2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canm geçen bir yerde okumuştum suyu gelen kadini 1 ay hastanede iğnelerle bekletmişler ve 36da doğurmayı başarmış kadın. Yani sakin stres olup da bebeklerini de strese sokma. Bol bol dinlen uzan ilaçlarını duzenli içtin mi inşallah 36 yi görürsun

Canım 7 ay 1 hafta oluyor 8 Aydan 1 hafta almış oluyorum sanırım öyle söyleniyor 20 hf 4 buçuk olduğuna göre düşünürsek

Canım 7 ay 1 hafta oluyor 8 Aydan 1 hafta almış oluyorum sanırım öyle söyleniyor 20 hf 4 buçuk olduğuna göre düşünürsek

haklisin canım öyle oluyor ben pek anlamiyorum bu hesaplardan ancak tablodan çıkarıyorum rabbim tüm bebişlerimize vakitlice bir doğum ile dünya gelmeyi nasip eylesin prematüre bebek oyle zor ki hele o kuvez günleri ayrı bir zor

yeterki allah dilesin her şey oluverir bir canın dünyadan nasibi varsa rabbim her türlü yaşatıyor böyle örnekler de bize umut oluyor dilerim rabbim yar ve yardımcımız olur. çok teşekkür ederim canım

Canım sen '6 aylık prematüre annesiyim' dediğinde ben 'prematüre bebeğim doğalı 6 ay oldu' anladım. Bir tek ben böyle anlamışım sanırım :) 6 aylık bir bebeğin var, aslında 8 ay oldu doğalı ama 2 ay erken doğduğu için düzeltilmiş yaşı 6 ay. Doğru mu anlamışım
Yoksa 31 haftalık doğan çocuk tabiki 6 aylık olmuyor, onu her hamile bilir

Canım inşallah gönlündeki gibi bekler bebeklerin. Erken doğum zor, 3 kilo çocukla bile insan ne yapacağını bilemiyor. Erken doğunca katlanıyor zorlukları. Allah yardımcın olsun.

kızlar ben tok karnına parmak tan ölçülen aletle şekerimi ölçtüm 80 çıktı,çok iyi değil mi?

Evde hiç şeker ölçümü yapmadım ne desem yalan olur. Yemekten kaç saat sonra ölçtün? 80 çok düşük değil mi yemek sonrası için? Ben bir seferinde öğle yemeği yiyip hastaneye gitmiştim kan vermeye, 200 çıkmıştı sonuç:)) Doktor da "tok muydun kanı verirken?" Diye sormuştu. Evet deyince de 'baya tokmuşsun' deyip gülmüştü

Aynen canım ama başa gelen çekiliyor İnan ki ama allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok Zor

Canım aynen doğru bende biraz karıştırmışım:) şu an düzeltilmişi 6 aylık teyzesi

Benim ilk kizimda seker yuklemesinde aclik 74 cikmisti, 1 saat sonra tokluk da 70

ölçmeden 1 buçuk saat önce yemek yemiştim canm bi 15 dk önce falan da ara öğünü mü yedim,senin tok karnına da 200 çok fazlaymış,kayın babm da şeker var aynı saatlerde yemek yedik oda ölçtü 256 inanamadım ama maşallah neler neler yedi o...

Canım aynen doğru bende biraz karıştırmışım:) şu an düzeltilmişi 6 aylık teyzesi

Tamam kafamdaki bütün soru işaretleri gitti
Allah bağışlasın canım.

Benim ilk kizimda seker yuklemesinde aclik 74 cikmisti, 1 saat sonra tokluk da 70

Tokluk nasıl açlıktan düşük çıkıyor ya ben anlamadım hakkaten

Ben de dışarda tavuk dürüm yemiştim yanında salata falan baya sağlam kalorili şeyler yemiştim. Ondan oldu zaar

Vucut cabuk tolere ediyormus sanirim. Doktorum sorun gormemisti sonucta.

Vucut cabuk tolere ediyormus sanirim. Doktorum sorun gormemisti sonucta.

İlla ki öyledir canım, bir şey olsa doktor derdi. Bana da bir şey dememişti mesela doktor, 'yemek yiyip direk geldim' demiştim. Normalde 200 şeker baya ciddi bir şey. Bir daha da öyle bir şeker oranı görmedim zaten tahlillerimde. Açlığım 71 çıkmıştı 6 haftalık hamileyken yapılan testlerde.

Bu seker yuklemesi nasil gececek bakalim. Hepimiz hayirli guzel haberler alalim insaallah.

Bana içmesi pek zor geldi 1 bardak sıvıyı. Öğüre öğüre içtim. Aç kalmakla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama, öyle baygınlık geçirecek gibi olmadım hiç. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. Benimki yarın gelir büyük ihtimalle.
Sen ne zaman yaptıracaksın?

Off valla stres yapti banada bu icme meselesi benimde carsamba gunu ins kusmam

Off valla stres yapti banada bu icme meselesi benimde carsamba gunu ins kusmam

Yok ya kusmak değil de 12 saat açlığın üstüne insanın canı pek limonlu şekerli sıvı çekmiyor da o açıdan
Azar azar içe içe 10 dk da zor bitirdim valla. Ama kusmadım. Umarım sen rahat içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…