- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.641
Yok cnm doktor soyledi 29cm diye hatta dedi 1 2 gun geriden geliyor onemli degil dedi ama ben biraz taktim ışteCanım daha çok vakit var. Bence yıkayıp ütüleyip 3 ay bekletip giydireceğine o kıyafetleri, kv yanında yaparsın yavaş yavaş, hem vakit geçer.
Canım evin sobalı mı? Yani çabuk kuruyor mu çamaşırların? Ben ilk kızımda kurutmayı çok kullandım ve iyi ki varmış diyorum, bunda da kullancam çünkü çok büyük kolaylık. İlk zamanlar için fazla kıyafet alınmıyor çabuk büyüyecek diye, öyle olunca da sık sık çamaşır yıkamak gerekiyor. Dışarı asamam eksi derecelerde, evin içinde kurutma olayını zaten hiç sevmiyorum ve sağlıklı olmadığını düşünüyorum, evin rutubetini arttırıyor. Bir yerde de okumuştum, çamaşırların üzerinde kalan deterjan kalıntıları çamaşır kururken buharlaşıp havaya karışıyormuş. O nedenle ya açık alanda ya da kurutma makinesinde kurutulmasını tavsiye ediyorlar. Evin içinde çamaşır kurutmayın diyor uzmanlar. En sağlıklısı güneş görmesi ama Ankara'da pek güneş görünmüyor kışın.
Hoşgeldin. Hayırlı olsun evlatların. Sağ salim alırsın umarım kucağına. Aldıklarını da güzel günlerde giydir canım.
Canım bu ölçümler çok hassas. Çıkan değerler tahmini yani. Sen sağlıklı beslendiğini düşünüyorsan canını sıkma. Bu sefer az çıkmış, öbür sefer normal çıkar, kafana takma hiç. Doktorun bir şey demedi mi? Onun yorumu ne oldu? 29 cm'yi sen mi hesapladın yoksa doktorun mu söyledi? Kilosu da gayet normal bence.
Masallah seninki uzunmus cnm bana dr 1 2 gun geriden geliyor dedi ama onemli degil dedi simdi bi arkadas dedi muz sut yumurta kilo yapiyormus bebege muza agirlik vereyim ben sezeryan olucam tam vaktinde dogumum olmuyacak 2 hafta erkenden alacaklar korkuyorum 3 un altina dusmez inşallah ilk kizim 3 bucuk dogmustubana da 26+4te 870 gram 34cm dedi gayet normal değerler bir sıkıntı olsa doktor uyarırdı zaten bundan sonra kilo alacak dedi
Canım muzu günde bir tane ye fazlası dokunur çünkü muzda çok fazla şeker var o yüzden dikkatli tüket birde kaşar peynir tüketebilirsin o da bebeğe kilo aldırıyorMasallah seninki uzunmus cnm bana dr 1 2 gun geriden geliyor dedi ama onemli degil dedi simdi bi arkadas dedi muz sut yumurta kilo yapiyormus bebege muza agirlik vereyim ben sezeryan olucam tam vaktinde dogumum olmuyacak 2 hafta erkenden alacaklar korkuyorum 3 un altina dusmez inşallah ilk kizim 3 bucuk dogmustu
Günaydın cnmGünaydın mutlu pazarlar
doğum vakti gelene kadar bi geriden gelir bi önden gider doktor uyarmadıkça takma kafana 2.5 kilo doğup kuvezde kalmadan eve giden bebekler varMasallah seninki uzunmus cnm bana dr 1 2 gun geriden geliyor dedi ama onemli degil dedi simdi bi arkadas dedi muz sut yumurta kilo yapiyormus bebege muza agirlik vereyim ben sezeryan olucam tam vaktinde dogumum olmuyacak 2 hafta erkenden alacaklar korkuyorum 3 un altina dusmez inşallah ilk kizim 3 bucuk dogmustu
Canım günde bir maden suyu çok güzel kilo yapıyor bebeğe tavsiye ederim doktor tavsiyesi...Yok cnm doktor soyledi 29cm diye hatta dedi 1 2 gun geriden geliyor onemli degil dedi ama ben biraz taktim ışte
