• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
zaten bu kanamalı dönemi atlatan bebekler genelde kız oluyormuş.daha savaşçı ve güçlüyüz malum kadınlar..benimde kanama alanım 7 cm idi. drlar kesin düşük yaparsın demişti. 8. haftada başladı kanamam 15-16. haftada bitti. ve sonra normal devam etti. sen elinden geleni yap mümkün olduğunca dinlen. yatmanın da kanıtlanmış bi faydası olmadığını söylüyo doktorlar. progestanını iç. gerisi allaha kalmış.
İnşallah bizde atlatırız benim kanama alanım 62 mm ye 19 mm ölçüm bu şekilde umarım dahada büyümez

• Beğen
Reactions: nix
zaten bu kanamalı dönemi atlatan bebekler genelde kız oluyormuş.daha savaşçı ve güçlüyüz malum kadınlar..benimde kanama alanım 7 cm idi. drlar kesin düşük yaparsın demişti. 8. haftada başladı kanamam 15-16. haftada bitti. ve sonra normal devam etti. sen elinden geleni yap mümkün olduğunca dinlen. yatmanın da kanıtlanmış bi faydası olmadığını söylüyo doktorlar. progestanını iç. gerisi allaha kalmış.
Rabbim gönlümü biliyor bi kızım olsun çok istiyorum ama önceliğim sağlığı yeterki sağlıklı iyi olsun :KK200:

Canlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum:KK43:
Sürekli yatcaksın canım böyle yaparak sağlıklı doğuran çok kişi var annen kardeşin bi yakının gelirse sana yardımı olur aslında küçük çocuğun da var sanıırm dimi.Allah ım sağlıklı doğum versin hepimize

Sürekli yatcaksın canım böyle yaparak sağlıklı doğuran çok kişi var annen kardeşin bi yakının gelirse sana yardımı olur aslında küçük çocuğun da var sanıırm dimi.Allah ım sağlıklı doğum versin hepimize
Amin canım inşallah annem kız kardeşlerim hepsi yanımda sağolsunlar oğluma bakıyorlar benim yemeğimi hazırlayıp yatağıma getiriyorlar destekleri çok

Kuzeyguneyy Kuzeyguneyy canım güzel haberlerle gelmeni bekliyodum ama bebeğin seninle olduğu müddetçe sıkıntı yok, dinleniyormuşsun zaten, kalkma elinden geleni yapacaksın elden başka bişi gelmiyor çünkü.

Canlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum:KK43:
Canım korkma inşallah kötü bişey olmaz dinlen bol bol.ilacını da şakın kesme kullan belki kanamayı görmüyorsun ama içte neler oluyor bilmiyoruz.çok geçmiş olsun arkadaşım geçicek inşallah güçlenecek yavrun

GiMUm GiMUm white_chocolate_mocha white_chocolate_mocha kızlar ben de geçen hafta gittiğimde kalp atışı vardı ama dr o kadar cihazı gezdirdi bebiş hareket etmedi. Tabi o zmn anlamadım da şimdi siz bahsedince dr niye öyle titizlemesine baktı anladım sanırım. O gün kan vermeye giderken de çok acıktığımı farkettim acaba ondan mı yoksa bi sıkıntı var mıdır aklıma takıldı.
belki daha bu hafta hareket etmeye başlamıştır bebeğin canım sen kötü şeyler düşünme kalp atışı varsa güzeldir herşey . bende aç karnına gittim hatta hareketlerini göremeyebiliriz diye düşünüyordum daha küçük olduğu için tesadüfen bizimki hareketliydi .
bir sonraki ultrasonun a girmeden önce şekerli bir şeyler ye git eminim sen de kıpır kıpır göreceksin bebeğini :emir_bebek::KK36:

Oğlumda bir sıkıntı yaşamadım canm pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum iğnede olmadım hiç lekelenmemde olmadı. Sonra 7.haftada kalp atışı durdu ondan test yapıldı pıhtılaşma cıktı heterezigot ondan şimdi önlem amaçlı kullanıyordum ama bir doktor kullan diyor biri kullanma diyor bende bir gün kullanıyorum bir gün kullanmıyorum iğneyi. Salı üçüncü doktora gidecem bakalım ne dicek
bende de heterezigot cikmisti

moralini bozma sakın canım kötü düşünceleri at hemen kafandan. sürekli uzan boş ver kalsın işlerin annenler ya da kayınvalidenler gelebilirler mi onlar yardım etsin biraz

Ya kızlar suya girip karnı böyle degisik kasılan varmı bi değişik oluyor karnım denizde ya bende korkudan çok duramıyorum tadına varamadım doktora sordum birşey olmaz dedi ama insan korkuyor cidden

İdrar testi tsh hormonlr 18 tane test iceriklerine tam bakmadim bazi drlr dha gec bakiyor ama senin zamanin gelmis 3. Ayda ilaclri kullanmaya basliyorsun. sen bir dahaki gidisinde iste veya istemeden devlete git hamilelik icin butun testleri yaptirmak istiyorum dersen yapiyorlr
öğrendiğim iyi oldu canım önümüzdeki hafta gideyim bende o zaman . belli bir süresi var mı peki?

inş herbirimiz şu 9 ayı sorunsuz atlatıp sağ salim bebeklerimize kavuşuruz ,seneye bu zamanlar bebeklerimizden konusuruz:emir_bebek:

öğrendiğim iyi oldu canım önümüzdeki hafta gideyim bende o zaman . belli bir süresi var mı peki?
Suresi yok ama ne kdr erken olursa okdr iyi demir veya tsh veya seker vs cikarsa ona gore ilac veya onlem aliniyor cogu 3. Aya kdr yaptiriyor bn devlete gttm drye hamilelik icin tun testlermi istiyorum dedm gnderdi kana yaptrdim o skilde yapablr ve sonuclri dr ne gostereblrsn

Back
X