanırım canım

Evet bizde aynı durumdayız diğer cocuguma 4 aylıkken herseyi tattıracam herseyin suyundan baktırcam kızımda yapmadım..anne sütüne çok duskundu bziimkide 2bucuk yaşında 2yasında zor bıraktım anne sütünü..ama hala Acar koklar sıvı seyler içiyo yediremiyorum delirecem herseyi halıya atıyo yeniyi veriyorum diye kzııyo aç bırakıyroum bende ama yinede aç kalıyo..kim demiş acıkınca yer valla yemiyo

Bende 7+4 te duydum 1 ay sonraya çağırdı ikili testi de o zaman yaparız dedi zaman geçmiyo bi kaç arkadaşı da kalp atışı duyulunca 1 ay sonraya çağırmıştı sanırım canım
bencede 1 ay sonra çağırmak mantıklı cnm 10. Haftada yapılcak bişey yok çünkü beklemek çok zor ama tatlı bekleyiş bunlar sabretcez yapcak bişey yok bende cinsiyeti için çok acele ediyorum :) acaba 1 ay sonra gitsem sorun olurmu kız

kızım 3 yaş 3 aylık ananesiyle memlekete gittiler. yeme problemi yok da çok hareketlidir. benimde midem çok kötü ve çalışıyorum. ona bakabilecek güçte değilim annem sağolsun aldı gitti. çok özlüyorum ilk kez ayrı kaldık. o yüzden bi an önce iyi olup kızımı almak istiyorum. çocuğu olan ve çalışanlar için hamilelik çok zor.

seni cok iyi anliyorum cnm
Aynen hic sorma bende 1 2 kere yaptim vermedim baktim isteyecegi yok daha küçükler öğün atlamalarida saglik acisindan iyi degil zorlada olsa veriyorum daha ne yapayim belki beni en iyi sen anlarsin gercekten yememeleri cok zor dua edelim 2.leri boyle olmasin

Ayy canim ya cok zor olmali uzak kalmak ben herhalde veremezdim ama sizde mecbur kalmissiniz insallah tez zamanda iyilesir kizini yanina alırsın bidaha da ayrilmazsiniz ♥

Reactions: nix
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…