hic kafana takma canım ısrarla bir yiyecek yemenede gerek yok hic birinin bilimsel yani yok sen duzenli dengeli beslen gerisi genetik :)Yok cnm doktor soyledi 29cm diye hatta dedi 1 2 gun geriden geliyor onemli degil dedi ama ben biraz taktim ışte
biz almıştık keske sorsaydin bunu göndermeden önce boş yere uğraşmış oldun elticim de hemen durumu esinle de konuş bozuntuya vermesinBu eltim beni deli edecek.Hastanelere düşüp serumlar aldım bi arayıp sormadı.şimdi biZi çok düşünüyormuş gibi oğlunun ana kucağını göndermiş ben onu tek başına kullanamam ki belki dışarı çıkacaZ gezmeye tek nasıl taşıyım bebek arabası desen bebek5 Aydan önce yatamaz nasıl geri çevircem bi fikir verin lütfen ben travel sistem alıp önce ana kucağını sonra yataklı olanı kullanacaktım
Kocam almadığımızı söylemiş ağbisi de getirmişbiz almıştık keske sorsaydin bunu göndermeden önce boş yere uğraşmış oldun elticim de hemen durumu esinle de konuş bozuntuya vermesin
Yok cnm doktor soyledi 29cm diye hatta dedi 1 2 gun geriden geliyor onemli degil dedi ama ben biraz taktim ışte
Bu eltim beni deli edecek.Hastanelere düşüp serumlar aldım bi arayıp sormadı.şimdi biZi çok düşünüyormuş gibi oğlunun ana kucağını göndermiş ben onu tek başına kullanamam ki belki dışarı çıkacaZ gezmeye tek nasıl taşıyım bebek arabası desen bebek5 Aydan önce yatamaz nasıl geri çevircem bi fikir verin lütfen ben travel sistem alıp önce ana kucağını sonra yataklı olanı kullanacaktım
desene ben şekeri tavan yaptırdım günde 3 muz yiyordumCanım muzu günde bir tane ye fazlası dokunur çünkü muzda çok fazla şeker var o yüzden dikkatli tüket birde kaşar peynir tüketebilirsin o da bebeğe kilo aldırıyor
desene ben şekeri tavan yaptırdım günde 3 muz yiyordum,şimdi günde yarım oda sütle birlikte ve bugün de kilo almamışım
Ay çok alemsin, günlük mü tartılıyorsun sen
Günde 3 muz hakkaten baya abartılı olmuş. Normal insana bile dokunur. Neyse bundan sonra dikkat edersin. Ben de yiyorum muz ama günde 1 tane. Bazen yemediğim de oluyor ama çoğunlukla yiyorum. Meyvenin yanında süt-yoğurt-ayran gibi bir süt ürünü içineki şekeri dengelermiş. Gebelik şekeri çıkan bir arkadaşım vardı, hep meyvenin yanında süt veya ayran içerdi.
6 aylık prematüre bebişim var :)
Canım doğumda kaç kilo olacak boyu nasıl olacak böyle şeylerin belli olması için daha çok erken. 1 kilo bile yok daha bebişler :) sağlıklı beslen gerisini evrene bırak, o halleder. Bol sebze meyve et balık. Çöp besinlerden uzak dur. Onlar çocuğa değil anneye kilo yapıyor.
Sagol cnm dikkat ediyorum zaten oyle pek istahim yok 6 kilo aldim bu zamana kadar ilk kizimda 20 kilo ile doguma girmistimCanım doğumda kaç kilo olacak boyu nasıl olacak böyle şeylerin belli olması için daha çok erken. 1 kilo bile yok daha bebişler :) sağlıklı beslen gerisini evrene bırak, o halleder. Bol sebze meyve et balık. Çöp besinlerden uzak dur. Onlar çocuğa değil anneye kilo yapıyor.
Genetik olabilir evet anneminde bebisleri zayif dogarmishic kafana takma canım ısrarla bir yiyecek yemenede gerek yok hic birinin bilimsel yani yok sen duzenli dengeli beslen gerisi genetik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?