- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #12.021
Çin takvimi iki gebeliğimde de doğru tahmin edemediHahahah hayirlisi olsun kuzum cin takvimi bile erkek diyor
al benden de o kadar güzelim ama ben başka bi doktora giderim yaaa..insan merek ediyor ister istemezcanim ya Turkiyede doktorlarin yuzde 90 i belki de daha fazlasi erkenden tahmin yapiyor,seninki yapmayanlar grubundan cikti :) sansin iste yaa. ben de turkiyeye gidince ogrenicm yani eylul baslarinda ya da 10 eylulden sonra. 16-17haftalik olacagim :)! bu gidisle de en gec ogrenenlerden olcam ben de
valla zaten bi isteksiz bi böyle acayip... kontrol süresi ierisinde gittim belki ondan ilgilenmedi ücret almıyorlarya hanımefendiler... eşimde dedi para kadar konuş madem öyle deuip muayene ücretini verseydin dedi...canım ben tıp merkezine gittim öle öğrendim bi acayipler valla nie sölemezler ki
zaten uyuz oldum gitmem bi daha ona medicana ya başlayacağım artık kısmetse..bahçelievlerdecanım ben tıp merkezine gittim öle öğrendim bi acayipler valla nie sölemezler ki
Adana yi görün yanıyor kızlar evden çıkmaya korkuyorum 2 de hastanedw olmam gerek tam en sıcak saatte evden cikicam
kızlar günaydın.Kuzeyguneyy canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ?
Bu ara da Bir tane daha oğlum olacak :) @3cocuklubirana
Geçmiş olsun canım son olsun artık inş kanamaların çok çektin ama sonucu iyi olacak Allah 'ın izniyleSağol canım çok teşekkür ederim biraz iyiyim ağrım var yatıyorum bu günü atlatırsam yarın randevum var inşallah güzel haberler alırım bu arada gözün aydın canım cinsiyeti belli olmuş :))
bu yıl baya baya erkek senesiymiş ya biz öğrenemeyeler de bi öğrensek ama en son ben öğrenicem bu gidişle Ankara da ki doktoru arayıp sordum geçerken uğrasak soylermisiniz cinsiyeti dedim bu hafta da söylüyoruz zaten pozisyon müsaitse ,ama gel gelelim kv de söylenip duruyor Allah ın zoruna gidermiş 1 ay dahabekliyemiyormuymuşum da falanda filan
Bursa damısın canım? Bursayı soran bi arkadaş vardı.medicana da volkan bey var bizim burdan gitti oraya o kadar üzüldümki benim doktorumdu o dünyanın en iyi doktorudur iki kızımı da onda doğurdum çook severim tavsiye ederimzaten uyuz oldum gitmem bi daha ona medicana ya başlayacağım artık kısmetse..bahçelievlerde
yok tatlım istanbuldayım..Oo hadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Geçmiş olsun canım son olsun artık inş kanamaların çok çektin ama sonucu iyi olacak Allah 'ın izniyle
Bakalım erkek senesi olması bana vuracak mı inş vurur sen de ve kız isteyenler de kızları tamamlar :) Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla inş.buarada kayınvalidni hiiç dinleme eşin de senle aynı düşünosa kimseyi ilgilendiemez biz karar verdik böyle istiyoruz de geç.
Bursa damısın canım? Bursayı soran bi arkadaş vardı.medicana da volkan bey var bizim burdan gitti oraya o kadar üzüldümki benim doktorumdu o dünyanın en iyi doktorudur iki kızımı da onda doğurdum çook severim tavsiye ederim
canım bundan önce başka bi tıp merkezine gitmiştim öğreneyim diye. Adam prof yaşlı başlı. Bana ne dedi biliomusun . Şimdi cinsiyetmi olur 15 haftayım bu arada . o haftaya kadar bütün bebekler erkek falan dedi . Yani ben şaka yaptım diyecek diye beklemedim ama . Sonra bide azarlar gibi başını kıçını merak ediosan söyleyim dedi . Bende gerek yok dedim çıktım bide para iadesi aldım . Bide ben şey dedim millet 12 haftada öğrenio dedim. dioki 8 haftada da öğrenir . eee nie sölemiosun dedim . Belli değildir falan dedi. Yani para versende aynı :)valla zaten bi isteksiz bi böyle acayip... kontrol süresi ierisinde gittim belki ondan ilgilenmedi ücret almıyorlarya hanımefendiler... eşimde dedi para kadar konuş madem öyle deuip muayene ücretini verseydin dedi...
