- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.861
benimde geçen sene çentik sorunundan bebegin gelişimi geri kalmıştı sonra kaybettim bu sene başından beri aspirin içiyorum haftasiyla uyumluydu en son gittiğimde inş bu sefer olmaz bişi hep merak ediyo insan
kızlar ben tok karnına parmak tan ölçülen aletle şekerimi ölçtüm 80 çıktı,çok iyi değil mi?
akışına bırak herşey ihtiyaç doğrultusunda ilerliyor zaten bulunmayacak seyler degil mamada emzikte biberonda istemiyorsan yapma ihtiyacın olursa alırsın herkesin tecrübesi farklı kimi ihtiyac duyuyor kimi duymuyor ..
Bugün tetenoz aşısı oldum. Geç kaldım diye düşünüyordum ama 32.haftaya kadar oluyormuş. Benim yalancı kasılmalar oluyor sanırım kızlar. Karnım çok sertleşiyor.Yatarken dönemiyorum bacak arasında çok ağrım oluyor.Çoğunuzda henüz bu şikayetler başlamadı mı?
orasi kesin zaten saka bir yanada ben kimseden birsey isteyemem düğünü bile kendimiz yaptık eşimle, kimse demedi şöyle yapalım diye. Simdide kendi çapımızda yapmaya çalışıyoruz çok şükür. Eksigimizde az kaldı zaten Allah kimseyi kimseye muhtac etmesinHa bide o var canları istedim herşey çift çift alınır sen gorursen hemen bi açıklama sanki bilmiyoz :)
Aynen kesinlikle katılıyorum sana ama helal olsun hem sizinkilere hem esinin ailesine ellerinden geleni düşünüp yapmışlar.Valla çok şahane oldu canım.
Evlenirken de buna benzer bir şey yapmıştık biz. Düğünden hemen sonra ev aldık, aileler bize belli bir miktar katkı yaptı. Eşya almadı kimse. Biz bekarlık eşyalarımız ile taşındık evimize. Sonra beğene beğene keyfimize göre aldık her eşyamızı. Ailelere aldırırken maddi durumlarını bildiğin için zorlamak vicdana sığmıyor, öyle olunca da her şey tam istediğin gibi olmuyor. Her iki taraf için de geçerli tabi bu. Ama kendi paranla alırken kimseye hesap vermiyorsun, kesene göre davranıyorsun. Öyle güzel olmuştu işte :)
Ben göturmeyi düşünmüyorum ikisinide isallah gerek kalmaz olursada alinabilecek seylerKızlar ablam hastaneye küçük mama ve biberon da götür diyor. Doğum sancısı felan çektikten sonra çok yorumluyorsun hemen sütün olmazsa da mama ve emzirme yaparsın diyor. Ben istemiyorum açıkçası sizin düşünceniz nedir? Emzik kullanmak istemiyorum ama öyle söyleyince kendini beğenmişlik yapıyorum gibi oluyor. Ama çoğu doktor emziği sağlıklı bulmuyor.
Bilmiyorum şaka yollu çok laf sokuyor ama hamilelik yüzünden çok alınıyorum. Sürekli uyumamdan şikayetçi ve bebek senin karnında olduğu için piişmandır diyor ya da doğsun inşallah bakabilirsin, bir köşeye koyup ilgisizlik yapma felan ayy lütfen böyle konuşma artık alınıyorum ben bebeğim için en iyi anneyim çünkü o beni seçti diyorum .
Kızlar ablam hastaneye küçük mama ve biberon da götür diyor. Doğum sancısı felan çektikten sonra çok yorumluyorsun hemen sütün olmazsa da mama ve emzirme yaparsın diyor. Ben istemiyorum açıkçası sizin düşünceniz nedir? Emzik kullanmak istemiyorum ama öyle söyleyince kendini beğenmişlik yapıyorum gibi oluyor. Ama çoğu doktor emziği sağlıklı bulmuyor.
Güzel haberlerle gel canımBizim doktor kontrolümüz var bugünçok ösledim kızımı
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Aynen benim dediğin gibi olmuştu canım normal doğum yaptım sütüm gelmedi. Bi süre daha bekledik bebek acıkıp ağlamaya başladı artık hemşire eşime eczaneden mama alın dedi. Biberon götürmüştüm zaten. Ben bunda hazırlıklı gidicem küçük kutu mama ve biberon götürmeyi düşünüyorum. Hastaneden çıkıp evde dinlenince gece duş alıp yatınca sabah sütüm gelmişti.Kızlar ablam hastaneye küçük mama ve biberon da götür diyor. Doğum sancısı felan çektikten sonra çok yorumluyorsun hemen sütün olmazsa da mama ve emzirme yaparsın diyor. Ben istemiyorum açıkçası sizin düşünceniz nedir? Emzik kullanmak istemiyorum ama öyle söyleyince kendini beğenmişlik yapıyorum gibi oluyor. Ama çoğu doktor emziği sağlıklı bulmuyor.
Bilmiyorum şaka yollu çok laf sokuyor ama hamilelik yüzünden çok alınıyorum. Sürekli uyumamdan şikayetçi ve bebek senin karnında olduğu için piişmandır diyor ya da doğsun inşallah bakabilirsin, bir köşeye koyup ilgisizlik yapma felan ayy lütfen böyle konuşma artık alınıyorum ben bebeğim için en iyi anneyim çünkü o beni seçti diyorum .
Günaydın kızlar geceleri karnım çok sertleşiyor kasılıyo sanki sizdede oluyormu
1 puanla kaldı canım 5000 i tamamlayamadılar ama 720 kişi açık kaldı tekrar alim olacak seklinde bir söylenti var resmi aciklama bekliyoruzbi kere yaptık bir daha yaparız güzel kardeşimesin atama bekliyordu sınavlara girmişti belli oldumu bekliyor musunuz hala
Günaydın.. Benim de akşamları sertleşiyor. Saat 8'den sonra filan. Geriliyor karnım bayağı. Acaba neden?Günaydın kızlar geceleri karnım çok sertleşiyor kasılıyo sanki sizdede oluyormu
Hemen sütun gelmeye bilir canım yada sen var sanirsin bebek güçsüz olduğu için memeyi alamayabilir benim göğsün tas gibiydi sut vardi çocuk emiyor sanirdim megerse çok sert olduğu için alamamis açlıktan kan şekeri düşüyor yaninda götur mama emzirebilirsen emzir olmadı sağ sütü olursa süt de gelmemişse mama verirsinizKızlar ablam hastaneye küçük mama ve biberon da götür diyor. Doğum sancısı felan çektikten sonra çok yorumluyorsun hemen sütün olmazsa da mama ve emzirme yaparsın diyor. Ben istemiyorum açıkçası sizin düşünceniz nedir? Emzik kullanmak istemiyorum ama öyle söyleyince kendini beğenmişlik yapıyorum gibi oluyor. Ama çoğu doktor emziği sağlıklı bulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?