2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok cnm doktor soyledi 29cm diye hatta dedi 1 2 gun geriden geliyor onemli degil dedi ama ben biraz taktim ışte

bana da 26+4te 870 gram 34cm dedi gayet normal değerler bir sıkıntı olsa doktor uyarırdı zaten bundan sonra kilo alacak dedi
Masallah seninki uzunmus cnm bana dr 1 2 gun geriden geliyor dedi ama onemli degil dedi simdi bi arkadas dedi muz sut yumurta kilo yapiyormus bebege muza agirlik vereyim ben sezeryan olucam tam vaktinde dogumum olmuyacak 2 hafta erkenden alacaklar korkuyorum 3 un altina dusmez inşallah ilk kizim 3 bucuk dogmustu

Canım muzu günde bir tane ye fazlası dokunur çünkü muzda çok fazla şeker var o yüzden dikkatli tüket birde kaşar peynir tüketebilirsin o da bebeğe kilo aldırıyor

doğum vakti gelene kadar bi geriden gelir bi önden gider doktor uyarmadıkça takma kafana 2.5 kilo doğup kuvezde kalmadan eve giden bebekler var

Bu eltim beni deli edecek.Hastanelere düşüp serumlar aldım bi arayıp sormadı.şimdi biZi çok düşünüyormuş gibi oğlunun ana kucağını göndermiş ben onu tek başına kullanamam ki belki dışarı çıkacaZ gezmeye tek nasıl taşıyım bebek arabası desen bebek5 Aydan önce yatamaz nasıl geri çevircem bi fikir verin lütfen ben travel sistem alıp önce ana kucağını sonra yataklı olanı kullanacaktım

biz almıştık keske sorsaydin bunu göndermeden önce boş yere uğraşmış oldun elticim de hemen durumu esinle de konuş bozuntuya vermesin

Yok cnm doktor soyledi 29cm diye hatta dedi 1 2 gun geriden geliyor onemli degil dedi ama ben biraz taktim ışte

Canım doğumda kaç kilo olacak boyu nasıl olacak böyle şeylerin belli olması için daha çok erken. 1 kilo bile yok daha bebişler :) sağlıklı beslen gerisini evrene bırak, o halleder. Bol sebze meyve et balık. Çöp besinlerden uzak dur. Onlar çocuğa değil anneye kilo yapıyor.

Şu an geri vermene gerek yok bence, geldiği gibi geri gönderir gibi. Şimdilik koy bir kenara. Eşine anlat 'tek başına bir işimize yaramaz bu' diye. Sen al travel sistemini, elbet bir gün oturmaya gidersiniz eltine, tak koluna götür. 'Biz bunu tek başına kullanamayız, keşke arabasını da yollasaydın' diye şakanı da yap. Sonra set olarak aldığınızı, ona ihtiyacınızın olmadığını söyle, bırakıver evin bir köşesine. Eşin ne diyor bu duruma? Almaya birlikte mi karar verdiniz araba setini, yoksa sağdan soldan aldıklarımızla idare edelim falan mı diyor?

Canım muzu günde bir tane ye fazlası dokunur çünkü muzda çok fazla şeker var o yüzden dikkatli tüket birde kaşar peynir tüketebilirsin o da bebeğe kilo aldırıyor
desene ben şekeri tavan yaptırdım günde 3 muz yiyordum,şimdi günde yarım oda sütle birlikte ve bugün de kilo almamışım

desene ben şekeri tavan yaptırdım günde 3 muz yiyordum,şimdi günde yarım oda sütle birlikte ve bugün de kilo almamışım

Ay çok alemsin, günlük mü tartılıyorsun sen
Günde 3 muz hakkaten baya abartılı olmuş. Normal insana bile dokunur. Neyse bundan sonra dikkat edersin. Ben de yiyorum muz ama günde 1 tane. Bazen yemediğim de oluyor ama çoğunlukla yiyorum. Meyvenin yanında süt-yoğurt-ayran gibi bir süt ürünü içineki şekeri dengelermiş. Gebelik şekeri çıkan bir arkadaşım vardı, hep meyvenin yanında süt veya ayran içerdi.

eveeet her sabah tartılıyorum canm günlük kilo alıyordum ya alışkanlık oldu galibabende araştırdım meyve nin yanında süt yada yoğurt yenilmeliymiş,ben baya yanlış besleniyordum galiba.

Sagol cnm dikkat ediyorum zaten oyle pek istahim yok 6 kilo aldim bu zamana kadar ilk kizimda 20 kilo ile doguma girmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…