2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
penye battaniye,ağız mendili bi kaç ta tulum alabilirsin canm ilk zamanlar kusuyor kaka çıkabiliyor bi kaç.bişey daha olsa iyi olur ,iyi günlerde kullanın

yan yatırma yastığı, reflü yatağı pratikte ne kadar kullanılıyor benim de bugünlerde kafamı kurcalıyor
Ben panik biriyim de yan yatırma yastığı kullanışlı olsa alırim ben hep beşiğinde yatsın istiyorum baştan beri. Portatif beşik aldim 6 ay için yazın büyük alicam masraf çok azar azar alıcam. Doğum bile 9 bin

1 tane 10 lu takım 1 tane de 5 li takım, yelek ekstra çorap belki 1 tane daha 5 li koyarım yada tulum çantanın başına geçtiğimde netleşecek son durum.

1 numara bez almalısın ilk doğduğunda 2 numara büyük gelir kuzuya. acele etme daha vakit var başka marketlerde vardır 1 numara mutlaka

benim aldıklarım da şöyle
2 takım 10 lu
3takım 5 li
3 penye battaniye ama abilerden kalan bi 5 tane daha var bi tanede kundak battaniye
10 tulum
15 0 3 ay 15 6 9 ay zıbın
penye yelek örgü yelek
6 9 ay arası tulumlar elbise
eldiven şapka çorap

Günaydın kızlar anne yanı beşiği araştırıyorum piyasa da fiyatlar biraz yüksek indirime giren bi yer olursa haber eder misiniz. Benim odaya ancak bu model sığar ve kullananlar çok memnun bu beşiklerden
Canm bende civilden bu tarz bir portatif beşik aldim yaza kadar bunu kullancam sonra büyük bir sey alip abisinin odasına koyacam. Ve ben 130 a aldim beşiği. Sen arabayı kaça aldin travel sistem düşünüyorum bende.

doğum masrafı iflas ettirdi 7bin ney ne kadar gereklidir diye elli kere düşünerek alıyorum. söylendiği gibi arkasına başka bi yastık koyarak desteklemek de aynı mantığa gelicek

Kızlar bende park yatak almayı düşünüyorum oğlumda büyüyen beşik almıştım hiç yatmadı yepyeni birine vermıştım bu sefer o kadar masraf yapmıcam ğlumun dolabıda var sadece şifonyer alıcam bide ama renkli nerden bulabılırım bilginiz varmı park yatak bunu düşünüyorum

Eklentiler

• 00A841EB-1FED-4A52-86D4-792ED03082F3.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 47
aynısını aldım canm e bebek ten gayet iyi duruyor fiyat olarakta çok uygun

doğum masrafı iflas ettirdi 7bin ney ne kadar gereklidir diye elli kere düşünerek alıyorum. söylendiği gibi arkasına başka bi yastık koyarak desteklemek de aynı mantığa gelicek
Ilk 3 ay giyeceği kıyafetler 4.ay giyemecek ondan cok fazla abartmıyorum.hastane çıkışlarını 1 tane 10lu 2 tane 5 li 2 tane de 3lu aldim abisinden kalanlarda.var. ayri tulum aldim dün lcw den ve çorap aldim malum kış bebegi olacaklar ayaklar önemli. 6 aylık oluncada gene de alırız eksik oldukça. Ama kendime hicbir sey almadım ve gecelikler pijamalar çok pahali

Güle güle sağlıkla yatsın kızın cnm Iyi günlerde kullanın. Ne kadara aldin? Bende yazın park yatak düşünüyorum kaç yaşına kadar kullanabilirler acaba bu park yatagi

Günaydın hanımlar. Ben bu bebek arabasını almış bulunmaktayım.

Guzel gorunuyor canim, insaallah memnun kalirsin. Iyi gunlerde kullanin.

Canm bende civilden bu tarz bir portatif beşik aldim yaza kadar bunu kullancam sonra büyük bir sey alip abisinin odasına koyacam. Ve ben 130 a aldim beşiği. Sen arabayı kaça aldin travel sistem düşünüyorum bende.

Canim cok uyguna almissin, resim atabilir misin rica etsem?

Güle güle sağlıkla yatsın kızın cnm Iyi günlerde kullanın. Ne kadara aldin? Bende yazın park yatak düşünüyorum kaç yaşına kadar kullanabilirler acaba bu park yatagi
Yok daha almadım cnm babam alıcak bakalım 399 du sanırım inş kacırmayız fırsatı bide bana büyük al dediler 5 yasına kadar yatabılıyormuş

önce minikleri bitirelim bize elbet sıra gelir

Kızlar instaragamda bir sayfa var yerı pendıkdeymiş çok guzel arabalar var ama nasıl bilmiyorum gıdıp bakmak lazım fıyatlarıda çok uygun ben bunu çok beğendim 890 kampanyadaymış

Eklentiler

• 53AC11B0-E78B-4BAE-93DF-21F55A013533.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…