- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.621
Kizlar bana bir fikir verin 10undan sonra kv yanına gidicem. Evimde kurutma makinam falan var evimde olsam yikama kurutma sikinti olmazda kış günü. Bebege aldığım kiyafetleri yikayip ütüleyip koyup oyle mi gitsem yoksa gidince kv falan yapabilir miyiz. Gerci daha baya eksiğimiz var ama onun derdine düştüm
Canm benimde kurutma makinem var ama bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutmayı düşünmüyorum odada kurutcam. Bence kaynananda yıkasan kuruysan utulesen hem zaman geçer orda
Hayırlı akşamlar :) bende bugün ikiz oğullarım için alışveriş yaptım :) bir buçuk yıl önce ilk oğlum için yapmıştım aynı heyecanı yaşadım tekrarbu sefer daha tecrübeli yaptım tabi alışverişimi Doğum mart görünsede Doğum şubatta olacak bende Şubat annesi olacağım
Mrb kizlar nasilsiniz dun kontrolum vardi 26+ 4 um bebegim 850gram 29cm dedi bana zayif gibi geldi sanki sizce iyimidir
bana da 26+4te 870 gram 34cm dedi gayet normal değerler bir sıkıntı olsa doktor uyarırdı zaten bundan sonra kilo alacak dediMrb kizlar nasilsiniz dun kontrolum vardi 26+ 4 um bebegim 850gram 29cm dedi bana zayif gibi geldi sanki sizce iyimidir
Bende disarda ve odada kurutmam sadece kazakları kaloriferin üstüne koyarım çünkü kurutma makinesi çok yıpratıyor yunluleri. Evet kurutma makinesi mucize ya çok güzel ama bebek kıyafetlerini nedense yıpranır diye hastane çıkışlarını ilk kaloriferce kurutcam sonrakiler kurutmada.Canım daha çok vakit var. Bence yıkayıp ütüleyip 3 ay bekletip giydireceğine o kıyafetleri, kv yanında yaparsın yavaş yavaş, hem vakit geçer.
Canım evin sobalı mı? Yani çabuk kuruyor mu çamaşırların? Ben ilk kızımda kurutmayı çok kullandım ve iyi ki varmış diyorum, bunda da kullancam çünkü çok büyük kolaylık. İlk zamanlar için fazla kıyafet alınmıyor çabuk büyüyecek diye, öyle olunca da sık sık çamaşır yıkamak gerekiyor. Dışarı asamam eksi derecelerde, evin içinde kurutma olayını zaten hiç sevmiyorum ve sağlıklı olmadığını düşünüyorum, evin rutubetini arttırıyor. Bir yerde de okumuştum, çamaşırların üzerinde kalan deterjan kalıntıları çamaşır kururken buharlaşıp havaya karışıyormuş. O nedenle ya açık alanda ya da kurutma makinesinde kurutulmasını tavsiye ediyorlar. Evin içinde çamaşır kurutmayın diyor uzmanlar. En sağlıklısı güneş görmesi ama Ankara'da pek güneş görünmüyor kışın.
Hoşgeldin. Hayırlı olsun evlatların. Sağ salim alırsın umarım kucağına. Aldıklarını da güzel günlerde giydir canım.
Canım bu ölçümler çok hassas. Çıkan değerler tahmini yani. Sen sağlıklı beslendiğini düşünüyorsan canını sıkma. Bu sefer az çıkmış, öbür sefer normal çıkar, kafana takma hiç. Doktorun bir şey demedi mi? Onun yorumu ne oldu? 29 cm'yi sen mi hesapladın yoksa doktorun mu söyledi? Kilosu da gayet normal bence.
ben baştan beri tutmuyorum,nöbet tutmaya uygun değil yazdı doktor saolsunBana da dün doktor sadece kaç haftalik olduğumu yazdı nöbet tutamaz yazmadı zaten 24 haftalıktan sonra tutulmuyor diye sanirim.
Bende disarda ve odada kurutmam sadece kazakları kaloriferin üstüne koyarım çünkü kurutma makinesi çok yıpratıyor yunluleri. Evet kurutma makinesi mucize ya çok güzel ama bebek kıyafetlerini nedense yıpranır diye hastane çıkışlarını ilk kaloriferce kurutcam sonrakiler kurutmada.
Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin böbreklerinde sıkıntı kalmamış çok şükür. Normalde genişleme vardı.Boyu 33 cm, kilosu 620 gr. Çok mutlu oldum. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin böbreklerinde sıkıntı kalmamış çok şükür. Normalde genişleme vardı.Boyu 33 cm, kilosu 620 gr. Çok mutlu oldum. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Yünlü ve hassaslar için haklısın, onları zaten ben de kurutmam ama emin ol pamuklulara bir şey olmuyor. Ben de küçülür diye 90'da hiç yıkamazdım mesela çamaşırlarımı ama bir şey olmadı, küçülmüyor 90'da. Kurutma da aynı şekilde, hiç bozmuyor yapısını. Zaten miktarı az olduğu için kırışma da olmuyor, çıkınca da ütüleniyor.
Gözün aydın canım çok sevindim. Maşallah boyuna da kilosuna da
Hadi gozunaydin canm sağ salim kucagina al insKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin böbreklerinde sıkıntı kalmamış çok şükür. Normalde genişleme vardı.Boyu 33 cm, kilosu 620 gr. Çok mutlu oldum. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
16. Gün bugün canım. Ama seninki de düzelmiş zaten. 3.5 normal.Canim ne kadar sure sonra gittiginde bobreklerde aikinti kalmadi? Ben 1 hafta sonra gittigimde 5.6 mm olan buyume 3.5 mm ye dusmustu. Haftaya tekrar gidicem, yani 3.5 mm denildikten tam 1 hafta sonra, cok merak ediyorum ben de son durumunu.
Dışardan bir şey yediğimde oluyor canım, yediklerin dokunmuştur bence.Kızlar dünden beri mide bulantısı yaşıyorum neden acaba ya idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yediğim bir sey mi dokundu anlamadim sizde de oluyor mu arada bu bulantılardan
Ahhhh gec tanistim kurutma makinasiyla, makinam koku yapmaya baslamisti koyu renklerde, ben de kafayi bozup kurutmali camasir makinasi aldim yaz basinda, iyi ki almisim diyorum simdi, o kadar memnumum ki, kurutma esnasinda hijyen de sagladigi icin kirismayan gunluk kiyafetleri hijyen acisindan utulemeye de gerek kalmayinca is yukum baya baya azalmis oldu. Camasir as topla derdi yok, kisin ev icinde her yerde camasir, uc gun kurucak diye bekle vs.. buyuk rahatlikmis cidden.
Kızlar dünden beri mide bulantısı yaşıyorum neden acaba ya idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yediğim bir sey mi dokundu anlamadim sizde de oluyor mu arada bu bulantılardan
He anladim canim o zaman birsey diyemem. Neyse bekle bakalım onunda gönlü olsun mademBiz beraber yaşıyoruz zaten para ortak yani. Sadece doğru zamanda alalım diyor benim gibi aceleci değil, bana kalsa hastane çantası hazırdı.
Evimde olsam son haddine kadar kurutmayı kullanırdım canım. Olmadi kv birlikte yaparız kadınında emeği olsun onunda gönlü olur hemCanm benimde kurutma makinem var ama bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutmayı düşünmüyorum odada kurutcam. Bence kaynananda yıkasan kuruysan utulesen hem zaman geçer orda
Canım daha çok vakit var. Bence yıkayıp ütüleyip 3 ay bekletip giydireceğine o kıyafetleri, kv yanında yaparsın yavaş yavaş, hem vakit geçer.
Canım evin sobalı mı? Yani çabuk kuruyor mu çamaşırların? Ben ilk kızımda kurutmayı çok kullandım ve iyi ki varmış diyorum, bunda da kullancam çünkü çok büyük kolaylık. İlk zamanlar için fazla kıyafet alınmıyor çabuk büyüyecek diye, öyle olunca da sık sık çamaşır yıkamak gerekiyor. Dışarı asamam eksi derecelerde, evin içinde kurutma olayını zaten hiç sevmiyorum ve sağlıklı olmadığını düşünüyorum, evin rutubetini arttırıyor. Bir yerde de okumuştum, çamaşırların üzerinde kalan deterjan kalıntıları çamaşır kururken buharlaşıp havaya karışıyormuş. O nedenle ya açık alanda ya da kurutma makinesinde kurutulmasını tavsiye ediyorlar. Evin içinde çamaşır kurutmayın diyor uzmanlar. En sağlıklısı güneş görmesi ama Ankara'da pek güneş görünmüyor kışın.
