2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
eveeet her sabah tartılıyorum canm günlük kilo alıyordum ya alışkanlık oldu galibabende araştırdım meyve nin yanında süt yada yoğurt yenilmeliymiş,ben baya yanlış besleniyordum galiba.

Ödemim de indi diyodun ya, artık tartılma her gün boşver. Takıntı olunca daha da istemediğin yöne gidiyor işler.

Alacaktık hatta bu ay bakalım diye konuşuyorduk sonra eltim gönderdi ana kucağını.Biraz triplendim:) tamam ben sana istediğinden alırım bu zaten tek başına işe yaramaz dedi

E tamam eşin de seninle aynı fikirdeyse boşver gerisini. Alın yenisini, eltine götürüverirsin geri.
İnsanlardan da beklentini düşük tutarsan çok mutlu olursun. Hayat mottom bu benim

Ödemim de indi diyodun ya, artık tartılma her gün boşver. Takıntı olunca daha da istemediğin yöne gidiyor işler.
bi dönem daha tartılırım sanki canm da sonra normal olduğunu görünce içim rahatlar bırakırım tartılmayı
Sen kendi kendine yapmissin hamileyim die çift kişilik yemissin hep bak yemeyi kesince kilo alma da kesildi birden
yok canm hamileyim iki kişilik yiyeyim düşüncesi yoktu aslında ama meyve yi çok aşırı tüketiyordum,ve sık sık yemiyordum şimdi sık sık az az yiyorum ne şişlik ne mide yanması hiç sıkıntım kalmadı tek sıkıntım yasak diye sanırım burnumda börek ve kalbura bastı tütüyor ama kararliyim yemeyeceğim
Ilahi canim ya cok guldurdun beni

merhaba canım 6 aylık derken kaç haftalıkken doğdu ve neden erken doğdu acaba ben de 25+1 im ve erken dogum riskim var ondan merak ediyorum. sağlığı iyi mi bebeşin?

Merhaba canım 31 hf iken sezeryanla aldılar bebeğim beslenemiyordu. Bebeği besleyen damarlarda çift taraflı çentik vardı ve geçmemişti. Haftasına göre küçük kalmıştı gözetimde oldum bebeğin kalp atışları iyi olmayınca sezeryan oldum 31 hf 1016 gr doğdu 45 gün küveZde kaldı. Çok şükür durumu gayet iyi ciğer iğnesi olmuştum bebeğim doğduğunda kendi kendine nefes alıyordu. Senin erken Doğum riskin neden var acaba

canım kaçıncı haftada anlaşıldı gelişimi küçük kaldığı bide aspirin filan gecmemismiydi

canım senin bebişin iyi olmasına çok sevindim. 6 ay diyince bu bana mucize gibi geldi. ama 31. hafta dogduysa 8 e girmiş gibi oluyorsun 28-29 hafta bitince 7. hafta bitmiş oluyor canım. ben iş, ev, arkadaşlar derken kendimi çok aşırı yordum artı büyük üzüntü ve stres nedeniyle de olsa gerek biranda rahim ağzı uzunluğum kısaldı 23mm ye düştü rahmim hunilesip ağız kısmında 7mm açıklık oluştu bunun üzerine sagolsun doktorum heyet raporu verdi evde ıstirahat edip yerçekimine karşı rahmimi koruyorum ama ne zamana kadar bebekleri içerde tutabilirim bilmiyorum doktorumla şimdilik 28/29 haftaları hedefledik iple çekiyorum bu haftaları eğer bu haftaları da doğurmadan atlatabilirsem 32/34 haftaları hedefleyecem tabi gönlümde 38 hafta var ama rabbim inşallah yardım eder.

canım kaçıncı haftada anlaşıldı gelişimi küçük kaldığı bide aspirin filan gecmemismiydi
Ayrıntılıda belli olmuştu 28 geçer diyip önemsemediler sonuç olarak geçmedi maalesef. 28 hf sonra herhangi bir kan sulandırıcı oldu faydası olmuyor ne yazıkki. Şimdi gebeliğin başından beri aspirin içiyorum bakalım aynı sorun çıkmaz inşallah

Canım normalde 8 aylık aslında ama prematürelerde düzeltilmiş yaş olarak hesaplanıyor genelde yani doğması gerekene göre. Bebeklerim dediğine göre ikiz sanırım maşallah allah gönlüne göre versin. Kendine dikkat et eğer ilk bebeğin ise WC dışında kalkma derim genelde ikiz gebeliklerde rahim muayenesi ve serklaj yapılıyor tam emin değilim ama inşallah 34 görürsün moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…