2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bizde de adet öyledir, odasını ve kıyafetlerini kız tarafı aldı, kv bebek arabası ve takı yaptı, bizimkiler bişi demezdi gerçi ama annem durmadı alıcam diye.

Bizde öyle bir şey olmadığı için yabancı geldi bana da. Rüyama bile giriyor artık annem alsın mı almasın mı diye.

Hangi sehir canım. Valla Allah kolaylık versin

Canım bilemem annem ne alır deseydi. Bazi yerlerde babaanne bazi yerlerde anneanne alir birazda maddiyatla alakalı birsey. Ayıp etmiş bence ama takma kim ne alırsa alsın. Bizde herseyi kendimiz aldik annem yok zaten kaynanada teklif etmedi sormadi bile ne aldiniz ne alacaksiniz biz ne alalim diye.

Çentik sorunu kaçıncı haftada başlamıştı
Benimde geçen hafta çeltik göründü ama hiç bilmediğimden iki damar mı diye sormadım
TuZu kes dedi doktor
TuZu Bıraktım daha dikkatlı beslenmeye başladım
Senden de okuyunca daha çok korku başladı

Canım ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı ama iki taraflı vardı. Korkma sen çentik tek başına bişey ifade etmez. Çentikle birlikte haftasıyla uyumsuzluk 3 haftaya çıkarsa sorun oluyor. Hem çoğu gebelikte çentik geçiyor. Seninki tek taraflımı acaba. Tuzu kesmen iyi olmuş canını sıkma inşallah bişey olmaz. Ben şimdi aspirin içiyorum kan akışı rahat gitsin diye Çarşamba ayrıntılıya giricem bakalım tekrar çıkmaz inşallah

Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah
Geçmesi için dua ediyorum
Şükür haftası ile uyumlu görünüyor
Çarşamba günü hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Allah yardımcımız Olsun

Aminn canımm inşallah. Oh haftasıyla uyumlu olsun biraz zayıf olsun sağlıklı olsun. Gelişmelerden haberdar et
Sorun çıkmaz inşallah Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım iyi olacağına canı gönülden inanıyorum

Aaaa öyle seyler demi varmış bizde kimse birşey almıyor kızımda babam çeyrek takti kayınvalide küpe aldı kizima baska da bisi görmedik babam arada harçlık falan veriyor hediye aliyor kayınvalide de oda yok bunda da gorecegimizi zannetmiyorum ben bunlara bi laf carpitim bakalım

bende çok kızıyorum arada insan bi heves eder bende bunu alayım torunuma der ama nerdee

Allah razı olsun Canım benim verdiğin moral için çok sağol
20 gün sonra kontrol var o zaman inşallah iyi haberleri yazarım sana da

bende yengemde gordum canim oda civilden almıştı benim oglan afacan o yüzden normal besige bilr ekstra korumalar yapmam lazim birseyler firlatmamasi icin
Benimki 7 yaşında olduğu için içim rahat ama sen haklısın tabiki kucuk seninki devirebilir zaten 6 aydan sonra da çok kullanılmaz bu beşik

Bizde de öyle bir sey yok kim ne isterse alır genelde eşimin ailesi misafir gibi gelir bir künye takar gider. En iyisi aslinda bu. Ne ihtiyacın var mi diye sormaz. Arkadaşlarım daha çok soruyor valla. Aman Allah başımızdan eksik etmesin kimseye de muhtaç etmesin.

Allah razı olsun Canım benim verdiğin moral için çok sağol
20 gün sonra kontrol var o zaman inşallah iyi haberleri yazarım sana da

Bir sorun çıkmaz inşallah canım benim moralini bozacak bir durum yokmuş zaten haftasıyla uyumlu inşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider

Bugün tetenoz aşısı oldum. Geç kaldım diye düşünüyordum ama 32.haftaya kadar oluyormuş. Benim yalancı kasılmalar oluyor sanırım kızlar. Karnım çok sertleşiyor.Yatarken dönemiyorum bacak arasında çok ağrım oluyor.Çoğunuzda henüz bu şikayetler başlamadı mı?

cok yoruluyormusun gün içinde canım benim 2. gebeligim ama kasılma nasıl oluyor bilmiyorum ya bugun sertlesti karnım baya rahatsizim oglumda hic durmadi yoruldum kasilmamiydi acaba

GiMUm seni merak ediyorum girmiyorsun da, nasılsınız?
o zaman yeni öğrendiğimiz için konuşmaya hazır değildim canım bizi merak ettiğin için teşekkür ederim ..
bebeğimizin beyninde tek taraflı sıvı birikmesi olduğunu öğrenmiştik.değerlerinin sınırda olduğunu söylediler, hasta olabilir de olmayabilir de dediler . ve çok zor geçti zaman bizim için . doktorumuz da bu durumu öğrenince biraz bize mesafeli davranmaya başlamıştı . ve 2-3 hafta önce başka bir hastasına karşı da çok dikkatli davranmadığını ,bazı olumsuzlukların olduğunu öğrenince doktorumuzu değiştirme kararı aldık .şuan ki doktorumuz perinatolog .Detaylı ultrasonun raporunda sıvı birikmesinin tek değil çift taraflı olduğunu yazmışlar ama diğer doktorumuz bunu söylememişti . kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerekiyormuş bunu da önemsememişti. bir tarafın değeri biraz düştü çok şükür ..diğer tarafın değeri de sınırda olduğu için doktorumuz korkulacak bir şeyin olmadığını söylüyor.önemli olan yükselmemesiymiş canım ve moral çok önemli dediler o yüzden daha dikkatli davranıyorum buraya da moralimi yükseltip gelmek istedim.ama inanın aklım hep burdaydı. ve ben inanıyorum herşey güzel ilerliyecek ..
artık bebeğimizin alışverişine , hazırlıklarına başladık :)

en iyisi bu tabi de insanın da bi garibine gidiyor arkadaşlar bile ilgilenip onların misafir gibi davranması yarim ağız hayırlı olsun dediler o kadar allah muhtaç etmesin kimselere herkes ektiğini biçer bizler icimizi temiz tutalım

bende çok kızıyorum arada insan bi heves eder bende bunu alayım torunuma der ama nerdee
Bizimkilerin ilk torunu bide kayınvalidenn de tek oğlanın ilk çocuğuydu agizini açan tek oğlanın kıymetli olduğunu söyler valla ben hic görmedim kıymet verdiklerini kızlarının çocuklarını daha çok sever benim kaynana ve bunu gayet belli eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…