- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.821
İnşallah herşey güzel ilerler Rabbim Gönlünüze gore versin tüm miniklerimiz de saglicakla gelsin kucağımiza inşallaho zaman yeni öğrendiğimiz için konuşmaya hazır değildim canım bizi merak ettiğin için teşekkür ederim ..
bebeğimizin beyninde tek taraflı sıvı birikmesi olduğunu öğrenmiştik.değerlerinin sınırda olduğunu söylediler, hasta olabilir de olmayabilir de dediler . ve çok zor geçti zaman bizim için . doktorumuz da bu durumu öğrenince biraz bize mesafeli davranmaya başlamıştı . ve 2-3 hafta önce başka bir hastasına karşı da çok dikkatli davranmadığını ,bazı olumsuzlukların olduğunu öğrenince doktorumuzu değiştirme kararı aldık .şuan ki doktorumuz perinatolog .Detaylı ultrasonun raporunda sıvı birikmesinin tek değil çift taraflı olduğunu yazmışlar ama diğer doktorumuz bunu söylememişti . kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerekiyormuş bunu da önemsememişti. bir tarafın değeri biraz düştü çok şükür ..diğer tarafın değeri de sınırda olduğu için doktorumuz korkulacak bir şeyin olmadığını söylüyor.önemli olan yükselmemesiymiş canım ve moral çok önemli dediler o yüzden daha dikkatli davranıyorum buraya da moralimi yükseltip gelmek istedim.ama inanın aklım hep burdaydı. ve ben inanıyorum herşey güzel ilerliyecek ..
artık bebeğimizin alışverişine , hazırlıklarına başladık :)
Amin canım en güzeli gecekten sonra şöyle yaptık boyle yaptık Hic gelemem öyle sözlere de kimseyi zorlamanın da anlamı yok zaten millete güvenerek yapmıyoruz sonuçta ha yapsalar da fena olmaz haniBizde de öyle bir sey yok kim ne isterse alır genelde eşimin ailesi misafir gibi gelir bir künye takar gider. En iyisi aslinda bu. Ne ihtiyacın var mi diye sormaz. Arkadaşlarım daha çok soruyor valla. Aman Allah başımızdan eksik etmesin kimseye de muhtaç etmesin.
İnşallah herşey güzel olacak canım içini ferah tut sağlıkla kavuşacaksın bebişineo zaman yeni öğrendiğimiz için konuşmaya hazır değildim canım bizi merak ettiğin için teşekkür ederim ..
bebeğimizin beyninde tek taraflı sıvı birikmesi olduğunu öğrenmiştik.değerlerinin sınırda olduğunu söylediler, hasta olabilir de olmayabilir de dediler . ve çok zor geçti zaman bizim için . doktorumuz da bu durumu öğrenince biraz bize mesafeli davranmaya başlamıştı . ve 2-3 hafta önce başka bir hastasına karşı da çok dikkatli davranmadığını ,bazı olumsuzlukların olduğunu öğrenince doktorumuzu değiştirme kararı aldık .şuan ki doktorumuz perinatolog .Detaylı ultrasonun raporunda sıvı birikmesinin tek değil çift taraflı olduğunu yazmışlar ama diğer doktorumuz bunu söylememişti . kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerekiyormuş bunu da önemsememişti. bir tarafın değeri biraz düştü çok şükür ..diğer tarafın değeri de sınırda olduğu için doktorumuz korkulacak bir şeyin olmadığını söylüyor.önemli olan yükselmemesiymiş canım ve moral çok önemli dediler o yüzden daha dikkatli davranıyorum buraya da moralimi yükseltip gelmek istedim.ama inanın aklım hep burdaydı. ve ben inanıyorum herşey güzel ilerliyecek ..
