- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.561
şeker de iyi çıkar inşallah canm,maşallah bebişineSelam kızlar. Çıktık şimdi doktorda. Kanımı verdim pzt-salı çıkar sonucu dedi. 5 haftada 4 kiloya yakın aldım dediğimde 'normalde gebelerimizin bu kadar kısa zamanda böyle kilo almasını istemeyiz ama siz zaten düşük kiloyla başladınız, hakkınız var' dedi:) sıkıntı etmedi kiloyu yani. Tansiyon 10/7 normal.
Bebişim 35 cm-980 gr olmuş. 26+3 bugün.
1 ay sonra çağırdı.
Haberlerimiz böyle. Bir de şeker çıkmazsa aman değmeyin keyfime
Yiyorum valla Allah ne verdiyse bakalım ilk gebeliğimde 56-57 olmuştum bunda sanki 60 olurum diye düşünüyorumAl zaten zayifsin istedigin kadar ye bir daha boyle firsati baska gebelikte görürsünsisko gebe onerisi dikkate almayabilirsin
Oh oh maşallah canım o zaman doktor bana da bişe demez seninle kilomuz aynı hemen hemen çünkü 48le başladım 46ya düştüm o kadar sıkıntıdan sonra hakkım benceSelam kızlar. Çıktık şimdi doktorda. Kanımı verdim pzt-salı çıkar sonucu dedi. 5 haftada 4 kiloya yakın aldım dediğimde 'normalde gebelerimizin bu kadar kısa zamanda böyle kilo almasını istemeyiz ama siz zaten düşük kiloyla başladınız, hakkınız var' dedi:) sıkıntı etmedi kiloyu yani. Tansiyon 10/7 normal.
1 ay sonra çağırdı.
Ben dugmesini kapatmadam, dugmeye yerine lastik toka gecirerek giyiyorum hala. Bugun 24.haftaya basladim. Ben de almak icin baktim hamile pamtolonlarina ama gobek kismi cok bol geliyor, buyuk bedenlerin de kalca ve bacaklar bol oluyor. Bu hafta bir tur yapayim firsat bulursam magazalari.
Vaaooww, odem varmis demek ki canim. Sevindim senin adina. Beslenme duzenine boyle devam et bence.
Masaallah bebisin kilosu haftasiyla uyumlu oldugu icin seker oldugunu dusunmuyorum ben. Zaten aldigin kilolarin en az 3 kilosu, bebekti, esiydi, suyuydu, kan hacmi vsdir simdi. Kilon da dusuk oldugu icin hic dert etme.
şeker de iyi çıkar inşallah canm,maşallah bebişine
Oh oh maşallah canım o zaman doktor bana da bişe demez seninle kilomuz aynı hemen hemen çünkü 48le başladım 46ya düştüm o kadar sıkıntıdan sonra hakkım benceinşallah sonuçların iyi çıkar canım ondan sonra rahat rahat doğum vaktini bekleyebilirsin :))
https://m.joker.com.tr/urun/tripper-cift-yonlu-bebek-arabasi-kirmizi-gri-16-84865
Kızlar jokerdeki indirimli bebek arabası nasıl sizce almaya değermi veya o siteden alışveriş yapan oldumu güvenilirmi? Gönül isterki çok paralar verip yeni modellerden almak ama işte paranın gözü kör olsun :)
letgodan ikinci el aldım 200tl ana kucağı da dahil di ve çok temiz denk geldi bu fiyatlara çok rahat bulabilirsin resmini koydugun bebek arabasının ana kucağı yok onu ayrı alman gerekecek daha pahalıya gelir biraz daha araştır bence aldığımın internetteki resmini koyuyorumhttps://m.joker.com.tr/urun/tripper-cift-yonlu-bebek-arabasi-kirmizi-gri-16-84865
Kızlar jokerdeki indirimli bebek arabası nasıl sizce almaya değermi veya o siteden alışveriş yapan oldumu güvenilirmi? Gönül isterki çok paralar verip yeni modellerden almak ama işte paranın gözü kör olsun :)
MaşallahSelam kızlar. Çıktık şimdi doktorda. Kanımı verdim pzt-salı çıkar sonucu dedi. 5 haftada 4 kiloya yakın aldım dediğimde 'normalde gebelerimizin bu kadar kısa zamanda böyle kilo almasını istemeyiz ama siz zaten düşük kiloyla başladınız, hakkınız var' dedi:) sıkıntı etmedi kiloyu yani. Tansiyon 10/7 normal.
