- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.881
Mantıklı söylediğiniz ama biberonun temizliği özel hastane ise sorun olmaz ama devletse orda biberonu kaynatma falan sıkinti olur kızımda goturmemistim açlıktan kan şekeri düştü bir hafta hastanede yattı kuzum bunda korkuyorum o yüzden tam takim gitmek istiyorum normalde biberon mama kullanmadim ama ilk bir hafta çok çok önemli benim ayni şeyleri tekrar yasamak istemiyorumay cidden pek fenaymış senin kv, bak gör nasıl bakarım ben çocuğuma, hayret edeceksin falan de. ay nerde oturuyodun kız sen, bi toplaşıp gelelim en iyisi biz
canım ben doğumevinde çalıştığım için orada doğum yapmıştım, yenidoğan ünitesi olduğundan mama vardı ellerinde zaten sütümde gelmemişti, hemen getirmişlerdi hatta evde de idare edin diye 1-2 tane vermişlerdi, biberon bence pek doğru olmaz, biz enjektörle vermiştik meme reddi olmasın diye, kızların da dediği gibi bunların hepsi eczanelerde var, çokta gerekirse çıkıp 2 dk alır eşin ne olacak.
hadi inşallah söylenti gerçek olur1 puanla kaldı canım 5000 i tamamlayamadılar ama 720 kişi açık kaldı tekrar alim olacak seklinde bir söylenti var resmi aciklama bekliyoruz
İnşallah canım resmi açıklama yapılacaktı dun bugün henüz bisey yok inşallah olur bekliyoruzhadi inşallah söylenti gerçek olur
o zaman yeni öğrendiğimiz için konuşmaya hazır değildim canım bizi merak ettiğin için teşekkür ederim ..
bebeğimizin beyninde tek taraflı sıvı birikmesi olduğunu öğrenmiştik.değerlerinin sınırda olduğunu söylediler, hasta olabilir de olmayabilir de dediler . ve çok zor geçti zaman bizim için . doktorumuz da bu durumu öğrenince biraz bize mesafeli davranmaya başlamıştı . ve 2-3 hafta önce başka bir hastasına karşı da çok dikkatli davranmadığını ,bazı olumsuzlukların olduğunu öğrenince doktorumuzu değiştirme kararı aldık .şuan ki doktorumuz perinatolog .Detaylı ultrasonun raporunda sıvı birikmesinin tek değil çift taraflı olduğunu yazmışlar ama diğer doktorumuz bunu söylememişti . kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerekiyormuş bunu da önemsememişti. bir tarafın değeri biraz düştü çok şükür ..diğer tarafın değeri de sınırda olduğu için doktorumuz korkulacak bir şeyin olmadığını söylüyor.önemli olan yükselmemesiymiş canım ve moral çok önemli dediler o yüzden daha dikkatli davranıyorum buraya da moralimi yükseltip gelmek istedim.ama inanın aklım hep burdaydı. ve ben inanıyorum herşey güzel ilerliyecek ..
artık bebeğimizin alışverişine , hazırlıklarına başladık :)
Doktoruna sordun mu ne diyor?
Kızlar ablam hastaneye küçük mama ve biberon da götür diyor. Doğum sancısı felan çektikten sonra çok yorumluyorsun hemen sütün olmazsa da mama ve emzirme yaparsın diyor. Ben istemiyorum açıkçası sizin düşünceniz nedir? Emzik kullanmak istemiyorum ama öyle söyleyince kendini beğenmişlik yapıyorum gibi oluyor. Ama çoğu doktor emziği sağlıklı bulmuyor.
Kızlar ablam hastaneye küçük mama ve biberon da götür diyor. Doğum sancısı felan çektikten sonra çok yorumluyorsun hemen sütün olmazsa da mama ve emzirme yaparsın diyor. Ben istemiyorum açıkçası sizin düşünceniz nedir? Emzik kullanmak istemiyorum ama öyle söyleyince kendini beğenmişlik yapıyorum gibi oluyor. Ama çoğu doktor emziği sağlıklı bulmuyor.
