2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah hepinize güle güle giyer inşallah bebişler.Biz 1 ay sonra alacağız, 32 haftalık oluyorum sanırım o zaman. İnternetten almama kv izin vermiyor. 1 ay sonra mağazaya gidip her şeyini alırız, senin aşırı isteğin yüzünden çocuğa bir şey almak nasip olmuyor dedi şaka yollu. Cidden sürekli bakıyordum bıraktım kıyafet bakmayı.

sağol canim. ıslak mendili 12li uni baby yeni doğan aldım nasıl olsa alınacak ve çok kullanıcak gitti gidiyorda uygundu yine de pamukta alicam deterjan dalan granül sabun aldım yumuşatıcı düşünmüyorum zaten yumuşak yapıyor diye okudum ağız mendilini 16 kasımda bime geliyor baya ürün ordan alicam telsiz bir sure ertelenecek bütçe alev aldı çünkü

ikinciye çıkartıp yıkamayı rahat rahat yapıyım diye çoğunu unisex aldım ocaga birakirsam is kokusu olur dışarda kurutamam diye kasım bitmeden halledeyim diyorum

Ne demek canım etkileniyor insan ister istemez ama kendini çok fazla dinleme psikolojin bozulur canım bigün bütün herşeyi hissedersin bigün hepsi geçiverir gebelikte bazen böyle şeyler olabiliyor Allah’a emanet kuzularımız sen kendine iyi bak stres yapma bebişde iyi olsun

boşver canım vaktin varsa birkaç günde hepsini toparlarsın çalıştığım için mağaza gezmeye firsatim olmuyor birkaç yere baktim çok pahalı geldi alışverişi yaparsınız bir günde ütüsü temizliği yapılır

Maşallah canım güle güle giysin kuzucuk

bende ıslak mendil i uni baby düşünüyorum bakayım bi gitti gidiyor a,ağız mendili bim e gelecek se iyiymiş benim ev in altı bim zaten iner bakarım

ikinciye çıkartıp yıkamayı rahat rahat yapıyım diye çoğunu unisex aldım ocaga birakirsam is kokusu olur dışarda kurutamam diye kasım bitmeden halledeyim diyorum

Ben de ilkinde aynı düşünce ile ilk zamanların kıyafetlerini beyaz, krem yoğunluklu almıştım. Ama zaten ikinci de kız oldu da beni çok uzun vadeli kıyafet derdinden kurtardı
Ben kurutma makinesinde kurutcam hepsini zaten, Ankara'nın Aralık-Ocak ayında dışarda çamaşır kurutulmuyor malesef. Kuruyana kadar kokuyor çamaşırlar rutubetten.

masallah canim baya birsey almissin Allah saglicakla giydirmeyide nasip etsin

Doktorun söyledikleri posta posta aklıma geliyor yalnız
Bebeğin hareketlerini sordu ilk olarak, 'hareket ettiği anları değil, sabit kaldığı anları kayıt etsem daha kolay olur işim' dedim, güldü İlk kızımdan çok daha hareketli olacak bu zilli
Bu haftadan sonra hareketlerini saymaya başla dedi. Günde 10 hareket ama şöyle, kıpırdama başladı 10 tekme tokat attı, tamam günlük 10 hareket bitti şeklinde değil de, 'sabah mesela işe giderken arabada hareketlendi, onu 1 say' şeklinde söyledi. Yani farklı zamanlarda 10 hareket önemliymiş.
Demir takviyesi için bir şey söyledi. Yanında c vitamini ile mesela bir mandalina ile birlikte al dedi.
Aklıma geldikçe yazıyorum yalnız

Aynen canım is kokar hava bozuk olur nemli kalır güneş gore göre kuruşa daha iyi olur bende eksikleri tamamlayıp bu ay bitmeden yıkayıp utuleyip dolabına yerleştiricem inşallah

Güle güle kullansın minik bey cnm. Hepside çok tatlılar

Evet fiyati gayet iyimis canim kac adet var içinde bez

oyle yap canım ne güzel iste sen beğen o alsın o zaman keske banada diyen olsa kv hic orali bile olmuyor

Kizlar bana bir fikir verin 10undan sonra kv yanına gidicem. Evimde kurutma makinam falan var evimde olsam yikama kurutma sikinti olmazda kış günü. Bebege aldığım kiyafetleri yikayip ütüleyip koyup oyle mi gitsem yoksa gidince kv falan yapabilir miyiz. Gerci daha baya eksiğimiz var ama onun derdine düştüm

Canm benimde kurutma makinem var ama bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutmayı düşünmüyorum odada kurutcam. Bence kaynananda yıkasan kuruysan utulesen hem zaman geçer orda

Hayırlı akşamlar :) bende bugün ikiz oğullarım için alışveriş yaptım :) bir buçuk yıl önce ilk oğlum için yapmıştım aynı heyecanı yaşadım tekrar bu sefer daha tecrübeli yaptım tabi alışverişimi Doğum mart görünsede Doğum şubatta olacak bende Şubat annesi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…