2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
şeker de iyi çıkar inşallah canm,maşallah bebişine

Oh oh maşallah canım o zaman doktor bana da bişe demez seninle kilomuz aynı hemen hemen çünkü 48le başladım 46ya düştüm o kadar sıkıntıdan sonra hakkım bence inşallah sonuçların iyi çıkar canım ondan sonra rahat rahat doğum vaktini bekleyebilirsin :))

şeker de iyi çıkar inşallah canm,maşallah bebişine

Sağolun canlar. Valla rahatladım, o kadar kilo aldık, çocuğa 600-700 gr dese bozulurdum inşallah şeker de iyi çıkar da devam ederiz her şeyden istediğimiz kadar yeme moduna

Canim bu yenidogan doneminde kullanabilecegin bir araba degil. Ortalama bi 5 ayi gecmesi lazim bunun icin. Travel sistem bir ara baksan daha iyi olur bence. Cogu hastane puset yoksa cikarmiyor bile bebegi.

letgodan ikinci el aldım 200tl ana kucağı da dahil di ve çok temiz denk geldi bu fiyatlara çok rahat bulabilirsin resmini koydugun bebek arabasının ana kucağı yok onu ayrı alman gerekecek daha pahalıya gelir biraz daha araştır bence aldığımın internetteki resmini koyuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-03-12-17-08.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah bebişlerimizde 30 lu cm boyları görünce içim bi garip mutlu oluyor. Geçen metreyi açtım karnıma koydum inanamıyorum valla

Canim bu yenidogan doneminde kullanabilecegin bir araba degil. Ortalama bi 5 ayi gecmesi lazim bunun icin. Travel sistem bir ara baksan daha iyi olur bence. Cogu hastane puset yoksa cikarmiyor bile bebegi.

tmm kızlar çok sağolun ben fiyatına aldanmadan biraz daha araştırayım ozaman :)

hiç mi bir şey aşermeden canm,ben gebeliği öğrenmeden bi meyveye aş erdim ozaman da mevsimi eşim 2 gün de bir 4 kilo getiriyordu tek başıma onu yiyodum,zamanı geçti ama hala aklımda o var.
Aserme gibi olmadı hiç canım ya yada ben anlamıyorum su aserme işinden

bende çok kilo aldim canim 9 kadar ve 2 ayda ilk gebeligimde seker problemi yaşadım haftaya yüklemem var dikkat ediyorum :) Ama tamamen bünyeyle alakali ben gerçekten cok yemiyorum
ay canm benim önce ki hamileliğim de şeker çıkmamıştı ama 27 kilo almıştım,kuzenlerimde benim gibi hamileliklerinde ciddi kilolar alıyor sonrası incecik oluruz gerçekten bünye meselesi demek ki.

Maşallah bebisine, bencede abartılacak bir kilo almadin sonuçtaisallah şekerinde olmaz sonuclarin iyi cikarda derin bir nefes alırsın

Bence sen kilo almamissin bebek almış canım supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…