- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.701
Canm geçen bir yerde okumuştum suyu gelen kadini 1 ay hastanede iğnelerle bekletmişler ve 36da doğurmayı başarmış kadın. Yani sakin stres olup da bebeklerini de strese sokma. Bol bol dinlen uzan ilaçlarını duzenli içtin mi inşallah 36 yi görürsuncanım senin bebişin iyi olmasına çok sevindim. 6 ay diyince bu bana mucize gibi geldi. ama 31. hafta dogduysa 8 e girmiş gibi oluyorsun 28-29 hafta bitince 7. hafta bitmiş oluyor canım. ben iş, ev, arkadaşlar derken kendimi çok aşırı yordum artı büyük üzüntü ve stres nedeniyle de olsa gerek biranda rahim ağzı uzunluğum kısaldı 23mm ye düştü rahmim hunilesip ağız kısmında 7mm açıklık oluştu bunun üzerine sagolsun doktorum heyet raporu verdi evde ıstirahat edip yerçekimine karşı rahmimi koruyorum ama ne zamana kadar bebekleri içerde tutabilirim bilmiyorum doktorumla şimdilik 28/29 haftaları hedefledik iple çekiyorum bu haftaları eğer bu haftaları da doğurmadan atlatabilirsem 32/34 haftaları hedefleyecem tabi gönlümde 38 hafta var ama rabbim inşallah yardım eder.
canım senin bebişin iyi olmasına çok sevindim. 6 ay diyince bu bana mucize gibi geldi. ama 31. hafta dogduysa 8 e girmiş gibi oluyorsun 28-29 hafta bitince 7. hafta bitmiş oluyor canım. ben iş, ev, arkadaşlar derken kendimi çok aşırı yordum artı büyük üzüntü ve stres nedeniyle de olsa gerek biranda rahim ağzı uzunluğum kısaldı 23mm ye düştü rahmim hunilesip ağız kısmında 7mm açıklık oluştu bunun üzerine sagolsun doktorum heyet raporu verdi evde ıstirahat edip yerçekimine karşı rahmimi koruyorum ama ne zamana kadar bebekleri içerde tutabilirim bilmiyorum doktorumla şimdilik 28/29 haftaları hedefledik iple çekiyorum bu haftaları eğer bu haftaları da doğurmadan atlatabilirsem 32/34 haftaları hedefleyecem tabi gönlümde 38 hafta var ama rabbim inşallah yardım eder.
Canım 7 ay 1 hafta oluyor 8 Aydan 1 hafta almış oluyorum sanırım öyle söyleniyor 20 hf 4 buçuk olduğuna göre düşünürsek
Canm geçen bir yerde okumuştum suyu gelen kadini 1 ay hastanede iğnelerle bekletmişler ve 36da doğurmayı başarmış kadın. Yani sakin stres olup da bebeklerini de strese sokma. Bol bol dinlen uzan ilaçlarını duzenli içtin mi inşallah 36 yi görürsun
Merhaba canım 31 hf iken sezeryanla aldılar bebeğim beslenemiyordu. Bebeği besleyen damarlarda çift taraflı çentik vardı ve geçmemişti. Haftasına göre küçük kalmıştı gözetimde oldum bebeğin kalp atışları iyi olmayınca sezeryan oldum 31 hf 1016 gr doğdu 45 gün küveZde kaldı. Çok şükür durumu gayet iyi ciğer iğnesi olmuştum bebeğim doğduğunda kendi kendine nefes alıyordu. Senin erken Doğum riskin neden var acaba
canım senin bebişin iyi olmasına çok sevindim. 6 ay diyince bu bana mucize gibi geldi. ama 31. hafta dogduysa 8 e girmiş gibi oluyorsun 28-29 hafta bitince 7. hafta bitmiş oluyor canım. ben iş, ev, arkadaşlar derken kendimi çok aşırı yordum artı büyük üzüntü ve stres nedeniyle de olsa gerek biranda rahim ağzı uzunluğum kısaldı 23mm ye düştü rahmim hunilesip ağız kısmında 7mm açıklık oluştu bunun üzerine sagolsun doktorum heyet raporu verdi evde ıstirahat edip yerçekimine karşı rahmimi koruyorum ama ne zamana kadar bebekleri içerde tutabilirim bilmiyorum doktorumla şimdilik 28/29 haftaları hedefledik iple çekiyorum bu haftaları eğer bu haftaları da doğurmadan atlatabilirsem 32/34 haftaları hedefleyecem tabi gönlümde 38 hafta var ama rabbim inşallah yardım eder.
kızlar ben tok karnına parmak tan ölçülen aletle şekerimi ölçtüm 80 çıktı,çok iyi değil mi?
