- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.801
bizde de adet öyledir, odasını ve kıyafetlerini kız tarafı aldı, kv bebek arabası ve takı yaptı, bizimkiler bişi demezdi gerçi ama annem durmadı alıcam diye.
Hangi sehir canım. Valla Allah kolaylık versinbir kaç hastaneyi araştırdım 20 binden başlatıyorlar fiyatları. Devlet hastanesine gittim aynı anda 5 hastayı alıyor içeriye azar fırça kıyamet işinize geliyorsa diyor hangi tahlil gerekirse bu hastanede bu donanım yok deyip şutluyor bi anlamda mecbur kaldık ama iflas bayrağını çekmemek için zorluyoruz şartları
Canım bilemem annem ne alır deseydi. Bazi yerlerde babaanne bazi yerlerde anneanne alir birazda maddiyatla alakalı birsey. Ayıp etmiş bence ama takma kim ne alırsa alsın. Bizde herseyi kendimiz aldik annem yok zaten kaynanada teklif etmedi sormadi bile ne aldiniz ne alacaksiniz biz ne alalim diye.Kızlar sizin adetlerde bebeğe beşiği anneanne mi alır? Dün alışveriş yapıyoruz kv annen beşiği almadı kıyafet felan alır herhalde dedi. Ben anneme nasıl diyeyim ne alacaksın çocuğa diye? Sorunca kızıyorlar kendi ne almak istiyorsa alsın kadını zorlama diye.
izmirdeyim canım istanbulda arkadaşım var burda acıbadem bu fiyatları veriyor birde izmir uygun derler dedi neresi uygun anlamadım benHangi sehir canım. Valla Allah kolaylık versin
Çentik sorunu kaçıncı haftada başlamıştıMerhaba canım 31 hf iken sezeryanla aldılar bebeğim beslenemiyordu. Bebeği besleyen damarlarda çift taraflı çentik vardı ve geçmemişti. Haftasına göre küçük kalmıştı gözetimde oldum bebeğin kalp atışları iyi olmayınca sezeryan oldum 31 hf 1016 gr doğdu 45 gün küveZde kaldı. Çok şükür durumu gayet iyi ciğer iğnesi olmuştum bebeğim doğduğunda kendi kendine nefes alıyordu. Senin erken Doğum riskin neden var acaba
Çentik sorunu kaçıncı haftada başlamıştı
Benimde geçen hafta çeltik göründü ama hiç bilmediğimden iki damar mı diye sormadım
TuZu kes dedi doktor
TuZu Bıraktım daha dikkatlı beslenmeye başladım
Senden de okuyunca daha çok korku başladı
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallahCanım ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı ama iki taraflı vardı. Korkma sen çentik tek başına bişey ifade etmez. Çentikle birlikte haftasıyla uyumsuzluk 3 haftaya çıkarsa sorun oluyor. Hem çoğu gebelikte çentik geçiyor. Seninki tek taraflımı acaba. Tuzu kesmen iyi olmuş canını sıkma inşallah bişey olmaz. Ben şimdi aspirin içiyorum kan akışı rahat gitsin diye Çarşamba ayrıntılıya giricem bakalım tekrar çıkmaz inşallah
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah
Geçmesi için dua ediyorum
Şükür haftası ile uyumlu görünüyor
Çarşamba günü hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Allah yardımcımız Olsun
Aaaa öyle seyler demi varmış bizde kimse birşey almıyor kızımda babam çeyrek takti kayınvalide küpe aldı kizima baska da bisi görmedik babam arada harçlık falan veriyor hediye aliyor kayınvalide de oda yok bunda da gorecegimizi zannetmiyorum ben bunlara bi laf carpitim bakalımbiz de beşiği anane alıyor ama eşimin tarafında tüm eksikleri almalıymış annemde ilk oğlumda ana kucağından bornozuna kadar ne gerekiyorsa aldı banada hırka ve yelek tarzı şeyler birde bilezik takmıştı,bunda da beşiği ben aldım o parasını gönderdi iç yatağını da aldı gelirken getirecek, ama kimin durumu neye müsaade ediyorsa onu yapar zaten sonuçta torunları söylemekle olacak bişey değil ki kv dem gilde şimdiye kadar heveslenip bir çöp almadı bana da aman alma napacak ilk çocuk mu diyip duruyorlar