Hoşgeldin. Hayırlı olsun evlatların. Sağ salim alırsın umarım kucağına. Aldıklarını da güzel günlerde giydir canım.
Canım bu ölçümler çok hassas. Çıkan değerler tahmini yani. Sen sağlıklı beslendiğini düşünüyorsan canını sıkma. Bu sefer az çıkmış, öbür sefer normal çıkar, kafana takma hiç. Doktorun bir şey demedi mi? Onun yorumu ne oldu? 29 cm'yi sen mi hesapladın yoksa doktorun mu söyledi? Kilosu da gayet normal bence.
Maşallah gözün aydın canımKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin böbreklerinde sıkıntı kalmamış çok şükür. Normalde genişleme vardı.Boyu 33 cm, kilosu 620 gr. Çok mutlu oldum. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Aynen canım kışın hele çok büyük rahatlık gerçekten. Bende begenerek kullanıyorum. Sicak sicak katlayip koyuncada ütülü gibi oluyor o tarafıni ayrı bir seviyorum. Buvarada ben yunlukeride yunlu programi var onda kurutuyorum henüz sıkıntı yaşamadımAhhhh gec tanistim kurutma makinasiyla, makinam koku yapmaya baslamisti koyu renklerde, ben de kafayi bozup kurutmali camasir makinasi aldim yaz basinda, iyi ki almisim diyorum simdi, o kadar memnumum ki, kurutma esnasinda hijyen de sagladigi icin kirismayan gunluk kiyafetleri hijyen acisindan utulemeye de gerek kalmayinca is yukum baya baya azalmis oldu. Camasir as topla derdi yok, kisin ev icinde her yerde camasir, uc gun kurucak diye bekle vs.. buyuk rahatlikmis cidden.
Canim bende bu hafta ilk defa uzun süre aradan sonra 2 kez kustum umarım devam etmez diyorum.Kızlar dünden beri mide bulantısı yaşıyorum neden acaba ya idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yediğim bir sey mi dokundu anlamadim sizde de oluyor mu arada bu bulantılardan
Hoşgeldin canım sağlıkla kavuşursun inşallah ikizlerineHayırlı akşamlar :) bende bugün ikiz oğullarım için alışveriş yaptım :) bir buçuk yıl önce ilk oğlum için yapmıştım aynı heyecanı yaşadım tekrarbu sefer daha tecrübeli yaptım tabi alışverişimi Doğum mart görünsede Doğum şubatta olacak bende Şubat annesi olacağım
Canım daha önümüzde çok vakit var alır merak etme şimdiden zayıf diye düşünüp moralini bozmaMrb kizlar nasilsiniz dun kontrolum vardi 26+ 4 um bebegim 850gram 29cm dedi bana zayif gibi geldi sanki sizce iyimidir
Ay hadi gözün aydın canım benim çok sevindimKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin böbreklerinde sıkıntı kalmamış çok şükür. Normalde genişleme vardı.Boyu 33 cm, kilosu 620 gr. Çok mutlu oldum. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Dışarı asılıp tozlanmadığı için maksimum temizlikte çıkıyor dediğin gibi. Ben de çok memnunum. Acil bir şey oluyor mesela 20dk kurutması ile kurutup çıkarıp direk giyiyorum. Hele tek parçaları direk ütülü gibi çıkarıyor. Büyük rahatlık, makinam bozulsa bile yine ya yıkama kurutma bir arada alırım, ya ayrı ayrı alırım bilmiyorum ama kurutma makinasını mutlaka isterim hayatımda.
Yok cnm ishal yok sadece bulantı var. Kesin yediğim bir sey
Geçmiş olsun canım. İshal de eşlik ediyor mu bulantına? Yediğin bir şey dokunmuş olabilir ya da çeşme sularından kaynaklı olabilir. Yaz döneminde yaşadım mide bulantısı ve ishal bir arada, ölüyorum sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?