2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnşallah herşey güzel ilerler Rabbim Gönlünüze gore versin tüm miniklerimiz de saglicakla gelsin kucağımiza inşallah

Amin canım en güzeli gecekten sonra şöyle yaptık boyle yaptık Hic gelemem öyle sözlere de kimseyi zorlamanın da anlamı yok zaten millete güvenerek yapmıyoruz sonuçta ha yapsalar da fena olmaz hani

İnşallah herşey güzel olacak canım içini ferah tut sağlıkla kavuşacaksın bebişine

ben de 25+2 yim bugün çok sık kasılma yaşadım önce gobegimin sol üst tarafı biçimsiz bir şekilde kabarıyor yukarı çıkıyor sanki bir şişlik var gibi kontrol ediyorum bebek orda değil sadece hava var sonra bütün karnım sepsert oluyor gerçekten korkuyorum çünkü defalarca oldu böyle olan başka arkadaş var mı acaba bu normal mi

kızlar bence bebek yatağı ve diğer bebek ihtiyaclarinin anne tarafinin yapması gelenegi çok mantıksız eğer maddi durumları varsa ne güzel elbetteki yapsınlar destek olsunlar ama üstelik bir de maddi olanakları yoksa ne bir şey bekleyin ne de kayınvalide tarafına ailenizi ezdirmeyin bence. benim kayınvalidem dedi biz de kız tarafı bebeğin ihtiyaclarini karşılar dedi ben de ailemin maddi durumunun olmadigini bundan kaynakli vicdanen onlara bunu yaptırmanın beni rahatsız edecegini kendi maasimizin oldugunu ve kendi gucumuzun yettiğince ihtiyaçları alacağımızı ve iki taraftanda hiç bir beklentimin olmadigini ifade ettim. içlerinden geliyorsa gucleri yetiyorsa allah razı olsun yoksada kimsenin kimseyi rencide etmesini istemezdim açıkçası

Benim de bacak arasindaki kemiklerde agri oluyor, daha once de yazdim buraya, ilkinde 30lardan baslamisti, bunda erken basladi, araba surerken her vites degistirmek icin debriyaja bastigimda canim agzima geliyor resmen.

Ben de seninle ayni gorusteyim canim, imkanlari varsa kiz ailesi genelde zaten cok bonkor oluyorlar, her zaman ellerinden gelenin de fazlasini yapiyorlar. Ama imkanlari yoksa da ezilip buzulmeye gerek yok, ezdirmeyip dik durmak lazim, biz ezilip buzulursek insanlar cok merhametsiz zaten hemen daha cok uste cikiyorlar.

valla aynı,eşim de tek oğlan,aman canları sağolsun

Bencede biz bi laf carpitalim hep fakir edebiyatı yapıyorlar

Canım geçmiş olsun. Benim de arada alt rahim bölgesinde kasılmalar oluyor ama normal. İlk doğumdan deneyimliyim ben, koymaz daha bu kadarı
Ayrıca sen burdaki çoğu hamileden 3-4 hafta öndesin. Senin bütün belirtilerin daha önden gitmesi normal. Senin doğumun Şubat'a kalmaz zaten, Ocak annesi olursun sen, ben de Ocak'ta doğurmak istiyorum
Tetanozu ben de hala yaptırmadım. 8. Sınıflar için okula gelecekler tetanoza, onları bekliyorum. Gelmezlerse gidip yaptırcam aile hekiminde.

Ayrıca, şunu şu alır bunu bu alır olayı bizde de yok. İlk kızımda oda takımını almıştık direk, 3/1 annem-kv-biz bölüştük. Herkesi 'ne alsak' derdinden kurtardık, bize de çok yük olmadı çünkü ilk çocukta çok masraf oluyor. kendi ablam ve eşimin ablası da bölüşüp bebek arabasını almışlardı. Çok iyi olmuştu bizim herkes için. Bu çocukta her şeyimiz var o yüzden kimseden böyle yüklü hediye beklemiyorum. Kim ne almak isterse onu alsın.

Bazen tam göbek deliğimin sağında ya da solunda benim de oluyor. Sanki popo veya kafa gibi sert bir şeyini dayamış gibi. 5 saniye kadar sürüp normale dönüyor. Acı vermiyor fazla, sık ve uzun süreli oluyorsa doktorunu bilgilendir. Ama sık olmuyorsa ve uzun sürmüyorsa normal canım böyle şeyler.

Aynen cnm herkes ektiğini biçer. Allah sağlık versin bebeklerimize inşallah.

Canım haberler güzel ve için rahat edecek bir doktor bulmuşsun, sevindim senin ve bebeğin adına. Umarım her şey yoluna girer bundan sonra ve hiçbir sıkıntı yaşamadan alırsın yavrunu kucağına

Amin canım en güzeli gecekten sonra şöyle yaptık boyle yaptık Hic gelemem öyle sözlere de kimseyi zorlamanın da anlamı yok zaten millete güvenerek yapmıyoruz sonuçta ha yapsalar da fena olmaz hani
Valla canm her seyi didik didik ediyorum ne kadar diye en elzemleri önce aliyorum sonra diğerlerini oldukça alirim diyorum. Allah sağlık versin de hallederiz her seyi. Insan bekliyor ama ben 8 yıllık evliyim ve beklentim eksilerde ondan ilk yıllardaki gibi zoruma gitmiyor.

Canım çok sevindim, gözünüz aydın olsun, allah korusun bi sıkıntı olsaydı zaten bu haftalarda netleşmiş olurdu, o yüzden ferah olsun içiniz, inşallah sağ Salim bebişlerimize kavuşacağız hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…