bende çok kızıyorum arada insan bi heves eder bende bunu alayım torunuma der ama nerdeeAaaa öyle seyler demi varmış bizde kimse birşey almıyor kızımda babam çeyrek takti kayınvalide küpe aldı kizima baska da bisi görmedik babam arada harçlık falan veriyor hediye aliyor kayınvalide de oda yok bunda da gorecegimizi zannetmiyorum ben bunlara bi laf carpitim bakalım
Allah razı olsun Canım benim verdiğin moral için çok sağolAminn canımm inşallah. Oh haftasıyla uyumlu olsun biraz zayıf olsun sağlıklı olsun. Gelişmelerden haberdar et
Sorun çıkmaz inşallah Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım iyi olacağına canı gönülden inanıyorum
Benimki 7 yaşında olduğu için içim rahat ama sen haklısın tabiki kucuk seninki devirebilir zaten 6 aydan sonra da çok kullanılmaz bu beşikbende yengemde gordum canim oda civilden almıştı benim oglan afacan o yüzden normal besige bilr ekstra korumalar yapmam lazim birseyler firlatmamasi icin
Bizde de öyle bir sey yok kim ne isterse alır genelde eşimin ailesi misafir gibi gelir bir künye takar gider. En iyisi aslinda bu. Ne ihtiyacın var mi diye sormaz. Arkadaşlarım daha çok soruyor valla. Aman Allah başımızdan eksik etmesin kimseye de muhtaç etmesin.Aaaa öyle seyler demi varmış bizde kimse birşey almıyor kızımda babam çeyrek takti kayınvalide küpe aldı kizima baska da bisi görmedik babam arada harçlık falan veriyor hediye aliyor kayınvalide de oda yok bunda da gorecegimizi zannetmiyorum ben bunlara bi laf carpitim bakalım
Allah razı olsun Canım benim verdiğin moral için çok sağol
20 gün sonra kontrol var o zaman inşallah iyi haberleri yazarım sana da
bir daha söylerse artık öyle şeymi kaldı kendilerine göre onlarında hediyesi olur anne falan de canım . Hayret birsey hakkaten yani kendininde sormasi ayıp herkes imkanina göre birseyler yapar sonucta torununaBen kv ile yaşıyorum paramız ortak zaten
cok yoruluyormusun gün içinde canım benim 2. gebeligim ama kasılma nasıl oluyor bilmiyorum ya bugun sertlesti karnım baya rahatsizim oglumda hic durmadi yoruldum kasilmamiydi acabaBugün tetenoz aşısı oldum. Geç kaldım diye düşünüyordum ama 32.haftaya kadar oluyormuş. Benim yalancı kasılmalar oluyor sanırım kızlar. Karnım çok sertleşiyor.Yatarken dönemiyorum bacak arasında çok ağrım oluyor.Çoğunuzda henüz bu şikayetler başlamadı mı?
o zaman yeni öğrendiğimiz için konuşmaya hazır değildim canım bizi merak ettiğin için teşekkür ederim ..GiMUm seni merak ediyorum girmiyorsun da, nasılsınız?
en iyisi bu tabi de insanın da bi garibine gidiyor arkadaşlar bile ilgilenip onların misafir gibi davranması yarim ağız hayırlı olsun dediler o kadar allah muhtaç etmesin kimselere herkes ektiğini biçer bizler icimizi temiz tutalımBizde de öyle bir sey yok kim ne isterse alır genelde eşimin ailesi misafir gibi gelir bir künye takar gider. En iyisi aslinda bu. Ne ihtiyacın var mi diye sormaz. Arkadaşlarım daha çok soruyor valla. Aman Allah başımızdan eksik etmesin kimseye de muhtaç etmesin.
Bizimkilerin ilk torunu bide kayınvalidenn de tek oğlanın ilk çocuğuydu agizini açan tek oğlanın kıymetli olduğunu söyler valla ben hic görmedim kıymet verdiklerini kızlarının çocuklarını daha çok sever benim kaynana ve bunu gayet belli ederbende çok kızıyorum arada insan bi heves eder bende bunu alayım torunuma der ama nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?