Bugün tetenoz aşısı oldum. Geç kaldım diye düşünüyordum ama 32.haftaya kadar oluyormuş. Benim yalancı kasılmalar oluyor sanırım kızlar. Karnım çok sertleşiyor.Yatarken dönemiyorum bacak arasında çok ağrım oluyor.Çoğunuzda henüz bu şikayetler başlamadı mı?
cok yoruluyormusun gün içinde canım benim 2. gebeligim ama kasılma nasıl oluyor bilmiyorum ya bugun sertlesti karnım baya rahatsizim oglumda hic durmadi yoruldum kasilmamiydi acaba
Bugün tetenoz aşısı oldum. Geç kaldım diye düşünüyordum ama 32.haftaya kadar oluyormuş. Benim yalancı kasılmalar oluyor sanırım kızlar. Karnım çok sertleşiyor.Yatarken dönemiyorum bacak arasında çok ağrım oluyor.Çoğunuzda henüz bu şikayetler başlamadı mı?
kızlar bence bebek yatağı ve diğer bebek ihtiyaclarinin anne tarafinin yapması gelenegi çok mantıksız eğer maddi durumları varsa ne güzel elbetteki yapsınlar destek olsunlar ama üstelik bir de maddi olanakları yoksa be bir şey bekleyin ne de kayınvalide tarafına ailenizi ezdirmeyin bence. benim kayınvalidem dedi bizde kız tarafı bebeğin ihtiyaclarini karşılar dedi ben de ailemin maddi durumunun olmadigini bundan kaynakli vicdanen onlara bunu yaptırmanın beni rahatsız edecegini kendi maasimizin oldugunu ve kendi gucumuzun yettiğince ihtiyaçları alacağımızı ve iki taraftanda hiç bir beklentimin olmadigini ifade ettim. içlerinden geliyorsa gucleri yetiyorsa allah razı olsun yoksada kimsenin kimseyi rencide etmesini istemezdim açıkçası
valla aynı,eşim de tek oğlan,aman canları sağolsunBizimkilerin ilk torunu bide kayınvalidenn de tek oğlanın ilk çocuğuydu agizini açan tek oğlanın kıymetli olduğunu söyler valla ben hic görmedim kıymet verdiklerini kızlarının çocuklarını daha çok sever benim kaynana ve bunu gayet belli eder
Acibadem heryerde aşağı yukarı ayni canim Adanada sordum bende orasi 8di galibaizmirdeyim canım istanbulda arkadaşım var burda acıbadem bu fiyatları veriyor birde izmir uygun derler dedi neresi uygun anlamadım ben
Bencede biz bi laf carpitalim hep fakir edebiyatı yapıyorlarAaaa öyle seyler demi varmış bizde kimse birşey almıyor kızımda babam çeyrek takti kayınvalide küpe aldı kizima baska da bisi görmedik babam arada harçlık falan veriyor hediye aliyor kayınvalide de oda yok bunda da gorecegimizi zannetmiyorum ben bunlara bi laf carpitim bakalım
ben de 25+2 yim bugün çok sık kasılma yaşadım önce gobegimin sol üst tarafı biçimsiz bir şekilde kabarıyor yukarı çıkıyor sanki bir şişlik var gibi kontrol ediyorum bebek orda değil sadece hava var sonra bütün karnım sepsert oluyor gerçekten korkuyorum çünkü defalarca oldu böyle olan başka arkadaş var mı acaba bu normal mi
Aynen cnm herkes ektiğini biçer. Allah sağlık versin bebeklerimize inşallah.en iyisi bu tabi de insanın da bi garibine gidiyor arkadaşlar bile ilgilenip onların misafir gibi davranması yarim ağız hayırlı olsun dediler o kadar allah muhtaç etmesin kimselere herkes ektiğini biçer bizler icimizi temiz tutalım
o zaman yeni öğrendiğimiz için konuşmaya hazır değildim canım bizi merak ettiğin için teşekkür ederim ..
Valla canm her seyi didik didik ediyorum ne kadar diye en elzemleri önce aliyorum sonra diğerlerini oldukça alirim diyorum. Allah sağlık versin de hallederiz her seyi. Insan bekliyor ama ben 8 yıllık evliyim ve beklentim eksilerde ondan ilk yıllardaki gibi zoruma gitmiyor.Amin canım en güzeli gecekten sonra şöyle yaptık boyle yaptık Hic gelemem öyle sözlere de kimseyi zorlamanın da anlamı yok zaten millete güvenerek yapmıyoruz sonuçta ha yapsalar da fena olmaz hani
o zaman yeni öğrendiğimiz için konuşmaya hazır değildim canım bizi merak ettiğin için teşekkür ederim ..
Aynen öyle canım canları sağ olsun da bi şey istemeyiz :)valla aynı,eşim de tek oğlan,aman canları sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?