- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #7.301
günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canlar bugün doktoruma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimherkesin günü güzel geçsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canlar bugün doktoruma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimherkesin günü güzel geçsin
![]()
inşallahh teşekkür ederimKesin duyarsın canım biz 6+2 de duyduk Allah ın izniyle siz de duyarsınız pıt pıtlarınızı
Hep aynı şeyi söylüyor diyeceksiniz ama . Azcık sabır şuanda benim bitti diyebilirim sadece sabah açken bulanıo sonra geçio. Tiksindiğim bi çok şey var onları yiyemiyorum hala ama. Yediklerim yetio bana:)Valla oturup ağlıcam artık, lütfen bitsin bu bulantılar, her şeyden tiksinme durumu![]()
Hep aynı şeyi söylüyor diyeceksiniz ama . Azcık sabır şuanda benim bitti diyebilirim sadece sabah açken bulanıo sonra geçio. Tiksindiğim bi çok şey var onları yiyemiyorum hala ama. Yediklerim yetio bana:)
Aynı bu moddayım bende :)Hep aynı şeyi söylüyor diyeceksiniz ama . Azcık sabır şuanda benim bitti diyebilirim sadece sabah açken bulanıo sonra geçio. Tiksindiğim bi çok şey var onları yiyemiyorum hala ama. Yediklerim yetio bana:)
hayırlı olsun canımMerhaba ben 42 yaşındayım ilk doğum olacak nasipse
Valla tiksinir.Elimi yıkadığım sabundan bile tiksindim :) Ama bişey kalmamış senin de:)Valla tek umudum 9. Haftaya girmek zaten, bi insan her şeyden tiksinir mi? Of of.
Ben hamileliğin keyfini yaşadığımız o döneme geçmek istiyorum hemen.
aa yakın ama tarihlerimiz ondan :)Aynı bu moddayım bende :)
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, burun ölçüsü büyük çıkarsa demişsiniz, down da burun ölçüsü büyük mü çıkıyor yoksa burun kemiği küçük mü çıkıyor, ben normalden daha küçük diye biliyorum. Allahım sağlıkla nasip etsin herkese...Benim de aynen böyle bir cocuguna sut verdigim bir ailenin basina gelmis. Babası doktor çocuğun. Anne hamileyken o kadar garantiye alıyorlar ki işi aminosentezine bile bakıyorlar. Ve sonuçların hepsi mükemmel çıkıyor çocuk bir doğuyor download sendromlu. Aylin yıkılmıştı. Nasıl olur falan diye babası uzun süre kabullenmemis hatta download sendromu olayını çünkü baya test falan yapılmış hiç ihtimal bile vermemişler. Ben tek işte abd ye gönderilen testler %99 doğru sonuç veriyor ama o kadar para vermeye değer mi bence değmez. kordon dokusunu alıp saklatirim down sendromu olursa da tedavi ediyor zaten. Hem olacak diye de bir şey yok zaten. İkili test yeterli ki ben onu bile yüksek ihtimal yaptirmayacagim. Burun olcusunden az çok tahmin ediliyor zaten. Nurun ölçüsü büyük çıkarsa ikili teste ancak öyle girerim diyorum
aaa öyle mi?yarın sorayım o zaman bakalım ne dicek..Uçak yolculuğu araba yolculuğundan daha az riskli arkadaşım doktoruna söyle bence araba yolculuğu yasak dedi benim doktorum uçak yapabilirsin dedi mesela
Canım gittin mi doktora, biz kalp atışını duyduk çok şükür, senden de güzel haber bekliyorumGünaydın canlar bugün doktoruma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimherkesin günü güzel geçsin
![]()
bana da başlar o zaman..hatta d vitaminim bile düşük olabilir..çünkü ömrümde yüksek olduğunu görmedimdemire 12 haftadan sonra başlayacakmış ..normalde herkese veriyorum dedi![]()
Günaydınlar, biz de bugün kalp atışını duyduk çok şükür, doğum günü hediyem oldu, darısı duymayanlara olsun , sağlıkla gelsinler inşallah
d vitamini verdi bana canım...fısfısbana da başlar o zaman..hatta d vitaminim bile düşük olabilir..çünkü ömrümde yüksek olduğunu görmedim![]()
aynen her doktor değişik..bakalım benimki ne dicek yarın..d vitamini verdi bana canım...fısfısama bunu sürekli kullanıcaksın dedi..düşük olsun olmasın olsun olmasın ben veriyorum dedi dvitaminini...her doktor değişik