konuşma tarzına bak yaaaaa ağzının ortasın avuracaksın . ne demek başını kıçını ..ne hadsiz bir doktormuş....sen iyi sabretmışsın canım ...iyi yapmışşsın paranı geri alarak helal olsuncanım bundan önce başka bi tıp merkezine gitmiştim öğreneyim diye. Adam prof yaşlı başlı. Bana ne dedi biliomusun . Şimdi cinsiyetmi olur 15 haftayım bu arada . o haftaya kadar bütün bebekler erkek falan dedi . Yani ben şaka yaptım diyecek diye beklemedim ama . Sonra bide azarlar gibi başını kıçını merak ediosan söyleyim dedi . Bende gerek yok dedim çıktım bide para iadesi aldım . Bide ben şey dedim millet 12 haftada öğrenio dedim. dioki 8 haftada da öğrenir . eee nie sölemiosun dedim . Belli değildir falan dedi. Yani para versende aynı :)
Amin canım sağol demen gibi inşallah son olur sonu güzel olurOo hadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Geçmiş olsun canım son olsun artık inş kanamaların çok çektin ama sonucu iyi olacak Allah 'ın izniyle
Bakalım erkek senesi olması bana vuracak mı inş vurur sen de ve kız isteyenler de kızları tamamlar :) Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla inş.buarada kayınvalidni hiiç dinleme eşin de senle aynı düşünosa kimseyi ilgilendiemez biz karar verdik böyle istiyoruz de geç.
Bursa damısın canım? Bursayı soran bi arkadaş vardı.medicana da volkan bey var bizim burdan gitti oraya o kadar üzüldümki benim doktorumdu o dünyanın en iyi doktorudur iki kızımı da onda doğurdum çook severim tavsiye ederim
aynen canım valla kusura bakmasın bide paramı bırakmazdım orda:):):)konuşma tarzına bak yaaaaa ağzının ortasın avuracaksın . ne demek başını kıçını ..ne hadsiz bir doktormuş....sen iyi sabretmışsın canım ...iyi yapmışşsın paranı geri alarak helal olsun
ZİYA ÇETİN MUAYENESİ VAR CEKİRGEDE BELLİ HASTANELER VAR ONLARLA ANLASMALİ YAPİYOR.Canım bende doğumumu bursada yapacağım inşaallah hangi doktoru öneriyorsun
bakalım bende 14unde gidicem hem ikili test hemde cinsiyete bakarız dedi içim içime sığmıyor birde kız bebiş istiyorum allah hepimizin gönlüne göre verir isallahAmaaan sende şimdi sırası mı erkek hissetmenin kızları bir an önce pırtlatmamız lazım
bendede hem Çin hem Rus kız diyor ay işallahHmmm rus bende su an kiz diyor acaba Rabbim ne diyorhayirlisi olsun kuzum
aynen canım valla kusura bakmasın bide paramı bırakmazdım orda:):):)
kv,kb görümce cümbür cemaat geldik hepsi aybı tepkide ay sinirden kuduryorum kime neyse
Yine kaynanalar can sıkıyor!bende ki de herşeye yorum yapacak düşünün ki hormonlar dan sebep çıkan sivilcelerime bile.iyi bakıyor bana sağolsun ama bazen tahammül edemiyorum bide yan dairemde oturuyor
bol su ic ihmal etme. bizm memleketin sicagi da bi baskadir vallahi.cnm sen devlete gidiyordun ama ozelde hic iyi yani onerilen doktor duydun mu? ben gelince ablamin doktoruna gitmeyi dusunuyorum ama ablamin adanaya gec gelme ihtimali de var. guvenilir birini duysam gittikten iki uc gun sonra doktora giderdim.Adana yi görün yanıyor kızlar evden çıkmaya korkuyorum 2 de hastanedw olmam gerek tam en sıcak saatte evden cikicam
Amin canım bende yarın gidicem hem ikili test hem de cinsiyet için heyecan doruktabakalım bende 14unde gidicem hem ikili test hemde cinsiyete bakarız dedi içim içime sığmıyor birde kız bebiş istiyorum allah hepimizin gönlüne göre verir isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?