2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İlla kendiniz takım almak istiyorsanız iade edin tabii ama sadece bebek arabasını alıp diğer markalara uygun ana kucağı adaptörünü alıp bebek arabasına uygun hale getirebilirsiniz. Mesela bizim araba concorde neo ama adaptör aldık ana kucağı maxi cosi. Böylece 5-6 ay kullanacağı ana kucağına 750 tl vermemiş olursunuz

Canım muzu günde bir tane ye fazlası dokunur çünkü muzda çok fazla şeker var o yüzden dikkatli tüket birde kaşar peynir tüketebilirsin o da bebeğe kilo aldırıyor
Zaten fazlasi kabizligada neden olur sagol canim kasarida deniyecem bide maden suyuda kilo aldiriyormus yeni duydum onuda deniyecem

Ben siparis vermistim diyip geri çevir istersen. Sonuçta senin çocuğun yenisini kullanmandan daha doğal ne olabilirki eşine bence oyle söyle anlayışla karsilayacaktir. Bence eltin degil kayının göndermiştir kullan diye. ama tercih senin kullanmak istemiyorsan esindende destek aldıktan sonra keyfine göre takıl caninida sıkma. Bebek senin keyif senin

boyumuz aynı,bence süper kilo alma durumun canın ne istiyorsa benim için de ye

Yerim canim tabi, Allah agiz tadimizi bozmasin da.

Kızlar dünden beri mide bulantısı yaşıyorum neden acaba ya idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yediğim bir sey mi dokundu anlamadim sizde de oluyor mu arada bu bulantılardan

Canim gecen hafta nerdeyse hergun kustum ben de. Arada oluyor sanirim.

Benim kizim 2620 gr dogdu, sonradan her ay cok guzel kilo alarak cok hizli buyudu. Korkma o yuzden. Ya da sancin gelene kadar bekleyebilirsin sezeryani, artik cogu doktor son ana kadar bekletiyor sezeryani.

Kızlar çok kilo aldınız mı özellikle kilolu hamile kalanlar ben ilk hamileliğim de 6 kilo aldım toplam 20 kilo verdim Doğum sonrası biraz da diyetle
Kilolu hamile kalmadım evlendigimden bu yana en dusuk rakami gordugumde hamilelik oldu 3 buçk kilo aldım ipin ucunu biraksam eminim.daha fazla kilo alırdım ama.bu aralar kilo alımım hızlandı daha bi dikkat etmeye başladım

Alacaktık hatta bu ay bakalım diye konuşuyorduk sonra eltim gönderdi ana kucağını.Biraz triplendim:) tamam ben sana istediğinden alırım bu zaten tek başına işe yaramaz dedi

Aynen öyle en baştaki olay bu benim çocuğum durumumuz varken neden 2. El kullansın.Bide Ağbi de eltim de bi kere sormazlar ha nasılsın bebek nasıl bi eksiğini de biz alalım ne biliyim bi küçük hediye bişey daha görmedik.Ve ben onun iki çoçuğunun da hediyesini süsünü hiç eksik etmedim.Zoruma giden de bu zaten

Gercektenn mi hic duymamistim icinde magnezyum var aslinda kramplarada iyi gelir sagol cnm
Sanırım magnezyumdan kan akışı daha verimli oluyor hatta arkadaşım 36 hastalıkken 2 kilo ya var yoktu bebeğinin kilosu tavsiye ettim 3600 gr la 40. Haftasını doldurup Doğum yaptı. Bende şimdi günde bir tane içiyorum

desene ben şekeri tavan yaptırdım günde 3 muz yiyordum,şimdi günde yarım oda sütle birlikte ve bugün de kilo almamışım

Kız 3 muz nedir hakkaten farkında olmadan yanlış yapıyormuşsun, gebelik şekeri mi sebep oluyodu buna acaba? Normalde versek yiyemezsin bence muzu.

Canım eltin kafasına göre iş yapıyor ama bence sen eltinden dolayı değil de, konuşamadığın için stres yapıyorsun. Senin çatın ayrı, ailen ayrı, sen kendi çocuğunu istediğin gibi istediğin şartlarda bakıcan. Saol elticim çok güzel düşünmüşsün ama yanlış anlama canım, benim düşüncem farklı. Sen bunu al geri hayatım, evde tutmak istemiyorsan da bi ihtiyacı olana ver. Hadi öperim canım de olsun bitsin. Fazla stres yapıyorsun bence...

T Tatprenses aman canım hiç takılma, dursun bi kenarda bi arkadaşta yazmış, bebek arabalarına bakarken alırsınız belki takımını, ya da hiç takılma mesela maxi cosi benimki, direkt orijinal kılıfı satılıyor al tertemiz tak, sanki onun değilmiş gibi kullanırsın, onun parasına da neler alırsın, dediğim gibi hiç olmadı biz aldık zahmet oldu diyip geri verirsiniz :)

Bu arada kızım bebek arabasında onunla gezmeyi çok seviyordu, ilk 6 ay gittiğimiz yerde onun içinde uyurdu yatak yadırgamazdı, sonra da neredeyse 1-1,5 yıl onun içinde gezdik bebek arabasıyla, daha yüksek olduğundan daha rahat ediyordu.

Bu arada Temmuz bebişiydi kızım neredeyse nisana kadar evde kullandık biz arabamızı :) mama sandalyesi gibi yemek yerken içinde yanımızda duruyordu sonra Nisanda yürüyüşe ancak çıkmaya başlayabildik tabi.

Haklısın da bakalım duruma göre davranıcam artık

Kullanırsam kesin kılıf alıcam zaten daha kullanışlı da bebek arabası bakıcam artık napıyım

iyi bak esinde anlayisla karşılamış canım nr güzel. Durumunda varsa dediğin gibi istedigini al. Valla benimkide öyle canım bende herseyine giderim dedigin gibi süsü hediyesi ama birsey gormedik kimseden. Ama benim yapım öyle yaparım dayanamam sonra gene ben üzülürüm sen gibi.

Kullanırsam kesin kılıf alıcam zaten daha kullanışlı da bebek arabası bakıcam artık napıyım

Birebir orijinal kılıf söküp takıyorlar anında, adaptörleri de var travel sistemlere bunlar kullanmak istersen alternatiflerin. Kullanmak istemezsen de hiç ses etmeyip gönlüne göre alıyorsun ve biz travel sistem bebek arabası alınca uyumlu olmadı aldık, belki bi ihtiyacı olana verirsiniz diyip konuyu kapatmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…