- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.601
sağol canim. ıslak mendili 12li uni baby yeni doğan aldım nasıl olsa alınacak ve çok kullanıcak gitti gidiyorda uygundu yine de pamukta alicam deterjan dalan granül sabun aldım yumuşatıcı düşünmüyorum zaten yumuşak yapıyor diye okudum ağız mendilini 16 kasımda bime geliyor baya ürün ordan alicam telsiz bir sure ertelenecek bütçe alev aldı çünkügüle güle giydir çok güzeller.Benimde eksikler bitti diyorum ki daha ıslak mendil,ağız mendili ,çamaşır deterjanı,yumuşatıcı,göğüs pedi,bebek telsizi,kendime pijama takımı alacam yani daha da var
ikinciye çıkartıp yıkamayı rahat rahat yapıyım diye çoğunu unisex aldımBulantım bu sefer yaklaşık 20. Haftaya kadar sürdü. Tamamen geçmesi yani. Göğüs hassasiyeti için ise daha 2 yıl 3 ayım var
2. Çocuğa hamile olmak çok zormuş. İlk çocuğuna hamile olanlara kraliçelik dönemlerini iyi geçirmelerini tavsiye ediyorum
Çok güzeller hepsi canım. Güle güle giysin kuzun. Benimkiler hurçlardan çıkarılıp yıkanacak. Ocak'ta yapmayı düşünüyorum.
Ne demek canım etkileniyor insan ister istemez ama kendini çok fazla dinleme psikolojin bozulur canım bigün bütün herşeyi hissedersin bigün hepsi geçiverir gebelikte bazen böyle şeyler olabiliyor Allah’a emanet kuzularımız sen kendine iyi bak stres yapma bebişde iyi olsunSağol canım bugün birinin 17 haftalık bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendim de etkilendim sanırım. Sürekli kendimi dinliyorum bugün. Bulantım az sanki 2 gündür, göğüs hassasiyetim de azaldı, tedirgin oldum. Bunları atlatmışlara sorayım dedim. Sağolasın.
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..
boşver canım vaktin varsa birkaç günde hepsini toparlarsın çalıştığım için mağaza gezmeye firsatim olmuyor birkaç yere baktim çok pahalı geldi alışverişi yaparsınız bir günde ütüsü temizliği yapılırMaşallah hepinize güle güle giyer inşallah bebişler.Biz 1 ay sonra alacağız, 32 haftalık oluyorum sanırım o zaman. İnternetten almama kv izin vermiyor. 1 ay sonra mağazaya gidip her şeyini alırız, senin aşırı isteğin yüzünden çocuğa bir şey almak nasip olmuyor dedi şaka yollu. Cidden sürekli bakıyordum bıraktım kıyafet bakmayı.
Maşallah canım güle güle giysin kuzucukBebegin giyim alışverişini çoğunlukla hallettimson bir tur yapıp lohusa geceliği biberon battaniye gibi şeyleri de hallettim mi alışveriş faslı bitecek geriye yıkama ütüleme kalacak 3 ay kaldı demeyin cabuk geçer hızlanın kızlar
bende ıslak mendil i uni baby düşünüyorum bakayım bi gitti gidiyor a,ağız mendili bim e gelecek se iyiymiş benim ev in altı bim zaten iner bakarımsağol canim. ıslak mendili 12li uni baby yeni doğan aldım nasıl olsa alınacak ve çok kullanıcak gitti gidiyorda uygundu yine de pamukta alicam deterjan dalan granül sabun aldım yumuşatıcı düşünmüyorum zaten yumuşak yapıyor diye okudum ağız mendilini 16 kasımda bime geliyor baya ürün ordan alicam telsiz bir sure ertelenecek bütçe alev aldı çünkü
ikinciye çıkartıp yıkamayı rahat rahat yapıyım diye çoğunu unisex aldımocaga birakirsam is kokusu olur dışarda kurutamam diye kasım bitmeden halledeyim diyorum
masallah canim baya birsey almissin Allah saglicakla giydirmeyide nasip etsinBebegin giyim alışverişini çoğunlukla hallettimson bir tur yapıp lohusa geceliği biberon battaniye gibi şeyleri de hallettim mi alışveriş faslı bitecek geriye yıkama ütüleme kalacak 3 ay kaldı demeyin cabuk geçer hızlanın kızlar
Aynen canım is kokar hava bozuk olur nemli kalır güneş gore göre kuruşa daha iyi olur bende eksikleri tamamlayıp bu ay bitmeden yıkayıp utuleyip dolabına yerleştiricem inşallahikinciye çıkartıp yıkamayı rahat rahat yapıyım diye çoğunu unisex aldımocaga birakirsam is kokusu olur dışarda kurutamam diye kasım bitmeden halledeyim diyorum
Güle güle kullansın minik bey cnm. Hepside çok tatlılarBebegin giyim alışverişini çoğunlukla hallettimson bir tur yapıp lohusa geceliği biberon battaniye gibi şeyleri de hallettim mi alışveriş faslı bitecek geriye yıkama ütüleme kalacak 3 ay kaldı demeyin cabuk geçer hızlanın kızlar
Evet fiyati gayet iyimis canim kac adet var içinde bezTeşekkür ederim canım civilde merhaba bebek seti var 1 paket 1 no 1 paket 2 no 4paket ıslak mendil 10 tane alt değiştirme bezi vardı 50 TL bez güzel memnun kalmstim daha once fiyat da uygun olunca aldım 50 TL ye aldım bezi
oyle yap canım ne güzel iste sen beğen o alsın o zaman keske banada diyen olsa kv hic orali bile olmuyorMaşallah hepinize güle güle giyer inşallah bebişler.Biz 1 ay sonra alacağız, 32 haftalık oluyorum sanırım o zaman. İnternetten almama kv izin vermiyor. 1 ay sonra mağazaya gidip her şeyini alırız, senin aşırı isteğin yüzünden çocuğa bir şey almak nasip olmuyor dedi şaka yollu. Cidden sürekli bakıyordum bıraktım kıyafet bakmayı.
bende bugün pazardan 2 mt muslin bez aldım 5tlye alt acmaya falan kullanirim artıkbende ıslak mendil i uni baby düşünüyorum bakayım bi gitti gidiyor a,ağız mendili bim e gelecek se iyiymiş benim ev in altı bim zaten iner bakarım
Biz beraber yaşıyoruz zaten para ortak yani. Sadece doğru zamanda alalım diyor benim gibi aceleci değil, bana kalsa hastane çantası hazırdı.oyle yap canım ne güzel iste sen beğen o alsın o zaman keske banada diyen olsa kv hic orali bile olmuyor
Canm benimde kurutma makinem var ama bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutmayı düşünmüyorum odada kurutcam. Bence kaynananda yıkasan kuruysan utulesen hem zaman geçer ordaKizlar bana bir fikir verin 10undan sonra kv yanına gidicem. Evimde kurutma makinam falan var evimde olsam yikama kurutma sikinti olmazda kış günü. Bebege aldığım kiyafetleri yikayip ütüleyip koyup oyle mi gitsem yoksa gidince kv falan yapabilir miyiz. Gerci daha baya eksiğimiz var ama onun derdine düştüm
40 adet canım 10 adet de bebek bakım örtüsü 4 paket 40 li ıslak mendilEvet fiyati gayet iyimis canim kac adet var içinde bez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?