- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.741
penye battaniye,ağız mendili bi kaç ta tulum alabilirsin canm ilk zamanlar kusuyor kaka çıkabiliyor bi kaç.bişey daha olsa iyi olur ,iyi günlerde kullanınDün hastane çantası için kıyafet aldık, bez felan da aldık sleepy 2 numara aldım inşallah büyük değildir 1 numara yoktu. Civilden aldık 10 hastane çıkışı almadım 3 tane takım kıyafet, 4 zıbın birde yeni doğan zıbını aldık. Şimdilik yeterli mi sizce
Ben panik biriyim de yan yatırma yastığı kullanışlı olsa alırim ben hep beşiğinde yatsın istiyorum baştan beri. Portatif beşik aldim 6 ay için yazın büyük alicam masraf çok azar azar alıcam. Doğum bile 9 binyan yatırma yastığı, reflü yatağı pratikte ne kadar kullanılıyor benim de bugünlerde kafamı kurcalıyor
1 tane 10 lu takım 1 tane de 5 li takım, yelek ekstra çorap belki 1 tane daha 5 li koyarım yada tulum çantanın başına geçtiğimde netleşecek son durum.Dün hastane çantası için kıyafet aldık, bez felan da aldık sleepy 2 numara aldım inşallah büyük değildir 1 numara yoktu. Civilden aldık 10 hastane çıkışı almadım 3 tane takım kıyafet, 4 zıbın birde yeni doğan zıbını aldık. Şimdilik yeterli mi sizce
benim aldıklarım da şöyleDün hastane çantası için kıyafet aldık, bez felan da aldık sleepy 2 numara aldım inşallah büyük değildir 1 numara yoktu. Civilden aldık 10 hastane çıkışı almadım 3 tane takım kıyafet, 4 zıbın birde yeni doğan zıbını aldık. Şimdilik yeterli mi sizce
Canm bende civilden bu tarz bir portatif beşik aldim yaza kadar bunu kullancam sonra büyük bir sey alip abisinin odasına koyacam. Ve ben 130 a aldim beşiği. Sen arabayı kaça aldin travel sistem düşünüyorum bende.Günaydın kızlar anne yanı beşiği araştırıyorum piyasa da fiyatlar biraz yüksek indirime giren bi yer olursa haber eder misiniz. Benim odaya ancak bu model sığar ve kullananlar çok memnun bu beşiklerden
doğum masrafı iflas ettirdi 7binBen panik biriyim de yan yatırma yastığı kullanışlı olsa alırim ben hep beşiğinde yatsın istiyorum baştan beri. Portatif beşik aldim 6 ay için yazın büyük alicam masraf çok azar azar alıcam. Doğum bile 9 bin
aynısını aldım canm e bebek ten gayet iyi duruyor fiyat olarakta çok uygunKızlar bende park yatak almayı düşünüyorum oğlumda büyüyen beşik almıştım hiç yatmadı yepyeni birine vermıştım bu sefer o kadar masraf yapmıcam ğlumun dolabıda var sadece şifonyer alıcam bide ama renkli nerden bulabılırım bilginiz varmı park yatak bunu düşünüyorum
Evet cnm çok guzel bende çok beğendim ama buna uygun şifonyer nerden alıcam onu bilmiyorumaynısını aldım canm e bebek ten gayet iyi duruyor fiyat olarakta çok uygun
Ilk 3 ay giyeceği kıyafetler 4.ay giyemecek ondan cok fazla abartmıyorum.hastane çıkışlarını 1 tane 10lu 2 tane 5 li 2 tane de 3lu aldim abisinden kalanlarda.var. ayri tulum aldim dün lcw den ve çorap aldim malum kış bebegi olacaklar ayaklar önemli. 6 aylık oluncada gene de alırız eksik oldukça. Ama kendime hicbir sey almadım ve gecelikler pijamalar çok pahalidoğum masrafı iflas ettirdi 7binney ne kadar gereklidir diye elli kere düşünerek alıyorum. söylendiği gibi arkasına başka bi yastık koyarak desteklemek de aynı mantığa gelicek
ikea ya yada çilekten bak istersen krem renk de alabilirsinEvet cnm çok guzel bende çok beğendim ama buna uygun şifonyer nerden alıcam onu bilmiyorum
Güle güle sağlıkla yatsın kızın cnm Iyi günlerde kullanın. Ne kadara aldin? Bende yazın park yatak düşünüyorum kaç yaşına kadar kullanabilirler acaba bu park yatagiKızlar bende park yatak almayı düşünüyorum oğlumda büyüyen beşik almıştım hiç yatmadı yepyeni birine vermıştım bu sefer o kadar masraf yapmıcam ğlumun dolabıda var sadece şifonyer alıcam bide ama renkli nerden bulabılırım bilginiz varmı park yatak bunu düşünüyorum
Oğlumun odası beyaz halısıda renkli bu renklerde bulamazsam beyaz alıcam mecbur galıbaikea ya yada çilekten bak istersen krem renk de alabilirsin
Günaydın hanımlar.Ben bu bebek arabasını almış bulunmaktayım.
Canm bende civilden bu tarz bir portatif beşik aldim yaza kadar bunu kullancam sonra büyük bir sey alip abisinin odasına koyacam. Ve ben 130 a aldim beşiği. Sen arabayı kaça aldin travel sistem düşünüyorum bende.
Yok daha almadım cnm babam alıcak bakalım 399 du sanırım inş kacırmayız fırsatı bide bana büyük al dediler 5 yasına kadar yatabılıyormuşGüle güle sağlıkla yatsın kızın cnm Iyi günlerde kullanın. Ne kadara aldin? Bende yazın park yatak düşünüyorum kaç yaşına kadar kullanabilirler acaba bu park yatagi
299 aldım canm benYok daha almadım cnm babam alıcak bakalım 399 du sanırım inş kacırmayız fırsatı bide bana büyük al dediler 5 yasına kadar yatabılıyormuş
önce minikleri bitirelim bize elbet sıra gelirIlk 3 ay giyeceği kıyafetler 4.ay giyemecek ondan cok fazla abartmıyorum.hastane çıkışlarını 1 tane 10lu 2 tane 5 li 2 tane de 3lu aldim abisinden kalanlarda.var. ayri tulum aldim dün lcw den ve çorap aldim malum kış bebegi olacaklar ayaklar önemli. 6 aylık oluncada gene de alırız eksik oldukça. Ama kendime hicbir sey almadım ve gecelikler pijamalar çok pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?