2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canm bende civilden bu tarz bir portatif beşik aldim yaza kadar bunu kullancam sonra büyük bir sey alip abisinin odasına koyacam. Ve ben 130 a aldim beşiği. Sen arabayı kaça aldin travel sistem düşünüyorum bende.
Ben daha araba almadım ki :) piyasa araştırması yapıyorum canım alınca paylaşırım

Eki Görüntüle 2203229 bunu netten buldum şimdi buna benzer ama.daha güzeli benimki daha gelmedi gelseydi çeker atardım.benimki gri.
bunlarda guzel ama cok saglam olmuyor yani bir cocuk gelip cok eahat devirir dikkat etmek lazim cekince hemen devriliyor bende kucuk cocuk oldugu icin ben kullanamam mesela

bunlarda guzel ama cok saglam olmuyor yani bir cocuk gelip cok eahat devirir dikkat etmek lazim cekince hemen devriliyor bende kucuk cocuk oldugu icin ben kullanamam mesela
Ben arkadaşta gördüm öyle beğendim gayet sağlam duruyordu hem sabitlenme özelliği var hemde sallanabilme göründüğü gibi de küçük değil eve gelince daha net fotosunu atarım 6 ay kullansam yeter zaten. Ufak çocuğu olanlar icin uygun olmayabilir haklisin

canını sıkma sende sık sık az az ye canm,bende yarın sıra bulabilirsek 100 gr lık yükleteceğim ama niye bilmem içim çok rahat,bence sende stres yapma

Sağol canım inşallah senin sonucun daha iyi çıkar. Çok endişeli değilim aslında da, üst sınırda çıkmış olmasına rağmen 'yediklerine dikkat et de yükselmesin' falan demedi hiç doktorum. O bu kadar rahatken ben niye gerildim bilmem

Günaydın hanımlar. Ben bu bebek arabasını almış bulunmaktayım.

Güle güle kullanın canım
Bence doktor sorun yok dediyse çok takılma derim canım. Zaten sıkıntı görseydi gerekli uyarıyı yapardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…