2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Doktorum henuz birsey demedi bana, persembe gunu ogleden sonra yaein yaoilacak fetal ekonun sonucunu gostermeye gidicem, o zaman gun verir belki seker yuklemesi icin. Ilkinde asidi kacmis sprite gibi birseydi ictigim, cok zorlanmamistim, bunda nasil olur bilemiyorum artik.

Günaydın kızlar yan yatırma yastığı kullanan oldu mu memnun kaldi mi?

Almıştım ama hiç kullanmadım. Pek işime yaramadı benim. Zaten ben 6 aya kadar yanımda yatırdım. Kolumu doladım arkasından sırtına doğru, yan yatırma yastığı olarak kolumu kullandım

yan yatırma yastığı, reflü yatağı pratikte ne kadar kullanılıyor benim de bugünlerde kafamı kurcalıyor
Yenidoğan sırtüstü yatırılır yaZıyor hep yan yatırabilirmiyiz ki. Gerçi normal yastığı da desteklenir arkasına ama yatabiliyorsa reflü yatağını ben lazım olursa gider alırız diye düşündüm.

Günaydın kızlar anne yanı beşiği araştırıyorum piyasa da fiyatlar biraz yüksek indirime giren bi yer olursa haber eder misiniz. Benim odaya ancak bu model sığar ve kullananlar çok memnun bu beşiklerden

Eklentiler

• 9886319A-F8ED-4C15-9C2D-52314A999CB9.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar şimdi şeker yüklememin sonucu geldi. 50'lik yapılmıştı, 141 çıkmış. Tam sınırda
Doktoruma sordum, biraz yüksek gibi geldi dikkat etmeme gerek var mı diye, sorun yok dedi ama benim canım sıkıldı biraz.

Kıyafetler yeterli ama bence bezi 1 numara bulunca al ve hastane çantana onu koy. 4.5 kilo doğmadığı sürece büyük gelir bez :)

1 kısa kollu- 3 yarım kollu çıtçıtlı body
2 adet tişört
1 adet pijama altı
1 adet tulum
2 adet eldiven ve şapka, var bende şimdilik. Gerçi 3 ve 6 aylık kıyafetler de aldım 1-2 tane. Bir de eşimin bebeklik örme 2-3 tane yeleği var. Ne alacağımı hiç bilmiyorum.

2 numara büyük olur gibi canım sanki ya.

benim lazım olursa gidip alma fırsatım ne kadar olur bilmiyorum büyük bi kaos ortamı beni bekliyor lohusalık döneminde

canını sıkma sende sık sık az az ye canm,bende yarın sıra bulabilirsek 100 gr lık yükleteceğim ama niye bilmem içim çok rahat,bence sende stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…