2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar dün aksam farkettim banyo yaparken afedersiniz hani temizlenirken çömeliyoruz ya alt tarafımın çok şiş olduğunu gördüm sanki bebek başını dayamış çıktı çıkıcak gibiydi korktum sizdede böylemi küçük şişlik değildi ama resmen bebek başı kadardı

Bende ayni canım ama ayakta çok durunca olduğunu fark ettim damar damar oluyor sert ve şiş dimi

Kızlar bugün soru günündeyim :) bebek arabası nr düşünüyorsunuz hangısınden memnun kaldınıZ travel sistem düşünüyorum ama bı turlu karar veremedım

Selam arkadaşlar. Burda yazmıştım belki hatırlayanlar olur. Özel bölgede siğil gibi birseyler cıktı demiştim 2 tane. Doktorum da alalım patalojiye gönderip karar verelim ama siğile benziyor demişti. Siğilse normal doğum olmaz demişti. Bi kaç gündür yıkanırken elime gelmiyordu. Bugün detaylı baktım ve yok. İnanamadım bildiğiniz yok olmuş. Kafamda deli sorular acaba siğil miydi değilmiydi. Normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Ama gecen ayda doktor plasenta previa var demişti. Oda yukarı çıkarsa normal doğum çok iyi olur

siğil olsa öyle bi anda düşer miydi bilmiyorum canım patoloji sonuçları ne zaman çıkar acaba sen egede takip oluyordun demi orda 1 ayı buluyor umarım sorun yoktur plasentada bir an evvel çıkar normal doğum şansın artar

Kızlar DR dan çıktık. Bebiş çok hareketli, 4 gün önde 700 gr olmuşuz. Başka herşey yolunda şükür. Bi tek midesini net göremedi. Sonra eski kontrol videolarına göz attı, taaa 12. Haftada mide gayet güzel dolu gözüküyor dedi. Ama haftaya bi daha kontrol edelim ben midesini net ve dolu bi şekilde görmek istiyorum dedi. Bu bi problem olursa doğunca ameliyat olması gerekirmiş. İnşallah bişey çıkmaz...

Canım doktor almadı. İzleyelim demişti. Plasenta da inşallah düzelir bir an önce

sen söyleyince baktım bende birşey göremedim. Kafası aşagıda olduğu için belki duruş şekliyle alakalı da olabilir takip et bakalım bir kaç gün

Pataloji sonucu gelmedi mi canım. İşallah gönlüne göre olur

Canım bence yolundadır her şey, doktorlar garantici, o yüzden her şeyi böyle ince inceliyor. Canını sıkma.
Hareketlilik konusu gerçekten bu aylarda başa bela, biz de hafta sonu gittik ya, kadın incelemeye çalışıyor bizimki ultrason cihazını tekmeliyordu, çok komikti ya baya gülmüştük
Bu aylar en hareketli oldukları aylar. Biraz daha kilo aldıklarında pek tepişmeye yerleri kalmayacak.

Plesanta yukarı çıkarsa normal doğ yapabilirsin canm insallah gozunaydin bu arada

Doktor çentik var derken ben bu kadar büyük bir sorun olduğunu bilmıyordum
Demek ki beklemekten başka çare Yok
Ay sonunda kontrol var o zaman belli olur durumum
İnşallah geçer çok korkuyorum Artık

Canım korkma hiç tansiyonuna baktırdın mı acaba ?? Gebelikte %80 bu çentik geçiyor 28 haftaya kadar bizimki %20 ilk kısma girdi maalesef :/ moral önemli bol bol dinlen ilk bebeğinse. Ben inanıyorum senin gebeliğinde bir sorun çıkmayacak keyfini çıkar zaten gerilikte yokmuş üzme kendini ve bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…