- 23 Ağustos 2012
- 14.760
- 39.037
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.501
mide bulantım çok fena. bulantı hapıda aldım ama fayda etmiyor.ilk hamileliğimde bu kadar yemekten soğumamıştım. bu sefer çok kötüyüm. kafamı kaldıramıyorum. işyerinde çok zorlanıyorum. allaha dua ediyorum şu bulantı dönemi bi an önce bitsin. kızımı çok özledim. hayattan zevk almıyorum adeta
Kızlar bu haftadan sonra rahatlarsiniz inşallah genelde öyle oluyor 8haftayi bitirdik yok denecek kadar az bulantı arada bas dönmesi ve halsizlik var şuan oda her zaman olmuyor
kızım 3 yaş 3 aylık ananesiyle memlekete gittiler. yeme problemi yok da çok hareketlidir. benimde midem çok kötü ve çalışıyorum. ona bakabilecek güçte değilim annem sağolsun aldı gitti. çok özlüyorum ilk kez ayrı kaldık. o yüzden bi an önce iyi olup kızımı almak istiyorum. çocuğu olan ve çalışanlar için hamilelik çok zor.
Allah bağışlasın canm evet benimde 4 ve 8 buçuk yaşında iki oğlum var iki oğlumun arası 4 buçuk yaş şimdide küçük oğlumla ikisinin arası 4 buçuk olacak inş.seninki ler kaç yaşındacanim bende 28 e yeni girdim 3. bebeğim olacak insaallah :) 2 kizim var senindr 2 erkek var sanirim yaslari kac
Ayt çok sevindim cevap verdiğine sayfada tatsızlık olmuş yanlış anlaşılmaktan korkmustum :) esler her zaman bu tahammülü gösteremiyor canım elimize geçti fırsat kullanacaz aslında ben bazen deniyim diyorum ama ben beceremiyorum guluyorum hemn tabii koca da anlıyor gülüyorHahahahahahhahahbizde öyleyiz sürekli laf vuruyorum ama neden bende bilmiyorum
Bide benim cahilliğime geldi canım arkadaslarım benim dedğim gibi yapıyorlar seni bilmiyorum ama ben ilk 6 ay karsıydım başka şeye pilav suyu fln bir vermedim yada sonradan katı bişe vermedim hep rendeledim şimdi katı yemiyo bide eğlenceli hale getirmedim şimdi büyüyüncede çok zor..aynen biz birbirimizi anlarız canım valla çocuğa bakamıyoruz gibi davranıyorlar ay çok zayıf..sanki yemek esirgiyoruz benimki sürekli düsüyo bide hali yokki yavrumunseni cok iyi anliyorum cnm
Aynen hic sorma bende 1 2 kere yaptim vermedim baktim isteyecegi yok daha küçükler öğün atlamalarida saglik acisindan iyi degil zorlada olsa veriyorum daha ne yapayim belki beni en iyi sen anlarsin gercekten yememeleri cok zor dua edelim 2.leri boyle olmasin
Oyunla falan yedirmeye calisiyoruz canım iki lokma yesin aaa büyüdü mu ne kaldiramiyorum diyorum gaza geliyor yiyor bazen TV aciyirum bazen de hic ilgilenmiyor sehpaya koyuyorum kendi yiyor gelip geçerken normalde yalvarsam yemez oyun falan bi şekilde öyleMrb kizlar cocugu olanlar ne yapiyorsunuz kizim 3yasina girecek daha yeni sabah kahvaltisini kaldirdim yemek yemek istemiyor resmen pesinde dolanip yediriyorum hic istahi yok bi yemegide severek yedigini gormedim insallah 2. Bebegim istahli olur istahsiz bebek cok zor:-(
Şen'inde kızın vardı demi seninki de erkek istiyordur..bide ogluslarımız olsa evi sildirelim hahahah..ben kzıımdada çok çektirdim..dogdu kzıımda suan cektiriyo tripcan hahahahAyt çok sevindim cevap verdiğine sayfada tatsızlık olmuş yanlış anlaşılmaktan korkmustum :) esler her zaman bu tahammülü gösteremiyor canım elimize geçti fırsat kullanacaz aslında ben bazen deniyim diyorum ama ben beceremiyorum guluyorum hemn tabii koca da anlıyor gülüyor
İki yasında bıraktık bizde annesutu hic biberon kullanmadı memeyi bıraktıktan sonra sut de içmiyordu daha yeni yeni alistiriyoruz sut için istiyorum mama falan da kullanmadıkları zaten ama ben evde yapıyordum 4aydan itibaren başladık 6ayda sebze haslayip zeytin yagi katıyor çatalla ezip veriyordum çok şükür zorlaması beni inşallah buda öyle olurEvet bizde aynı durumdayız diğer cocuguma 4 aylıkken herseyi tattıracam herseyin suyundan baktırcam kızımda yapmadım..anne sütüne çok duskundu bziimkide 2bucuk yaşında 2yasında zor bıraktım anne sütünü..ama hala Acar koklar sıvı seyler içiyo yediremiyorum delirecem herseyi halıya atıyo yeniyi veriyorum diye kzııyo aç bırakıyroum bende ama yinede aç kalıyo..kim demiş acıkınca yer valla yemiyo
