2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benimde geçen sene çentik sorunundan bebegin gelişimi geri kalmıştı sonra kaybettim bu sene başından beri aspirin içiyorum haftasiyla uyumluydu en son gittiğimde inş bu sefer olmaz bişi hep merak ediyo insan

Bende aspirin içiyorum başından beri doktor direnç varsa damarda direnci kırmıştır diyor hakkımızda hayırlısı olsun canım

kızlar ben tok karnına parmak tan ölçülen aletle şekerimi ölçtüm 80 çıktı,çok iyi değil mi?

Ben şeker kontrolünü şeker ölçüm cihazıyla yapıyorum bir süredir. Dr um sabah açken açlık ve kahvaltının ilk lokmasını yedikten tam 1 saat sonra tokluk ölçmem gerektiğini söyledi...

Off off şimdiden loğusa depresyonuna girer miyim diye düşünüyorum.Küçük bir hatam yüzüme vurulur mu acaba? Sürekli geçecek, kafanda büyütme diyorum her şeye. Takıntılıyım gerçekten

Bende bacak arasındaki ağrı ve yalancı kasılmalar 2-3 hafta falan önce sanırım başladı. Bazen bacak arası ağrısı çürümüş gibi oluyor. Kasılmalar da sanki hafif regl ağrısı gibi.... İlk zaman panik oldum, şimdi o da normal diyorum. Ama daha şimdiden böyleysem, sonrası nasıl olacak hayal edemiyorum. Yarın Dr randevum var bakalım ne kadar büyümüş kızçem :)

Ha bide o var canları istedim herşey çift çift alınır sen gorursen hemen bi açıklama sanki bilmiyoz :)
orasi kesin zaten saka bir yanada ben kimseden birsey isteyemem düğünü bile kendimiz yaptık eşimle, kimse demedi şöyle yapalım diye. Simdide kendi çapımızda yapmaya çalışıyoruz çok şükür. Eksigimizde az kaldı zaten Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

Aynen kesinlikle katılıyorum sana ama helal olsun hem sizinkilere hem esinin ailesine ellerinden geleni düşünüp yapmışlar.

Ben göturmeyi düşünmüyorum ikisinide isallah gerek kalmaz olursada alinabilecek seyler

ay cidden pek fenaymış senin kv, bak gör nasıl bakarım ben çocuğuma, hayret edeceksin falan de. ay nerde oturuyodun kız sen, bi toplaşıp gelelim en iyisi biz

canım ben doğumevinde çalıştığım için orada doğum yapmıştım, yenidoğan ünitesi olduğundan mama vardı ellerinde zaten sütümde gelmemişti, hemen getirmişlerdi hatta evde de idare edin diye 1-2 tane vermişlerdi, biberon bence pek doğru olmaz, biz enjektörle vermiştik meme reddi olmasın diye, kızların da dediği gibi bunların hepsi eczanelerde var, çokta gerekirse çıkıp 2 dk alır eşin ne olacak.

Aynen benim dediğin gibi olmuştu canım normal doğum yaptım sütüm gelmedi. Bi süre daha bekledik bebek acıkıp ağlamaya başladı artık hemşire eşime eczaneden mama alın dedi. Biberon götürmüştüm zaten. Ben bunda hazırlıklı gidicem küçük kutu mama ve biberon götürmeyi düşünüyorum. Hastaneden çıkıp evde dinlenince gece duş alıp yatınca sabah sütüm gelmişti.

allah ıslah etsin böylelerini benim kayınvalidem normalde iyi biridir ama en son söylediği degesizce şeyler bende erken doğuma neden oldu insan gerçekten asilsizda olsa böyle zirvaliklara çok bozulabiliyor ben sabaha kadar ağladığımı biliyorum

bi kere yaptık bir daha yaparız güzel kardeşim esin atama bekliyordu sınavlara girmişti belli oldumu bekliyor musunuz hala
1 puanla kaldı canım 5000 i tamamlayamadılar ama 720 kişi açık kaldı tekrar alim olacak seklinde bir söylenti var resmi aciklama bekliyoruz

Hemen sütun gelmeye bilir canım yada sen var sanirsin bebek güçsüz olduğu için memeyi alamayabilir benim göğsün tas gibiydi sut vardi çocuk emiyor sanirdim megerse çok sert olduğu için alamamis açlıktan kan şekeri düşüyor yaninda götur mama emzirebilirsen emzir olmadı sağ sütü olursa süt de gelmemişse mama verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…