2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bizde öyle bir şey olmadığı için yabancı geldi bana da. Rüyama bile giriyor artık annem alsın mı almasın mı diye.

Streslik bi şey yok canım, onlara şunu alın bunu alın diyemem, gönüllerinden ne koparsa maddi durumları elverdikçe alırlar, onların da torunu de, başka bişi diyemesin kv’den. Senin kv’de de seni strese sokmaktan zevk mi alıyo ne.

Çok iyi olmuş sizinki ya

Aynen canım kimseden beklentim yok biz düğün arefesi kaza yaptık emanet araçla düğün masrafı üzerine araba borcu çıktı bir Allah in kulu demedi al kziim buda pazar harçlığın olsun evliligimizn ilk yılı çok çok zorlu geçti bunlar vız gelir tiris gider
Maddiyatima gore yaparım harcamami kimseye de birşey demem ha bide yapmak zorunda da değil kimse sonuçta çocuk bizim karar bizim

Çok iyi olmuş sizinki ya

Valla çok şahane oldu canım.
Evlenirken de buna benzer bir şey yapmıştık biz. Düğünden hemen sonra ev aldık, aileler bize belli bir miktar katkı yaptı. Eşya almadı kimse. Biz bekarlık eşyalarımız ile taşındık evimize. Sonra beğene beğene keyfimize göre aldık her eşyamızı. Ailelere aldırırken maddi durumlarını bildiğin için zorlamak vicdana sığmıyor, öyle olunca da her şey tam istediğin gibi olmuyor. Her iki taraf için de geçerli tabi bu. Ama kendi paranla alırken kimseye hesap vermiyorsun, kesene göre davranıyorsun. Öyle güzel olmuştu işte :)

Bir sorun çıkmaz inşallah canım benim moralini bozacak bir durum yokmuş zaten haftasıyla uyumlu inşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider
benimde geçen sene çentik sorunundan bebegin gelişimi geri kalmıştı sonra kaybettim bu sene başından beri aspirin içiyorum haftasiyla uyumluydu en son gittiğimde inş bu sefer olmaz bişi hep merak ediyo insan

ilk evlendigimizde işsiz kalmıştık bi anda kira faturalar eldeki takılarla ödendi mutfak konusuna hic girmiyorum çıktık şükür o günlerden kimsenin hayri olmadan simdide çıkılır elbet ama insan ozeniyo bebegin herşeyi olsun istiyor. en azından elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz vicdanımız rahat

Kız evi erkek evi olmamış tam bir aile gibi herkes birleşmiş ve olmasi gereken şekilde vallahi tebrik etmek lazim

Ne kadar benzer şeyler yasamisiz issiz değildik ben çalışmıyordum ama eşim çalışıyordu kazancından çok ödememiz vardı eşim ek is yaparak odedik şükür demir kaynak işleri de yapıyor eşim aynı zamanda ücretli öğretmenlik

bi kere yaptık bir daha yaparız güzel kardeşim esin atama bekliyordu sınavlara girmişti belli oldumu bekliyor musunuz hala

Kız evi erkek evi olmamış tam bir aile gibi herkes birleşmiş ve olmasi gereken şekilde vallahi tebrik etmek lazim

Bizde hiçbir zaman kız evi-erkek evi ayrımı olmadı zaten. Eşim de ben de iş güç sahibi insanlarız. Kimse kimseyi almadı, kimse kimseye varmadı. Eşimle bir araya gelip evlendik
Hala da kimseyi maddi-manevi yormayı sevmem. Beklenti içine hiç girmem. Gelirimiz iki tarafın gelirini 2'ye katlıyor, geçiyor bile. Bana bir şey almasınlar. Herkes evinde huzurlu olsun, çekirdek aileme karışıp huzursuz etmesinler, başka hiçbir beklentim yok hiçbir taraftan. Ailem ile birlikte huzurlu ve sağlıklı olmak dışında da bir şey de istemem hayattan Huzur ve sağlık gidince geri kalan her şey önemini yitiriyor çünkü.

Aynen canım bastan alışmışlar el gibi durmaya şimdi hiç yanaşmazlar zaten hiç kafaya takip da üzemem kendimi. Saglikli olsun evlatlarımız da bizde bakarız evelallah

cok yoruluyormusun gün içinde canım benim 2. gebeligim ama kasılma nasıl oluyor bilmiyorum ya bugun sertlesti karnım baya rahatsizim oglumda hic durmadi yoruldum kasilmamiydi acaba

Karnım çok sertleşiyor, yürüyüş yapınca da bir yerde durup büzüşüyor sanki.Tam tersi çok hareketli değilim ama ilaçlarımı içmeme gibi bir sorumsuzluğum var maalesef

Bilmiyorum şaka yollu çok laf sokuyor ama hamilelik yüzünden çok alınıyorum. Sürekli uyumamdan şikayetçi ve bebek senin karnında olduğu için piişmandır diyor ya da doğsun inşallah bakabilirsin, bir köşeye koyup ilgisizlik yapma felan ayy lütfen böyle konuşma artık alınıyorum ben bebeğim için en iyi anneyim çünkü o beni seçti diyorum .

Çok doğru soylemisin canm huzursuz etmesinler yeter herkes kendi çekirdek ailesinde saglikla huzurla yaşasın.

Kızlar ablam hastaneye küçük mama ve biberon da götür diyor. Doğum sancısı felan çektikten sonra çok yorumluyorsun hemen sütün olmazsa da mama ve emzirme yaparsın diyor. Ben istemiyorum açıkçası sizin düşünceniz nedir? Emzik kullanmak istemiyorum ama öyle söyleyince kendini beğenmişlik yapıyorum gibi oluyor. Ama çoğu doktor emziği sağlıklı bulmuyor.

akışına bırak herşey ihtiyaç doğrultusunda ilerliyor zaten bulunmayacak seyler degil mamada emzikte biberonda istemiyorsan yapma ihtiyacın olursa alırsın herkesin tecrübesi farklı kimi ihtiyac duyuyor kimi duymuyor ..

benimde geçen sene çentik sorunundan bebegin gelişimi geri kalmıştı sonra kaybettim bu sene başından beri aspirin içiyorum haftasiyla uyumluydu en son gittiğimde inş bu sefer olmaz bişi hep merak ediyo insan

Canım başın sağolsun bunu inşallah sağ Salim alırsın genelde ayrıntılı ultrasonada belli oluyor kan akımında erken end diostik akım diye eğer orda çıkmadıysa bişey inşallah daha bişey olmaz. Gerçi gerilik 26 haftadan sonra belli oluyor bnmde gerilik 28 haftada belli oldu 31 haftada aldılar bebeği. Çarşamba ayrıntılıya giricem inşallah bir sorun çıkmadan alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…