1 ay sonra çağırdı.
bende çok kilo aldim canim 9 kadarsen niye dikkat ediyorsun canm?Hamileyken bari kilo sıkıntımız olmadan yiyip içseydik
iyi günlerde kullansın kuzu hangi siteden sipariş vermiştinBizim siparişlerimiz geldi kizlarr :)
Canim bu yenidogan doneminde kullanabilecegin bir araba degil. Ortalama bi 5 ayi gecmesi lazim bunun icin. Travel sistem bir ara baksan daha iyi olur bence. Cogu hastane puset yoksa cikarmiyor bile bebegi.
tmm kızlar çok sağolun ben fiyatına aldanmadan biraz daha araştırayım ozaman :)letgodan ikinci el aldım 200tl ana kucağı da dahil di ve çok temiz denk geldi bu fiyatlara çok rahat bulabilirsin resmini koydugun bebek arabasının ana kucağı yok onu ayrı alman gerekecek daha pahalıya gelir biraz daha araştır bence aldığımın internetteki resmini koyuyorum
Bezi civilden kıyafetler bebefest ten çok uygundu fiyati şüpheliydim ama hosuma gitti yeri de güzeliyi günlerde kullansın kuzu hangi siteden sipariş vermiştin
Aserme gibi olmadı hiç canım yahiç mi bir şey aşermeden canm,ben gebeliği öğrenmeden bi meyveye aş erdim ozaman da mevsimi eşim 2 gün de bir 4 kilo getiriyordu tek başıma onu yiyodum,zamanı geçti ama hala aklımda o var.
ay canm benim önce ki hamileliğim de şeker çıkmamıştı ama 27 kilo almıştım,kuzenlerimde benim gibi hamileliklerinde ciddi kilolar alıyor sonrası incecik oluruz gerçekten bünye meselesi demek ki.bende çok kilo aldim canim 9 kadarve 2 ayda ilk gebeligimde seker problemi yaşadım haftaya yüklemem var dikkat ediyorum :) Ama tamamen bünyeyle alakali ben gerçekten cok yemiyorum
Güle güle kullanın canım benimBizim siparişlerimiz geldi kizlarr :)
Maşallah bebisine, bencede abartılacak bir kilo almadin sonuçtaSelam kızlar. Çıktık şimdi doktorda. Kanımı verdim pzt-salı çıkar sonucu dedi. 5 haftada 4 kiloya yakın aldım dediğimde 'normalde gebelerimizin bu kadar kısa zamanda böyle kilo almasını istemeyiz ama siz zaten düşük kiloyla başladınız, hakkınız var' dedi:) sıkıntı etmedi kiloyu yani. Tansiyon 10/7 normal.
1 ay sonra çağırdı.
Bence sen kilo almamissin bebek almış canım supersinKizlar ben de 54 kilo ile basladim,once 55.5 a ciktim sonra da 51.5-52 arasina indim ilk uc dort ayda bulantilardan, simdi sabah tartildim 57 kilo ciktim. Ama odem oldugunu dusunuyorum ben de. 1-2 kilo kadar. Cunku bir kac gun once 55.5 civariydim. Eksiden hesaplarsak 5 kilo kadar almis oluyorum ama baslangic kiloma gore 3 kilo almis oluyorum, ne diyorsunuz sizce nasil kilo alma durumum. Bu arada boyumda 164.
Site guvenilir sıkıntı yok canım da araba konusunda birsey diyemiyecem tecrübeli annisler yorum yapsinhttps://m.joker.com.tr/urun/tripper-cift-yonlu-bebek-arabasi-kirmizi-gri-16-84865
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?