- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #7.281
Merhaba ben 42 yaşındayım ilk doğum olacak nasipse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de 35 yaşındayım 3.doğumum olacak inşaAllah Rabbim hepimize sağlıklı doğum versinMerhaba ben 42 yaşındayım ilk doğum olacak nasipse
Merhaba ne kadar güzel anneliğin yası olmuyor biz kadınlar doğuştan anaç ruhluyuz benim de 29 yasım 2. Bebeğim nasip olursaMerhaba ben 42 yaşındayım ilk doğum olacak nasipse
Merhaba ben güzel rabbim size anneliği nasip etmiş yaşın bence hiç önemi yok bende 25 yaşımdayım 2.bebeğim doğacak inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahMerhaba ben 42 yaşındayım ilk doğum olacak nasipse
Maşallah 3.çocuk benim 2.çocuğum olacak inşallah 3.de isterim ama biraz zor gibi çalışırken anne olmak zor oluyor ve tekrar başa sarmak korkutuyorMerhaba ben de 35 yaşındayım 3.doğumum olacak inşaAllah Rabbim hepimize sağlıklı doğum versin
35 yaş üstü için yapılan detaylı kromozom testi Yani nifty testinde çıkıyor tabiki.x kromozom mu y mi die.istersen tahlil ABD’ye gitsin istersen İngiltere falan birçok seçenek var.rapor 10 güne kadar geliyor ve cinsiyette belli oluyor.35 yaş sınır Yok tabi özel tercih de oluyorKan testinde ogreniliyormus mu kiz mi erkek mi olduğu?
Tabi canım aynı düşüncedeyim bende canımBiz gerekenleri yapalım da gerisi Allah’tan.. nasıl olursa olsun doğumda öğrenirim kafası bence çok yanlış geliyor bana

Günaydın canlar bugün doktoruma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimherkesin günü güzel geçsin
![]()
Benim de aynen böyle bir cocuguna sut verdigim bir ailenin basina gelmis. Babası doktor çocuğun. Anne hamileyken o kadar garantiye alıyorlar ki işi aminosentezine bile bakıyorlar. Ve sonuçların hepsi mükemmel çıkıyor çocuk bir doğuyor download sendromlu. Aylin yıkılmıştı. Nasıl olur falan diye babası uzun süre kabullenmemis hatta download sendromu olayını çünkü baya test falan yapılmış hiç ihtimal bile vermemişler. Ben tek işte abd ye gönderilen testler %99 doğru sonuç veriyor ama o kadar para vermeye değer mi bence değmez. kordon dokusunu alıp saklatirim down sendromu olursa da tedavi ediyor zaten. Hem olacak diye de bir şey yok zaten. İkili test yeterli ki ben onu bile yüksek ihtimal yaptirmayacagim. Burun olcusunden az çok tahmin ediliyor zaten. Nurun ölçüsü büyük çıkarsa ikili teste ancak öyle girerim diyorumslm arkadaşlar bu ara çok yoğunum ama ilk fırsatta paylaşımları okumaya çalışıyorum, 2 li taramayı bende yaptırmayacağım diğer iki hamileliğimde de yatırmadım doktora bişey çıkarsa çaresi varmı demiştim aldırabileceğimi söylemişti bende bunu zaten yapmam ozaman da yapma testi demiştim birde görümcemin hamileliğinde yanıldılar kadın dokuz ay öyle bekledi çünkü çok eminlerdi amniyo sıvısımıydı ne karnından bakılmıştı ama bi doğdu hiç birşe yi yok şimdi koca oğlan oldu o yüzden ben sadece 20.haftada bakılan ayrıntılı ultrasona muhakkak giriyorum o yeter bana göre tabi herkes in kendi fikri saygı duyuyorum buda benim fikrim :)
Günaydın hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın canlar bugün doktoruma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimherkesin günü güzel geçsin
![]()
Ondan çok emin değilim cnm, telaşla sormayı unutmuşum görüştüğüm kişiye, yarın tekrar görüşücem ozaman sorar sana da bilgi veririm. Sitelerinde yeterli endikasyon olursa diyor, bir de cinsiyet anomalileri testi de yapılıyor ya ben öğreniriz diye düşünüyorum. Yaptıran bir kaç kişiden de öğrendiklerini duydum. Ben piyasadaki birkaç test markasını arayıp bilgi almak istediğimi söyledim, fiyatından baktıkları testlere kadar her şeyi anlatıyorlar. Sen de çekinmeden ara bence aklında soru işareti kalmaz enazından içine sinen testi seçersin.Aynen canm peki h ile başlayan testinde cinsiyet öğreniliyor mu ?
Aynen yanılan çok o stresi yaşamak istemedim hiç düşünmedim yaptırmayı.am bu kordon olayı mükemmel birşey çok isterdim onu hatta saklayıp kordon bağlatmak çok iyi olurdu ama bulunduğum yerde yapacak biyer yok bildiğim kadarıyla ,saklatanları çok taktir ediyorumBenim de aynen böyle bir cocuguna sut verdigim bir ailenin basina gelmis. Babası doktor çocuğun. Anne hamileyken o kadar garantiye alıyorlar ki işi aminosentezine bile bakıyorlar. Ve sonuçların hepsi mükemmel çıkıyor çocuk bir doğuyor download sendromlu. Aylin yıkılmıştı. Nasıl olur falan diye babası uzun süre kabullenmemis hatta download sendromu olayını çünkü baya test falan yapılmış hiç ihtimal bile vermemişler. Ben tek işte abd ye gönderilen testler %99 doğru sonuç veriyor ama o kadar para vermeye değer mi bence değmez. kordon dokusunu alıp saklatirim down sendromu olursa da tedavi ediyor zaten. Hem olacak diye de bir şey yok zaten. İkili test yeterli ki ben onu bile yüksek ihtimal yaptirmayacagim. Burun olcusunden az çok tahmin ediliyor zaten. Nurun ölçüsü büyük çıkarsa ikili teste ancak öyle girerim diyorum
hadi güzel haberler le gel miniğini de göreceksin ne güzel.Günaydın canlar bugün doktoruma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimherkesin günü güzel geçsin
![]()