2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

bende aynıyım yaa, benim de kızım etrafımda ne yersin annecim diye geziyor, yavrum ya ekmek getiriyim mi diye soruyor

resmen gün sayıyorum, inşallah 9 ay böyle geçmez.

Reactions: nix

ay kıyamam yaa, çok zor ama iyi yapmışsın, bizimki hafta içi anane/babannede zaten, akşamı da babası hallediyor genelde.

hafta sonu kahvaltı yaptırdım akşama çok kötüydüm en son anne açlıktan ölücem diyodu kızım babamızdan pizza istedik o getirene kadar da vakit geçmişti haliyle. azıcık sabret, 1-2 haftaya alırsın yanına, eziyet çekmesin yavrum da, tatil olsun ona.

canim bende 28 e yeni girdim 3. bebeğim olacak insaallah :) 2 kizim var senindr 2 erkek var sanirim yaslari kac
Allah bağışlasın canm evet benimde 4 ve 8 buçuk yaşında iki oğlum var iki oğlumun arası 4 buçuk yaş şimdide küçük oğlumla ikisinin arası 4 buçuk olacak inş.seninki ler kaç yaşında

Hahahahahahhahahbizde öyleyiz sürekli laf vuruyorum ama neden bende bilmiyorum
Ayt çok sevindim cevap verdiğine sayfada tatsızlık olmuş yanlış anlaşılmaktan korkmustum :) esler her zaman bu tahammülü gösteremiyor canım elimize geçti fırsat kullanacaz aslında ben bazen deniyim diyorum ama ben beceremiyorum guluyorum hemn tabii koca da anlıyor gülüyor

Bide benim cahilliğime geldi canım arkadaslarım benim dedğim gibi yapıyorlar seni bilmiyorum ama ben ilk 6 ay karsıydım başka şeye pilav suyu fln bir vermedim yada sonradan katı bişe vermedim hep rendeledim şimdi katı yemiyo bide eğlenceli hale getirmedim şimdi büyüyüncede çok zor..aynen biz birbirimizi anlarız canım valla çocuğa bakamıyoruz gibi davranıyorlar ay çok zayıf..sanki yemek esirgiyoruz benimki sürekli düsüyo bide hali yokki yavrumun

Oyunla falan yedirmeye calisiyoruz canım iki lokma yesin aaa büyüdü mu ne kaldiramiyorum diyorum gaza geliyor yiyor bazen TV aciyirum bazen de hic ilgilenmiyor sehpaya koyuyorum kendi yiyor gelip geçerken normalde yalvarsam yemez oyun falan bi şekilde öyle

Şen'inde kızın vardı demi seninki de erkek istiyordur..bide ogluslarımız olsa evi sildirelim hahahah..ben kzıımdada çok çektirdim..dogdu kzıımda suan cektiriyo tripcan hahahahsaka bi yana önemli olan sağlıklı olması tabi esler istiyo ama farklı olsun bende istiyorum da farketmez diyorum eşim çok istiyo

İki yasında bıraktık bizde annesutu hic biberon kullanmadı memeyi bıraktıktan sonra sut de içmiyordu daha yeni yeni alistiriyoruz sut için istiyorum mama falan da kullanmadıkları zaten ama ben evde yapıyordum 4aydan itibaren başladık 6ayda sebze haslayip zeytin yagi katıyor çatalla ezip veriyordum çok şükür zorlaması beni inşallah buda öyle olur

Esi

Esim cinsiyet konusunda istiyorsada birşey demiyor alinirm falan die. çekiniyor da olabilir
Ama benim gönlümde gecen erkek ne yalan soylim ama ben özellikle bu donemde keşke bi kız kardeşim olsaydı diyorum öyle gelgitlerle kiziminda ileride destekçisi olacak kız kardeşi olsun da istiyorum galiba karisik Rabbim ne verirse artik

Kıyamam onun iyiliği için bu şart benim kızımda ben hastalanınca kardeş yapma diyo nerden öğrendi dedim meğerse eşim söylemiş..üzülme Şen'de annene böyle yapıyodun demiş onla biz bulanınca daha çok üzülüyorlar en iyisini yapmıssın hemen kavusursun inşallah..bende lohusayken göndereyim diyorum ama gezsinler diyorum bizi düşünmesin..

İnşallah canım iyi baslamıısn bende öyle yapcam bu sefer

Amin canım ben kız erkek kız erkek istiyorum bizde öyleyiz çünkü Rabbim nasip ederse inşallah abimi çok seviyorum ablamıda..abimle ablamda çok iyiler hep birbirlerine destek oldular..inşallah Rabbim büyük ne verirse artık

Evet cnm normal yada tüp bebek farketmez sağlıkla gelsinler yeter ki.. ama tüp bebek sürecini yaşadığın için bizleri daha iyi anlıyorsun. Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin. Bende 34 yaşına girdim bnmde ilk olacak Allah nasip ederse. İnş kucagimiza alalım sağlıcakla

sanırım 2li testten sonra düzenli olarak ayda 1 gidicez..ben de 23ünde gimiştim..bu hafta yine gidicem..

bu arada buradaki bazı arkadaşlar beğenmiyorsan yazma beğenmiyorsan okuma gibi yorumlar yapmışlar. hiç hoş değil herkes ne düşündüğünü söylemekte özgür bu sayfada da başka sayfada da istediğimi söylerim . anlatmak istediğim güzel paylaşımlar yapalım güzel bir hoş sohbet olsundu ama o an herkes yanlış anlaşılmaya müsaitti. galibna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…