2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canım güle güle giydirmekte nasip olur isallah. 9 aylik alışveriş yapmissin resmen

7 bin cok ciddi bir rakam Allah kolaylık versin
bir kaç hastaneyi araştırdım 20 binden başlatıyorlar fiyatları. Devlet hastanesine gittim aynı anda 5 hastayı alıyor içeriye azar fırça kıyamet işinize geliyorsa diyor hangi tahlil gerekirse bu hastanede bu donanım yok deyip şutluyor bi anlamda mecbur kaldık ama iflas bayrağını çekmemek için zorluyoruz şartları

ilk defa park yatak kullancam canm kaç yaşa kadar yatırılır bilmiyorum ama küçük değil,bana da 2 yaşına kadar yatsa yeter
Canım ben Kuzey’e hala kullanıyorum Kraft’ın almıştım 500₺ di 4 sene önce şimdi ben kadar bilmiyorum anan kullanışlı oluyor iki kademeliydi benimki bebekken üstte yatırıyordum büyüyünce aşağıya indirdim ayrıca sallamak için ekstra ayakları vardı

Kızlar sizin adetlerde bebeğe beşiği anneanne mi alır? Dün alışveriş yapıyoruz kv annen beşiği almadı kıyafet felan alır herhalde dedi. Ben anneme nasıl diyeyim ne alacaksın çocuğa diye? Sorunca kızıyorlar kendi ne almak istiyorsa alsın kadını zorlama diye.

Bence o kaos benide bekliyor
Ahhhh ahhh ya ben kaynana dogum için geliyor görümce üst katta diğeri bir arka sokakta 4 çocugu var üstüne bide bizimkiler iki çocukla geliyor tam doğum dönemine denk geliyor şimdiden tutustum içimi rahatlatan tek nokta herkes huyunu biliyor ve en bastan tavrını belli etmeye başladım umarım korktugum basıma gelmez

biz de beşiği anane alıyor ama eşimin tarafında tüm eksikleri almalıymış annemde ilk oğlumda ana kucağından bornozuna kadar ne gerekiyorsa aldı banada hırka ve yelek tarzı şeyler birde bilezik takmıştı,bunda da beşiği ben aldım o parasını gönderdi iç yatağını da aldı gelirken getirecek, ama kimin durumu neye müsaade ediyorsa onu yapar zaten sonuçta torunları söylemekle olacak bişey değil ki kv dem gilde şimdiye kadar heveslenip bir çöp almadı bana da aman alma napacak ilk çocuk mu diyip duruyorlar

Son düzenleme:
evet canm iki kademeli benim aldığım da ayakları da dediğin gibi açınca sallamalı oluyor

Allah kolaylık versin çok pahalıymış Ya sanki bebeği satın aldırıyorlAr,şu özel de ücret siz durumundan da ses çıkmadı

Canim bizde de besigi yatagi nevresimi kiz tarafi alir, bebegin diger her ihtiyacini da erkek tarafi, ama biz herseyi kendimiz yaptik, kendi zevkimize gore olsun diye, onlar da ekstradan hediyelerini vs aldilar gonullerine gore. Eger kv basina kakacaksa annene uygun bir dille soyleyebilirsin, anne adetlerine gore besigi kiz tarafi aliyormus nasil yapalim diye.

Bizde de anane alır canım tabi maddi duruma göre yarısını sen ver yarısını annen.kocanla konuş kv laf ediyorsa annem aldı dersin.Böyle durumlarda bi tarafı idare etmek lazım

bizde de adet öyledir, odasını ve kıyafetlerini kız tarafı aldı, kv bebek arabası ve takı yaptı, bizimkiler bişi demezdi gerçi ama annem durmadı alıcam diye.

bende yengemde gordum canim oda civilden almıştı benim oglan afacan o yüzden normal besige bilr ekstra korumalar yapmam lazim birseyler firlatmamasi icin

yeni duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…