2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım daha çok vakit var. Bence yıkayıp ütüleyip 3 ay bekletip giydireceğine o kıyafetleri, kv yanında yaparsın yavaş yavaş, hem vakit geçer.

Canm benimde kurutma makinem var ama bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutmayı düşünmüyorum odada kurutcam. Bence kaynananda yıkasan kuruysan utulesen hem zaman geçer orda

Canım evin sobalı mı? Yani çabuk kuruyor mu çamaşırların? Ben ilk kızımda kurutmayı çok kullandım ve iyi ki varmış diyorum, bunda da kullancam çünkü çok büyük kolaylık. İlk zamanlar için fazla kıyafet alınmıyor çabuk büyüyecek diye, öyle olunca da sık sık çamaşır yıkamak gerekiyor. Dışarı asamam eksi derecelerde, evin içinde kurutma olayını zaten hiç sevmiyorum ve sağlıklı olmadığını düşünüyorum, evin rutubetini arttırıyor. Bir yerde de okumuştum, çamaşırların üzerinde kalan deterjan kalıntıları çamaşır kururken buharlaşıp havaya karışıyormuş. O nedenle ya açık alanda ya da kurutma makinesinde kurutulmasını tavsiye ediyorlar. Evin içinde çamaşır kurutmayın diyor uzmanlar. En sağlıklısı güneş görmesi ama Ankara'da pek güneş görünmüyor kışın.

Hoşgeldin. Hayırlı olsun evlatların. Sağ salim alırsın umarım kucağına. Aldıklarını da güzel günlerde giydir canım.

Mrb kizlar nasilsiniz dun kontrolum vardi 26+ 4 um bebegim 850gram 29cm dedi bana zayif gibi geldi sanki sizce iyimidir

Canım bu ölçümler çok hassas. Çıkan değerler tahmini yani. Sen sağlıklı beslendiğini düşünüyorsan canını sıkma. Bu sefer az çıkmış, öbür sefer normal çıkar, kafana takma hiç. Doktorun bir şey demedi mi? Onun yorumu ne oldu? 29 cm'yi sen mi hesapladın yoksa doktorun mu söyledi? Kilosu da gayet normal bence.

Bende disarda ve odada kurutmam sadece kazakları kaloriferin üstüne koyarım çünkü kurutma makinesi çok yıpratıyor yunluleri. Evet kurutma makinesi mucize ya çok güzel ama bebek kıyafetlerini nedense yıpranır diye hastane çıkışlarını ilk kaloriferce kurutcam sonrakiler kurutmada.

Yünlü ve hassaslar için haklısın, onları zaten ben de kurutmam ama emin ol pamuklulara bir şey olmuyor. Ben de küçülür diye 90'da hiç yıkamazdım mesela çamaşırlarımı ama bir şey olmadı, küçülmüyor 90'da. Kurutma da aynı şekilde, hiç bozmuyor yapısını. Zaten miktarı az olduğu için kırışma da olmuyor, çıkınca da ütüleniyor.

Gözün aydın canım çok sevindim. Maşallah boyuna da kilosuna da

Canim ne kadar sure sonra gittiginde bobreklerde aikinti kalmadi? Ben 1 hafta sonra gittigimde 5.6 mm olan buyume 3.5 mm ye dusmustu. Haftaya tekrar gidicem, yani 3.5 mm denildikten tam 1 hafta sonra, cok merak ediyorum ben de son durumunu.

Ahhhh gec tanistim kurutma makinasiyla, makinam koku yapmaya baslamisti koyu renklerde, ben de kafayi bozup kurutmali camasir makinasi aldim yaz basinda, iyi ki almisim diyorum simdi, o kadar memnumum ki, kurutma esnasinda hijyen de sagladigi icin kirismayan gunluk kiyafetleri hijyen acisindan utulemeye de gerek kalmayinca is yukum baya baya azalmis oldu. Camasir as topla derdi yok, kisin ev icinde her yerde camasir, uc gun kurucak diye bekle vs.. buyuk rahatlikmis cidden.

Canim ne kadar sure sonra gittiginde bobreklerde aikinti kalmadi? Ben 1 hafta sonra gittigimde 5.6 mm olan buyume 3.5 mm ye dusmustu. Haftaya tekrar gidicem, yani 3.5 mm denildikten tam 1 hafta sonra, cok merak ediyorum ben de son durumunu.
16. Gün bugün canım. Ama seninki de düzelmiş zaten. 3.5 normal.

Dışarı asılıp tozlanmadığı için maksimum temizlikte çıkıyor dediğin gibi. Ben de çok memnunum. Acil bir şey oluyor mesela 20dk kurutması ile kurutup çıkarıp direk giyiyorum. Hele tek parçaları direk ütülü gibi çıkarıyor. Büyük rahatlık, makinam bozulsa bile yine ya yıkama kurutma bir arada alırım, ya ayrı ayrı alırım bilmiyorum ama kurutma makinasını mutlaka isterim hayatımda.

Kızlar dünden beri mide bulantısı yaşıyorum neden acaba ya idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yediğim bir sey mi dokundu anlamadim sizde de oluyor mu arada bu bulantılardan

Geçmiş olsun canım. İshal de eşlik ediyor mu bulantına? Yediğin bir şey dokunmuş olabilir ya da çeşme sularından kaynaklı olabilir. Yaz döneminde yaşadım mide bulantısı ve ishal bir arada, ölüyorum sanmıştım.

Canm benimde kurutma makinem var ama bebeğin kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutmayı düşünmüyorum odada kurutcam. Bence kaynananda yıkasan kuruysan utulesen hem zaman geçer orda
Evimde olsam son haddine kadar kurutmayı kullanırdım canım. Olmadi kv birlikte yaparız kadınında emeği olsun onunda gönlü olur hem

Doğru diyorsun canım zaten sevmem aslinda uzun süre dolapta duran kiyafeti temiz
Maşallah gözün aydın canım
Aynen canım kışın hele çok büyük rahatlık gerçekten. Bende begenerek kullanıyorum. Sicak sicak katlayip koyuncada ütülü gibi oluyor o tarafıni ayrı bir seviyorum. Buvarada ben yunlukeride yunlu programi var onda kurutuyorum henüz sıkıntı yaşamadım
Kızlar dünden beri mide bulantısı yaşıyorum neden acaba ya idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yediğim bir sey mi dokundu anlamadim sizde de oluyor mu arada bu bulantılardan
Canim bende bu hafta ilk defa uzun süre aradan sonra 2 kez kustum umarım devam etmez diyorum.

Hoşgeldin canım sağlıkla kavuşursun inşallah ikizlerine

Mrb kizlar nasilsiniz dun kontrolum vardi 26+ 4 um bebegim 850gram 29cm dedi bana zayif gibi geldi sanki sizce iyimidir
Canım daha önümüzde çok vakit var alır merak etme şimdiden zayıf diye düşünüp moralini bozma

Ay hadi gözün aydın canım benim çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…