Bizim doktor kontrolümüz var bugünçok ösledim kızımı
Güzel haberlerle gelirsin işallah canımBizim doktor kontrolümüz var bugünçok ösledim kızımı
bende de 2 gündür çok fazla var o kasılmalarGünaydın kızlar geceleri karnım çok sertleşiyor kasılıyo sanki sizdede oluyormu
yapma böyle simdiden diyorsan zor geçer inan şuan düşünüyorsun dogduktan sonra bebeğinden başka birsey düşünmeyeceksin bebeğe en iyi bakacak kişide annesi tecrubeyle alakasida yok akışına bırak o zaten sana öğretiyor nasıl bakman gerektiğini ve iç güdüsel hersey cevreni çok takma canım duyma bence keyifle yapmaya çalış hata yapacam diyede düşünme ne hata yapabilirsinki stres anne karnindaki bebegin herseyini etkiliyor doğduğunda kolik olur bak sakin olmaya çalış akışına bırakOff off şimdiden loğusa depresyonuna girer miyim diye düşünüyorum.Küçük bir hatam yüzüme vurulur mu acaba? Sürekli geçecek, kafanda büyütme diyorum her şeye. Takıntılıyım gerçekten
kolik plus bir bebek gelicek o zaman bana son 2 yıldır yaşamadığım stresi hamilelikte yaşadımyapma böyle simdiden diyorsan zor geçer inan şuan düşünüyorsun dogduktan sonra bebeğinden başka birsey düşünmeyeceksin bebeğe en iyi bakacak kişide annesi tecrubeyle alakasida yok akışına bırak o zaten sana öğretiyor nasıl bakman gerektiğini ve iç güdüsel hersey cevreni çok takma canım duyma bence keyifle yapmaya çalış hata yapacam diyede düşünme ne hata yapabilirsinki stres anne karnindaki bebegin herseyini etkiliyor doğduğunda kolik olur bak sakin olmaya çalış akışına bırak
kaçıncı haftadasın canım ben 25+3 um ben de de çok oluyor ama normal mi bilmiyorum bu hafta kontrole gittiğimde öğreneceğim
Günaydın.. Benim de akşamları sertleşiyor. Saat 8'den sonra filan. Geriliyor karnım bayağı. Acaba neden?
anlaşılan hepimizde oluyo normal demekkı bende haftaya gıdıcem bi soriyim bakımbende de 2 gündür çok fazla var o kasılmalar
canım pişman olursun bence hamileligine asla yansitmamaya çalış kucagina alinca zaten insan herseyin aslinda ne kadar önemsiz olduğunu anlıyor daha vakit var pozitif düşün ilk gebeligimde evliligimin ilk yiliydi biraz erken hamile kaldim daha konsantre olamamisken evlilige stresli gecirdim biraz oglum 2 ay boyunca ağladı inanilmaz kolik bir bebekti bunda sakinim huzurum yerinde cok şükür bakalım farkı nasil olacakkolik plus bir bebek gelicek o zaman bana son 2 yıldır yaşamadığım stresi hamilelikte yaşadım
Bende otursam düşünsem kafaya takmadık şey bırakmam çocuk olduğu için takmamaya calışıyorum. Çalışmadığım için örgü örüyorum kafada kurmamak için terapi gibi oluyor,hem oğluşuma kendi el emeğimden birşeyler yapmış oluyorum. Tavsiye ederim arkadaşlar kafa dağılıyor en azındancanım pişman olursun bence hamileligine asla yansitmamaya çalış kucagina alinca zaten insan herseyin aslinda ne kadar önemsiz olduğunu anlıyor daha vakit var pozitif düşün ilk gebeligimde evliligimin ilk yiliydi biraz erken hamile kaldim daha konsantre olamamisken evlilige stresli gecirdim biraz oglum 2 ay boyunca ağladı inanilmaz kolik bir bebekti bunda sakinim huzurum yerinde cok şükür bakalım farkı nasil olacak
farkındayım ama ailevi krizler ve ekonomik kriz aynı anda vurdu bu dönemde benim yapabileceğim hiç birşey yoktu dik durmaya çalışıyorum tabi ne kadar önüne geçebilirim stresin bilmiyorum olan oldu zaten artık bundan sonraki 3 ay sakin geçer umarımcanım pişman olursun bence hamileligine asla yansitmamaya çalış kucagina alinca zaten insan herseyin aslinda ne kadar önemsiz olduğunu anlıyor daha vakit var pozitif düşün ilk gebeligimde evliligimin ilk yiliydi biraz erken hamile kaldim daha konsantre olamamisken evlilige stresli gecirdim biraz oglum 2 ay boyunca ağladı inanilmaz kolik bir bebekti bunda sakinim huzurum yerinde cok şükür bakalım farkı nasil olacak
Evet canımKızlar kontrollere ayda bir mi gıdıyorsunuZ ?
Doktor çentik var derken ben bu kadar büyük bir sorun olduğunu bilmıyordumCanım başın sağolsun bunu inşallah sağ Salim alırsın genelde ayrıntılı ultrasonada belli oluyor kan akımında erken end diostik akım diye eğer orda çıkmadıysa bişey inşallah daha bişey olmaz. Gerçi gerilik 26 haftadan sonra belli oluyor bnmde gerilik 28 haftada belli oldu 31 haftada aldılar bebeği. Çarşamba ayrıntılıya giricem inşallah bir sorun çıkmadan alırız bebeklerimizi
detaylıdan sonra 6 hafta ara verdik şimdi 3 hafatada bir gidicez büyük ihtimalleKızlar kontrollere ayda bir mi gıdıyorsunuZ ?
Kızlar kontrollere ayda bir mi gıdıyorsunuZ ?
Evet ayda bir başından beri belki bu aydan sonra değişir yarın kontrolüm var bakalım seker ölçümüm de var işallah çok yüksek çıkmazKızlar kontrollere ayda bir mi gıdıyorsunuZ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?