Aynen canım ama başa gelen çekiliyor İnan ki ama allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok Zorhaklisin canım öyle oluyor ben pek anlamiyorum bu hesaplardan ancak tablodan çıkarıyorum rabbim tüm bebişlerimize vakitlice bir doğum ile dünya gelmeyi nasip eylesin prematüre bebek oyle zor ki hele o kuvez günleri ayrı bir zor
Canım sen '6 aylık prematüre annesiyim' dediğinde ben 'prematüre bebeğim doğalı 6 ay oldu' anladım. Bir tek ben böyle anlamışım sanırım :) 6 aylık bir bebeğin var, aslında 8 ay oldu doğalı ama 2 ay erken doğduğu için düzeltilmiş yaşı 6 ay. Doğru mu anlamışım
Yoksa 31 haftalık doğan çocuk tabiki 6 aylık olmuyor, onu her hamile bilir
Evde hiç şeker ölçümü yapmadım ne desem yalan olur. Yemekten kaç saat sonra ölçtün? 80 çok düşük değil mi yemek sonrası için? Ben bir seferinde öğle yemeği yiyip hastaneye gitmiştim kan vermeye, 200 çıkmıştı sonuç:)) Doktor da "tok muydun kanı verirken?" Diye sormuştu. Evet deyince de 'baya tokmuşsun' deyip gülmüştü
ölçmeden 1 buçuk saat önce yemek yemiştim canm bi 15 dk önce falan da ara öğünü mü yedim,senin tok karnına da 200 çok fazlaymış,kayın babm da şeker var aynı saatlerde yemek yedik oda ölçtü 256 inanamadım ama maşallah neler neler yedi o...Evde hiç şeker ölçümü yapmadım ne desem yalan olur. Yemekten kaç saat sonra ölçtün? 80 çok düşük değil mi yemek sonrası için? Ben bir seferinde öğle yemeği yiyip hastaneye gitmiştim kan vermeye, 200 çıkmıştı sonuç:)) Doktor da "tok muydun kanı verirken?" Diye sormuştu. Evet deyince de 'baya tokmuşsun' deyip gülmüştü
Canım aynen doğru bende biraz karıştırmışım:) şu an düzeltilmişi 6 aylık teyzesi
Benim ilk kizimda seker yuklemesinde aclik 74 cikmisti, 1 saat sonra tokluk da 70
ölçmeden 1 buçuk saat önce yemek yemiştim canm bi 15 dk önce falan da ara öğünü mü yedim,senin tok karnına da 200 çok fazlaymış,kayın babm da şeker var aynı saatlerde yemek yedik oda ölçtü 256 inanamadım ama maşallah neler neler yedi o...
Tamam kafamdaki bütün soru işaretleri gitti
Allah bağışlasın canım.
Tokluk nasıl açlıktan düşük çıkıyor ya ben anlamadım hakkaten
Ben de dışarda tavuk dürüm yemiştim yanında salata falan baya sağlam kalorili şeyler yemiştim. Ondan oldu zaar
Vucut cabuk tolere ediyormus sanirim. Doktorum sorun gormemisti sonucta.
Bu seker yuklemesi nasil gececek bakalim. Hepimiz hayirli guzel haberler alalim insaallah.
Off valla stres yapti banada bu icme meselesi benimde carsamba gunu ins kusmamBana içmesi pek zor geldi 1 bardak sıvıyı. Öğüre öğüre içtim. Aç kalmakla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama, öyle baygınlık geçirecek gibi olmadım hiç. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. Benimki yarın gelir büyük ihtimalle.
Sen ne zaman yaptıracaksın?
Off valla stres yapti banada bu icme meselesi benimde carsamba gunu ins kusmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?