- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.781
Maşallah canım güle güle giydirmekte nasip olur isallah. 9 aylik alışveriş yapmissin resmenbenim aldıklarım da şöyle
2 takım 10 lu
3takım 5 li
3 penye battaniye ama abilerden kalan bi 5 tane daha var bi tanede kundak battaniye
10 tulum
15 0 3 ay 15 6 9 ay zıbın
penye yelek örgü yelek
6 9 ay arası tulumlar elbise
eldiven şapka çorap
7 bin cok ciddi bir rakam Allah kolaylık versindoğum masrafı iflas ettirdi 7binney ne kadar gereklidir diye elli kere düşünerek alıyorum. söylendiği gibi arkasına başka bi yastık koyarak desteklemek de aynı mantığa gelicek
bir kaç hastaneyi araştırdım 20 binden başlatıyorlar fiyatları. Devlet hastanesine gittim aynı anda 5 hastayı alıyor içeriye azar fırça kıyamet işinize geliyorsa diyor hangi tahlil gerekirse bu hastanede bu donanım yok deyip şutluyor bi anlamda mecbur kaldık ama iflas bayrağını çekmemek için zorluyoruz şartları7 bin cok ciddi bir rakam Allah kolaylık versin
Canım ben Kuzey’e hala kullanıyorum Kraft’ın almıştım 500₺ di 4 sene önce şimdi ben kadar bilmiyorum anan kullanışlı oluyor iki kademeliydi benimki bebekken üstte yatırıyordum büyüyünce aşağıya indirdim ayrıca sallamak için ekstra ayakları vardıilk defa park yatak kullancam canm kaç yaşa kadar yatırılır bilmiyorum ama küçük değil,bana da 2 yaşına kadar yatsa yeter
Ahhhh ahhh ya ben kaynana dogum için geliyor görümce üst katta diğeri bir arka sokakta 4 çocugu var üstüne bide bizimkiler iki çocukla geliyor tam doğum dönemine denk geliyor şimdiden tutustum içimi rahatlatan tek nokta herkes huyunu biliyor ve en bastan tavrını belli etmeye başladım umarım korktugum basıma gelmezBence o kaos benide bekliyor
biz de beşiği anane alıyor ama eşimin tarafında tüm eksikleri almalıymış annemde ilk oğlumda ana kucağından bornozuna kadar ne gerekiyorsa aldı banada hırka ve yelek tarzı şeyler birde bilezik takmıştı,bunda da beşiği ben aldım o parasını gönderdi iç yatağını da aldı gelirken getirecek, ama kimin durumu neye müsaade ediyorsa onu yapar zaten sonuçta torunları söylemekle olacak bişey değil ki kv dem gilde şimdiye kadar heveslenip bir çöp almadı bana da aman alma napacak ilk çocuk mu diyip duruyorlarKızlar sizin adetlerde bebeğe beşiği anneanne mi alır? Dün alışveriş yapıyoruz kv annen beşiği almadı kıyafet felan alır herhalde dedi. Ben anneme nasıl diyeyim ne alacaksın çocuğa diye? Sorunca kızıyorlar kendi ne almak istiyorsa alsın kadını zorlama diye.
evet canm iki kademeli benim aldığım da ayakları da dediğin gibi açınca sallamalı oluyorCanım ben Kuzey’e hala kullanıyorum Kraft’ın almıştım 500₺ di 4 sene önce şimdi ben kadar bilmiyorum anan kullanışlı oluyor iki kademeliydi benimki bebekken üstte yatırıyordum büyüyünce aşağıya indirdim ayrıca sallamak için ekstra ayakları vardı
sağol canm inş.:)Maşallah canım güle güle giydirmekte nasip olur isallah. 9 aylik alışveriş yapmissin resmen
Allah kolaylık versin çok pahalıymış Ya sanki bebeği satın aldırıyorlAr,şu özel de ücret siz durumundan da ses çıkmadıbir kaç hastaneyi araştırdım 20 binden başlatıyorlar fiyatları. Devlet hastanesine gittim aynı anda 5 hastayı alıyor içeriye azar fırça kıyamet işinize geliyorsa diyor hangi tahlil gerekirse bu hastanede bu donanım yok deyip şutluyor bi anlamda mecbur kaldık ama iflas bayrağını çekmemek için zorluyoruz şartları
Biz doğurana kadarda çıkmayacak kesin bizden sonrakilere denk gelirAllah kolaylık versin çok pahalıymış Ya sanki bebeği satın aldırıyorlAr,şu özel de ücret siz durumundan da ses çıkmadı
o da bizim nekadar şanslı olduğumuzu gösteriyor işteBiz doğurana kadarda çıkmayacak kesin bizden sonrakilere denk gelir
Kızlar sizin adetlerde bebeğe beşiği anneanne mi alır? Dün alışveriş yapıyoruz kv annen beşiği almadı kıyafet felan alır herhalde dedi. Ben anneme nasıl diyeyim ne alacaksın çocuğa diye? Sorunca kızıyorlar kendi ne almak istiyorsa alsın kadını zorlama diye.
Bizde de anane alır canım tabi maddi duruma göre yarısını sen ver yarısını annen.kocanla konuş kv laf ediyorsa annem aldı dersin.Böyle durumlarda bi tarafı idare etmek lazımKızlar sizin adetlerde bebeğe beşiği anneanne mi alır? Dün alışveriş yapıyoruz kv annen beşiği almadı kıyafet felan alır herhalde dedi. Ben anneme nasıl diyeyim ne alacaksın çocuğa diye? Sorunca kızıyorlar kendi ne almak istiyorsa alsın kadını zorlama diye.
3 tekerlekli alma canim denge sorunu olup devriliyor
Kızlar sizin adetlerde bebeğe beşiği anneanne mi alır? Dün alışveriş yapıyoruz kv annen beşiği almadı kıyafet felan alır herhalde dedi. Ben anneme nasıl diyeyim ne alacaksın çocuğa diye? Sorunca kızıyorlar kendi ne almak istiyorsa alsın kadını zorlama diye.
eltim kullaniyo Quiny onunda yana dogru devriliyor belki marka model fark ediyordur bende bilgilendirmek yapmak istedim en azından arastirarak alınsın4,5 yıldır kullanıyoruz, quinny zapp extra2, 3 tekerlekli, hiç bir denge sorunu yaşamadık, bilgi vereyim ön yargı oluşmasın.
bende yengemde gordum canim oda civilden almıştı benim oglan afacan o yüzden normal besige bilr ekstra korumalar yapmam lazim birseyler firlatmamasi icinBen arkadaşta gördüm öyle beğendim gayet sağlam duruyordu hem sabitlenme özelliği var hemde sallanabilme göründüğü gibi de küçük değil eve gelince daha net fotosunu atarım 6 ay kullansam yeter zaten. Ufak çocuğu olanlar icin uygun olmayabilir haklisin
Bizde de anane alır canım tabi maddi duruma göre yarısını sen ver yarısını annen.kocanla konuş kv laf ediyorsa annem aldı dersin.Böyle durumlarda bi tarafı idare etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?