2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah bebişlerimizde 30 lu cm boyları görünce içim bi garip mutlu oluyor. Geçen metreyi açtım karnıma koydum inanamıyorum valla

Maşallah bebisine, bencede abartılacak bir kilo almadin sonuçtaisallah şekerinde olmaz sonuclarin iyi cikarda derin bir nefes alırsın

Sağolun kızlar inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir.
Şu aşağıdaki cetvelde 36.6 yazıyo ya boy ortalaması, 35 çıkınca 'kısa mı olcak len kızım?' Dedim içimden de sonra dedim kendime anne paranoyaklığı yapma. Hem milimetrik hem çok tahmini ölçümler bunlar. Doğana kadar ne kilosunu ne boyunu tastamam bilme şansımız yok. İyi beslenmek ve sağlıklı olmalarını dilemekten başka şansımız yok.

Bizim siparişlerimiz geldi kizlarr :)

Ay çok heyecanlı
Ben de ek dersimi bekliyorum, trendyolda sepeti hazır 700 lira tuttu ıvır zıvırlarım

Gozunaydin canm bebisin iyiymis
Ek dersi bende bekliyorum valla alışveriş için. Nöbet tutmamak için doktordan bir belge aldin mi

Gozunaydin canm bebisin iyiymis
Ek dersi bende bekliyorum valla alışveriş için. Nöbet tutmamak için doktordan bir belge aldin mi

Sağol canım

Nöbet için evrak aldım evet. 'Şu kadar hafta+şu kadar günlük gebeliği mevcut olup, okul nöbetinden muaf olması uygundur.' Diye yazdırdım. Aile hekimine yazdırdım, kadın doğum doktorum biraz uzak kalıyor bana. Bir evrak için gitmek zor geldi.

Bana da dün doktor sadece kaç haftalik olduğumu yazdı nöbet tutamaz yazmadı zaten 24 haftalıktan sonra tutulmuyor diye sanirim.

Bana da dün doktor sadece kaç haftalik olduğumu yazdı nöbet tutamaz yazmadı zaten 24 haftalıktan sonra tutulmuyor diye sanirim.

Ben ne istediğimi yazdırayım da dedim malum ağlamayana meme yok
Ama sadece haftanın yazdığı evrak da işini görür bu konuda.

ilk kez hormonlardan sikayetciyim. cnm skliyor hemen uzulup gozlerim yasla doluyor bi soz duydugumda.bugn de esim kalkip masallah duba gibi oldun demez mi! aldigim 5 kilo falan da karnim cok buyudu,onu kastediyorum fln filan diyor ama cok uzuldum ya. bi dr adet sancisi gbi sancim var bugun,o da mi etkiliyor anlamadim. oglan da inatlasiyor huysuzluk yapiyor,babasi da sesimi hic yukseltmememi istiyor. peygamber sabri mi var ya,10defa sessiz uyariyorum arrik insanin ister istemez ses tonu yukseliyor. cocuk oynarken istedigi olmayinca bagirir,o da bnim kabahatim olmus oluyor. agladim baya ya allah allah

Bulantım 13.haftada bitti göğüs hassasiyetim tamamen gitmedi hala uçları acıyor maalesef
Sağol canım bugün birinin 17 haftalık bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendim de etkilendim sanırım. Sürekli kendimi dinliyorum bugün. Bulantım az sanki 2 gündür, göğüs hassasiyetim de azaldı, tedirgin oldum. Bunları atlatmışlara sorayım dedim. Sağolasın.
İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..

kisiden kisiye degisiyor sanirim canim benim 16da azalmaya başladı bulantim ama hala midem cok rahatsız gogus hassasiyeti meme uclarinda doguma kadar oluyor ama ilk zamanlarki rahatsizligi vermiyor
Benim meme uçlarından ziyade göğsümün başladığı yerlerfe hele de sütyen çıkarınca çok suzı oluyordu, o zamanmla azalıyor galiba. 3. Ay bitimiyle azalıyor yazıyor bazı yerlerde. Ben de 14 haftalığım. Ne bileyim tedirgin oldum
Sağol yanıtın için.

Allah kolaylık versin canım. Ben 14 haftalığım herşeye ağlıyorum:)
Bugün de canım sıkkın kesin ağlayacağım.
Hormonlar işte bizi sallıyor.
Allah bize yardım etsin, yavrılatomızı sağlıkla bağışlasın inşallah

korkma canım kisiden kisiye değişiyor 20 haftadan sonra baya rahatladım ben oda hala midem cok hassas

Bebegin giyim alışverişini çoğunlukla hallettim son bir tur yapıp lohusa geceliği biberon battaniye gibi şeyleri de hallettim mi alışveriş faslı bitecek geriye yıkama ütüleme kalacak 3 ay kaldı demeyin cabuk geçer hızlanın kızlar

Eklentiler

• P_20181103_162615.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 85
  • P_20181103_163746.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 75
  • P_20181103_163337.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 81
  • P_20181103_163030.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 82
Ay çok tatlilar güle güle günlerde giysin pasacik:) bezde almissin baya ben hic bezlere bakmıyorum sanki çocuğun alti hic bezlenmeyecek
Teşekkür ederim canım civilde merhaba bebek seti var 1 paket 1 no 1 paket 2 no 4paket ıslak mendil 10 tane alt değiştirme bezi vardı 50 TL bez güzel memnun kalmstim daha once fiyat da uygun olunca aldım 50 TL ye aldım bezi

güle güle giydir çok güzeller.Benimde eksikler bitti diyorum ki daha ıslak mendil,ağız mendili ,çamaşır deterjanı,yumuşatıcı,göğüs pedi,bebek telsizi,kendime pijama takımı alacam yani daha da var

Kızlar selam. Bulantı ve göğüs hassasiyetleriniz hangi haftada azaldı ve tamamen bitti?

Bulantım bu sefer yaklaşık 20. Haftaya kadar sürdü. Tamamen geçmesi yani. Göğüs hassasiyeti için ise daha 2 yıl 3 ayım var

2. Çocuğa hamile olmak çok zormuş. İlk çocuğuna hamile olanlara kraliçelik dönemlerini iyi geçirmelerini tavsiye ediyorum

Çok güzeller hepsi canım. Güle güle giysin kuzun. Benimkiler hurçlardan çıkarılıp yıkanacak. Ocak'ta yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…