2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
heyecanını bize yaz sende, hiç paylaşma onlarla, yürüyüşe çıkalım diye çıkın eşinle gidin dr'a, söylemeyin nereden duyacak sanki.
zaten öğrenince kendi anneme de kv de mede doğuma kadar söylemem diyorum ama çocuklardan duyarlar ,Normalde Yozgatta otueyoruz şuan İzmirdeyiz yarın eve dönerken dediğim doktor yol üzerinde kalıyor geçerken uğrayıp gidelim diyordum ama yanımızda olduğu için müdahe ediyor oğlunun çıkacak parası mı varmış

Hayirli olsun canim prensin ben dunde gittim iki dakika bakalim diye ama doktir illa 16 .hafta soyleyecem diyor uyuz oldum.haftaya baska bi doktora gidecem kismet olursa bi bizim haftalarda bi ben kaldim ogrenemeyen
canim ya Turkiyede doktorlarin yuzde 90 i belki de daha fazlasi erkenden tahmin yapiyor,seninki yapmayanlar grubundan cikti :) sansin iste yaa. ben de turkiyeye gidince ogrenicm yani eylul baslarinda ya da 10 eylulden sonra. 16-17haftalik olacagim :)! bu gidisle de en gec ogrenenlerden olcam ben de

Allahin da gide gide bu mu zoruna gidecekmis isi gucu yok:) git ogren cnm ya ne takiyosun onu,hatta bilmesin ki senin canini skmasin.

aynen öyle ya normlade de o kadar iyi anlaşırız ki ama işte bukadar karışılması gerdi beni
Klasik kaynana tipi çoğu karışır ne anlıyorlar acaba onların zamanıyla bizim zamanımız arasında çok fark var destekçi olmasını anlarım ama köstekçi gibi herşeye karışmasına da kızarım

Allahin da gide gide bu mu zoruna gidecekmis isi gucu yok:) git ogren cnm ya ne takiyosun onu,hatta bilmesin ki senin canini skmasin.
kendi annem nasıl ki oda aynı 9 ay öğrenmemiş beni dua mı ettim evde tek başına doğurdum seni diyo,benden sonra bi doğum yaptı günlerce sancı çekti sonunda hastaneye gitti 10 saat sonra kaybettik kardeşimi onda dua etmedin mi diyorum biz duamızı edip oturacak mışız 2 sezeryanım var belki normal doğarmış

bazi insanlar eski tip dusunceyi atamiyorlar akillarindan.

Hayirli olsun canim prensin ben dunde gittim iki dakika bakalim diye ama doktir illa 16 .hafta soyleyecem diyor uyuz oldum.haftaya baska bi doktora gidecem kismet olursa bi bizim haftalarda bi ben kaldim ogrenemeyen
Bende ogrenemedim canım bugün ikili test sonucu için gidicem inşallah bebise de bakar da cinsiyeti de söyler

Yine kaynanalar can sıkıyor!bende ki de herşeye yorum yapacak düşünün ki hormonlar dan sebep çıkan sivilcelerime bile.iyi bakıyor bana sağolsun ama bazen tahammül edemiyorum bide yan dairemde oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…