Şen'inde kızın vardı demi seninki de erkek istiyordur..bide ogluslarımız olsa evi sildirelim hahahah..ben kzıımdada çok çektirdim..dogdu kzıımda suan cektiriyo tripcan hahahahsaka bi yana önemli olan sağlıklı olması tabi esler istiyo ama farklı olsun bende istiyorum da farketmez diyorum eşim çok istiyo
Kıyamam onun iyiliği için bu şart benim kızımda ben hastalanınca kardeş yapma diyo nerden öğrendi dedim meğerse eşim söylemiş..üzülme Şen'de annene böyle yapıyodun demiş onla biz bulanınca daha çok üzülüyorlar en iyisini yapmıssın hemen kavusursun inşallah..bende lohusayken göndereyim diyorum ama gezsinler diyorum bizi düşünmesin..mide bulantım çok fena. bulantı hapıda aldım ama fayda etmiyor.ilk hamileliğimde bu kadar yemekten soğumamıştım. bu sefer çok kötüyüm. kafamı kaldıramıyorum. işyerinde çok zorlanıyorum. allaha dua ediyorum şu bulantı dönemi bi an önce bitsin. kızımı çok özledim. hayattan zevk almıyorum adeta
İnşallah canım iyi baslamıısn bende öyle yapcam bu seferİki yasında bıraktık bizde annesutu hic biberon kullanmadı memeyi bıraktıktan sonra sut de içmiyordu daha yeni yeni alistiriyoruz sut için istiyorum mama falan da kullanmadıkları zaten ama ben evde yapıyordum 4aydan itibaren başladık 6ayda sebze haslayip zeytin yagi katıyor çatalla ezip veriyordum çok şükür zorlaması beni inşallah buda öyle olur
Amin canım ben kız erkek kız erkek istiyorum bizde öyleyiz çünkü Rabbim nasip ederse inşallah abimi çok seviyorum ablamıda..abimle ablamda çok iyiler hep birbirlerine destek oldular..inşallah Rabbim büyük ne verirse artıkEsi
Esim cinsiyet konusunda istiyorsada birşey demiyor alinirm falan die. çekiniyor da olabilir
Ama benim gönlümde gecen erkek ne yalan soylim ama ben özellikle bu donemde keşke bi kız kardeşim olsaydı diyorum öyle gelgitlerle kiziminda ileride destekçisi olacak kız kardeşi olsun da istiyorum galiba karisik Rabbim ne verirse artik
Evet cnm normal yada tüp bebek farketmez sağlıkla gelsinler yeter ki.. ama tüp bebek sürecini yaşadığın için bizleri daha iyi anlıyorsun. Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin. Bende 34 yaşına girdim bnmde ilk olacak Allah nasip ederse. İnş kucagimiza alalım sağlıcaklaHayırlısıyla kavuşalımda bebişlerimize... tüp bebek ya da normal farketmez... ama burada tüp bebek yapan arkadaşların neden bu kadar telaşlı olduğunu çooookkk iyi anlıyorum... yıllarca çocuk hasretiyle yanıp şimdi kavuşma ihtimali olunca herşey yolunda gitsin istiyoruz... ben 37 yaşındayım ve ilk çocuğum olacak...
kan sayısı ve basıncı arttıkça burun tıkanıklığına neden oluyromuş zaten canım..normal yani :))Kızlar ya sizin ağzınızda,burnunuzda kuruma tıkanıklık var mı ben hep ağzımdan nefes alıyorum.burnum hep kapalıherşeyi gebeliğe mi yoruyorum acaba
ya haftasonu pek giremiyorum..yok canım kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz zaten..karıştırdın mı kiNerdesin canım konusamıyoz nasıl geçiyor hamilelik kayananlarda mısın
sanırım 2li testten sonra düzenli olarak ayda 1 gidicez..ben de 23ünde gimiştim..bu hafta yine gidicem..Kızlar ben 8. Haftamda doktora gidip kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben en az 4 5 hafta gitmemeyi düşünüyodum hani gitmişken belki cinsiyetide öğrenirim testler yapılır hepsi aradan çıkar diye zaten hastane ortamını hiç sevmiyorum.. 10. Haftada neden çağırdı acaba ikili test yapılmaz o haftada sizin bilginiz varmı test tahlil yapılıyormu o haftada
sanırım 2li testten sonra düzenli olarak ayda 1 gidicez..ben de 23ünde gimiştim..bu hafta yine gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?