- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #19.901
Benim doktor 20 güne bir çağırıyor ama en son 20 haftaliktk galiba arayi açtık seker yüklemesi için giderim haftaya falanKızlar kontrollere ayda bir mi gıdıyorsunuZ ?
Bende ayni canım ama ayakta çok durunca olduğunu fark ettim damar damar oluyor sert ve şiş dimiKızlar dün aksam farkettim banyo yaparken afedersiniz hani temizlenirken çömeliyoruz ya alt tarafımın çok şiş olduğunu gördüm sanki bebek başını dayamış çıktı çıkıcak gibiydi korktum sizdede böylemi küçük şişlik değildi ama resmen bebek başı kadardı
Ayy ne iyi oldu yazdigin ben onu unutmustum kan uyuşmazlığı bizde de varBende ayda bir gıdıyorum arada sıgortayada kaçamak yapıyorum :) 28,haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıcak şaka maka az kaldı kızlar oğlumdakı gibi heyecanlıyım yıne hep görmek ıstıyorum
evet cnm bebek baskı yapıyor belliBende ayni canım ama ayakta çok durunca olduğunu fark ettim damar damar oluyor sert ve şiş dimi
Kızlar kontrollere ayda bir mi gıdıyorsunuZ ?
Oğlumda olmamıstım Doğumdan sonra yapmışlardı şimdiki dr 28,hafta olcaksın dedi sana ne dedılerAyy ne iyi oldu yazdigin ben onu unutmustum kan uyuşmazlığı bizde de var
siğil olsa öyle bi anda düşer miydi bilmiyorum canım patoloji sonuçları ne zaman çıkar acaba sen egede takip oluyordun demi orda 1 ayı buluyor umarım sorun yoktur plasentada bir an evvel çıkar normal doğum şansın artarSelam arkadaşlar. Burda yazmıştım belki hatırlayanlar olur. Özel bölgede siğil gibi birseyler cıktı demiştim 2 tane. Doktorum da alalım patalojiye gönderip karar verelim ama siğile benziyor demişti. Siğilse normal doğum olmaz demişti. Bi kaç gündür yıkanırken elime gelmiyordu. Bugün detaylı baktım ve yok. İnanamadım bildiğiniz yok olmuş. Kafamda deli sorular acaba siğil miydi değilmiydi. Normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Ama gecen ayda doktor plasenta previa var demişti. Oda yukarı çıkarsa normal doğum çok iyi olur
Canım doktor almadı. İzleyelim demişti. Plasenta da inşallah düzelir bir an öncesiğil olsa öyle bi anda düşer miydi bilmiyorum canım patoloji sonuçları ne zaman çıkar acaba sen egede takip oluyordun demi orda 1 ayı buluyor umarım sorun yoktur plasentada bir an evvel çıkar normal doğum şansın artar
Bizde de var uyuşmazlık Dr 28. Haftada iğne vurabiliriz demişti bakalım haftaya kontrol var ne dicekAyy ne iyi oldu yazdigin ben onu unutmustum kan uyuşmazlığı bizde de var
sen söyleyince baktım bende birşey göremedim. Kafası aşagıda olduğu için belki duruş şekliyle alakalı da olabilir takip et bakalım bir kaç günKızlar dün aksam farkettim banyo yaparken afedersiniz hani temizlenirken çömeliyoruz ya alt tarafımın çok şiş olduğunu gördüm sanki bebek başını dayamış çıktı çıkıcak gibiydi korktum sizdede böylemi küçük şişlik değildi ama resmen bebek başı kadardı
Pataloji sonucu gelmedi mi canım. İşallah gönlüne göre olurSelam arkadaşlar. Burda yazmıştım belki hatırlayanlar olur. Özel bölgede siğil gibi birseyler cıktı demiştim 2 tane. Doktorum da alalım patalojiye gönderip karar verelim ama siğile benziyor demişti. Siğilse normal doğum olmaz demişti. Bi kaç gündür yıkanırken elime gelmiyordu. Bugün detaylı baktım ve yok. İnanamadım bildiğiniz yok olmuş. Kafamda deli sorular acaba siğil miydi değilmiydi. Normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Ama gecen ayda doktor plasenta previa var demişti. Oda yukarı çıkarsa normal doğum çok iyi olur
Kızlar DR dan çıktık. Bebiş çok hareketli, 4 gün önde 700 gr olmuşuz. Başka herşey yolunda şükür. Bi tek midesini net göremedi. Sonra eski kontrol videolarına göz attı, taaa 12. Haftada mide gayet güzel dolu gözüküyor dedi. Ama haftaya bi daha kontrol edelim ben midesini net ve dolu bi şekilde görmek istiyorum dedi. Bu bi problem olursa doğunca ameliyat olması gerekirmiş. İnşallah bişey çıkmaz...
Plesanta yukarı çıkarsa normal doğ yapabilirsin canm insallah gozunaydin bu aradaSelam arkadaşlar. Burda yazmıştım belki hatırlayanlar olur. Özel bölgede siğil gibi birseyler cıktı demiştim 2 tane. Doktorum da alalım patalojiye gönderip karar verelim ama siğile benziyor demişti. Siğilse normal doğum olmaz demişti. Bi kaç gündür yıkanırken elime gelmiyordu. Bugün detaylı baktım ve yok. İnanamadım bildiğiniz yok olmuş. Kafamda deli sorular acaba siğil miydi değilmiydi. Normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Ama gecen ayda doktor plasenta previa var demişti. Oda yukarı çıkarsa normal doğum çok iyi olur
Doktor çentik var derken ben bu kadar büyük bir sorun olduğunu bilmıyordum
Demek ki beklemekten başka çare Yok
Ay sonunda kontrol var o zaman belli olur durumum
İnşallah geçer çok korkuyorum Artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?